Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ibrahim

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Ibrahim » 19 dec 2014, 23:23

edo07 je napisao/la:Na kraju frajer kaze da Mesa posljednje dvije godine nije imao ozbiljnog angazmana..ok..tako je..al taj isti Mesa je makar vodio Istres i Grenoble...a kakav je to ozbiljan angazman prije repke imao Susic?! Nazalost kod nas novinar moze biti svako..pa tako i ovaj ne upuceni kreten

Znam za Grenoble, ali sta je Istres, je li to neki klub prmjenio ime?
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 dec 2014, 23:25

Yebo majku čovjek nije ni 7 dana na klupi reprezentacija, odmah ga pola nacije pljuje :o :puke:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 19 dec 2014, 23:26

BozePetra je napisao/la:Ko je hvalio Elmedina Begića? Daj citat, ibrahime!
Pa tolika osuda ovoga novinara je najbolji citat...Covjek se skoro nikako nije bavio sa Mesom, osim sto je rekao istinu da nije imao angazmana ozbiljnijeg u dvije godine, nego mahinacijama saveza.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 dec 2014, 23:27

Baka i Hadzibegic su Jose Mourinho za Mehmeda Bazdarevica, kako da ne. :kafa: Ne sumnjam u to da bi se digla pompa ovakva sa strane FTV-a da je izabran i Baka. Jos na sve to, ispada kao da je Susic otjeran, a ne dobio otkaz zbog katastrofalnih rezultata.

Neka pljuvanje pocne, a nije ni potpisao ugovor. :clap: :bih:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 23:29

Ibrahim je napisao/la:
Pa tolika osuda ovoga novinara je najbolji citat...Covjek se skoro nikako nije bavio sa Mesom, osim sto je rekao istinu da nije imao angazmana ozbiljnijeg u dvije godine, nego mahinacijama saveza.
Svi mi znamo da je Begić kriminalac i ne branimo ga, osuda se odnosi na ton priloga i tvrdnje bez dokaza. Čitaj s razumijevanjem, ne zaključuj napamet.
#Salihović

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 19 dec 2014, 23:29

FaraonTM je napisao/la:Yebo majku čovjek nije ni 7 dana na klupi reprezentacija, odmah ga pola nacije pljuje :o :puke:
Hehe, reko sam ja, cekaj jos malicuk...ovi ovdje sto mu se sada klanjaju bice glavni, naravno da ce napraviti jos po par nickova. Moram i ja jednu kahvu pa kud puko da puklo :) :kafa:

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 dec 2014, 23:32

Ma bez veze diskutujemo o prilogu koji ima tezinu i relevanost jednog pljuvackog forumskog komentara :roll:
Hasic je odron, kao i prodana FTV.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 dec 2014, 23:33

FaraonTM je napisao/la:Yebo majku čovjek nije ni 7 dana na klupi reprezentacija, odmah ga pola nacije pljuje :o :puke:
Mada ja licno nisam rekao ni jednu ruznu o Mesi i nepada mi napamaet da kazem osim ako bude razloga zato. Ja i mnogi smo davno rekli da nama treba ili: Dokazani strucnjak ( Vaha, Magath); Showman ( Ciro ) ili legenda ( Barbarez ). Samo njima bi bilo maltene sve oprosteno. I Pape je bio legenda doduse Yuge i najbolji igrac pa se mu je na pocetku vise tolerisalo nego sto ce se ovim sadasnjim a i Pape je jos uspio podici ocekivanja. A ovi ostali ko god bi dosao umjesto Mese. Hadzija, Osim, Rajevac, Baka isto bi prosli kao sto ce Mesa. Znaci jedan do dva veca kiksa se jos nekako tolerisu a vise tesko. Nadam se da ih Mesa nece imati bar ne na pocetku.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 dec 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 dec 2014, 23:35

Ibrahim je napisao/la:
Hehe, reko sam ja, cekaj jos malicuk...ovi ovdje sto mu se sada klanjaju bice glavni, naravno da ce napraviti jos po par nickova. Moram i ja jednu kahvu pa kud puko da puklo :) :kafa:
Ma znam ja to, hajde nevezano za ovaj forum ali mislim da jedna od najgledanijih televizija u državi napravi ovakav prilog, sramota realno. A da se ne govori o komentarima na drugi portalima. Sve skupa fuj :puke:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 19 dec 2014, 23:38

BozePetra je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:
Svi mi znamo da je Begić kriminalac i ne branimo ga, osuda se odnosi na ton priloga i tvrdnje bez dokaza. Čitaj s razumijevanjem, ne zaključuj napamet.
Pogresnoj osobi se obracas, vec sam dokazao da, za razliku od vecine, citam i pazljivo i sa razumijevanjem, a imam itekako osjecaj za citati i izmedju redova. Ubuduce me zaobidji ako nije problem, par puta mi se tvoj nacin diskutovanja koji se prvenstveno svodio na namjeru da nekoga ponizis, nije svidio, a ne zelim pogaziti "svoj" kodeks da se prema zenama mora biti dzent'lmen u svakoj prilici.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 23:42

Ibrahim je napisao/la:Pogresnoj osobi se obracas, vec sam dokazao da, za razliku od vecine, citam i pazljivo i sa razumijevanjem, a imam itekako osjecaj za citati i izmedju redova. Ubuduce me zaobidji ako nije problem, par puta mi se tvoj nacin diskutovanja koji se prvenstveno svodio na namjeru da nekoga ponizis, nije svidio, a ne zelim pogaziti "svoj" kodeks da se prema zenama mora biti dzent'lmen u svakoj prilici.
Nisam ja kriva što se ti osjećaš poniženo, to je do tebe.
A u pravu si, i ja sa svakim raspravljam umjesto da biram ravnopravne sagovornike, moram pripazit.
#Salihović

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 19 dec 2014, 23:47

BozePetra je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Pogresnoj osobi se obracas, vec sam dokazao da, za razliku od vecine, citam i pazljivo i sa razumijevanjem, a imam itekako osjecaj za citati i izmedju redova. Ubuduce me zaobidji ako nije problem, par puta mi se tvoj nacin diskutovanja koji se prvenstveno svodio na namjeru da nekoga ponizis, nije svidio, a ne zelim pogaziti "svoj" kodeks da se prema zenama mora biti dzent'lmen u svakoj prilici.
A u pravu si, i ja sa svakim raspravljam umjesto da biram ravnopravne sagovornike, moram pripazit.
:!:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 dec 2014, 23:50

Ibrahim je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:
:!:
Mislila sam na pismene, elokventne sagovornike, da ne bude zabune. Slobodan si, što se mene tiče, idi radi noćnu smjenu.
#Salihović

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 19 dec 2014, 23:54

FaraonTM je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:
Ma znam ja to, hajde nevezano za ovaj forum ali mislim da jedna od najgledanijih televizija u državi napravi ovakav prilog, sramota realno. A da se ne govori o komentarima na drugi portalima. Sve skupa fuj :puke:
Ne vredi se nervirati,takvi smo...zato i jesmo gdje jesmo, zato se vecina javlja iz neke prepi..ine, Bogu iza Nogu. Dok sam jos bio idealista potukao bih se kada bih cuo komentar da smo zasluzili i gore, sada se moram ljudima izvinjavati i ruckove placati sto sim ih napado, a bilu su u pravu. Ja jos uvijek cekam bilo kakvu reakciju na komentar koji kaze da je bolje da za selektora dovedemo Vojislava Seselja nego da ostavimo Safeta Susica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2014, 23:55

Ibrahim je napisao/la:Ne vredi se nervirati,takvi smo...zato i jesmo gdje jesmo, zato se vecina javlja iz neke prepi..ine, Bogu iza Nogu. Dok sam jos bio idealista potukao bih se kada bih cuo komentar da smo zasluzili i gore, sada se moram ljudima izvinjavati i ruckove placati sto sim ih napado, a bilu su u pravu. Ja jos uvijek cekam bilo kakvu reakciju na komentar koji kaze da je bolje da za selektora dovedemo Vojislava Seselja nego da ostavimo Safeta Susica.
Odluči se Ibrahim beže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 20 dec 2014, 00:03

Virtu4l je napisao/la:
Ibrahim je napisao/la:Ne vredi se nervirati,takvi smo...zato i jesmo gdje jesmo, zato se vecina javlja iz neke prepi..ine, Bogu iza Nogu. Dok sam jos bio idealista potukao bih se kada bih cuo komentar da smo zasluzili i gore, sada se moram ljudima izvinjavati i ruckove placati sto sim ih napado, a bilu su u pravu. Ja jos uvijek cekam bilo kakvu reakciju na komentar koji kaze da je bolje da za selektora dovedemo Vojislava Seselja nego da ostavimo Safeta Susica.
Odluči se Ibrahim beže.
Je li ti ne znas da je sada to u modi. Moram imitirati novog selektora da neko ne pomisli da ga nedaj Boze mrzim. Ima na nekoj prethodnoj strani objasnjenje toga, ako ti nije mrsko pregledaj.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 dec 2014, 00:06

Ibrahim je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Odluči se Ibrahim beže.
Je li ti ne znas da je sada to u modi. Moram imitirati novog selektora da neko ne pomisli da ga nedaj Boze mrzim. Ima na nekoj prethodnoj strani objasnjenje toga, ako ti nije mrsko pregledaj.
A može barem osnove onda. glagoli odvojeno od negacije, a pridjevi sastavljeno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 20 dec 2014, 00:08

Šta ste čovjeka napali pravopisom, opet će se osjećat poniženo.
#Salihović

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 dec 2014, 00:09

BozePetra je napisao/la:Nedime Hasiću,

dok si bio u "Slobodnoj Bosni" bio si i ozbiljan novinar, a onda si se preko SDA-štele uhljebio na FTV i postao onaj koji iz off-a čita formu novinske kolumne, dakle vlastito mišljenje i komentar!
Gdje su ti, novinaru, izjave i snimke? Gdje?
Za ovakvu priču morao si imati minimalno pet izjava: Safet Sušić, Faruk Hadžibegić, Meša Baždarević,Elvedin Begić i bar još jedan član IO NS!
Za ovakvu priču morao si imati snimak SMS poruke za koju tvrdiš da je Hadžibegić dobio!
Za ovakvu priču si morao dati i poneki argument zašto to Sušića NIJE trebalo smijeniti, a nisi dao nijedan.
I kad si omalovažio Mešinu karijeru, trebao si spomenuti i Safetovu trenersku karijeru prije nego je postao naš selektor i napraviti neku usporedbu.

Nedime Hasiću, tvoj čuveni prilog o Emiru Spahiću koji također nije sadržavao niti jednu izjavu ili dokaz, bio je okidač za lošu atmosferu u i oko reprezentacije i sad opet pokušavaš isto!

Nedime Hasiću, sram te bilo!
Gdje mi zivimo mati mila. Najnormalniji ovdje da dode, za pola sata ce poludaliti. Nedime dragi, hebo li te onaj ko ti posao dade. Da mi zivimo u normalnoj drzavi, ovaj kvazi "novinarcic" bi vec na sudu bio zbog gnusnih lazi izgovorenih o Emiru Spahicu. I nebi dobio proliku da ovakve gluposti pise i izjavljuje. Ma doduse kako bolje i ocekivati kad nam je 99 % populacije u drzavi novivar. :oops: :oops: :oops:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 dec 2014, 00:12

BozePetra je napisao/la:Šta ste čovjeka napali pravopisom, opet će se osjećat poniženo.
Osnove se moraju znati. Ovo je više prosvjetljenje, nikako poniženje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napapijri1987, perun, signalidunapark, Sveti i 39 gostiju.