FK Željezničar (opšte diskusije)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 05 mar 2015, 01:07

ne raspravljajte se sa pitama, znate da su oni strucnjaci, insajderi i sl. pustite njihovu pitarsku propagandu, vecini njih bar ovdje na forumu ovo je tesko palo, pustite ih nek se jedu iako znaju realno stanje al jbg to ne mogu priznat ;)

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 mar 2015, 01:41

JoseMourinho je napisao/la:ne raspravljajte se sa pitama, znate da su oni strucnjaci, insajderi i sl. pustite njihovu pitarsku propagandu, vecini njih bar ovdje na forumu ovo je tesko palo, pustite ih nek se jedu iako znaju realno stanje al jbg to ne mogu priznat ;)
Evo jedna "insajderska" i "propagandna" a odnosi se na čovjeka koji je prezentovao vaš statut:

" onclick="window.open(this.href);return false;

"..radnoj grupi za kreiranje novog statuta su dodana i dva člana Skupštine, i to Ermin Pešto i Senad Zaimović. Oni će se u narednom periodu uključiti u aktivnosti na promjenama statuta koji bi trebao donijeti više pozitivnih promjena." - SA VAŠE WEB STRANICE!

Pa da vidimo ko je taj čiko:

22.10.2014. u 17:51
Akcija "Gibraltar": Priveden Senad Zaimović, vlasnik agencije Fabrika

Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH privela je Senada Zaimovića, vlasnika agencije Fabrika, jednog od osumnjičenika u akciji kodnog naziva "Gibraltar".

slika

Kako nam je potvrđeno u SIPA-i, Zaimović je priveden pri dolasku u Bosnu i Hercegovinu iz Hrvatske gdje je bio proteklih dana.

On je jedan od devet osumnjičenih za finansijske malverzacije u višemilionskom iznosu na čijem hapšenju pripadnici SIPA-e rade od jutros, po nalogu Tužilaštva BiH.

U jutrošnjem razgovoru za portal Klix.ba, predsjednik Hokejaškog saveza BiH i vlasnik Radija Sarajevo, kazao je da je odmah po saznanju za optužbe koje mu se stavljaju na teret krenuo u BiH.

Istakao je kako je priča o koruptivnom djelovanju Eroneta sa marketinškim agencijama stara već nekoliko godina.

"Ne znam zašto sam ja osumnjičen, kada nisam nikada ništa radio sa Eronetom. Vjerovatno ću u SIPA-i dobiti više informacija o tome zašto sam povezan sa ovim slučajem", kazao je Zaimović jutros za naš portal.

Uhapšene osobe su osumnjičene za krivična djela organizovanog kriminala, finansijskog kriminala i korupcije: krivotvorenje službene isprave, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, pranje novca, porezna utaja, carinska prevara, davanje i primanje dara ili drugih oblika koristi, kao i druga krivična djela.

Istražnim aktivnostima utvrđeno je da su članovi organizirane kriminalne grupe nezakonitim radnjama na osnovu krivotvorenih ili štetnih ugovora i faktura stekli protivpravnu imovinsku korist u iznosu većem od pet miliona eura.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/akcija-g ... /141022136" onclick="window.open(this.href);return false;

:kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 05 mar 2015, 01:53

Oj za sta se fataju :facepalm: tu uhapseni i pinkova ona direktorica, eronetovi i još 10 ljudi i nikad nista ne bi sa njima ;)

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 05 mar 2015, 09:30

PeppermintSA je napisao/la:ne možete vi da odmah ne spominjete FKS.

Koliko god u vas neko uložio (a pitanje je hoće li iko), amidža će to namiriti ;) Vama neko uloži tri miliona, eto i nama dodatnih 3 miliona. Jbg, nekome bananamen i Žujo, nekome milijarder koji cijeli državu može kupiti. :salut:
:facepalm:
Samo ces se iznenaditi kada budes cuo ko ce sve da ulaze u najveci i najtofejniji klub pa cemo onda da pricamo. Nego iskoristite ovo dok jos nismo stali na noge nebili sta i vi osvojili :wave:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 11:21

BLU SKY je napisao/la:

Koliko god u vas neko uložio (a pitanje je hoće li iko), amidža će to namiriti ;) Vama neko uloži tri miliona, eto i nama dodatnih 3 miliona. Jbg, nekome bananamen i Žujo, nekome milijarder koji cijeli državu može kupiti. :salut:
Samo ces se iznenaditi kada budes cuo ko ce sve da ulaze u najveci i najtofejniji klub pa cemo onda da pricamo. Nego iskoristite ovo dok jos nismo stali na noge nebili sta i vi osvojili :wave:

Da nece slucajno Turkish Airlines? :kafa:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 mar 2015, 12:03

Evander je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:

Da nece slucajno Turkish Airlines? :kafa:
Qatar airways(to je sredio Amar) i Yokohama(ovo je sredio Ivica)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 12:27

Cestitam, nije mala stvar. Jos samo da se ozvanici :kafa:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 mar 2015, 12:39

Joj sto ja ne mogu ovih prica. Miljarder koji moze kupit drzavu. Covjeku procijenjeno miljardu i nesto imovina,a budzet kantona sarajevo,sad u krizi oko 700 miliona. Da ne pricamo o drzavnom budzetu. Mislim ok znam ja da je to figurativna prica,ali hajde ne jedite ****,kad bosnjo krene iz krajnosti u krajnost. Prodace amidza,i zenu i djecu,samo da duplo vise ulozi nego ovi u Zelju. Libo njega kita za Zelju i nacin na koji vi razmisljate. Eto on ce samo cekat da vidi koliko ce u Zelju ulagat,da on vama smiri sujetu. Ljudi ulazu i hoce da vide rad,mislis da se to pare daju ,kako je vama kurcu cejf.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 mar 2015, 12:46

barbarez je napisao/la:Joj sto ja ne mogu ovih prica. Miljarder koji moze kupit drzavu. Covjeku procijenjeno miljardu i nesto imovina,a budzet kantona sarajevo,sad u krizi oko 700 miliona. Da ne pricamo o drzavnom budzetu. Mislim ok znam ja da je to figurativna prica,ali hajde ne jedite ****,kad bosnjo krene iz krajnosti u krajnost. Prodace amidza,i zenu i djecu,samo da duplo vise ulozi nego ovi u Zelju. Libo njega kita za Zelju i nacin na koji vi razmisljate. Eto on ce samo cekat da vidi koliko ce u Zelju ulagat,da on vama smiri sujetu. Ljudi ulazu i hoce da vide rad,mislis da se to pare daju ,kako je vama kurcu cejf.
Pa normalno da je tako barba dragi.I amidza ujutro ustane i prepucava se sa nama na forumu :D
Amidza,Gredic,Azmir svi na forumu i sukaju jedan drugom ciji je veci.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 mar 2015, 13:12

Sta bi sa onom picom starom samo pola godine "Ovo je pravi model, Zeljina djeca igraju, prodajemo igrace i od toga se finansiramo..." :rol: :rol: :rol:

Mijenjate pricu i misljenje kao carape i sta god tog trenutka radite za vas je to vrh, nema dalje, najbolji model :tokralju: :tokralju: :tokralju:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 mar 2015, 13:27

Evander je napisao/la:Sta bi sa onom picom starom samo pola godine "Ovo je pravi model, Zeljina djeca igraju, prodajemo igrace i od toga se finansiramo..." :rol: :rol: :rol:

Mijenjate pricu i misljenje kao carape i sta god tog trenutka radite za vas je to vrh, nema dalje, najbolji model :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Pa tako će i biti govedo. Većina prihoda će i biti od prodaje i proizvodnje igrača.
DRUG NEBI TI PUNCA

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 13:28

zamolio bih nekog da mi objasni kako mislite otvoriti firmu sa blokiranim rachunima?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 mar 2015, 13:29

nukleusmember je napisao/la:zamolio bih nekog da mi objasni kako mislite otvoriti firmu sa blokiranim rachunima?

VVVBK

:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 05 mar 2015, 13:30

nukleusmember je napisao/la:zamolio bih nekog da mi objasni kako mislite otvoriti firmu sa blokiranim rachunima?

VVVBK

jednostavno

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 13:32

?

VVVBK

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 05 mar 2015, 13:32

Sta nije jasno ?
Hoces da ti na malezijski napisem ?
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 05 mar 2015, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 13:36

mislim da je moje pitanje bilo kristalno jasno

VVVBK

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 05 mar 2015, 13:38

mislim da je i moj odgovor bio kristalno jasan

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 mar 2015, 13:40

[THUMBS UP SIGN]

VVVBK

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 05 mar 2015, 13:41

nukleusmember je napisao/la:mislim da je moje pitanje bilo kristalno jasno

VVVBK

Slobodno potražiš na internetu ako nešto ne znaš. Sve fino piše.

http://www.fmrpo.gov.ba/www/uploaded/vo ... %A1tvo.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Hajdeee, Rule_hz i 13 gostiju.