FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Izdrži stari 

valja im izdrzati,nema druge,podrskamchadesh je napisao/la:Izdrži stari

Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
- Kontakt:
levati iz smrdljivog grada......dodjite opet u Mostar pa nek vam opet susjedi pale autobuse, kradu kljuceve kombija u Jablanici.......
Malo se digli pa ko ste ko vi-ko visoko leti nisko pada
Polako doce sve na svoje, jadno je kad se neko veseli tudjoj nesreci.
Mostar u srcu Velez do groba........
P.S
Pozdrav svim normalnim navijacima u nasoj jedinoj BIH , sretna nova sve najbolje
Malo se digli pa ko ste ko vi-ko visoko leti nisko pada
Polako doce sve na svoje, jadno je kad se neko veseli tudjoj nesreci.
Mostar u srcu Velez do groba........
P.S
Pozdrav svim normalnim navijacima u nasoj jedinoj BIH , sretna nova sve najbolje
Ma nisu svi i ne treba radi izbjeglice iz beča i tojšićkog šošona koji pišu sa više nickova ih sve stavljat u isti koš. Ocigledno ne kontaju zayebanciju nego ono na svoj planinski humor bezuspjesno pokusavaju isprovocirati. Uvjerio sam se da ih je vecina normala bar onih koji su mi se javili na pp. Yebiga moramo se malo prcat ali ona dvojica su definitivno komplesasi zestoki. Bola tim im prvi a oni se svezali sto ode Bobic iz Veleza. Koja retardacija

Poznaješ ti Rodoč dobro kad ste bježali po njemuzeza je napisao/la:ostao je i stari derbi u Rodoču Branitelj -Velež very sooncadillac je napisao/la:U njihovom dijelu Mostara su samo štale i ostale![]()
![]()
![]()
![]()
ako se do tada ne raspadnu skroz

-
- Kontakt:
bjezali po rodocu, bjezali po aveniji, bjezali u jablanici.........dovoljno o njima
a sto se tice bobica zolja i ostalih nek idu, svaka cast pojedincima (maletic,bobic) ali mi smo tu gdje jesmo zbog njih, da valjaju nebi bili zadnji na tabeli.
sad lagano napraviti cistku pocet slagat kockice za iducu sezonu i povratak u PL.
Pozvao bih sve navijace i simpatizere crvene boje da nam dodju na tribinu MOSTARSKI RODJENI koja ce se odrzati 6.1.2016 godine u S.Logoru
a sto se tice bobica zolja i ostalih nek idu, svaka cast pojedincima (maletic,bobic) ali mi smo tu gdje jesmo zbog njih, da valjaju nebi bili zadnji na tabeli.
sad lagano napraviti cistku pocet slagat kockice za iducu sezonu i povratak u PL.
Pozvao bih sve navijace i simpatizere crvene boje da nam dodju na tribinu MOSTARSKI RODJENI koja ce se odrzati 6.1.2016 godine u S.Logoru
ko sad se sjećam prošlo prvenstvo,utakmivca na Tušnju,drugo poluvrijeme penal za Velež i 0:1 a papciRA njih nekoliko skandiraju DRUGA LIGA..brzo Sloboda izjednači a njih murija izvede sa stadiona a oni opet skandiraju DRUGA LIGA...ko da su znali ,ko da su predosjećali,ma znali su 100% da su DRUGA LIGA USKORO AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim ove provokatore, umjesto da pruže podršku oni se naslađuju tuđom nesrećom
Kako nazvati ovaj fenomen, komplex, bolest, zavist, tačno čovjek ne zna u koju kategoriju svrstati ovakve ljude. Popustite ba malo sa provokacijama na temi Veleža, okrenite se svom klubu i uživajte. Baš sam nedavno prolazio kroz Mostar i gledam onaj prostor u sjevernom logoru, tu bi se mogao napraviti odličan stadion, možda čak i pomoćni tereni, i siguran sam da ne bi bilo utakmice ispod 2-3 milje gledalaca, dok recimo ovi tereni u vrapčićima bi vam mogli biti kao kamp i poslužiti za trening prvog tima i svih kategorija u omladinskom pogonu, i baš tu vidim ogroman prostor za vaš napredak, i evo kad sam već ovdje hoću da vam pružim podršku, i nadam se da ćete konsolidovati svoje redove vrlo brzo i da ćete ekspresno izboriti povratak u PL. Pozdrav RA 

povratak otpisanih!
Nisam znao za ovaj Velež..
Sjajan gest: Gojko Cimirot donirao opremu Veležu iz Nevesinja
28.12.2015. |
Bh. reprezentativac u posljednje vrijeme odlično igra za PAOK
Fudbaler grčkog Paoka i povremeni reprezentativac BiH Gojko Cimirot donirao je FK „Velež“ iz Nevesinja fudbalske lopte, opremu i druge sportske rekvizite, piše Herceg.tv.
Na ovaj gest se odlučio nakon saznanja da nevesinjski klub planira uređenje stadiona i dugoročno ulaganje u razvoj sporta. Cimirot je danas sa predstavnicima uprave Veleža obišao Gradski stadion i klupske prostorije i upoznao se sa planovima kluba za naredni period.
Cimirot je fudbalsku karijeru započeo u Leotaru, a nastavio u Sarajevu. Ljetos je potpisao trogodišnji ugovor sa Paokom.
Član Upravnog odbora Žarko Laketa kaže da će nastaviti praksu da održavaju kontakte sa igračima koji vode porijeklo sa hercegovačkih prostora.
Naglašava da će uskoro biti uspostavljena i web stranica kluba što će olakšati sponzorima i prijateljima širom svijeta da usmjere svoje donacije za najstariji nevesinjski sportski kolektiv.
(****)
Sjajan gest: Gojko Cimirot donirao opremu Veležu iz Nevesinja
28.12.2015. |
Bh. reprezentativac u posljednje vrijeme odlično igra za PAOK
Fudbaler grčkog Paoka i povremeni reprezentativac BiH Gojko Cimirot donirao je FK „Velež“ iz Nevesinja fudbalske lopte, opremu i druge sportske rekvizite, piše Herceg.tv.
Na ovaj gest se odlučio nakon saznanja da nevesinjski klub planira uređenje stadiona i dugoročno ulaganje u razvoj sporta. Cimirot je danas sa predstavnicima uprave Veleža obišao Gradski stadion i klupske prostorije i upoznao se sa planovima kluba za naredni period.
Cimirot je fudbalsku karijeru započeo u Leotaru, a nastavio u Sarajevu. Ljetos je potpisao trogodišnji ugovor sa Paokom.
Član Upravnog odbora Žarko Laketa kaže da će nastaviti praksu da održavaju kontakte sa igračima koji vode porijeklo sa hercegovačkih prostora.
Naglašava da će uskoro biti uspostavljena i web stranica kluba što će olakšati sponzorima i prijateljima širom svijeta da usmjere svoje donacije za najstariji nevesinjski sportski kolektiv.
(****)
Ja volim FK Tuzla City
Kakve veze ima nevesinski Velez s nama i ako te vec zanima taj klub a nista ne znas o njemu. Igrali ste zajedno drugu zonsku A ligu. Dobili vas nevesinjci 1:0
http://www.fksloboda.ba/index.php/istor ... i-istorija

http://www.fksloboda.ba/index.php/istor ... i-istorija
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel izronio
...ako nije,nek im neko sutra promjeni bocu sa kisikom jer ce se malo duze zadrzat pod vodom

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Taman cemo ti napravit na ovom pdf-u kućicu ko za kerove i prostrijet deku

-
- Interni moderator
- Kontakt:
al bas uzivam,Cocaine je napisao/la:Taman cemo ti napravit na ovom pdf-u kućicu ko za kerove i prostrijet deku![]()
![]()
![]()

Ma bravo Fifi. Evo kao nagradastaragarda je napisao/la:al bas uzivam,Cocaine je napisao/la:Taman cemo ti napravit na ovom pdf-u kućicu ko za kerove i prostrijet deku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...a vi kako te..sta radite
![]()
![]()
...ce da te ispadnete iz ligu
![]()
![]()
Bravo Fifi bravo

Kao sto sam obecao. Sa pocinčanim krovnim sastavom i delimano dekicom za naseg avlijanera

-
- Interni moderator
- Kontakt:
u proljetnom dijelu sezone mi cemo u borbi za titulu morat vjerovatno i kupit par tekmi al samo vas cemo da silujemo u onoj vasoj vukojebini pored puta...mozda cete morat sta i doplatit da vas ono bas ne obrukamo
..naravno,sve pod uslovom da se ne ugasite do tog kola i ako ko bude imao igrat

Vidi ga sto se primio i naložio. Fifi ne reži. U kuću

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma brao,pokemonu...jesi to sam smislio...stvarno presmjesno....hajd sad samog sebe citiraj sa ko zna vise kojeg nicka al ono sa 10 smajlijaCocaine je napisao/la:
Kao sto sam obecao. Sa pocinčanim krovnim sastavom i delimano dekicom za naseg avlijanera![]()
![]()
![]()
![]()

Fifi opet si pokupio krpelje negdje pa si nervozan

Djeco hajmo na spavanje, jeste retardirani boze sacuvaj haha 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 15 gostiju.