Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ja bih Colemana doveo za desnog-beka, nemamo bolje opcije, Clyne ode u Liverpool.
Domo23
Šta je ovo ????
Rooney88 i Saurman u ljubavi.
Rooney88 i Saurman u ljubavi.

Ma oba su u pet deka, Clyne je mladji pa mu dajem prednost. Jako dobri igrači ali imaju i svoje mane ali sigurno najbolje dostupno na tržištu. Sky kaže da se zanimamo za Coleman ali još nije bilo ponude.
@Belma
I najveći neprijatelji se slože tu i tamo oko nečega, nije prvi put. Oko Zelje se recimo savršeno slažemo.
@Belma

I najveći neprijatelji se slože tu i tamo oko nečega, nije prvi put. Oko Zelje se recimo savršeno slažemo.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Schneiderlin will travel to Manchester within the next 48 hours to undergo a medical before finalising a move to United. [Telegraph]

- Ed Woodward for Prime Minister !
Kakvog igraca cemo dobit mi nismo ni svijesni
Zeljeznicar! 1921 !
BREAKING NEWS
Manchester United have bid £28.6m for Real Madrid defender Sergio Ramos, according to Sky ****.
Manchester United have bid £28.6m for Real Madrid defender Sergio Ramos, according to Sky ****.
La Liga expert Graham Hunter told Sky Sports News that the 29-year-old defender has made it clear of his ambition to move to Old Trafford this summer

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sky Sports News HQ ✔@SkySportsNewsHQ
BREAKING: Sky ****: Sergio Ramos tells Real Madrid he wants to leave & join Manchester United. #SSNHQ
BREAKING: Sky ****: Sergio Ramos tells Real Madrid he wants to leave & join Manchester United. #SSNHQ
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jest redcafe poludio suplju bacili majke mi.
Zeljeznicar! 1921 !
Graham Hunter: "Ramos likes the project at MUFC - he wants to be part of the project to make them great again."

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Rene Ramos,brat od Sergia je izvor ovoga,i BBC obavijestio..
Ramos i Morgan,odlično bi bilo,mada sam još za to da se prodaju Hernadnez i Persie i da se dovede neko tipa Lacazete..
Ramos i Morgan,odlično bi bilo,mada sam još za to da se prodaju Hernadnez i Persie i da se dovede neko tipa Lacazete..
Kestrel je napisao/la:Kad bi Ramos doso poludio bih
I ja.
Od muke.
Dolazi Ramos sigurno je već, sumnjam da će ga ipak zadržat. Odlično za sad, sa Morganom dogovoreno, Coleman je na shortlist. Ovi ukupno sa Memphisom dođu oko 100M, pa tako pored njih možemo dovesti još dva dobra pojačanja, sasvim dovoljno 

Napadac i golman (ako David ode).Devi1 je napisao/la:Dolazi Ramos sigurno je već, sumnjam da će ga ipak zadržat. Odlično za sad, sa Morganom dogovoreno, Coleman je na shortlist. Ovi ukupno sa Memphisom dođu oko 100M, pa tako pored njih možemo dovesti još dva dobra pojačanja, sasvim dovoljno
Domo23
Ma koliko je LvG luđak,ne bi me čudilo da ako Ramos dođe da će on biti zapravo taj desni bek.
Ako može Rooney skoro zadnjeg veznog, Di Maria haman špica i Jones izvodi kornere,može i vratit Ramosa na staru poziciju.

Ako može Rooney skoro zadnjeg veznog, Di Maria haman špica i Jones izvodi kornere,može i vratit Ramosa na staru poziciju.

Uh Ramos..
Neka nam je Bog na pomoci, meni se to ne svidja..
Ako su vec odlucili skršiti keš na stopera, ja bih prije uzeo Otamendija..
Neka nam je Bog na pomoci, meni se to ne svidja..
Ako su vec odlucili skršiti keš na stopera, ja bih prije uzeo Otamendija..
Ne znam kako vam se Ramos ne svidja,igrac koji iza sebe ima odlicnu karijeru toliko iskustva,pravi vodja na terenu.Razumijem da je imao kikseva i losih partija,ali njegova borbenost i liderstvo koje posjeduje sve to nadomjeste.
Po meni igrac koji svojom pojavom predstavlja autoritet i on je jedina moguca alternativa da nadomjesti nedostatak u odbrani nakon Ria i Nemanje jer posjeduje ono sto su oni imali a to je pobjednicki mentalitet koji fali ovom Utdu
Po meni igrac koji svojom pojavom predstavlja autoritet i on je jedina moguca alternativa da nadomjesti nedostatak u odbrani nakon Ria i Nemanje jer posjeduje ono sto su oni imali a to je pobjednicki mentalitet koji fali ovom Utdu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.