SiamoNoi je napisao/la:Pokaži im Andreaarminz je napisao/la:Ranocchia u Sampdoriji na posudbi do kraja godine.![]()
Izbori
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Banega od ljeta u Interu.
Da je od sada to bi bilo ogromno pojacanje ovako je dobar, ali vidjet cemo od ljetasoe je napisao/la:Banega od ljeta u Interu.
Treba natjerat Sevillu da nam ga sad proda.
Santon pregovara sa Genoa-om. Ako ode i on dovest cemo Jacopo Salu iz Verone, jos jedan mrtvi prosjek na bekovskoj poziciji, pa dokle vise.
Eder bi trebo sutra bit zvanicno igrac Intera, ceka se da se zavrsi transfer Quagliarele u Sampdoriju. I Soriano bio danas u Milanu, prica se da smo ga dogovorili za ljeto.
Santon pregovara sa Genoa-om. Ako ode i on dovest cemo Jacopo Salu iz Verone, jos jedan mrtvi prosjek na bekovskoj poziciji, pa dokle vise.
Eder bi trebo sutra bit zvanicno igrac Intera, ceka se da se zavrsi transfer Quagliarele u Sampdoriju. I Soriano bio danas u Milanu, prica se da smo ga dogovorili za ljeto.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Tko li ce zavrsiti na klupi od trentutnih, Pero, Jova ili Adem...
Mislim da ce Jovetic. I bio je najvise na klupiHuska je napisao/la:Tko li ce zavrsiti na klupi od trentutnih, Pero, Jova ili Adem...
-
neroazzurni
- Kontakt:
nazalost ce tako biti, mada svi znamo ko bi trebao... 
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Jel postoji mogucnost da Banega dode odma? Bilo bi jako dobro, opet bi ima neku nadu da mozemo do treceg mjesta 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- JoseMourinho
- Kontakt:
iskreno ne vjerujem da bi vi dali više od par miliona, a sevilla nije luda da radi tolišnih para sebi smanji šanse za to 4 mjesto i LP tj. za dosta vece pare, jbg jednostavno im se ne isplati dati ga sad za sicu, kao ni vama davat kakve ozbiljne pareTritolone je napisao/la:Jel postoji mogucnost da Banega dode odma? Bilo bi jako dobro, opet bi ima neku nadu da mozemo do treceg mjesta
Jovetić nadam se.Koliko god da je Perišić užasan ovaj je još gori.arminz je napisao/la:Mislim da ce Jovetic. I bio je najvise na klupiHuska je napisao/la:Tko li ce zavrsiti na klupi od trentutnih, Pero, Jova ili Adem...
Inače briljantan transfer.Produžili Palaciu,a sad ovog doveli.Dajte još kojeg 30godišnjaka,malo li je...I s*ebali mi momčad za fantasy.Koga da sad uzmem za siću...
Banega jos jedan problematican igrač.Takvi nisu dobro prolazili u zadnje vrijeme.Iako,čovjek je argentinac i apsolutni bog.Šteta što je to tek od ljeta.
Izbori
Ma ja sam zadovoljan dovodjenjem Edera, uvijek sam gledo na njeg ko zahvalnog i korisnog igraca i neka ga. I Palacio je doso u pribliznim godinama i pokazo se ko odlicno pojacanje. Zasto su mu produzili ugovor, kad je bilo jasno da cemo dovest jos jednog napadaca, nikad mi nece bit jasno. A po svemu sudeci sljedeci je NagatomoSiamoNoi je napisao/la: Inače briljantan transfer.Produžili Palaciu,a sad ovog doveli.Dajte još kojeg 30godišnjaka,malo li je...
Pa dobar je Eder,ali onda nema smisla Palaciu produzit.Iako to nikad ni ovako ni onako nije imalo smisla.Na koliko su mu uopce ugovor dali?Valjda nije vise od 3.5 godine iako je i to previse.
Iako ni Eder nece rijesiti probleme.Mi ovdje čekamo Banegu.
Izbori
Iako ni Eder nece rijesiti probleme.Mi ovdje čekamo Banegu.
Izbori
Dobio je ugovor do 2020. 1.5 mil po sezoni
Tuga.
Izbori
Izbori
Do kraja sezone Eder daje vise golova od naseg sjajnog IcardijaSiamoNoi je napisao/la: Inače briljantan transfer.Produžili Palaciu,a sad ovog doveli.Dajte još kojeg 30godišnjaka,malo li je...I s*ebali mi momčad za fantasy.Koga da sad uzmem za siću...
Izbori
Niko ne kaže da nije dobar ali odigrat će 1-2 dobre sezone i onda će bit kao sada Palacio a iskeširali smo ga 13 milja. Ja bih samo u izuzetnim slučajevima dovodio igrače starije od 28 godina (npr. kao mi ljetos Mirandu jer nam je jednostavno trebao vrhunski iskusni štoper da bi ovi mlađi na kojima temeljimo budućnost - Muriljo i Jesus mogli stasati uz njega). A mi trenutno imamo dobre napadače i nije nam toliko potrebno 13 milja iskeširati za još jednog starijeg. To što malo dajemo golova nije stvar napadača nego stvar rudarskog veznog reda. Igrač koji nam treba ako hoćemo ganjati 3. mjesto je Banjega, kreativac koji bi unio prijeko potrebnu viziju u vezni red, i još argentinac kao bonus.krmpotich je napisao/la:Do kraja sezone Eder daje vise golova od naseg sjajnog IcardijaSiamoNoi je napisao/la: Inače briljantan transfer.Produžili Palaciu,a sad ovog doveli.Dajte još kojeg 30godišnjaka,malo li je...I s*ebali mi momčad za fantasy.Koga da sad uzmem za siću...
Izbori
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kako mi je sad drago sto nismo doveli onog Salaha, ono je cisti dokaz da igrač nemoze da bude brz a da ne bude glup 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Najbrzi igrač Premiershipa je dokaz da nije tako
Izbori
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.