PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Odoh ja na temu Bh klubovi u evropi, dosta mi je vise vas sitne buranije hahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Pazi samo da Mile Krstev ne izleti od nekud!brile je napisao/la:Odoh ja na temu Bh klubovi u evropi, dosta mi je vise vas sitne buranije hahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Pazi samo da Mile Krstev ne izleti od nekud!brile je napisao/la:Odoh ja na temu Bh klubovi u evropi, dosta mi je vise vas sitne buranije hahahaha
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma nek izljece papa franjo sto se mene tice, eto evrope eto ludila 
E vi se laze cuvajte
E vi se laze cuvajte
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Oni kad su zadnji put igrali u Europi Modriča bila strah i trepet za ligubrile je napisao/la:Ma nek izljece papa franjo sto se mene tice, eto evrope eto ludila
E vi se laze cuvajte
Takmičenje gdje su igrali više ne postoji
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Oni kad su zadnji put igrali u Europi Modriča bila strah i trepet za ligubrile je napisao/la:Ma nek izljece papa franjo sto se mene tice, eto evrope eto ludila
E vi se laze cuvajte![]()
Takmičenje gdje su igrali više ne postoji
Oni stvarno nisu normalniiiii, spojila ih je sve mrznja prema velikom Zelji
Zeljeznicar - konekting pipl yeaaaa
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ma dobri su to momci, jest da imaju tu nesreću da navijaju za prosječan klub ali dobro nećemo im zamjeriti 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bolje prosjecan klub nego kupljene titule :*FaraonTM je napisao/la:Ma dobri su to momci, jest da imaju tu nesreću da navijaju za prosječan klub ali dobro nećemo im zamjeriti
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nemoj tako vraća im se saveznik u PLBiH Rudar Prijedor jadni mi sada kada krenu opet vrtit.DoeTz je napisao/la:Bolje prosjecan klub nego kupljene titule :*FaraonTM je napisao/la:Ma dobri su to momci, jest da imaju tu nesreću da navijaju za prosječan klub ali dobro nećemo im zamjeriti
SRETAN BROJ - 1725
Ma bolje kupljene titule nego prosjecan klub, jest majke mi, pusti supljuDoeTz je napisao/la:Bolje prosjecan klub nego kupljene titule :*FaraonTM je napisao/la:Ma dobri su to momci, jest da imaju tu nesreću da navijaju za prosječan klub ali dobro nećemo im zamjeriti
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Evo ga, već su spremni sa ovakvim pričama za sljedeću sezonupitic je napisao/la:Nemoj tako vraća im se saveznik u PLBiH Rudar Prijedor jadni mi sada kada krenu opet vrtit.DoeTz je napisao/la:Bolje prosjecan klub nego kupljene titule :*FaraonTM je napisao/la:Ma dobri su to momci, jest da imaju tu nesreću da navijaju za prosječan klub ali dobro nećemo im zamjeriti
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Lijepi strahpitic je napisao/la:Nemoj tako vraća im se saveznik u PLBiH Rudar Prijedor jadni mi sada kada krenu opet vrtit.DoeTz je napisao/la:Bolje prosjecan klub nego kupljene titule :*FaraonTM je napisao/la:Ma dobri su to momci, jest da imaju tu nesreću da navijaju za prosječan klub ali dobro nećemo im zamjeriti
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znam da vas je strahFaraonTM je napisao/la:
Lijepi strah
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:Znam da vas je strahFaraonTM je napisao/la:
Lijepi strah
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kojih šest klubova izbaciti naredne sezone ?
Moramo se dogovoriti sa Rudar Prijedorom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prođe jos jedan utorak, a one tvoje vijesti nigdje! ??Elegant je napisao/la:Kojih šest klubova izbaciti naredne sezone ?![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ocekivao sam nesto ali se nije ostvarilo, lose sam bio informisan.joker90 je napisao/la:Prođe jos jedan utorak, a one tvoje vijesti nigdje! ??
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ok, posteno..Elegant je napisao/la:Ocekivao sam nesto ali se nije ostvarilo, lose sam bio informisan.joker90 je napisao/la:Prođe jos jedan utorak, a one tvoje vijesti nigdje! ??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare

From father to son
Prije da ce vas, vi ste sad u rangu s njima, cak vas ima i manjeCernica je napisao/la:Uđe Mladost Doboj Kakanj. Taman ce ova Crvena Legija ugasit Fukare![]()
![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.