FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 21 avg 2011, 10:01

Priča oko uštede na prodaji Eto'a je nešto ovako :
Inter To Save 99 Milion With The Sale Of Eto'o

Total sale = 25million + 2 bonus = 27 million
Total net until 2014 (salary saved) = (9 million/year + 3 bonus/year) x 3 years = 12 x 3 = 36 million
Total gross until 2014 = 72 million
Total sale + total gross until 2014 = 27 + 72 = 99

Ako bi se prodali još Milito i Wes a doveli Kucka i Palacio, e to bi bio posao na uštedi :evil: :evil: , no onda bi bili na gorem putu nego li je to sada Arsenal..

Sramotnu prodaju Leonea ( sedmica do početka sezone a prodaje se najbolji igrač ispod cijene ) može izvući dovođenje Teveza na posudbu i dolazak Forlana ( manja plata + odšteta ne preko 10 miliona eura )....

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 avg 2011, 11:12

Inter & Anzhi Makhachkala reach verbal agreement over the sale of Samuel Eto'o - report

Inter were reported to be looking for €28 million with Anzhi refusing to budge from their offer of €25m. However, an agreement has now reportedly been reached with the final transfer figure yet to be confirmed.

Gdje je sad Interista di cuore :mrgreen: sad bi nosio ovaj avatar :arrow:

http://fsb.zedge.net/content/8/1/2/1/1- ... 8121-t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili ovaj :arrow:

http://cdn.indowebster.com/www38.indowe ... 1fbab9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2011, 12:29

Sinoc fantasticna utakmica izmedju Brazila i Portugala, Brazilci svjetski prvaci, Coutinho bio solidan do izmjene

najboljim igracem proglasen je njegov suigrac Henrique, ali nema veze vazno je da je Cou sigurno bio jedan od najboljih igraca turnira

Forza Coutinho !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 avg 2011, 13:18

Utakmica sa Olympiakosom počinje u 18.00 , prenos na SKY Sport 1 .

Prema najavama opet sa trojicom nazad , Chivu (veoma brzo postao Gaspov miljenik :mrgreen: ) , Samuel i Ranocchia , sredina Capitano, Motta, Cuchu i Jonathan te naprijed Luc i Ricky po strani i Milito kao PP.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 21 avg 2011, 13:21

te price oko ustede su za malu djecu eee jedino se moze ustedjeti ako se niko vise ne dovede ali kako je vec naglaseno forlan i kucka dolaze pa skoro 100% e sad samo forlan i kucka ce biti placeni nekih 18 mil onda plata forlana ce biti 4.5 mil a kucki 2.5 mil e sad forlan ce dobiti 3 god. ugovor a taj ce vrijediti (8x3god=24 mil) a kucka bi treba dobiti 4 god. ugovor (4 mil x 4 = 16 mil)
to sve je
18 mil kupovina
24+16 mil plate =40
znaci 40+ 16 =56+bonusi =60 mil znaci i nije neka usteda a izgubili ste vrh igraca a dobili polovnjaka i mladu nadu(24 god hahah)

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 avg 2011, 13:23

Silvio B je napisao/la:te price oko ustede su za malu djecu eee jedino se moze ustedjeti ako se niko vise ne dovede ali kako je vec naglaseno forlan i kucka dolaze pa skoro 100% e sad samo forlan i kucka ce biti placeni nekih 18 mil onda plata forlana ce biti 4.5 mil a kucki 2.5 mil e sad forlan ce dobiti 3 god. ugovor a taj ce vrijediti (8x3god=24 mil) a kucka bi treba dobiti 4 god. ugovor (4 mil x 4 = 16 mil)
to sve je
18 mil kupovina
24+16 mil plate =40
znaci 40+ 16 =56+bonusi =60 mil znaci i nije neka usteda a izgubili ste vrh igraca a dobili polovnjaka i mladu nadu(24 god hahah)
Da nisi vidovit ili si Massimo M, nema trećeg kad sve tako znaš :lol: :lol: :lol: :lol:

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 13:25

Boateng_27 je napisao/la:Inter & Anzhi Makhachkala reach verbal agreement over the sale of Samuel Eto'o - report

Inter were reported to be looking for €28 million with Anzhi refusing to budge from their offer of €25m. However, an agreement has now reportedly been reached with the final transfer figure yet to be confirmed.

Gdje je sad Interista di cuore :mrgreen: sad bi nosio ovaj avatar :arrow:

http://fsb.zedge.net/content/8/1/2/1/1- ... 8121-t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili ovaj :arrow:

http://cdn.indowebster.com/www38.indowe ... 1fbab9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Malo si glup,al samo malo jarane,i nemoj se ljutit al tako je...

Hajd nam reci,ali nemoj lagat posto je ramazan,koliko imas godina????Tvoji postovi su nidje veze,kladim se da nemas vise od 20god.

Sta tebe briga gdje je Interista,a tebi je bolje da postavis sliku milana iz serie b,jer tu ste bili puno puta a INTER tu nije krocio nikad,i ako nemas sta pametno napisati nemoj nista ni postavljat,vidis da niko od nasih ne dolazi na vasu temu nikako....
INTER SIAMO NOI ! ! !

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 13:27

Silvio B je napisao/la:te price oko ustede su za malu djecu eee jedino se moze ustedjeti ako se niko vise ne dovede ali kako je vec naglaseno forlan i kucka dolaze pa skoro 100% e sad samo forlan i kucka ce biti placeni nekih 18 mil onda plata forlana ce biti 4.5 mil a kucki 2.5 mil e sad forlan ce dobiti 3 god. ugovor a taj ce vrijediti (8x3god=24 mil) a kucka bi treba dobiti 4 god. ugovor (4 mil x 4 = 16 mil)
to sve je
18 mil kupovina
24+16 mil plate =40
Kakav je ovo bolenik...Sam pokazuje kakvi su navijaci milana(cast nekim) ali ja sam vec upoznao par "ovakvih"...Pa ljudi mrze Inter bas kao ovaj,on ba ne navija za milan nego protiv Intera...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2011, 13:34

Mislim da ovaj nema nijedan post na temi Milana
Call the coroner!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 13:34

- Lazio hoce Santona za Zarate-a
- Forlan bi mogao u Napoli a Lavezzi u Inter
- Casemiro bi mogao u Inter
- Tevez ce doci na kraju prelaznog roka
- Moratti obecao GRANDE INTER,a pojacanja ce stici krajem prelaznog roka jer ionako imamo najlaksi raspored od svih ekipa...

JA VJERUJEM MORATTIU I ZNAM DA CEMO PONOVI BITI PRVACI SERIE A...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 avg 2011, 13:39

Grande je napisao/la:Malo si glup,al samo malo jarane,i nemoj se ljutit al tako je...

Hajd nam reci,ali nemoj lagat posto je ramazan,koliko imas godina????Tvoji postovi su nidje veze,kladim se da nemas vise od 20god.

Sta tebe briga gdje je Interista,a tebi je bolje da postavis sliku milana iz serie b,jer tu ste bili puno puta a INTER tu nije krocio nikad,i ako nemas sta pametno napisati nemoj nista ni postavljat,vidis da niko od nasih ne dolazi na vasu temu nikako....
Napadaš i vrijeđaš momak bezveze :roll: , on i interista su se kladili u avatar, on je rekao da će Samuel otići ispod 30 miliona, dok je interista tvrdio da ide preko tog iznosa, momak napisao da bi dobio opkladu, da je interista tu, šta je tu loše :roll:. I onda se žale adminu kad dobiju ban :roll:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2011, 13:40

Citao sam i ja da bi mogla biti trampa Santon-Zarate, ali Lotito ga cijeni na 20 miliona, tako da bi vjerovatno trazio i podobru svotu novca, a i izvjesnije je da ce Zarate u Arsenal

Ostali ti transferi vrlo izvjesni, samo ce biti da li Casemiro ili Kucka
Call the coroner!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 13:41

juventus 0244 je napisao/la:
Grande je napisao/la:Malo si glup,al samo malo jarane,i nemoj se ljutit al tako je...

Napadaš i vrijeđaš momak bezveze :roll: , on i interista su se kladili u avatar, on je rekao da će Samuel otići ispod 30 miliona, dok je interista tvrdio da ide preko tog iznosa, momak napisao da bi dobio opkladu, da je interista tu, šta je tu loše :roll:. I onda se žale adminu kad dobiju ban :roll:
Pa zna da ga nema,sto pise bezzeee????Uvijek nas INTERISTE napadate,al nema veze,banujte sve redom...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 avg 2011, 13:41

Puma je napisao/la:Ostali ti transferi vrlo izvjesni, samo ce biti da li Casemiro ili Kucka
a Kucka ko da gledam, novi Huso Kharja :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 avg 2011, 13:46

Grande je napisao/la:Pa zna da ga nema,sto pise bezzeee????Uvijek nas INTERISTE napadate,al nema veze,banujte sve redom...
Znam jarane i meni znaju biti dosadni, ali sad nije ništa kriv, on ima pravo pisati, ako ti ne paše na ignore ;)! Ja nisam taj koji banuje, samo kažeš da ti nije bila primjerena reakcija, jer možeš dobiti ban bezveze, a tad će već biti kasno, zato suzdrži se. Pa i ja ponekad poludim radi neki sa vašeg topica kad dodju na topic Juventusa, pa se ponovo smirim, jer skontam da su ti prijavljeni ovdje da samo proovciraju!

Izvinite na off topicu!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2011, 13:46

Ma dobro mladji je Kucka i talentovaniji od Huse, dobar je on igrac :D

I ja bih prije uzeo Casemira, al daj sta das, ocajni smo i treba nam veznjak :P
Call the coroner!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 21 avg 2011, 13:49

Puma je napisao/la:Ma dobro mladji je Kucka i talentovaniji od Huse, dobar je on igrac :D

I ja bih prije uzeo Casemira, al daj sta das, ocajni smo i treba nam veznjak :P
Sada citam da bi Casemira trebali dovesti do kraja prelaznog roka,plus vraca se Kutinjo koji je prvak sa Brazilom,ljudi sta vam je imamo jako dobrih i mladih igraca,eto samo zamisli vezu za 2 godine :

Casemiro_Alvarez_Kutinjo_ Znaci,ubistvo :D :D
INTER SIAMO NOI ! ! !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 avg 2011, 13:55

Grande je napisao/la:ljudi sta vam je imamo jako dobrih i mladih igraca,
Ima i Arsenal, možda i bolje, pa vidi kojim putem ide, bez rezultata te nema nigdje.....
Neka ove godina bude afirmacija za Coutinha i Crisetiga, niko sretniji od mene, no poznavajući Inter teško ostvarivo, jer će Deki ( hvala mu na svemu da me se ne shvati pogrešno ) uvijek biti ispred njih...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2011, 14:19

Samo da napomenem da je danas u 18.00 sati utakmica protiv Olympiacosa, kao sto sam vec napomenuo ranije nece biti Sneijdera
Call the coroner!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 avg 2011, 14:46

Grazie e buona fortuna Leone de Camerun

Sutra ili u utorak Samuel Eto'o je u Rusiji na potpisu ugovora. Kada je stigao 2009-e , u sklopu transfera Ibrahimovića u Barcelonu rekao je , ako se dobro sjećam : " Ja sam Samuel Eto'o i ne želim se porediti ni sa kim,".Prvi gol zabio je odmah u Pekingu u Superkupu protiv Lazia.
[youtube][/youtube]

Sezona 2009/10 nije počela sjajno kako je završila.Mourinho je dolaskom Sneijdera pokušao sa formacijama 4-4-2 i 4-3-1-2 sa Militom i Eto'om kao najisturenijim u vrhu napada.Inter je nekako pobjeđivao u Serie A ali u LP je to bilo izrazito teško, grupna faza ( iako je grupa bila prilično teška ) se jedva prošla.Tada genijalni Portugalac prelazi na sistem 4-2-3-1 , Eto'o se totalno podređuje kolektivu i kreće priča koja će obolježiti sportsku 2010-u godinu.
Komentatori diljem svijeta su se išćuđavali kada Eto'o protiv Chelsea ili Barce pokriva cijelu svoju stranu, izvodi aut i sl.Taj dio sezone je obilježio jedan od najbitnijih golova u sezoni 2009/2010 , gol na Stamford Bridgeu
[youtube][/youtube]

Prošla godina bila je bolna za navijače Intera, igrači nisu imali želje da igraju, sve su već osvojili. Eto'o? On je imao želje, on je držao Inter iznad vode. Zabio je dvaput u finalu Kupa Italije za prošlu sezonu, i na taj način nam donio malo radosti u prošlu godinu a evo i malo magije iz prošle sezone
[youtube][/youtube]

Tokom dvije godine U interu je u zvaničnim utakmicama postigao 53 gola.

Još jedom hvala Samuele, nedostajaćeš vjerujem svim navijačima Intera i za kraj
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.