Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

edoox
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la edoox » 19 nov 2009, 13:12

i što vise da se bezze nadamo..a kasnije tugujemo..padamo u depresiju! ljudi ovo je naša realnost! Svi mi isto želimo..ali ruku na srce..daleko smo mi od SP! a da smo primitvci, to kostntno pokazujemo!! Nek nam je na čast i obraz!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 nov 2009, 13:16

danska, srbija, portugal...itd ko je sljedeći???
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 nov 2009, 13:19

Nije bitno ko je sljedeći..bitno je mi da se popravimo..u svakom pogledu..da se malo "zakotrljamo"..da vec jednom krenemo napred..a mi samo tapkamo u mjestu!!

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 19 nov 2009, 13:26

**** ga. sta ces, ljudi su bolji,a da smo tamo dali gol to bi bila posve drugacija prica ali nismo imali srece. nema se nikome nesto posebno prigovoriti, svi su dali sve od sebe ali tesko je igrati s onakvom ekipom njihova odbrana nas je ustopala. ipak ne igraju džabe u čelziju,realu i portu. onakav travnjak je dobar kada se zelimo braniti ali sinoc je vise pravio problema nama nego njima. trebao nam je gol, nismo uspijevali dugim loptama a po zemlji nismo mogli.
navijanje kurcu ne valja ali to je savez kriv jebla ih zarada od karti. na stadionu je bilo ljudi ko da su predstavu gledali nisu ustali citavu utakmicu. mozda kosevo??????????'

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 nov 2009, 13:35

Ko Fanatikosa nije bilo....

azzar
Kontakt:

Post Postao/la azzar » 19 nov 2009, 13:38

NoName je napisao/la:Jad i čemer.

[youtube][/youtube]
mozes mi sam0o reci kad je ovo bilo i sta se ustvari desilo..ako znas ista o ovome detaljno????ili mi moze neko drugi odg...

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 nov 2009, 13:42

azzar je napisao/la:
NoName je napisao/la:Jad i čemer.

[youtube][/youtube]
mozes mi sam0o reci kad je ovo bilo i sta se ustvari desilo..ako znas ista o ovome detaljno????ili mi moze neko drugi odg...
ovo je bilo na pripremama u Hrvatskoj...a zbog čega...naznam

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 13:50

Ma stas, mi smo u istoriji dobili samo nekoliko utakmica protiv velikih ekipa, npr onda Tursku 3-2, Dansku vise puta.....Nema, nismo dorasli medju najvece.....Treba poceti pobjedjivati ove velike...
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 13:51

Mirza_Hordas je napisao/la:u današnjem oslobođenju piše gledalaca: 13.000 :( :( za tako važnu utakmicu stane samo od 13.000 do 15.000 hiljada i sad kofa neka super atmosfera na bilinom polju a gdje je bila ta fantastična atmosfera protiv španaca i portugalaca posebno nakon što smo primali odnosno primili gol ;)
joj majko jest vama sarajlijicama krivo sto se nije igralo na kosevu majko moja pa nece niko da igra na groblju pomaknite malo taj stadion a to ko je gadzo sudiju to se zna ko ide na sjever ni jedan zenicanin nevoli sjever

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 19 nov 2009, 13:52

:( :( Eeeee, ko i uvijek tako blizu al ustvari tako daleko, steta prava...Bas kao da smo prokleti.... AL sve u svemu i ovo je uspjeh...Cestitke svim reprezentativcima na svemu sto su za nas uradili... valjda ce i nas nekad sunce ogrijati pa da vidimo nasu repku na velikom takmicenju...

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 19 nov 2009, 13:58

bossna je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:u današnjem oslobođenju piše gledalaca: 13.000 :( :( za tako važnu utakmicu stane samo od 13.000 do 15.000 hiljada i sad kofa neka super atmosfera na bilinom polju a gdje je bila ta fantastična atmosfera protiv španaca i portugalaca posebno nakon što smo primali odnosno primili gol ;)
joj majko jest vama sarajlijicama krivo sto se nije igralo na kosevu majko moja pa nece niko da igra na groblju pomaknite malo taj stadion a to ko je gadzo sudiju to se zna ko ide na sjever ni jedan zenicanin nevoli sjever
A daj molim te nije nikome krivo zbog toga,...jer najvazniji je uspjeh repke pa makar igrali i u zepcu... nego hoce da kaze da je navijanje bilo na nuli...tj. samo kad vodimo a kad gubimo mrtvilo...ja neznam gdje su bh fanaticosi...i ne lupetaj gluposti za kosevo... nadam se da ce biti bolje u sljedecim kvalifikacijama... :)

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 13:59

cappy je napisao/la::( :( Eeeee, ko i uvijek tako blizu al ustvari tako daleko, steta prava...Bas kao da smo prokleti.... AL sve u svemu i ovo je uspjeh...Cestitke svim reprezentativcima na svemu sto su za nas uradili... valjda ce i nas nekad sunce ogrijati pa da vidimo nasu repku na velikom takmicenju...
ma hocemo jarane ucestvovat al kad bude 90 ekipa na evropskom ili svjetskom prvenstvu onda cemo se nekako provuc a dotad mozemo se samo po usima udarat

jassa_ba
Kontakt:

Post Postao/la jassa_ba » 19 nov 2009, 14:01

Braco draga, probudi se jutros kad ono isti osjecaj, isti oni usr.ani osjecaj...ali valja svasta dozivjeti u zivotu. Nego pitam se kako je tek igracima...Ali moramo biti realni, kad sagledamo stvari unazad mozemo zakljucit kao da je sve dogovoreno, pa ne mozemo mi sami protiv fifke i uefke, jedino sto nam je falilo je SRECA, DA SMO IMALI BAR SRECE KAO ONI IRCI pa ko zna sta bi bilo, ali vidite iako su irci imali tu malu SRECU opet su gore od nas prosli, vidio sam jutros go koji su primili iz OFSAJDA JOS JE HENRI IGRAO 2 PUTA RUKOM :roll: :roll: dalje sami zakljucite

Ovakav tretman prema nama mozemo uvjek ocekivati kako od onih gore tako i od sudija, moramo ubuduce mislit na prvo mjsto ili bar drugo ali najbolje drugoplasirano, ostalo ne znam, a ove kvalifikacije su nam pokazale da mozemo, MI TO MOZEMO i to cemo da pokazemo u narednom ciklusu. Imamo, ruku na srce, fenomenalne ZMAJEVE od igraca. Zato glavu gore i samo hrabro.

Iskrene cestitke Slovencima na plasmanu, zasluzeno, Sta reci za Grcku, sreca ih je usr.ala pravo, a Francuzi i Portukalci idu samo sa velikim imenima i s tim sto se guraju s prvim na listi fife, to su ipak njihove zelje, zalosno ali istinito...

Pozz, zivi i zdravi mi bili....

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:01

bossna je napisao/la:
cappy je napisao/la::( :( Eeeee, ko i uvijek tako blizu al ustvari tako daleko, steta prava...Bas kao da smo prokleti.... AL sve u svemu i ovo je uspjeh...Cestitke svim reprezentativcima na svemu sto su za nas uradili... valjda ce i nas nekad sunce ogrijati pa da vidimo nasu repku na velikom takmicenju...
ma hocemo jarane ucestvovat al kad bude 90 ekipa na evropskom ili svjetskom prvenstvu onda cemo se nekako provuc a dotad mozemo se samo po usima udarat
kralj heheheheheh
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 14:02

cappy je napisao/la:
bossna je napisao/la:
A daj molim te nije nikome krivo zbog toga,...jer najvazniji je uspjeh repke pa makar igrali i u zepcu... nego hoce da kaze da je navijanje bilo na nuli...tj. samo kad vodimo a kad gubimo mrtvilo...ja neznam gdje su bh fanaticosi...i ne lupetaj gluposti za kosevo... nadam se da ce biti bolje u sljedecim kvalifikacijama... :)
a sad gdje su bh fanaticosi a na 200 strana ovdje pisete kako neznaju da navijaju hehehehehh pa eto vidite ko zna a ko nezna da navija

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 nov 2009, 14:03

Zbog svađe sa savezom Fanatikosi navijaju samo na strani, tj. kada se karte nemoraju kupovat preko saveza...

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 14:05

vOluMme je napisao/la:Zbog svađe sa savezom Fanatikosi navijaju samo na strani, tj. kada se karte nemoraju kupovat preko saveza...
Prevedeno na nas jezik: ne smiju doci u Zenicu hahahahahah
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 nov 2009, 14:06

Zenicajesampion je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:Zbog svađe sa savezom Fanatikosi navijaju samo na strani, tj. kada se karte nemoraju kupovat preko saveza...
Nemoj tako....Da nema njih, Šejtana i Belay Boysa nikog nebi bilo na gostujućim tekmama.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 14:09

vOluMme je napisao/la:
Zenicajesampion je napisao/la:
Nemoj tako....Da nema njih, Šejtana i Belay Boysa nikog nebi bilo na gostujućim tekmama.
nemoj ti tako bile bi horde zla ja mislim da bi h bar 7 doslo bio bi pakao u svim novinama bi pisalo 7 hordasa se pobilo sa policijom u portugalu bilo je 240 policaja povrjedzeno kako su ti huligani opasni

KFT
Kontakt:

Post Postao/la KFT » 19 nov 2009, 14:24

bossna je napisao/la:
jest stvarno krivo im u p.m....MI NA KOSEVU NEBI POBJEDILI VATIKAN A KAMOLI PORTUGAL I ZATO NEMOJTE VISE SRAT O TOME DA JE NAVIJANJE BILO LOSE,DA STADION NEVALJA...PRIJE TEKME SVE VAM JE ODGOVARALO A SAD PLJUJETE I BLATITE SVE STO STIGNETE!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.