FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
ТРАНСФЕР $: ? ' све ? $!
Ako ovo ostvare svaka cast,opasan igrac....
Ako ovo ostvare svaka cast,opasan igrac....
- alan_kardec
- Kontakt:
daj bježi yebali vas ti ložioničarski naslovi, tako su isto pričali za đurđevića i Ruiza, pa ništa od toga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ruiz dodje danas.. i to potpisa na tri godine.
Konacno! Nadajmo se da ce se pokazati kao i Hugo ili Donald recimo, a ako je tako, onda je TOP pojacanje za nase uslove...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dobili smo Ukrajinsku Zoryu 3-1. Strelci: Katai, Sikima (p) i Poletanović.
Igrali smo u sastavu: Kahriman - Cvetković, Fibel, Al. Luković, Ibanjez - Le Talek, Donald - Srnić, An. Luković, Katai - Vijeira.
Od 66 min: Supić - Petković, Rendulić, Mičel, Ristić - Poletanović, Babunski - Avramovski, Jovović, Plavšić - Sikimić.
Igrali smo u sastavu: Kahriman - Cvetković, Fibel, Al. Luković, Ibanjez - Le Talek, Donald - Srnić, An. Luković, Katai - Vijeira.
Od 66 min: Supić - Petković, Rendulić, Mičel, Ristić - Poletanović, Babunski - Avramovski, Jovović, Plavšić - Sikimić.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Potpisa i brat Kanga!
Definitivno na papiru i po prikazanom u protekloj sezoni, ubjedljivo najjaca Zvezda u proteklih 10-ak god!
Sad samo sreca da nas malo pomazi, pa da konacno opet gledamo evropsku jesen na Rajku...

Sad samo sreca da nas malo pomazi, pa da konacno opet gledamo evropsku jesen na Rajku...

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 12 jul 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Vlada je pogurala, valjda će i sreća...
Nego, jel samo meni upada u oči detalj sa vašeg dresa , prezime ćirilicom, natpis iznad latinicom?! (ok znam da je ovo JSL verzija, a da će za evropske biti latinica) Bezveze mi to.
edit: Čovjek nije Kanga, već Konga.
Nego, jel samo meni upada u oči detalj sa vašeg dresa , prezime ćirilicom, natpis iznad latinicom?! (ok znam da je ovo JSL verzija, a da će za evropske biti latinica) Bezveze mi to.
edit: Čovjek nije Kanga, već Konga.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Zasigurno najvece ime sto se svih ovoljetosnjih pojacanja na Marakani tice - Pablo Mouche. Bivsi povremeni reprezentativac Argentine, koji je izmedju ostalih nosio dresove slavnih Bace Juniors i brazilskog Palmeirasa!
http://www.transfermarkt.de/pablo-mouch ... eler/17872
Iskreno, nisam bas optimista kao po pitanju Kange i Ruiza, ali ajde da vdimo...Sad pod moranje stoper (Mitrović), da ne gledamo vise Luneta kapitena...
Iskreno, nisam bas optimista kao po pitanju Kange i Ruiza, ali ajde da vdimo...Sad pod moranje stoper (Mitrović), da ne gledamo vise Luneta kapitena...

Zadnja izmjena: marconato, dana/u 12 jul 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sinoć prvo poluvrijeme za zaborav, neprepoznatljiva (katastrofalna) Zvezda! Drugo vec mnogo bolje, prolazna ocjena...
Pojacanja kao i citav tim, u prvom poluvremenu Fibel solidan, Kanga nije znao gdje bije. Zato drugo poluvrijeme doktorski
Mouche takodje pokazao da je veliki igrac. Katai mrljavi sat vremena i onda majstorija, definitivno igrac poteza. Hugo van forme...
Najvise me brine:
1. Luković (standardno igrac manje na terenu), Le Talek ga je mnogo bolje cuvao u drugom poluvremenu
2. Glupi i naivni zuti kartoni kljucnog trojca u napadu
Pojacanja kao i citav tim, u prvom poluvremenu Fibel solidan, Kanga nije znao gdje bije. Zato drugo poluvrijeme doktorski

Najvise me brine:
1. Luković (standardno igrac manje na terenu), Le Talek ga je mnogo bolje cuvao u drugom poluvremenu

2. Glupi i naivni zuti kartoni kljucnog trojca u napadu

- alan_kardec
- Kontakt:
uefa je skratila listu Zvezdinih potencijalnih rivala u trećem pretkolu. To su, ako ne bude iznenađenja u revanšima, Salcburg, BATE Borisov, Kopenhagen, Ludogorec i Viktorija Plzenj koja kreće od trećeg pretkola.
Svi oni su manje ili više kvalitetniji od nas i koga god da dobijemo, biće teško. Ja priželjkujem da dobijemo BATE.
Srećno.
Svi oni su manje ili više kvalitetniji od nas i koga god da dobijemo, biće teško. Ja priželjkujem da dobijemo BATE.
Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Ludogorec!
Moglo je i bolje i gore.
Moglo je i bolje i gore.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako gledamo samo ove vec ranije odredjene grupe, ajmo reci da sam zadovoljan! S ovima se barem moze igrati, za razliku od recimo Plzena, njih sam bas htio da izbjegnemo...
Sve u svemu, imamo sanse!
Sve u svemu, imamo sanse!

Nije Ludogorets bauk. Prosle godine ih je Milsami izbacio, i to uz dvije pobjede. Pretprosle su prosli Partizana na golove u gostima. Ima Zvezda sanse, samo ne treba skinuti gace prije utakmice. Uci cvrsto u dvoboj i sve je moguce.
nas su prošli zbog onog kretena trajkovića, nisu tako strašni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni onako na papiru djeluju zastrašujuće, ali nisu bauk što reče neko iznad. Prava legija stranaca, masa nekih Brazilaca i Argentinaca koji su za naše uslove jako kvalitetni, tu su po dvojica ili trojica Bugara i Rumuna i svi od reda su reprezentativci. Uigrani su, favoriti su ali možemo igrati sa njima.
Koliko vidim, oni su jako zadovoljni žrijebom (što je u svakom slučaju dobro za nas), pogotovo navijači koji pominju da su 2 puta izbacili Partizana.
Šta znam, ja bih rekao da su šanse 60-40 u njihovu korist. Mi smo zasrali sa pozicijom stopera, znalo se da nam je to apsolutni prioritet, a mi baš to ostavili za kraj. Jednog smo doveli i po onom što je pokazao na Malti, sa Fibelom nismo fulili, ali treba još jedan da zamjeni Lukovića. Yebo te Mitrović, ko da je jedini stoper na svijetu, čekamo ga ko da je u pitanju Puyol.
Jbga šta je tu je.
Koliko vidim, oni su jako zadovoljni žrijebom (što je u svakom slučaju dobro za nas), pogotovo navijači koji pominju da su 2 puta izbacili Partizana.
Šta znam, ja bih rekao da su šanse 60-40 u njihovu korist. Mi smo zasrali sa pozicijom stopera, znalo se da nam je to apsolutni prioritet, a mi baš to ostavili za kraj. Jednog smo doveli i po onom što je pokazao na Malti, sa Fibelom nismo fulili, ali treba još jedan da zamjeni Lukovića. Yebo te Mitrović, ko da je jedini stoper na svijetu, čekamo ga ko da je u pitanju Puyol.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni je fascinanto kako Luković uopste igra, pa taman da ubace nekog omladinca umjesto njega!alan_kardec je napisao/la: Šta znam, ja bih rekao da su šanse 60-40 u njihovu korist. Mi smo zasrali sa pozicijom stopera, znalo se da nam je to apsolutni prioritet, a mi baš to ostavili za kraj. Jednog smo doveli i po onom što je pokazao na Malti, sa Fibelom nismo fulili, ali treba još jedan da zamjeni Lukovića. Yebo te Mitrović, ko da je jedini stoper na svijetu, čekamo ga ko da je u pitanju Puyol.Jbga šta je tu je.

Vise se njega plasim nego Bugara...

Ko skinu lapo miliona evropljana sa racuna?
Kak'e su ono optuzbe u medijima? 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma pusti to, ja se zabrinuo za tebe, gdje si, sta si 

Tu sam brate,vrucine i zayebancije, ko ce na forum da misli. Nekih koncerata se nakupilo. Potraja ona zima lepo , pa kad je otoplilo k'o skolarac kad se raspusti.marconato je napisao/la:Ma pusti to, ja se zabrinuo za tebe, gdje si, sta si

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Đesi Tribeee

Pročitao sam tekst i ništa mi nije jasno. A možda je tako i boljeTribalian je napisao/la:Ko skinu lapo miliona evropljana sa racuna?Kak'e su ono optuzbe u medijima?

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.