FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Grk1234
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Grk1234 » 24 jun 2016, 21:44

ТРАНСФЕР $: ? ' све ? $!
Ako ovo ostvare svaka cast,opasan igrac....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jun 2016, 01:01

daj bježi yebali vas ti ložioničarski naslovi, tako su isto pričali za đurđevića i Ruiza, pa ništa od toga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 28 jun 2016, 15:46

Ruiz dodje danas.. i to potpisa na tri godine.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jun 2016, 15:49

Konacno! Nadajmo se da ce se pokazati kao i Hugo ili Donald recimo, a ako je tako, onda je TOP pojacanje za nase uslove...

[youtube][/youtube]

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jun 2016, 20:49

Dobili smo Ukrajinsku Zoryu 3-1. Strelci: Katai, Sikima (p) i Poletanović.

Igrali smo u sastavu: Kahriman - Cvetković, Fibel, Al. Luković, Ibanjez - Le Talek, Donald - Srnić, An. Luković, Katai - Vijeira.

Od 66 min: Supić - Petković, Rendulić, Mičel, Ristić - Poletanović, Babunski - Avramovski, Jovović, Plavšić - Sikimić.
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 01 jul 2016, 18:21

Potpisa i brat Kanga! ;)
slika

[youtube][/youtube]
Definitivno na papiru i po prikazanom u protekloj sezoni, ubjedljivo najjaca Zvezda u proteklih 10-ak god! :kafa:

Sad samo sreca da nas malo pomazi, pa da konacno opet gledamo evropsku jesen na Rajku... ;)
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 12 jul 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 01 jul 2016, 19:20

Vlada je pogurala, valjda će i sreća...

Nego, jel samo meni upada u oči detalj sa vašeg dresa , prezime ćirilicom, natpis iznad latinicom?! (ok znam da je ovo JSL verzija, a da će za evropske biti latinica) Bezveze mi to.

edit: Čovjek nije Kanga, već Konga.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jul 2016, 15:08

Zasigurno najvece ime sto se svih ovoljetosnjih pojacanja na Marakani tice - Pablo Mouche. Bivsi povremeni reprezentativac Argentine, koji je izmedju ostalih nosio dresove slavnih Bace Juniors i brazilskog Palmeirasa!
slika
http://www.transfermarkt.de/pablo-mouch ... eler/17872

Iskreno, nisam bas optimista kao po pitanju Kange i Ruiza, ali ajde da vdimo...Sad pod moranje stoper (Mitrović), da ne gledamo vise Luneta kapitena... :facepalm:
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 12 jul 2016, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jul 2016, 12:04

Sinoć prvo poluvrijeme za zaborav, neprepoznatljiva (katastrofalna) Zvezda! Drugo vec mnogo bolje, prolazna ocjena...

Pojacanja kao i citav tim, u prvom poluvremenu Fibel solidan, Kanga nije znao gdje bije. Zato drugo poluvrijeme doktorski :thumbup: Mouche takodje pokazao da je veliki igrac. Katai mrljavi sat vremena i onda majstorija, definitivno igrac poteza. Hugo van forme...

Najvise me brine:
1. Luković (standardno igrac manje na terenu), Le Talek ga je mnogo bolje cuvao u drugom poluvremenu :mrgreen:
2. Glupi i naivni zuti kartoni kljucnog trojca u napadu :facepalm:
[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jul 2016, 11:55

uefa je skratila listu Zvezdinih potencijalnih rivala u trećem pretkolu. To su, ako ne bude iznenađenja u revanšima, Salcburg, BATE Borisov, Kopenhagen, Ludogorec i Viktorija Plzenj koja kreće od trećeg pretkola.

Svi oni su manje ili više kvalitetniji od nas i koga god da dobijemo, biće teško. Ja priželjkujem da dobijemo BATE.
Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jul 2016, 12:14

Ludogorec!

Moglo je i bolje i gore.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 jul 2016, 12:20

Ako gledamo samo ove vec ranije odredjene grupe, ajmo reci da sam zadovoljan! S ovima se barem moze igrati, za razliku od recimo Plzena, njih sam bas htio da izbjegnemo...
Sve u svemu, imamo sanse! ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2016, 12:24

Nije Ludogorets bauk. Prosle godine ih je Milsami izbacio, i to uz dvije pobjede. Pretprosle su prosli Partizana na golove u gostima. Ima Zvezda sanse, samo ne treba skinuti gace prije utakmice. Uci cvrsto u dvoboj i sve je moguce.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2016, 12:41

nas su prošli zbog onog kretena trajkovića, nisu tako strašni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 jul 2016, 14:51

Meni onako na papiru djeluju zastrašujuće, ali nisu bauk što reče neko iznad. Prava legija stranaca, masa nekih Brazilaca i Argentinaca koji su za naše uslove jako kvalitetni, tu su po dvojica ili trojica Bugara i Rumuna i svi od reda su reprezentativci. Uigrani su, favoriti su ali možemo igrati sa njima.
Koliko vidim, oni su jako zadovoljni žrijebom (što je u svakom slučaju dobro za nas), pogotovo navijači koji pominju da su 2 puta izbacili Partizana.

Šta znam, ja bih rekao da su šanse 60-40 u njihovu korist. Mi smo zasrali sa pozicijom stopera, znalo se da nam je to apsolutni prioritet, a mi baš to ostavili za kraj. Jednog smo doveli i po onom što je pokazao na Malti, sa Fibelom nismo fulili, ali treba još jedan da zamjeni Lukovića. Yebo te Mitrović, ko da je jedini stoper na svijetu, čekamo ga ko da je u pitanju Puyol. :roll: Jbga šta je tu je.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 jul 2016, 15:04

alan_kardec je napisao/la: Šta znam, ja bih rekao da su šanse 60-40 u njihovu korist. Mi smo zasrali sa pozicijom stopera, znalo se da nam je to apsolutni prioritet, a mi baš to ostavili za kraj. Jednog smo doveli i po onom što je pokazao na Malti, sa Fibelom nismo fulili, ali treba još jedan da zamjeni Lukovića. Yebo te Mitrović, ko da je jedini stoper na svijetu, čekamo ga ko da je u pitanju Puyol. :roll: Jbga šta je tu je.
Meni je fascinanto kako Luković uopste igra, pa taman da ubace nekog omladinca umjesto njega! :? :facepalm: Covjek jednostavno nije sposoban za ovaj nivo fudbala, spor, trom, kikser...Rendulić je za njega Vidić iz najboljih dana!
Vise se njega plasim nego Bugara... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2016, 17:41

Ko skinu lapo miliona evropljana sa racuna? :mrgreen: Kak'e su ono optuzbe u medijima? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 jul 2016, 18:16

Ma pusti to, ja se zabrinuo za tebe, gdje si, sta si :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2016, 18:23

marconato je napisao/la:Ma pusti to, ja se zabrinuo za tebe, gdje si, sta si :mrgreen:
Tu sam brate,vrucine i zayebancije, ko ce na forum da misli. Nekih koncerata se nakupilo. Potraja ona zima lepo , pa kad je otoplilo k'o skolarac kad se raspusti. :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jul 2016, 18:34

Đesi Tribeee :D :D

Tribalian je napisao/la:Ko skinu lapo miliona evropljana sa racuna? :mrgreen: Kak'e su ono optuzbe u medijima? :mrgreen:
Pročitao sam tekst i ništa mi nije jasno. A možda je tako i bolje :think: :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.