Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Arsenal
@paja evo jedna za tebe

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Paja
- Kontakt:
Divan gif, divan je nas divni vodja, kakva gracioznost, stil, kultura radovanja. Obradovao si me.
In Arsene We Trust!
In Arsene We Trust!
Dio Arsenala
Napokon da iskoristi Arsenal kiks Chelsea, mislim ovo je drugi put, zaredom, al da nakon toliko vremena iskoristi kiks i da se popne na vrh, iako Man UTD ima utakmicu manje al do tad je Arsenal prvi. Iduće 3 utakmice će sigurno dosta toga reči al ne do kraja, jer 3 utakmice ne čine ligu nego 38 utakmica tako da. Bit će gusto i nadam se da će Arsenal osvojit maximalan moguć broj bodova
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
mislim da je vrijeme da se nasi igraci uozbilje, danas su se opet malo zafrkavali, a slijedece sve moraju odigrati maximalno oprezno, svjesno cak i onu protiv stoke city-a ... da je pobijediti muda, i stoke a izvuci remi od cska bilo bi savrseno(ako ne racunamo tri pobjede XD )
Utakmica po utakmica molit ću lijepo
Ne treba previše optimizma, da se nebi brzo spustili na zemlju sa visokog mjesta :/
ali ne treba ni premalo optimizma.. neces vjerovati cak i skipper, nije nista prigovarao... xD .. idealno ne izgubiti, x sa cska, pobijediti muda jer ce oni sigurno pobijediti blackpool i onda su ispred ovako ne, i svakako stoke dobiti se mora, ova protiv stoka se mora dobiti nema tu optimizma pesimizma, to se mora pobijediti...
Gledaj Man UTD nije tako lahko pobjedit, pogotovo na Old Trafordu, Stoke, hmm, rečemo da to "moramo" al et, pošto je forma kod kuće za nepovjerovat onda..., a Chelsea, pa, ako im ostane ovakva foruma, može se desit svašta al hajd da o tome razmišljamo kada dođu na red 
ma ne podcjenjujem ja muda, znam da ce biti tesko ali ne i nemoguce... uz fer sudjenje, sve je moguce, mogu nasi igrati a i mud vise nije kao nekad, i oni imaju problema, kao i mi(u odbrani)... stoke msm ako ovu ne dobijemo predajte im prvenstvo, i cska na kraju, oni u losoj formi, mi u losoj formi(kod kuce) xic ili nekakva jedva pobjeda ...
- majestic24
- Kontakt:
Iskreno jarane,nemoguce je. Vi bi morali potpuni koncept igre promjeniti za United,al sigurno to Wenger nece uraditi. Sta god dobrog napravite u napadu,vasa obrana ce duplo vise zahebati. Ako Fulham i slicne ekipe nemogu Vase u obrani max iskoristiti,United moze sigurno.e2_ze je napisao/la:ma ne podcjenjujem ja muda, znam da ce biti tesko ali ne i nemoguce... uz fer sudjenje, sve je moguce, mogu nasi igrati a i mud vise nije kao nekad, i oni imaju problema, kao i mi(u odbrani)... stoke msm ako ovu ne dobijemo predajte im prvenstvo, i cska na kraju, oni u losoj formi, mi u losoj formi(kod kuce) xic ili nekakva jedva pobjeda ...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma vidio si sta arsenal radi u gostima, drugo je kod kuce, ali u gostima je arsenal pobijedio i everton i city i villu, sve utakmice koje je manchester igrao nerijeseno... ja se iskreno vise bojim stoka i cska, nego manchestera, jbg jer to i ako bude poraz opet je u gostima, a jos manchester ima igrati protiv cska, tako da se moze vratiti na nulu, a ako ove druge dvije zajebemo, gotovo sa titulom... ugl. trebao bi biti spektakl na old traffordu, kao i na bridgu a onda kasnije i na emsima..majestic24 je napisao/la:Iskreno jarane,nemoguce je. Vi bi morali potpuni koncept igre promjeniti za United,al sigurno to Wenger nece uraditi. Sta god dobrog napravite u napadu,vasa obrana ce duplo vise zahebati. Ako Fulham i slicne ekipe nemogu Vase u obrani max iskoristiti,United moze sigurno.e2_ze je napisao/la:ma ne podcjenjujem ja muda, znam da ce biti tesko ali ne i nemoguce... uz fer sudjenje, sve je moguce, mogu nasi igrati a i mud vise nije kao nekad, i oni imaju problema, kao i mi(u odbrani)... stoke msm ako ovu ne dobijemo predajte im prvenstvo, i cska na kraju, oni u losoj formi, mi u losoj formi(kod kuce) xic ili nekakva jedva pobjeda ...
Majestic, lopta je okrugla i utakmica traje 90 min, mi svi možemo predviđat i nadati se, ali reći da je nešto nemoguće je neprirodno jer vidjeli smo dosad milion puta da je u fudbalu sve moguće. Tako da mi možemo samo davati svoje prognoze, a šta će se desiti, to samo Bog zna.
Man UTD nije kao što je bio prije 2 godine, taj tim je sve slabiji slabiji, htjeli to priznat ovi ili ne al tako je. Njihova sreća je što nisu izgubili nit jednu utakmicu al oni nit mogu nit će izdržat čitavu sezonu bez izgubljene utakmice, ipak to su samo jedni mogli "Invicibles"
- majestic24
- Kontakt:
Jarane,ovaj tim Uniteda nemoze nikao biti sve slabiji i slabiji kako ti kazes.Ok,otisli su Ronaldo i Tevez. Prosle godine smo igrali bez njih i titula nam je izmakla za samo jedan bod. Nije izmakla zbog njih dvojice vec zbog povreda Ferdinanda i Vidica.GunnerS je napisao/la:Man UTD nije kao što je bio prije 2 godine, taj tim je sve slabiji slabiji, htjeli to priznat ovi ili ne al tako je. Njihova sreća je što nisu izgubili nit jednu utakmicu al oni nit mogu nit će izdržat čitavu sezonu bez izgubljene utakmice, ipak to su samo jedni mogli "Invicibles"
Ove sezone mi zapravo i nemamo srece. Gdje ti vidis srecu u ovim dosadasnjim utakmicama sto nismo izgubili?? Jedino onaj mec protiv Aston Ville je mirisao na poraz,a na kraju malo nam je falilo i da pobjedimo. U svim ostalim remijima,mi smo bili ti koji su vodili.
Uniteda nema superstara kao sto su imali u Ronaldu. Rooney to jest,al on nije u formi. Ovome Unitedu fale samo 2 pojacanje i ponovo ce bti prejaki-VJERUJ MI.
P.S Molite Boga da Park nebude igrao
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahahaha. Kralju.-Paja je napisao/la:Divan gif, divan je nas divni vodja, kakva gracioznost, stil, kultura radovanja. Obradovao si me.
In Arsene We Trust!
- -Paja
- Kontakt:
Navijac Uniteda dosao da mi prica o nekakvom antitalentu Rooneyu kojem mnogi ne pamte kad je dao zadnji gol iz igre, jaci smo na svim pozicijama i samo sudije nam mogu uzeti pobjedu!
White Pele haha
White Pele haha
Dio Arsenala
ma dobicemo mi manchestera, oni igraju samo na silu, jacinu i forsiraju rooneya. al protiv arsenala ni on im nece pomoc. bicemo pa skoro u najjacem sastavu tako da ne ocekujem bad debakl kao man. city ali 1:0 ili 2:1 ce bit 100%
Ma samo da uzmemo Carling cup,pa ce sve ici glatko...
iz ovih tekmi ako se nevaram idu stoke,man utd. i chelsea i zadovoljan bih bio sa 5 bodova z te tri tekme...aj 4 isto mogu proci...sve ispod je prosuto
iz ovih tekmi ako se nevaram idu stoke,man utd. i chelsea i zadovoljan bih bio sa 5 bodova z te tri tekme...aj 4 isto mogu proci...sve ispod je prosuto
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ne znam zasto da ne vjeruju u pobjedu??? lopta okrugla, arsenal igra fino u gostima, a ni utd nema odbranu kao nekad, naravno nemaju poraza, ali onoliki nerijeseni jos pri vodstvima govore nesto... go gunners 
Ja neznamali o cemu vi pricate ????Da je mancho lo ????Jedina ekia bez poraza u Evropi , to lose ????
Kad im Ronney udje u formu , hebat ce komplet ligu !A prognoza da ce vas iizdominirati , jer vasa odbrana kao da ne postoji, sto onakvi igraci ce znalacki kazniti..Kao sto paja rece jaci ste na svim pozicijama, i kao i uvjek vas do trofej samo sudije mogu sprijeciti, kao i uvjek !Steta stvarno to se samo Arsenalu i ponekad Chelsea dogadja, ljudi stvarno mrze Londonske klubove
Kad im Ronney udje u formu , hebat ce komplet ligu !A prognoza da ce vas iizdominirati , jer vasa odbrana kao da ne postoji, sto onakvi igraci ce znalacki kazniti..Kao sto paja rece jaci ste na svim pozicijama, i kao i uvjek vas do trofej samo sudije mogu sprijeciti, kao i uvjek !Steta stvarno to se samo Arsenalu i ponekad Chelsea dogadja, ljudi stvarno mrze Londonske klubove
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Divan gif, divan je nas divni vodja, kakva gracioznost, stil, kultura radovanja. Obradovao si me.
In Arsene We Trust!

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.