La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
I kod Seville i kod Valencije nije bilo nikakvih rotacija od onih ekipa koje su uigravane na pripremama.
Delofeu, Mbia pa mozda i Banega bi mogli i pocinjati utakmice za Sevillu ali Emery je pronasao tih XI kojima pruza priliku i koji iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolji.
Ruku na srce, nije to ekipa koja je u rangu sa ekipama u zadnje dvije sezone, ali opet treba reci da je Emery kao trener dosta sazrio i da radi dosta dobar posao i tu je najveca snaga Seville.
Ista stvar je i sa Valencijom. Gaya i Vezo prosle godine nisu nikako dobijali prilike, a sada pored vece konkurencije u prvom timu iz cistog razloga jer su kroz pripreme dobili priliku i Nuno ima potpuno povjerenje u ono sto je zamislio iako mozda ima bolje opcije na klupi (Orban, Skodran, Feghouli). Nema mu se sta prigovoriti dok ima rezultate.
Delofeu, Mbia pa mozda i Banega bi mogli i pocinjati utakmice za Sevillu ali Emery je pronasao tih XI kojima pruza priliku i koji iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolji.
Ruku na srce, nije to ekipa koja je u rangu sa ekipama u zadnje dvije sezone, ali opet treba reci da je Emery kao trener dosta sazrio i da radi dosta dobar posao i tu je najveca snaga Seville.
Ista stvar je i sa Valencijom. Gaya i Vezo prosle godine nisu nikako dobijali prilike, a sada pored vece konkurencije u prvom timu iz cistog razloga jer su kroz pripreme dobili priliku i Nuno ima potpuno povjerenje u ono sto je zamislio iako mozda ima bolje opcije na klupi (Orban, Skodran, Feghouli). Nema mu se sta prigovoriti dok ima rezultate.
Paco ubija... 
EDIT: ajme gola

EDIT: ajme gola

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i ostala videa sa "el dia despues"
[youtube][/youtube]
i ostala videa sa "el dia despues"
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje ne moze

bolje ne moze

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
kakva dva penala im veceras svinuše sudije
sami padaju,a sudija samo svira
Kopita i onaj ganci Marcelo su velemajstori dajva
Busquets izgleda kao pocetnik, naspram njih

Kopita i onaj ganci Marcelo su velemajstori dajva

kralj divea uvijek bioPoliceman je napisao/la:
bolje ne moze![]()

i onda se sere po busquetsu npr

penali za real cista smijurija ,onaj penal za elche je penalcina za ova dva realova

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
nisu nadimci bez razloga Penal Madrid i Penaldobarca_87 je napisao/la:kralj divea uvijek bioPoliceman je napisao/la:
bolje ne moze![]()
,taj koliko puta upadne za vrijeme utakmice trazeci penal ,pa upali upali
i onda se sere po busquetsu npr![]()
,on je 0 za ovog
penali za real cista smijurija ,onaj penal za elche je penalcina za ova dva realova

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
ma boli me briga za te nadimke ,ti nadimci su mi djetinjasti pravo al cinjenica je da realu u zadnjih 6-7 godina svira gotovo duplo vise penala nego ostalima u ligi a protiv njih ubjedljivo najmanje
evo i ove sezone je dobro krenulo po njih ,pravo,bas kako su i navikli
ovo veceras je stvarno smijesno

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Policeman je napisao/la:
bolje ne moze![]()
Kakav genije!!! :O

- sagitarius
- Kontakt:
Kakav Feghouli? Sta ce on u odbrani!?..Realno mali Gaya, ce ove ili sljedece sezone nadmasiti Bernata, kvalitetniji je od njegaL_blancos je napisao/la: Ista stvar je i sa Valencijom. Gaya i Vezo prosle godine nisu nikako dobijali prilike, a sada pored vece konkurencije u prvom timu iz cistog razloga jer su kroz pripreme dobili priliku i Nuno ima potpuno povjerenje u ono sto je zamislio iako mozda ima bolje opcije na klupi (Orban, Skodran, Feghouli). Nema mu se sta prigovoriti dok ima rezultate.

Nuno se drzi onih 11, al sad ide protiv Cordobe i tu nema Rodriga, tako da ce Feghouli od prve minute, sto se odbrane tice volio bi vidjeti Mustafi-Otamendi (iako me Mustafi nije odusevio na SP), treba tu jos De Paula i Zuculinija vise forsirati..valjda ce to i uraditi Nuno!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Nisam govorio konkretno o odbrani nego o pojedincima u prvih XI koji su mozda manje kvalitetni od onih na klupi, ali opet su u dosta dobroj formi. Kada sam spomenuo Feghoulija mislio sam na to sto je Piatti u prvoj ispred njega.
dva penala su poklonjena realovim proivnicima sto to ne spominjesbarca_87 je napisao/la:ma boli me briga za te nadimke ,ti nadimci su mi djetinjasti pravo al cinjenica je da realu u zadnjih 6-7 godina svira gotovo duplo vise penala nego ostalima u ligi a protiv njih ubjedljivo najmanje
inace valencia s pobjedom od 3 ili vise razlike preuzima vrh
- BlueBosnian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Krohn Dehli ala Pirlo
Nolito rutinski 
Krohn Dehli ala Pirlo

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Celta ima ozbiljne planove ove sezone, nije iskljucena ni borba za ligu prvaka. Ova ekipa je sigurno sposobna za 4. mjesto. Svejedno, bit ce zanimljiva borba za vrh ove sezone, pogotovo za 3. i 4. mjesto
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Primera Division (Liga BBVA)
Da ga yebes ne mogu u LP ni u najludjim kombinacijama, ako odu u kup UEFA to ce im biti ravno osvajanju lige 

- BlueBosnian
- Kontakt:
Što ne bi mogli? Igraju lijep i napadački fudbal..
Imaju odlične napadače, fantastičnog driblera i golgetera Nolita(lijevo) i nevjerovatnog potez igrača Orelanu(desno).. U meču protiv Elchea je imao par sjajnih poteza.. A na poziciji CF Charlesa koji je odigrao dobro prošle god. i novog napadača Lariveya, tu je i Santi Mina..
Isto tako imaju dobar vezni red sa vrhunskim i iskusnim igračem Krohn Dehlijem koji je slabija verzija Pirla
dakle jako dobar tehničar, Augustom Fernandezom, Obinom koji je tu dugi niz godina i odličan je na poziciji zadnjeg veznog(trenutno je povrijeđen).
Odbrana im je malo slabija jer su tu većinom relativno mladi i neiskusni igrači.
Odlaskom Yoela u Valenciju Sergio Alvarez je dokazao da se radi o vrhunskom golmanu.
Treba naspomenuti da imaju puno kvalitetnih mladih igrača (Jonny, Mallo, Blanco, Mina, Madinda itd) i još puno njih koji nastupaju za Celtu B..
Mišljenja sam da ne mogu do 4 mjesta, zbog neiskustva, a imaju kvalitet za EL...
Iznenađenja su uvijek moguća, Celta je u prošlosti uvijek bila u samom vrhu (ne tako davno su igrali u CL pa su ispali iz lige u istoj sezoni i nakon toga su pali totalno)
Biće prava uživancija pratiti primeru ove god
bitku Reala i Barce za titulu, Atletica, Seville i Valencie za CL.. i borbu za mjesto koje vodi u EL između Bilbaa, Celte, Villarreala i Sociedada 
Imaju odlične napadače, fantastičnog driblera i golgetera Nolita(lijevo) i nevjerovatnog potez igrača Orelanu(desno).. U meču protiv Elchea je imao par sjajnih poteza.. A na poziciji CF Charlesa koji je odigrao dobro prošle god. i novog napadača Lariveya, tu je i Santi Mina..
Isto tako imaju dobar vezni red sa vrhunskim i iskusnim igračem Krohn Dehlijem koji je slabija verzija Pirla

Odbrana im je malo slabija jer su tu većinom relativno mladi i neiskusni igrači.
Odlaskom Yoela u Valenciju Sergio Alvarez je dokazao da se radi o vrhunskom golmanu.

Treba naspomenuti da imaju puno kvalitetnih mladih igrača (Jonny, Mallo, Blanco, Mina, Madinda itd) i još puno njih koji nastupaju za Celtu B..
Mišljenja sam da ne mogu do 4 mjesta, zbog neiskustva, a imaju kvalitet za EL...
Iznenađenja su uvijek moguća, Celta je u prošlosti uvijek bila u samom vrhu (ne tako davno su igrali u CL pa su ispali iz lige u istoj sezoni i nakon toga su pali totalno)
Biće prava uživancija pratiti primeru ove god

I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Atletico će se za titulu borit.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
A zajebi sve ova raspodjela novca od TV prava je fakat sramota.Najjaca liga na Svijetu moze biti jos 3x jaca ako se to dovede u red.Zamisli Villareal koji ima 30 miliona dodatno da potrosi....
Barca i Real po 140 mil a Atletico 40...
Mislim
Sent from my MB865 using Tapatalk
Barca i Real po 140 mil a Atletico 40...
Mislim

Sent from my MB865 using Tapatalk
Dobra je Celta, za sada igraju dosta dobro i zrelo. Imaju dobru ekipicu koja, ako se na pravi nacin iskoristi, moze dosta daleko dogurati.
Larrivey je strasan napadac, u par kola je bukvalno otjerao Charlesa na klupu.
Augusto Fernandez se sinoc povrijedio i mislim da ga ceka duza pauza a Oubina je vise van terena nego na terenu. Imaju dva dosta jaka desna beka koja bi mogla igrati u vecini evropskih klubova-Mallo (kapiten 91. godiste i bivsi mladi reprezentativac) i Jonny Castro (proglasen za drugog najtalentovanijeg desnog beka Spanije nakon Carvajala a ispred Manquila, u21 reprezentativac, 94.godiste)
Pored ovakve forme timova iz Baskije, Celta bi mogla itekako napasti mjesta koja vode u EL.
Larrivey je strasan napadac, u par kola je bukvalno otjerao Charlesa na klupu.
Augusto Fernandez se sinoc povrijedio i mislim da ga ceka duza pauza a Oubina je vise van terena nego na terenu. Imaju dva dosta jaka desna beka koja bi mogla igrati u vecini evropskih klubova-Mallo (kapiten 91. godiste i bivsi mladi reprezentativac) i Jonny Castro (proglasen za drugog najtalentovanijeg desnog beka Spanije nakon Carvajala a ispred Manquila, u21 reprezentativac, 94.godiste)
Pored ovakve forme timova iz Baskije, Celta bi mogla itekako napasti mjesta koja vode u EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.