Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2010, 23:14

Emir_ZENICA je napisao/la:
Buraz 7505 korisnika ja ih nisam nabrojao ni 15...budimo realni svi ovi nabrojani ce Ti potvrditi da sam s njima dobar...a kakav razgovor ,ja i ne znam da te imam :lol: bogami zaboravio
Just playin'!!! :D

Jbg ti, vidiš da se za*ebavam, pobogu. Sve sami kladiJoničari su na toj tvojoj listi, tako da...:D

Also, taj msn razgovor ne postoji, naravno. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 17 jul 2010, 23:15

evo i mene, upravo dosao iz Banovica :lol: :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jul 2010, 23:18

Monolog je napisao/la: Just playin'!!! :D

Jbg ti, vidiš da se za*ebavam, pobogu. Sve sami kladiJoničari su na toj tvojoj listi, tako da...:D

Also, taj msn razgovor ne postoji, naravno. :D
haha ja se zabrinuo..Kontam sta sam sad uradio majko moja :mrgreen: Ma dobro vecina su kladionicari :D od tih se zivi :D ....

Sad si me zahebao,ali vratit cu ti :lol:
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2010, 23:21

Emir_ZENICA je napisao/la:
haha ja se zabrinuo..Kontam sta sam sad uradio majko moja :mrgreen: Ma dobro vecina su kladionicari :D od tih se zivi :D ....

Sad si me zahebao,ali vratit cu ti :lol:
Jadan ti ako od nas živiš(ne moram ni pisati da jedva čekaš da me pređeš, ha ya. Šprdanje je poželjno). Btw, ovaj @Hammers sve posmatra iz ćoška. Uključi se slobodno. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 jul 2010, 23:22

Haha :mrgreen:

Nego sta studiras Monolože :P
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jul 2010, 23:23

Monolog je napisao/la: Jadan ti ako od nas živiš(ne moram ni pisati da jedva čekaš da me pređeš, ha ya. Šprdanje je poželjno). Btw, ovaj @Hammers sve posmatra iz ćoška. Uključi se slobodno. :mrgreen:
Ma ne zivim,tako se kaze :lol: ma ne cekam nisam takav(lazem ! ) haha ...ma ja cu cekati pravu priliku :D kad se ovo zaboravi :mrgreen: haha Siletu pocinju pripreme nemojte se s njim zahebavati :lol:
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2010, 23:25

hammers je napisao/la:Haha :mrgreen:

Nego sta studiras Monolože :P
Šta će studirati bosansko "dijete"? Naravno, pravo. Tako blizu, a tako daleko. Also, nek' sam te malo probudio iz ljetnog sna, nešto si se ušutio u posljednje vrijeme. :cry:

@Emir

Kakve crne pripreme? Nemoj mi reći da se bavi sumo 'rvanjem, jer bih u tom slučaju i ja morao navijati za West Ham. :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 jul 2010, 23:29

Koja si godina, imam dosta drugova sve buduci advokati :D Ma ovaj savez me nasikir'o pravo :cry:

Treniram Heklanje :D
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 jul 2010, 23:31

Pravo,u Zenici jako tesko pogotovo kod Jaruman (mislim da tako ide) predaje Historiju ...valjda ces poloziti jedan ispit,ne sumnjam u tebe :mrgreen:

Heklanje je zanimljiv i napet sport,puno srece Sile :lol:
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jul 2010, 23:34

Uh, jadan ti kad te počnu levatiti.

A još skoro dva velika koraka do diplome. Zbilja velika(ne, ne mislim na ispite, već na godine). :cry:

Btw, kad smo kod heklanja, javiću ti se u decembru pa me iznenadi nekim ručnim radom, a mogao bi mi usput uštirkati ove stolnjake, ako ti nije bad. :D

@Emire

Da je bogdom jedan. Ipak se radi o dvocifrenom broju, ali biće to(tješim se kao i svi). :cry:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 17 jul 2010, 23:39

Muškarac s najvećim grudima na svijetu

Farmer iz Kine nekoliko godina bori se s neobičnim i neugodnim problemom. Iz neobjašnjivog razloga, narasle su mu grudi na kojima bi mu pozavidjele mnoge žene, a liječnici mu ni danas ne mogu pomoći.
---
Kineski farmer Feng Guo već nekoliko godina odlazi od bolnice do bolnice tražeći pomoć kako bi pronašao način da odstrani ogromne grudi.

Liječnici još nisu pronašli razlog abnormalnom rastu grudi niti rješenje kako bi mu pomogli.

"Prije desetak godina grudi su mi počele rasti. S obzirom da sam farmer i da sam radio teške i zahtjevne poslove nisam mnogo pažnje pridodavao tome jer sam mislio da je riječ o mišićima. No u posljednjih nekoliko godina moje grudi su sve veće i veće zbog čega sam potražio liječničku pomoć", izjavio je nesretni Feng Guo.

Feng je očajan jer njegove grudi ne prestaju rasti, a njegove sumnje da mu liječnici ne žele pomoći sve su čvršće, jer smatra da ga smatraju medicinskim fenomenom.

"Guo je muškarac u svakom pogledu ukoliko izuzmemo njegove ogromne grudi. Radili smo niz testova i pretraga i nismo ništa pronašli u njegovoj krvi. Pretpostavljamo da se radi o masnom tkivu“, kazala je liječnica Zhang Lilan dodajući kako se zasigurno ne radi o tumoru", prenosi The Sun.slika :shock: :shock:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 17 jul 2010, 23:40

Jel vam vruce? :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jul 2010, 23:44

Johnyx95 je napisao/la:Jel vam vruce? :D
Ne. Uz ventilator se lakse zivi. :D
Za klimu da i ne pricam....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 jul 2010, 00:11

A u meni 300 stepeni kad na bazen i sunce pomislim :)

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 jul 2010, 10:22

@Monolog

Moze Ti ustrikati jedan stolnjak od West Hama ili Sarajeva,vidio sam da mu to ide od ruke :lol:

Ma hajde polozit ces jedan,i onda velika festa,kao kad su docekali igrace Spanije :mrgreen:

Joj juce ja na Bistricaku,rostilj ovo ono..i bio neki kamp iz Sarajeva,i u tom kampu ima i cura djecaka...te cure cuvaju te djecake..da nebi bilo zabune :lol: joj kako dobra cura..i ja sad odem do nje pitam odakle je kako se zove,dokle ce biti ona sve odgovori,kaze odo ja moram na rucak..i onda mi otisli fudbala,karti vamo tamo...i ja idem kuci ona govori cao dodji nam opet..a i ja govorim i masem joj :D...i ja dosao u Zenicu i znam kako se zove ali ne znam prezime..sad bi se ubio jarane...ali ostaje jos dva dana,pa evo spremam se da idem :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 11:02

Da vas pitam,kad otvorim ss.ba u desnom cosku ima zeleni svemirac i drzi neku tablu sa brojem 2 i ispod toga pise DAS IST WALTER :lol: imal jos kod koga ili je ovo samo kod mene ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2010, 11:04

harry_90 je napisao/la:Da vas pitam,kad otvorim ss.ba u desnom cosku ima zeleni svemirac i drzi neku tablu sa brojem 2 i ispod toga pise DAS IST WALTER :lol: imal jos kod koga ili je ovo samo kod mene ?
Kod mene piše: "Walter brani Sarajevo"! :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 11:07

Monolog je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Da vas pitam,kad otvorim ss.ba u desnom cosku ima zeleni svemirac i drzi neku tablu sa brojem 2 i ispod toga pise DAS IST WALTER :lol: imal jos kod koga ili je ovo samo kod mene ?
Kod mene piše: "Walter brani Sarajevo"! :D
Ozbiljno ?? Sad mi se odjednom pojavi i ja zumiram kad vidim DAS IST WALTER :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2010, 11:09

Ma za*ebavam se. Piše to što si ti napisao. :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jul 2010, 11:10

Monolog je napisao/la:Ma za*ebavam se. Piše to što si ti napisao. :D
Ok :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 7 gostiju.