SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Jos 2 kola da se rijesim ovih levata koje moram napominjat da igraju, pa da gradim tim, zamalo da uzmem sam bod Juventinima 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Jos 2 kola da se rijesim ovih levata koje moram napominjat da igraju, pa da gradim tim, zamalo da uzmem sam bod Juventinima
Da sam na mjestu Jimmy-a namjerno bi odigravo svaku trecu tekmu,ne vidim odakle ti pravo da ih zoves debilima samo zato sto su zaboravili odigrat
A i ti bi uvjek gradio tim,da nije mozda problem u tebi?
Zaboravili? Namjerno to rade, kazu igrat cemo kad nas napomenes, nije, problem je u njima.alacious je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Jos 2 kola da se rijesim ovih levata koje moram napominjat da igraju, pa da gradim tim, zamalo da uzmem sam bod Juventinima
Da sam na mjestu Jimmy-a namjerno bi odigravo svaku trecu tekmu,ne vidim odakle ti pravo da ih zoves debilima samo zato sto su zaboravili odigrat![]()
Ne znas ni pravila, trebaju 3 izostanka u 6 utakmica. Gledaj svoja posla.
Edin TM87 je napisao/la:Zaboravili? Namjerno to rade, kazu igrat cemo kad nas napomenes, nije, problem je u njima.alacious je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Jos 2 kola da se rijesim ovih levata koje moram napominjat da igraju, pa da gradim tim, zamalo da uzmem sam bod Juventinima
Da sam na mjestu Jimmy-a namjerno bi odigravo svaku trecu tekmu,ne vidim odakle ti pravo da ih zoves debilima samo zato sto su zaboravili odigrat![]()
Ne znas ni pravila, trebaju 3 izostanka u 6 utakmica. Gledaj svoja posla.
Bole mene briga u kome je problem,vec me jednostavno nervira to sto ti svaki drugi mjesec trazis novi tim,gradis neku "pobjednicku" ekipu..razmisli malo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ljut sam na @Legendu što nije ostao dosljedan glede tvog odlaska.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
@edinTM87 nemas ti nos a dovodnje igraca,eno onaj elninhoresto(tako nesto)dovede mene i evo ja vec golove dajem a ti sta ih dovedes ne mogu gola dati
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ljut sam i ja na moderaciju zbog skracivanja kazni kako bi legenda stig'o tipovat.Monolog je napisao/la:
Ljut sam na @Legendu što nije ostao dosljedan glede tvog odlaska.
Kakav nos, sekretar je doveo ove igrace u tim, jos jedan izostanak i ja pravim tim.Senaid L.F.C je napisao/la:@edinTM87 nemas ti nos a dovodnje igraca,eno onaj elninhoresto(tako nesto)dovede mene i evo ja vec golove dajem a ti sta ih dovedes ne mogu gola dati
Pravo sam se nasekir'o sto te to nerviraalacious je napisao/la:Bole mene briga u kome je problem,vec me jednostavno nervira to sto ti svaki drugi mjesec trazis novi tim,gradis neku "pobjednicku" ekipu..razmisli malo
Zamolio bi da se igraci ss lige ne nazivaju ovim po meni pogrdnim imenima.Edin TM87 je napisao/la:Jos 2 kola da se rijesim ovih levata koje moram napominjat da igraju, pa da gradim tim, zamalo da uzmem sam bod Juventinima
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:Zamolio bi da se igraci ss lige ne nazivaju ovim po meni pogrdnim imenima.Edin TM87 je napisao/la:Jos 2 kola da se rijesim ovih levata koje moram napominjat da igraju, pa da gradim tim, zamalo da uzmem sam bod Juventinima
Ma njemu su svi krivi kad gubi
Dovoljno od njega.Edin TM87 je napisao/la: Ljut sam i ja na moderaciju zbog skracivanja kazni kako bi legenda stig'o tipovat.![]()
Gdje je taj nas kapiten ?
Ko je kriv za los start Delfina ?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kako sam efikasan u zadnje vrijeme potpuno je svejedno hocu li postaviti prognoze ili neBIHfan je napisao/la:Gdje je taj nas kapiten ?![]()
Bice bolje...gore ne moze.
Sta si htio dokazati s ovim?alacious je napisao/la:Dovoljno od njega.Edin TM87 je napisao/la: Ljut sam i ja na moderaciju zbog skracivanja kazni kako bi legenda stig'o tipovat.![]()
Ove sezone je opstanak prioritetadnan24 je napisao/la:Kako sam efikasan u zadnje vrijeme potpuno je svejedno hocu li postaviti prognoze ili neBIHfan je napisao/la:Gdje je taj nas kapiten ?![]()
Ko je kriv za los start Delfina ?![]()
![]()
Bice bolje...gore ne moze.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ova SportSport.ba liga postala smijesno takmicenje za Međede.
LBJ, kad cu dobiti ponudu za produzenje ugovora? Trazim povecanje plate od bar 50%.
LBJ, kad cu dobiti ponudu za produzenje ugovora? Trazim povecanje plate od bar 50%.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Može i 60% samo ostaniCollegeGunner je napisao/la:Ova SportSport.ba liga postala smijesno takmicenje za Međede.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Prosla sezona:

Prva 2 kola nove sezone

A ja razlike,drastične!
Fino pocele sve 3 ekipe

Prva 2 kola nove sezone

A ja razlike,drastične!
Fino pocele sve 3 ekipe
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Prosla sezona:
Prva 2 kola nove sezone![]()
A ja razlike,drastične!
Fino pocele sve 3 ekipe![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Duga je sezone, vodece ekipe ce se uskoro vratit gdje im je mjesto. 
Mi Delfini smo se malo zasitili, al ova 2 poraza su nas prodrmala.
Mi Delfini smo se malo zasitili, al ova 2 poraza su nas prodrmala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Čestitke ekipi Jedinstva Manchester na osvojenom Super Kupu,vidim nije vam jos postavljen novi dres,ali opet kritike na racun onoga koji to radi
,nikako da se s vama izborim da se ova liga malo usmink
mimo sve moje dobre volje
mislio sam sad i da uradim za timove koji imaju neki trofej u vitrini dresove da bar to dovedem u red ali kome kad se nista ne postavlja...zato opet kazem da se meni da neki pristup tome da vam stalno ne pisem,neka vrsta tehnickog sponzora
ev da nabrojim neke stvari koje nisu se uradile da ne bude da bezze pricam
-ponudio i uradio novi izgled pehara ( sa trakicama na kojima pise sportsport.ba),NIJE prihvaceno od strane saveza,bez ikakvog glasanja
-uradio grbove za 90% timova od kojih je vecina prihvacena od strane kapitena ali opet nije postavljena od strane onog koji to radi(neam pojma ko)---sve ovo jos prije cijelu sezonu
-a evo sad kad sam poceo i dresove da pravim ne postavlja se
nek se niko ne naljuti,ja samo hocu da ovo malo uredim,mislim na cijelu ligu,jer mi nije fazon da samo par timova ima uradjene dresove i grbove ...neke
dajte da to se odradi
pozz
ev da nabrojim neke stvari koje nisu se uradile da ne bude da bezze pricam
-ponudio i uradio novi izgled pehara ( sa trakicama na kojima pise sportsport.ba),NIJE prihvaceno od strane saveza,bez ikakvog glasanja
-uradio grbove za 90% timova od kojih je vecina prihvacena od strane kapitena ali opet nije postavljena od strane onog koji to radi(neam pojma ko)---sve ovo jos prije cijelu sezonu
-a evo sad kad sam poceo i dresove da pravim ne postavlja se
nek se niko ne naljuti,ja samo hocu da ovo malo uredim,mislim na cijelu ligu,jer mi nije fazon da samo par timova ima uradjene dresove i grbove ...neke
dajte da to se odradi
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- legenda reala
- Kontakt:
Slažem se sa deyom .
Ništa se ne radi, evo ovo http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5274" onclick="window.open(this.href);return false; bila fina stvar ,ali se počelo i nikad do kraja nije dovršeno .
Pola timova netačni igrači napisani itd.ova prezentacija urađena za prvoligaše ,niti su prebačeni timovi koji su ušli u viši rang ni ništa

Ništa se ne radi, evo ovo http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5274" onclick="window.open(this.href);return false; bila fina stvar ,ali se počelo i nikad do kraja nije dovršeno .
Pola timova netačni igrači napisani itd.ova prezentacija urađena za prvoligaše ,niti su prebačeni timovi koji su ušli u viši rang ni ništa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.