NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
zaboravio sam napisati u zadnjih 35 godina,lebron da,jabbar ne
najbolji prosjek skokova za pacerse u jednoj sezoni između 2001. i 2011. godine imao je koji igrač?
O'Neal?
JHam je napisao/la:O'Neal?
ne
ako nije O'Neal onda je Murphyfilip13 je napisao/la:JHam je napisao/la:O'Neal?
ne
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Foster?
4 igraca koji su bili najbolji strijelci u 4 ekipe za koje su igrali?
Wilkins je jedan gotovo sam siguran da sam to negdje pročitao za njega, a vjerujem da bi mi za ostalu trojicu trebao dan da nađem.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ne kontam pitanje: radi se o igračima koji su igrali za (min.) 4 kluba u svojoj karijeri i u sva 4 bili najbolji strijelci (u jednoj sezoni, svih vremena ili...)?filip13 je napisao/la:4 igraca koji su bili najbolji strijelci u 4 ekipe za koje su igrali?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Ne kontam pitanje: radi se o igračima koji su igrali za (min.) 4 kluba u svojoj karijeri i u sva 4 bili najbolji strijelci (u jednoj sezoni, svih vremena ili...)?filip13 je napisao/la:4 igraca koji su bili najbolji strijelci u 4 ekipe za koje su igrali?
4 igrača koja su u 4 kluba bili najbolji strijelci tog kluba,najbolji strijelci u jednoj ili vise sezona,ne svih vremena
a moguće da je ovo i preteško pitanje,niko ne zna bar jednog?
- branimir85
- Kontakt:
stvarno **** pitanje, možda M.Malone pošto znam da je igrao za dosta klubovafilip13 je napisao/la:a moguće da je ovo i preteško pitanje,niko ne zna bar jednog?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
branimir85 je napisao/la:stvarno **** pitanje, možda M.Malone pošto znam da je igrao za dosta klubovafilip13 je napisao/la:a moguće da je ovo i preteško pitanje,niko ne zna bar jednog?
da,moses je jedan,još tri?
Recimo Walt Belllamy, Adrian Dentley i Vince Carter
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Recimo Walt Belllamy, Adrian Dentley i Vince Carter
ne,ni jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.