U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Zavuce ga Marokanac.
kakav gol covjek dade

ide prenos i na arradia
ovako bi trebao biti sasta:
1-plakalo
2-muharemovic, 5-gojkovic, 6-spikic, 13-hajradinovic
4-civa, 14-nisam siguran, mislim da je sadikovic
8-bajic, 17-neznam. mozda predragovic
11-maric, 9-hodzic
1-plakalo
11-maric, 9-hodzic
Sramotimo se samo 
taman kontam bit ce nesto od nas kad ono 2:0 a nismo ni krenili igrati

taman kontam bit ce nesto od nas kad ono 2:0 a nismo ni krenili igrati
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 19 jun 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Ubise Marokanci.
- legenda reala
- Kontakt:
Jeste 100% sigurni da je ovo U19 ekipa Maroka
da ovo nije šta starije
Pa jbt ovi nas razbiše, trče ko navijeni naši se šetkaju, prvi gol prekopiran Nani-Begović u Portugalu
drugi smušenost odbrane

Pa jbt ovi nas razbiše, trče ko navijeni naši se šetkaju, prvi gol prekopiran Nani-Begović u Portugalu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sadiković.dino-92 je napisao/la:ide prenos i na arradia
1-plakalo
11-maric, 9-hodzic
Hvala ti

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
jak je maroko nema sta ... eh sad jel on jak zaista , ili smo mi toliko slabi to se da prodiskutovati.. Momcad nije toliko ni losa medjutim izgleda da je prosli selektor stvarno bio nestrucan. Nadam se da ce to Vlado utegnuti, jbes mediteranske igre.. samo da se poslje njih nesramotimo .
-
- Kontakt:
Ma nema sanse da je ovo U-19 maroka pa pogledaj koliki su ljudi 

Pa ovi nasi se ne krecu,nema ih nigdje...
Ne mogu dva pasa kako treba sastavit,treci je sigurno greska...
Losi smo skroz,nikaka igra...
Ne mogu dva pasa kako treba sastavit,treci je sigurno greska...
Losi smo skroz,nikaka igra...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bježi ba Maroko doveo standradnu Olimpijsku reprezentaciju U23, mi došli s nekom djecom pa ovaj Plakalo se još i ne brije,inače je najzapaženiji igrač na terenu
O utakmici šta reći 30 minuta, još nemamo šuta prema golu, posjed lopte nam je nekih 30%

O utakmici šta reći 30 minuta, još nemamo šuta prema golu, posjed lopte nam je nekih 30%

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
I Maroko je U19,ali drze prave lekciju.legenda reala je napisao/la:Ma bježi ba Maroko doveo standradnu Olimpijsku reprezentaciju U23, mi došli s nekom djecom pa ovaj Plakalo se još i ne brije,inače je najzapaženiji igrač na terenu
O utakmici šta reći 30 minuta, još nemamo šuta prema golu, posjed lopte nam je nekih 30%![]()
Koji smo mi amateri....
Gojkovic 5 jedina svijetla tacko.Hodzic skroz odcjepljen

sve su selekcije u19, takav je dogovor, pa nemoze svako poslat sta hoce
inace nas stari problem stvaranja prilika.
i naravno individualne greske nas kostaju golova
pa nije Kosovoguillermo je napisao/la:Koji smo mi amateri....Gojkovic 5 jedina svijetla tacko.Hodzic skroz odcjepljen

- legenda reala
- Kontakt:
Ma lažu nešto Marokanci, nisu ovo kod njih djeca od 18 godinadino-92 je napisao/la:sve su selekcije u19, takav je dogovor, pa nemoze svako poslat sta hoce

Nego sigurno je toplo sad u Mersinu, naši nisu navikli na takve uslove dok Marokanci jesu, možda sad kad prehladi se malo i naši trznu ko zna

Nego ovi Marokanci bi trebali imati dosta djece po Francuskoj,Belgiji,Holandiji nije ni čudo što su jaki, ne znam konkretno gdje igraju ovi njihovi, ali ima Marokanaca po ovim državama
Nahvalise ovog Hodzica braet, ja ocekujem da ce momak nesto pokazati. A jedino sto je pokazao je da pegla loptu i da neke solaze pokusava, nigdje veze... Zna s loptom, ali je poprilicno sebican. I jos neko rece da on da razliku od Saida igra "glavom". ehh...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Djelomicno si upravu.Afrikanci vec godinama varaju sa svojim omladinskim selekcijama.Falsificirali su rodne listove.tako su recimo za U17 takmicenja slali momke koji su stariji 2-3 pa cak i 5 godina.Pa je zato FIFA onda uvela one nekakve testove gdje se procjenjuje starost igraca na osnovu njegove tjelesne konstitucijedino-92 je napisao/la:sve su selekcije u19, takav je dogovor, pa nemoze svako poslat sta hoce
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
jel ovo ozbiljnoAfrikanci vec godinama varaju sa svojim omladinskim selekcijama.Falsificirali su rodne listove.tako su recimo za U17 takmicenja slali momke koji su stariji 2-3 pa cak i 5 godina.Pa je zato FIFA onda uvela one nekakve testove gdje se procjenjuje starost igraca na osnovu njegove tjelesne konstitucije

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta jel ozbiljno, nemoj reci da nisi znao za to?Richard je napisao/la:jel ovo ozbiljnoAfrikanci vec godinama varaju sa svojim omladinskim selekcijama.Falsificirali su rodne listove.tako su recimo za U17 takmicenja slali momke koji su stariji 2-3 pa cak i 5 godina.Pa je zato FIFA onda uvela one nekakve testove gdje se procjenjuje starost igraca na osnovu njegove tjelesne konstitucije![]()
![]()
![]()
![]()
Kanu, Okocha, Martins, Freddy Adu.... afrikanci imaju dugu tradiciju laziranja datuma rodjenja.

Martins je imao skoro 30 godina kada je dosao u Italiju kao "16-godisnjak".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.