ma svraka ti je nesto poput gatusa,samo je malo lohotniji,ali brze trcisafira je napisao/la:Pa jel ti citas sta mi pisemo slucajno ili mi i ti ne idemo na iste utakmice. Momci se trude,trce i igraju, al su jednostovano limitirani i ne mogu bolje od ovoga. Pa sta imas od trcanja, evo Svraka se jedan slomi trceci al on ne zna gdje goni. Mali Stanic se slomi tamo-vamo, al primi loptu ide u autu covjek. Zeljeznicaru ne trebaju igraci koji ce trcati 90 minuta i trudite, a da ne znaju dati gol s 2 metra. Nama trebaju igraci koji znaju dati gol kao naprmijer Alen Mesanovic ili prije Jure Guvo koji je jeo po terenu i davao golove odakle stigne, a ovi danasnji nasi igraci ne mogu se naci u prilici jer ide trce s loptom u aut il korner.3r0X je napisao/la:i samo da ja vama nesto kazem,dosta mi je da nazivate "pljuvacima" sve one koji gledaju neke stvari realno,naravno ima pljuvaca,ali ja se uvrijedim kad mi neko,ko za vrijeme utakmice sijedi za kompjuterom i preko interneta prati rezultat i ovdje posta po forumu svaki gol i priliku,da mi kaze da sam pljuvac i da nikad nisam bio na utakmici,ja volim zelju,ali vi koji govorite svima da su pljuvaci,ste obicni tifo moderno i nemam se ja sta sa vama prepirati,odete na 2 utakmice,te 2 zeljo pobijedi i odmah uzdizete sve igrace u nebesa i govorite kako su oni najbolji i jedino sa foruma pokupite pricu kako jedino svraka,adilovic,stanic i jamak ne valjaju,a da su svi ostali superzvijezde,e pa nije tako,protiv olimpika nisu mogli 2 pasa napraviti,beslija koji je najstariji u klubu,da najvise trci,ali opet da mi neki forumas kaze da ne idem za utakmice i da igraci daju 200 posto od sebe

Šalu na stranu,koga pljujemo veceras?

sjecam se trci guvo sam prema golu i trojici odbrambenih,razgrnu ih ko djecu i zabi ga u 9 banki,nikad tog igraca vise izgleda.
mada kako pogledah onaj drakulov video,a i sto sam vidio u zivo,dosta me asocira na guvu
smatram da je najveca nepravda uz drakula u zelji na stanceskom