Jes Evra jak u odbrani
Dybala brate, pa joj
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Dybala kaže hajBlueBosnian je napisao/la: Na ljeto valja strahovati, jer će se '$ klubovi' otimati za njeg.. Valjda nije simpatizer Barse
Ova slika ništa ne govori, nemoj džaba..Rajaz je napisao/la:Barcelona nema te pare
Kako mozes reci nigdje pogbe kad je pojeo vezni red rome..svaki moguci duel je dobio..odavno nije imao bolju partiju.Sarajevo1946 je napisao/la:Bravo velikanu...
Pogbe nigdje nema, ali jedan potez samo.... Zatvorili su dobro bili njega i Paula, ali dovoljno je samo malo. Po meni najbolji Evra i Mali princ, ali onaj naš naravno.![]()
J.ebeš to kad na plate izdvajaju preko 350 miliona.BlueBosnian je napisao/la:Ova slika ništa ne govori, nemoj džaba..Rajaz je napisao/la:Barcelona nema te pare![]()
Čuj nema para, a samo od TV prava dobiju devestopedescetrmiliona![]()
Pogba ostaje, Dybala ostaje, Padoin ostaje..
Pa nisu ludi. Evo ni Nolita ne možete dovesti, doduše Selta traži odmah pare, a ovi škrtare za onakvu igračinuRajaz je napisao/la:J.ebeš to kad na plate izdvajaju preko 350 miliona.
Ne znam dal' ostaju, ali u Barcelonu definitivno ne idu
Čitao sam tu izjavu, i baš zbog toga sam i spomenuo ovo.. Ako je i istina, onda jbgIlPrincipino je napisao/la:Dybala je izjavio da bi plivao do Spanije da igra za Barcu jos davno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.