Ma kakvo ovoKoktrijeb je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
dzekooooTz
- Kontakt:
krpic sad u ovoj izjavi 18 puta znaci

-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
evo imate intervju sa novim igračem Merzićem
evo imate intervju sa novim igračem Merzićem
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Dobro je ovo bilo, posle prvog poluvremena sam bio skeptičan pravo, izdominirali su nas sa trčanjem i s loptom i bez lopte
. Al vratismo se -mogu reći da je to ove sezone možda najveća naša vrlina, to igranje do kraja ,kad gubimo ,kad ne ide, znamo se vratit u igru ,nađemo motiva. A Husref može komotno stand-up radit. 
Uživajte
Cist gol nam ponisten u prvomNKMramor je napisao/la:Uživajte![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
E ovako se režira sažetak. 
Ma šta znaju papci iz Danske. Da su nama njihovi uslovi i režim rada...kadtrebaglasan je napisao/la:E ovako se režira sažetak.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Ma šuti ,bile bi prikaze, al nejse .
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Samo dobro brani ovaj mali, možda nam i neće trebat neki posebno dobar golman za rezerve ,mogo bi i ovaj bit drugi iza Pirije
.
-
joksimovic
- Kontakt:
Hvaaaaala ti maaajstore oooovih stvaariNKMramor je napisao/la:Uživajte![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vracao sam po 5 puta i jednu i drugu situaciju gdje su nam ponistena ni manje ni vise nego 2 CISTA GOLA..SVAKA CAST DAMI

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
najdraži mi je kadar na 7:20 kad sudija svira kraj, a onaj njihov desni bek od muke udara loptu što su igrali 2-2 sa nekim tamo timom iz Bosne

-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Fakat, i ja sam to skonto , pravo mu krivo bilo.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Insani još malo pa pravaccccccccc u Bl po bodoveeeeeeeeeeeee!!!!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Svaka ti čast Mramore na trudu, dobar video.
Nego hoćel' bit novi dresovi sad u drugoj polusezoni?
Nego hoćel' bit novi dresovi sad u drugoj polusezoni?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Azir Muminovic dobro branio,treba mu pruziti sansu,mada ovo sa Hamzabegovicem nije dobro,ne znam da li mogu Nikolica vratit sa posudbe?
Samo ulagat u nasu djecu i bicemo na konju.. Prses,Muminovic,Efendic,jos da su ostali tu Bekici,Mesanovic,Gojkovic i ostala ekipa gdje bi nam kraj bio
Samo ulagat u nasu djecu i bicemo na konju.. Prses,Muminovic,Efendic,jos da su ostali tu Bekici,Mesanovic,Gojkovic i ostala ekipa gdje bi nam kraj bio
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Da smo danas igrali protiv Bojca bila bi trica bez vađenja.
Bice gutavo protiv Borca,ne mislim da su kvalitetniji od nas,vec bice tu igrica sa strane u to sam uvjeren..ne mislim samo na ovom mecu,vec u svakom gdje je borba za vrh ili opstanak..potezat ce se svim i svacim da se neko povali !!
Sutra da se igra taj mec,ja bih sad potpisao bod iz BL ..
Sutra da se igra taj mec,ja bih sad potpisao bod iz BL ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Da kažem koju vezano za meč.
Bliejda igra u odbrani i nesigurnost u prvom dijelu, što uzrok može biti neiskustvo sa ovko visokom presing igrom protivnika, jer u našoj ligi to niko ne igra ovako jako i konstantno.
U prvom dijlu Ivetić je bio najlošiji i bezidejan. Sredina terena nije dobro radila svoj posao. Haurdić također nevidljiv, kao niti Veselinović, a samim tim ni Ahmet nije mogao puno.
Drugo poluvrijeme odličan kontra presing naših i stisli smo ih pravo. Dakle samo dosta trčanja i pokazujemo dominaciju. Za razliku od prvog dijela Ivetić je neka druga osoba, najbolji igrač. Također pohvalio bih i Mehidića, jer je imao dobrih poteza i izgleda da će biti koristan sa klupe, ako uhvati konstantu. Dobar je bio i Ordaga, i Stjepanović, dok je Zeba pokazao još jednom svoju klasu. Također Lakičević je dobro igrao u širini i pomagao naprijed, dok je Govedarica opet bio blijed (šteta što nije pogodio, ne bil ga to povratilo u život).
MUMINOVIĆ PRAVO OSVJEŽENJE. (odlični refleksi, praćenje igre, istrčavanje, iako kod drugog gola nije mogao puno, pokazao je dosta sigurnosti i samopouzdanja.). Ako prodamo Pirića na ljeto, da sam na Azmirovom i Husrefovom mjestu, ovom malom bi pruzio sansu prije svega u pripremnim utakmicama i s početka sezone, jer on može biti naša zlatna koka.
Bliejda igra u odbrani i nesigurnost u prvom dijelu, što uzrok može biti neiskustvo sa ovko visokom presing igrom protivnika, jer u našoj ligi to niko ne igra ovako jako i konstantno.
U prvom dijlu Ivetić je bio najlošiji i bezidejan. Sredina terena nije dobro radila svoj posao. Haurdić također nevidljiv, kao niti Veselinović, a samim tim ni Ahmet nije mogao puno.
Drugo poluvrijeme odličan kontra presing naših i stisli smo ih pravo. Dakle samo dosta trčanja i pokazujemo dominaciju. Za razliku od prvog dijela Ivetić je neka druga osoba, najbolji igrač. Također pohvalio bih i Mehidića, jer je imao dobrih poteza i izgleda da će biti koristan sa klupe, ako uhvati konstantu. Dobar je bio i Ordaga, i Stjepanović, dok je Zeba pokazao još jednom svoju klasu. Također Lakičević je dobro igrao u širini i pomagao naprijed, dok je Govedarica opet bio blijed (šteta što nije pogodio, ne bil ga to povratilo u život).
MUMINOVIĆ PRAVO OSVJEŽENJE. (odlični refleksi, praćenje igre, istrčavanje, iako kod drugog gola nije mogao puno, pokazao je dosta sigurnosti i samopouzdanja.). Ako prodamo Pirića na ljeto, da sam na Azmirovom i Husrefovom mjestu, ovom malom bi pruzio sansu prije svega u pripremnim utakmicama i s početka sezone, jer on može biti naša zlatna koka.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.