Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
Ne zna se...Uskoro dobijam caninsulin i hranu iz Dojcalnda pa bi trebalo biti sve uredu osim sljepila ,ali srecom i za to ima lijeka , rjesava se operacijom i pas opet moze da vidi.Moze on i sad da vidi ,ali slabo skroz.
Ljudi sta je sa vama ?Dex je napisao/la: Joj i ja kontam psihijatru sad otić, pa teško ima ko ovoliko lud ko ja
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
I to je za ljude, ma malo odem, popričamo, kaže mi da imam bipolarni poremećaj i da sam paranoičan
a to već znam
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ljudi sta je sa vama ?Dex je napisao/la: Joj i ja kontam psihijatru sad otić, pa teško ima ko ovoliko lud ko ja
I ja kazem , jbt jednom se procitao pitanju na jednom forumu "moze li nam psihologija objasniti kako se ponasaju normalni ljudi i da li postoji takav".Svako ponasanje im poremecaj.Doduse nije ni cudo , napredna tehnika cini svoje.Ja sam prestao da gledam negativne vijesti.Samo radim i gledam ono sto me sretnim cini.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ajd valjda ce to biti uredu.
Ja ako odem psihijatru,taj psihijatar ce poslije mene morat isto posjetiti nekog psihijatra.Poludit ce covjek kad ja stanem filozofirat.

Ja ako odem psihijatru,taj psihijatar ce poslije mene morat isto posjetiti nekog psihijatra.Poludit ce covjek kad ja stanem filozofirat.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ljudi,psihologija moze dati vrlo malo odgovora .

AgresivnoDjubre je napisao/la:.
Ja ako odem psihijatru,taj psihijatar ce poslije mene morat isto posjetiti nekog psihijatra.Poludit ce covjek kad ja stanem filozofirat.![]()
Pa i ovaj bi pomislio, žena u prosjeku 20000 riječi na dan izgovori, a ja barem 40000 izgovorim, em brzo pričam, svi se pogube
Ti onda samo tipkaj po forumu ,ovde te svi odlicno razumemoDex je napisao/la:Pa i ovaj bi pomislio, žena u prosjeku 20000 riječi na dan izgovori, a ja barem 40000 izgovorim, em brzo pričam, svi se pogube
Kad odgovaram u školi, završim za 2-3 minute
Govore mi ljude da usporim, ja usporio malo, al opet pričam ko budala neka
A dobro , nista strasno,desava se .Dex je napisao/la:Kad odgovaram u školi, završim za 2-3 minute
Brže pričam od Corellija 
PS: Sad kad papa bude crnac
PS: Sad kad papa bude crnac
Onda je bilo opasno
Ma ja patim od grandioznosti i to žešće
Ma ja patim od grandioznosti i to žešće
hahahahah gde to nadjeDex je napisao/la: Ma ja patim od grandioznosti i to žešće
Ja mislim da nije, nisam ga vidio odavno
koje se tablete mogu uzet u apoteci bez recepta za smirenje...i za smanjenje nervoze i paranoje i agresivnosti
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.