Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gosti iz Širokog Brijega na otvaranju meča imaju više od igre.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakav teren
Osgovorno tvrdim bolji je travnjak nego na alianz areni u Minhenu
Osgovorno tvrdim bolji je travnjak nego na alianz areni u Minhenu
-
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:16Joker ne ide na utakmice, bojkot je braaato, a ima godisnju. A ne znam jesi li upoznat da bh telekom ima dobar 4g pa mozes i kad odes na utakmicu pisati na forumu. Mozes u isto vrijeme i na forumu i na tribini ti da govoris BAAAAAAAAA, cim ne bude faul za velez.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:52Apsolutno, sva raja koju ja znam i koja prati Sarajevo. Naravno, forum navijaci su uvijek posebna sorta, recimo, joker90 je tokom svake utakmice Sarajeva na forumu i redovno pokusava ispasti smijesan, a mozda bi trebao potrositi 5KM na svoj klub ponekad da bude relevantan.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:31Pitari navijaju za VelezMi uzimamo kup i idemo na zajednicnu veceru poslje prvenstvene utakmice juniora Veleza i FK Sarajevo
![]()
Jer, da je ijednu utakmicu bio u Vrapcicima ili u Mostaru, to BAAA (pretpostavljam da misli na reakcije kod nekih sudijskih odluka, na koje ocito na drugim stadionima uzvracaju pjesmom ili jogom), ne bi to ni primijetio. Ali, ovdje ipak pricamo o covjeku kojem se na spomen Stadiona Rodjeni pred ocima ukaze Saudin Gabela s mikrofonom u ruci..
Tvoj bojkot traje puno prije ovog od HZ. Ili zapravo, sad samo imaš razlog zašto ne ideš.
Da, to pisanje postova na forumu u toku utakmice rade likovi koji ne smiju komentarisat ništa na utakmici, može bit Dalov rodjak neki tu pa će bit nisam ja tako mislio brate moj. Zato i ne idu, kući dobar net, a niko nikog ne može štocirat kroz ekran. Čvrsto se drži toga, a pitaj i Rige da ti smisli nešto, zalijepit ću i ja jedan urnebes da ti podignem rejting
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Jel danas proslava povodom ispadanja slobodanke u federalku ?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Slobodi želim tri boda u zadnjem kolu

Otkad traje moj bojkot? To za postove bi ti imalo smisla da me jedno 80% nase teme ne zna licno, svaki Dalov rođak me moze naci kad pozeli ako ima bilo sta da kaze.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:14joker90 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 16:16Joker ne ide na utakmice, bojkot je braaato, a ima godisnju. A ne znam jesi li upoznat da bh telekom ima dobar 4g pa mozes i kad odes na utakmicu pisati na forumu. Mozes u isto vrijeme i na forumu i na tribini ti da govoris BAAAAAAAAA, cim ne bude faul za velez.killafrommanilla je napisao/la: ↑15 maj 2023, 14:52
Apsolutno, sva raja koju ja znam i koja prati Sarajevo. Naravno, forum navijaci su uvijek posebna sorta, recimo, joker90 je tokom svake utakmice Sarajeva na forumu i redovno pokusava ispasti smijesan, a mozda bi trebao potrositi 5KM na svoj klub ponekad da bude relevantan.
Jer, da je ijednu utakmicu bio u Vrapcicima ili u Mostaru, to BAAA (pretpostavljam da misli na reakcije kod nekih sudijskih odluka, na koje ocito na drugim stadionima uzvracaju pjesmom ili jogom), ne bi to ni primijetio. Ali, ovdje ipak pricamo o covjeku kojem se na spomen Stadiona Rodjeni pred ocima ukaze Saudin Gabela s mikrofonom u ruci..
Tvoj bojkot traje puno prije ovog od HZ. Ili zapravo, sad samo imaš razlog zašto ne ideš.
Da, to pisanje postova na forumu u toku utakmice rade likovi koji ne smiju komentarisat ništa na utakmici, može bit Dalov rodjak neki tu pa će bit nisam ja tako mislio brate moj. Zato i ne idu, kući dobar net, a niko nikog ne može štocirat kroz ekran. Čvrsto se drži toga, a pitaj i Rige da ti smisli nešto, zalijepit ću i ja jedan urnebes da ti podignem rejting
I braaato yebo ga ti, covjek kad ima godisnju ko ja, onda je svejedno da li otisao na jednu tekmu ili 10 ti si svoje uradio.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesu li ovo fukare okacile svoj trans naopako? Ili sam ja nesto pogresno vidio?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Slo Slo 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Po zalaganju igrača Slobode ne bi se reklo da im treba za opstanka
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ćime se oni bave u pićku maternu

https://hercegbosna.org/forum/nogomet/p ... 4-800.html
Raćunaju
Evo im ćuna

https://hercegbosna.org/forum/nogomet/p ... 4-800.html

Raćunaju
Evo im ćuna
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Yebo mater kakvi debili. I to sto govore 4-4-4 bit ce sljedecu sezonu i raspade se. Nece svake sezone tako biti sigurnoAdo1922 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:54Ćime se oni bave u pićku maternu
https://hercegbosna.org/forum/nogomet/p ... 4-800.html![]()
Raćunaju
Evo im ćuna
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ja mislio na ovom forumu najveće budale a onda pogledah ovaj forum, budala do budale tamo pišeDamirT je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:56Yebo mater kakvi debili. I to sto govore 4-4-4 bit ce sljedecu sezonu i raspade se. Nece svake sezone tako biti sigurnoAdo1922 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:54Ćime se oni bave u pićku maternu
Raćunaju
Evo im ćuna

Cim sam vidio naziv tog foruma, znao sam da nema normalnih ljudi tamoFKSDoGroba je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:02Ja mislio na ovom forumu najveće budale a onda pogledah ovaj forum, budala do budale tamo pišeDamirT je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:56Yebo mater kakvi debili. I to sto govore 4-4-4 bit ce sljedecu sezonu i raspade se. Nece svake sezone tako biti sigurnoAdo1922 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 17:54Ćime se oni bave u pićku maternu
Raćunaju
Evo im ćuna![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sviđaju mi se ovi crni dresovi Posušja i koliko smo dominantni!
Znači, iduće sezone četiri hrvatska kluba u prvoj ligi Protektorata i ove sezone prvak ponovo hrvatski klub. :smajl007 :herceg_bosna
A dečki dragi, kaj da vam kažem. Čestitam vam i bravo! :zivili

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
A jesu dominantniOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 maj 2023, 18:05Sviđaju mi se ovi crni dresovi Posušja i koliko smo dominantni!
Znači, iduće sezone četiri hrvatska kluba u prvoj ligi Protektorata i ove sezone prvak ponovo hrvatski klub. :smajl007 :herceg_bosna
A dečki dragi, kaj da vam kažem. Čestitam vam i bravo! :zivili![]()

Od 4 kluba, jedan ide u Evropu

Pisam im se na HB
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt: