Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
heeeej momci jeb.ani ste sljedece godine, bit cemo prvi koji bez poraza osvajamo ovo smijesno takmicenje, hegemonija na bosanskim pasnjacima pocinje, novi upravni odbor je stigao, srusice horde sve kordone
Posto si prije govorio kako si dobar s ovim nasim investitorima i kako ce nam dovesti igrace svjetske klase imam za tebe jednu molbu?HeraklitMracni je napisao/la:Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
Mozes li kako pozdravit te nase investitore i reci im da se napuse kurca medjusobno Memisevic, Idrizovic, Aydin, Fuke i ovi njihovi treneri i igraci tipa Muse, Drljace, Pandze i ostatka.
Pomoćnik je na poluvremenu pričao, nije Feđa. I nije rekao da nisu čista posla, nešto u kontekstu što ide prema tome ali ne izričito to.HeraklitMracni je napisao/la:Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Tako su mu preporučili vaši ljudi iz Zenice , i obećavali da je dovoljno za opstanak , naravno da će ti biti otjerano kao i 90% igračkog kadra , ja ću u 1000 km se kladit da će se Čelik odmah vratiti i da će u kupu dobro dogurati ...flash84 je napisao/la:Posto si prije govorio kako si dobar s ovim nasim investitorima i kako ce nam dovesti igrace svjetske klase imam za tebe jednu molbu?HeraklitMracni je napisao/la:Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
Mozes li kako pozdravit te nase investitore i reci im da se napuse kurca medjusobno Memisevic, Idrizovic, Aydin, Fuke i ovi njihovi treneri i igraci tipa Muse, Drljace, Pandze i ostatka.
A sta cemo sa jednom od cetiri stavke kvazi ugovora da ce Celik ostati u ligi? I de molim te reci mu neka dodje na nas podforum po savjete oko trenera i igraca. Prvo jer mu je djabe, drugo jer su kvalitetniji od savjeta ljudi koje placa.HeraklitMracni je napisao/la:Tako su mu preporučili vaši ljudi iz Zenice , i obećavali da je dovoljno za opstanak , naravno da će ti biti otjerano kao i 90% igračkog kadra , ja ću u 1000 km se kladit da će se Čelik odmah vratiti i da će u kupu dobro dogurati ...flash84 je napisao/la:Posto si prije govorio kako si dobar s ovim nasim investitorima i kako ce nam dovesti igrace svjetske klase imam za tebe jednu molbu?HeraklitMracni je napisao/la:Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
Ko jos dovodi trenera da ga ostavi u ligi a taj trener ima skor od nula pobjeda u istoj ligi? Majke mi evo napravit cemo mi tamo vijece i za manje para ce imat bolju ekipu nego sto mu te budale dovode da igraju u timu.
Ja sam ubjedjen da će investitori promjeniti brojeve mobilnog za 7 dana.
Ostavit će koju sliku iz sretnog vremena lijepih obećanja
Ostavit će koju sliku iz sretnog vremena lijepih obećanja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Opet kažem ovi iz Zenice su krivi , investitor i ne zna ko je pandža , livancic i ostali , nije nikad čuo za Prljacu , čovjek je htjeo turskog trenera , al eto zenicani savjetovali da je bolje nekog ko poznaje ligu
kad sezona se završi , bit će javno rečeno planovi Čelika i budjet za slijedeću sezonu , mislim da će budjet biti kao pola federalni prvoligaša ..Mislim reci da 8 federalni prvoligaša sastave budjet Čelik će imat veći ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 30 apr 2018, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Koji iz Zenice? De reci imena? Dva covjek koja se za sve pitaju nisu iz Zenice. Masni Memisevic iz Breze, Idrizovic iz Sarajeva. Ko je to iz Zenice u Celiku a da se za nesto pitao? Pa brate to je isto da ja kao bankar dopustim sebi da me zajebe u vezi kredita cvjecar s buvljaka.HeraklitMracni je napisao/la:Opet kažem ovi iz Zenice su krivi , investitor i ne zna ko je pandža , livancic i ostali , nije nikad čuo za Prljacu , čovjek je htjeo turskog trenera , al eto zenicani savjetovali da je bolje nekog ko poznaje ligukad sezona se završi , bit će javno rečeno planovi Čelika i budjet za slijedeću sezonu , mislim da će budjet biti kao pola federalni prvoligaša ..Mislim reci da 8 federalni prvoligaša sastave budjet Čelik će imat veći ...
Znaci Ajdin kao "vrhunski menadzer" i milioner da pare u amanet covjeku (Memisevicu) da mu sastavi ekipu, a taj isti covjek sastavio na polusezoni najgori tim Celika u historiji. Ovdje il je Aydin malouman il nas neko pokusava da J**+ s ocim fintama. Prica suplja od prvog dana ko djevdjir al eto sva sreca puno vece su rupe na mozgovima vecine navijaca Celika.
Ti se meni javi za dvije godine, pa ako Aydin bude jos tu imas od mene 500 km na kafu. A ako baudemo u PL imas jos 500 km. Eto ona tvoja opaklada je prihvacena s tim da ja ne trazim nista od tebe.
Zasto uzivas u propasti tvog kantonalnog predstavnika? Mora se Zepce vratiti u ligu da imate predstavnika.Vijadukt je napisao/la:kao takvi nikad nece uci u PL.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.Joj jedva cekam, joj cirkusa braco mila. Joj kad im zatrebaju bodovi a tamo jastrebovi poput Bratstva, Kaknja, Capljine, Orasja
Pa kad odu na Old Traford u Zivinicama, ima da im se zgadi zivot.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Zasto uzivas u propasti tvog kantonalnog predstavnika? Mora se Zepce vratiti u ligu da imate predstavnika.Vijadukt je napisao/la:kao takvi nikad nece uci u PL.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.Joj jedva cekam, joj cirkusa braco mila. Joj kad im zatrebaju bodovi a tamo jastrebovi poput Bratstva, Kaknja, Capljine, Orasja
Pa kad odu na Old Traford u Zivinicama, ima da im se zgadi zivot.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno ti prvo izbaci poslije nase nekewobly92 je napisao/la:Kakav Boriša daj ne budite smiješniMortemHz je napisao/la: Prof. Dr. Mirsad Hadžikadić
Boriša Falatar
-![]()
Who dafuq is Prof. Dr.? Iskreno prvi put čujem, slabo i pratim doduše, i nema nikakvog traga na stranici fakulteta NC gdje je (bio?) dekan.
Odosmo u off al zanima me stvarno.
https://cci.uncc.edu/directory/hadzikadic-mirsad
Ima jos raznih stranica o njemu ali kontao sam sad leci, uglavnom lik je Prof. Dr. direktor, dekan, osnivac, bio je sad nedavno u americkom kongresu kad se pricalo o BiH, dobio skroz stipendiju od Amerike 1984. godine gdje je zavrsio Harvard ako se ne varam, ima neki doktorat, magistrirao je dva puta, tako te stvari
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kantonalni predstavnik od 92. zivi na dugovanjima dok posten svijet od Usore do Ljeseva igra po kozijim ligama.Kawhi je napisao/la: Zasto uzivas u propasti tvog kantonalnog predstavnika? Mora se Zepce vratiti u ligu da imate predstavnika.
Nije sramota ispasti, sramota je ako nastave po starom.
Imaju Dobuje, al i oni su polozili ovih mjesec dana.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Niko da spomene ruku Hajdarevica kod gola Zrinjskog.
Čak i Boro kaže da je čista ruka i da se gol trebao poništiti. Opet u finišu prvenstva sudije daju poguranac Zrinji. Bez stranih sudija nema napretka ovdje.
Čak i Boro kaže da je čista ruka i da se gol trebao poništiti. Opet u finišu prvenstva sudije daju poguranac Zrinji. Bez stranih sudija nema napretka ovdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Evolve
- Kontakt:
Sinoc sam gledao emisiju, vidi se cista ruka, napucana doduse, nije on uopce imao namjeru da igra sa rukom, ali doslovno je ustopao loptu sebi rukom u 16m.
I 2 penala Radniku po Bori expertu
I 2 penala Radniku po Bori expertu
NK Široki Brijeg
Elvis Mujić nije vidio tu ruku ali zato ima podebljan konto na banci...ušljo ušljivi...fujbhsport je napisao/la:Niko da spomene ruku Hajdarevica kod gola Zrinjskog.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Pa ne brisu im se dugovi ispadanjem. A financijski je najteze igrati prvu federalnu, pogotovo ako hoces da budes prvi.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
Ispadanje Celika je katastrofa za PL BiH. Ovoj ligi trebaju Celik i Velez, uz svo postovanje prema ovim manjim klubovima, ali ova liga sve vise i vise lici na ligu mjesnih zajednica.
MZ iz BL jaca od Borca, sljedece sezone MZ iz TZ ce biti jaca od Slobode, Gosk igra PL a Velez prvu federalnu, Celik prva liga, a Doboj kod Kaknja ima stabilnog premijerligasa. Jos kad sljedece sezone i Zvijezda 09 bude jaca od Radnika.
Naravno nisu krivi ti klubovi sto su ovi veci losi i propali, ali je to tuzno vidjeti i nikako nije dobro za ligu, koja onako malo koga zanima.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Gosk Sloga Zvijezda 09 Krupa Mladost RadnikYNWA je napisao/la:Pa ne brisu im se dugovi ispadanjem. A financijski je najteze igrati prvu federalnu, pogotovo ako hoces da budes prvi.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
Ispadanje Celika je katastrofa za PL BiH. Ovoj ligi trebaju Celik i Velez, uz svo postovanje prema ovim manjim klubovima, ali ova liga sve vise i vise lici na ligu mjesnih zajednica.
MZ iz BL jaca od Borca, sljedece sezone MZ iz TZ ce biti jaca od Slobode, Gosk igra PL a Velez prvu federalnu, Celik prva liga, a Doboj kod Kaknja ima stabilnog premijerligasa. Jos kad sljedece sezone i Zvijezda 09 bude jaca od Radnika.
Naravno nisu krivi ti klubovi sto su ovi veci losi i propali, ali je to tuzno vidjeti i nikako nije dobro za ligu, koja onako malo koga zanima.
Nemam nista protiv ovih klubova ali ako neko konta da ce se preko njih sticati kvalitet za izlazak na evropsku scenu onda smo stvarno u kurcu. Neka svi klubovi igraju rang koji igrackim kadrom i trenutnom organizacijom zasluzuju ali ovo je stvarno katastrofalno pogledat. Cuj Krupa Zvijezda nula devet J*** ti zivot
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- Osttribine
- Kontakt:
Ma iskreno ni sa ovim ostalima koji su igrali ovu ligu nije bilo nekog napretka sto se evropske scene tice. Pa prosle godine je jedan Luxemburg imao predstavnika u 3. pretkolu EL, a BiH nije. Evidentno je da nam je klupski fudbal u strahovitom padu, a razloga je mnogo.Mexico je napisao/la:Gosk Sloga Zvijezda 09 Krupa Mladost RadnikYNWA je napisao/la:Pa ne brisu im se dugovi ispadanjem. A financijski je najteze igrati prvu federalnu, pogotovo ako hoces da budes prvi.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
Naravno nisu krivi ti klubovi sto su ovi veci losi i propali, ali je to tuzno vidjeti i nikako nije dobro za ligu, koja onako malo koga zanima.![]()
Nemam nista protiv ovih klubova ali ako neko konta da ce se preko njih sticati kvalitet za izlazak na evropsku scenu onda smo stvarno u kurcu. Neka svi klubovi igraju rang koji igrackim kadrom i trenutnom organizacijom zasluzuju ali ovo je stvarno katastrofalno pogledat. Cuj Krupa Zvijezda nula devet **** ti zivot
Nisi me skontao. Fakticki ako se npr Krupa ili Sloga iduce sezone ugura u lzp ima ti Sarajevo samo 6 ozbiljnih tekmi. Nema fudbalske drazi i derbija koji daju ligi kvalitetOsttribine je napisao/la:
Ma iskreno ni sa ovim ostalima koji su igrali ovu ligu nije bilo nekog napretka sto se evropske scene tice. Pa prosle godine je jedan Luxemburg imao predstavnika u 3. pretkolu EL, a BiH nije. Evidentno je da nam je klupski fudbal u strahovitom padu, a razloga je mnogo.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.