Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

emir79
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2018, 20:52

MortemHz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la: Ja govorim iz naše perspektive. U Zenici je od rata SDP vladao samo 4 godine ostalo su SDA i njihovi izdanci i zato ne želim uopće da ulazim u raspravu SDP vs SDA. U našem slučaju se zna krivac, a to je gore već navedena kriminalna organizacija.
Ne sumnjam sekunde da su, oni uništavaju sve redom, ne samo sport. Ne želim ni ja ulazit u raspravu ko je gori :mrgreen: nisi me ni shvatio izgleda, poenta je da su svi takvi i da smo samo mi najveći krivci kad gledamo to godinama, a ništa ne radimo.
Prof. Dr. Mirsad Hadžikadić
Boriša Falatar
-
Samo Hadzikadic dolazi u obzir, ipak je to Amer pod svoje drzao. Ovaj Flauter mi je nekako sumnjiv. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 apr 2018, 20:56

MortemHz je napisao/la: Prof. Dr. Mirsad Hadžikadić
Boriša Falatar
-
Kakav Boriša daj ne budite smiješni :stop:
Who dafuq is Prof. Dr.? Iskreno prvi put čujem, slabo i pratim doduše, i nema nikakvog traga na stranici fakulteta NC gdje je (bio?) dekan.
Odosmo u off al zanima me stvarno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 29 apr 2018, 21:07

wobly92 je napisao/la:
Boriša Falatar
-
Who dafuq is Prof. Dr.? Iskreno prvi put čujem, slabo i pratim doduše, i nema nikakvog traga na stranici fakulteta NC gdje je (bio?) dekan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 apr 2018, 21:18

wobly92 je napisao/la:
Boriša Falatar
-
nećete nam valjda predstavniak birat?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 29 apr 2018, 21:34

Rigoletto je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Boriša Falatar
-
nećete nam valjda predstavniak birat?
Nyet, comrade.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 29 apr 2018, 22:26

Koliki je Celikov dug?

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 29 apr 2018, 22:56

Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
kao takvi nikad nece uci u PL. :rol: Joj jedva cekam, joj cirkusa braco mila. Joj kad im zatrebaju bodovi a tamo jastrebovi poput Bratstva, Kaknja, Capljine, Orasja :urnebes: Pa kad odu na Old Traford u Zivinicama, ima da im se zgadi zivot. :urnebes:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 apr 2018, 22:58

Vijadukt je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
kao takvi nikad nece uci u PL. :rol: Joj jedva cekam, joj cirkusa braco mila. Joj kad im zatrebaju bodovi a tamo jastrebovi poput Bratstva, Kaknja, Capljine, Orasja :urnebes: Pa kad odu na Old Traford u Zivinicama, ima da im se zgadi zivot. :urnebes:
A vi to niste jastrebovi? :mrgreen:

Vi ste NK Saopstenje :D

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 29 apr 2018, 23:01

tuzlak1987 je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:
A vi to niste jastrebovi? :mrgreen:

Vi ste NK Saopstenje :D
Naravno da nismo. Ne kazem da necemo biti. Da jesmo ne bi ispali u trecu i ne bi danas Gabela igrala sa Celikom.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 29 apr 2018, 23:16

Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...

mastodont
Kontakt:

Post Postao/la mastodont » 29 apr 2018, 23:20

heeeej momci jeb.ani ste sljedece godine, bit cemo prvi koji bez poraza osvajamo ovo smijesno takmicenje, hegemonija na bosanskim pasnjacima pocinje, novi upravni odbor je stigao, srusice horde sve kordone

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 29 apr 2018, 23:39

HeraklitMracni je napisao/la:Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
Posto si prije govorio kako si dobar s ovim nasim investitorima i kako ce nam dovesti igrace svjetske klase imam za tebe jednu molbu?
Mozes li kako pozdravit te nase investitore i reci im da se napuse kurca medjusobno Memisevic, Idrizovic, Aydin, Fuke i ovi njihovi treneri i igraci tipa Muse, Drljace, Pandze i ostatka.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 apr 2018, 23:42

HeraklitMracni je napisao/la:Dudića i slične njemu treba kaznit , beze diže tenzije , kao protiv njih cijela liga , svi otpisali i td pa izjava da nisu čista posla na poluvremenu a ni jedan detalj nije sumnjiv ili na štetu goska bio , kad su pobijedili sve pošteno ...
Pomoćnik je na poluvremenu pričao, nije Feđa. I nije rekao da nisu čista posla, nešto u kontekstu što ide prema tome ali ne izričito to.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 29 apr 2018, 23:48

flash84 je napisao/la:
Posto si prije govorio kako si dobar s ovim nasim investitorima i kako ce nam dovesti igrace svjetske klase imam za tebe jednu molbu?
Mozes li kako pozdravit te nase investitore i reci im da se napuse kurca medjusobno Memisevic, Idrizovic, Aydin, Fuke i ovi njihovi treneri i igraci tipa Muse, Drljace, Pandze i ostatka.
Tako su mu preporučili vaši ljudi iz Zenice , i obećavali da je dovoljno za opstanak , naravno da će ti biti otjerano kao i 90% igračkog kadra , ja ću u 1000 km se kladit da će se Čelik odmah vratiti i da će u kupu dobro dogurati ...

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 29 apr 2018, 23:58

HeraklitMracni je napisao/la:
flash84 je napisao/la:
Tako su mu preporučili vaši ljudi iz Zenice , i obećavali da je dovoljno za opstanak , naravno da će ti biti otjerano kao i 90% igračkog kadra , ja ću u 1000 km se kladit da će se Čelik odmah vratiti i da će u kupu dobro dogurati ...
A sta cemo sa jednom od cetiri stavke kvazi ugovora da ce Celik ostati u ligi? I de molim te reci mu neka dodje na nas podforum po savjete oko trenera i igraca. Prvo jer mu je djabe, drugo jer su kvalitetniji od savjeta ljudi koje placa.

Ko jos dovodi trenera da ga ostavi u ligi a taj trener ima skor od nula pobjeda u istoj ligi? Majke mi evo napravit cemo mi tamo vijece i za manje para ce imat bolju ekipu nego sto mu te budale dovode da igraju u timu.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 apr 2018, 00:01

Ja sam ubjedjen da će investitori promjeniti brojeve mobilnog za 7 dana.
Ostavit će koju sliku iz sretnog vremena lijepih obećanja
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 30 apr 2018, 00:05

Opet kažem ovi iz Zenice su krivi , investitor i ne zna ko je pandža , livancic i ostali , nije nikad čuo za Prljacu , čovjek je htjeo turskog trenera , al eto zenicani savjetovali da je bolje nekog ko poznaje ligu :) kad sezona se završi , bit će javno rečeno planovi Čelika i budjet za slijedeću sezonu , mislim da će budjet biti kao pola federalni prvoligaša ..Mislim reci da 8 federalni prvoligaša sastave budjet Čelik će imat veći ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 30 apr 2018, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 30 apr 2018, 00:18

HeraklitMracni je napisao/la:Opet kažem ovi iz Zenice su krivi , investitor i ne zna ko je pandža , livancic i ostali , nije nikad čuo za Prljacu , čovjek je htjeo turskog trenera , al eto zenicani savjetovali da je bolje nekog ko poznaje ligu :) kad sezona se završi , bit će javno rečeno planovi Čelika i budjet za slijedeću sezonu , mislim da će budjet biti kao pola federalni prvoligaša ..Mislim reci da 8 federalni prvoligaša sastave budjet Čelik će imat veći ...
Koji iz Zenice? De reci imena? Dva covjek koja se za sve pitaju nisu iz Zenice. Masni Memisevic iz Breze, Idrizovic iz Sarajeva. Ko je to iz Zenice u Celiku a da se za nesto pitao? Pa brate to je isto da ja kao bankar dopustim sebi da me zajebe u vezi kredita cvjecar s buvljaka.

Znaci Ajdin kao "vrhunski menadzer" i milioner da pare u amanet covjeku (Memisevicu) da mu sastavi ekipu, a taj isti covjek sastavio na polusezoni najgori tim Celika u historiji. Ovdje il je Aydin malouman il nas neko pokusava da **** s ocim fintama. Prica suplja od prvog dana ko djevdjir al eto sva sreca puno vece su rupe na mozgovima vecine navijaca Celika.

Ti se meni javi za dvije godine, pa ako Aydin bude jos tu imas od mene 500 km na kafu. A ako baudemo u PL imas jos 500 km. Eto ona tvoja opaklada je prihvacena s tim da ja ne trazim nista od tebe.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 apr 2018, 00:40

Vijadukt je napisao/la:
Zasto uzivas u propasti tvog kantonalnog predstavnika? Mora se Zepce vratiti u ligu da imate predstavnika.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

High

Post Postao/la High » 30 apr 2018, 00:44

Kawhi je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:
Zasto uzivas u propasti tvog kantonalnog predstavnika? Mora se Zepce vratiti u ligu da imate predstavnika.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.