HeraklitMracni je napisao/la:Opet kažem ovi iz Zenice su krivi , investitor i ne zna ko je pandža , livancic i ostali , nije nikad čuo za Prljacu , čovjek je htjeo turskog trenera , al eto zenicani savjetovali da je bolje nekog ko poznaje ligu

kad sezona se završi , bit će javno rečeno planovi Čelika i budjet za slijedeću sezonu , mislim da će budjet biti kao pola federalni prvoligaša ..Mislim reci da 8 federalni prvoligaša sastave budjet Čelik će imat veći ...
Koji iz Zenice? De reci imena? Dva covjek koja se za sve pitaju nisu iz Zenice. Masni Memisevic iz Breze, Idrizovic iz Sarajeva. Ko je to iz Zenice u Celiku a da se za nesto pitao? Pa brate to je isto da ja kao bankar dopustim sebi da me zajebe u vezi kredita cvjecar s buvljaka.
Znaci Ajdin kao "vrhunski menadzer" i milioner da pare u amanet covjeku (Memisevicu) da mu sastavi ekipu, a taj isti covjek sastavio na polusezoni najgori tim Celika u historiji. Ovdje il je Aydin malouman il nas neko pokusava da **** s ocim fintama. Prica suplja od prvog dana ko djevdjir al eto sva sreca puno vece su rupe na mozgovima vecine navijaca Celika.
Ti se meni javi za dvije godine, pa ako Aydin bude jos tu imas od mene 500 km na kafu. A ako baudemo u PL imas jos 500 km. Eto ona tvoja opaklada je prihvacena s tim da ja ne trazim nista od tebe.