FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2014, 21:50

Chinaglia je napisao/la:zdravo momci, može li koja riječ o Sulejmanu Krpiću? karakteristike, itd .. kakav je za federalnu ligu? :mrgreen:
Karakteristike da je fizicki prejak,da treba igrati samo tkz 9-tku i fatati sve moguce centarsuteve koje idu u 16 jel ima damara za to i to mu i jeste jaca strana,kod nas ga nesto izvlacili po strani pa se gubio,na pripremama razvalio,bilo je dosta polemika oko njega i njegove pozicije da nije pruzio najbolje mozda iz razloga jel je cesto kako rekoh po strani igrao,sigurno da moze biti od velike pomoci i da ce pomest stopere sve oko sebe samo kako rekoh da bude najblizi golu,mislim da se niste izradili po pitanju dolaska
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2014, 21:54

Ma ne valja nista, da se ne nadate dzaba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jan 2014, 21:59

Ma dobar je Krpic,nije znao Jovic da izvuce maksimum iz njega.
1946

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 25 jan 2014, 22:02

VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je zaslužan za predasistenciju :mrgreen: trećeg gola? Čini mi se Handžić ali nisam siguran.

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 25 jan 2014, 22:04

delija je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko je zaslužan za predasistenciju :mrgreen: trećeg gola? Čini mi se Handžić ali nisam siguran.
Miloš Stojčev! Kako je zavuče do Tadejevića 8-)

Veliki + za klupski odjel za marketing i komunikacije! Radite pravu stvari! Samo nastavite! Svaki dan slike sa pripremama, izvještaji sa utakmica, vijesti na redovnoj bazi, evo i pregledi golova... Svaka cast! Definitivno drugi mogu da uce od nas kako se te stvari rade.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 jan 2014, 22:08

Faris je igrao prvo poluvrijeme tako da on nije mogao odigrati Tadejevicu.

P.S. Evo napisa momak da je Stojcev sto sam i mislio. Vidi se da momak ima stila ;)

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 25 jan 2014, 22:12

Napokon smo počeli davati golove iz neki izradjeni akcija ... :mrgreen:
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jan 2014, 22:16

Coach22 je napisao/la:Napokon smo počeli davati golove iz neki izradjeni akcija ... :mrgreen:
i teren zavisi od akcija...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 25 jan 2014, 22:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Coach22 je napisao/la:Napokon smo počeli davati golove iz neki izradjeni akcija ... :mrgreen:
E onda cemo u Zenici da poderemo :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jan 2014, 22:20

Pa dobro, sad da ćemo poderati ne znam. Ali imam neki pozitivan osjećaj da bi mogli odigrati jednu jako dobru utakmicu, lijepu za oko. Da li će biti dovoljno za slavlje, vidjet ćemo.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 22:20

Bgm i protivnik :d.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 jan 2014, 22:23

mislis obrnuto ? :D

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 25 jan 2014, 22:27

Kamo sreće da nam se liga smanji na 10-tku ,i da su svi tereni ko u Zenici ...miline :P
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 25 jan 2014, 22:27

Ne sumnjam da cemo odigrati dobru utakmicu u Zenici. Postojeci igracki kadar mi ulijeva nadu. Nesto vjerujem i u Jarnija, da ce to sve fino posloziti i uigrati. Uostalom sve cemo vijdeti. Idu pripreme uskoro i u Turskoj, pa cemo imati jasniju sliku :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 25 jan 2014, 22:32

Ovo nije mjerilo , i to je cinjenica . Brotno i Ljubuski su Druga Liga (tj. treca) , ovo je samo uigravanje , sto ovaj iznad napisao, u Turskoj ce se vidjeti kako stvari stoje. Kad sa Partizanom odmjeris snage to ce biti test i tu ce se moci vidjeti da li ce uci jaci u nastavak sljedece sezone (u sto ja vjerujem) ili kao i dosad samo sa vise medjiske pratnje. Onda mozes vidjeti da li ce biti realna borba za Evropu i u slucaju da u 11 kola se osvoji prvo mjesto. Ma da ok moze biti da ce i ovi klubovi praviti puno izmjena i na to treba racunati ukoliko budu rezultati pozitivni uzeti opet sa dozom opreza sve to...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 jan 2014, 22:35

Buba00 je napisao/la:Ovo nije mjerilo , i to je cinjenica . Brotno i Ljubuski su Druga Liga (tj. treca) , ovo je samo uigravanje , sto ovaj iznad napisao, u Turskoj ce se vidjeti kako stvari stoje. Kad sa Partizanom odmjeris snage to ce biti test i tu ce se moci vidjeti da li ce uci jaci u nastavak sljedece sezone (u sto ja vjerujem) ili kao i dosad samo sa vise medjiske pratnje. Onda mozes vidjeti da li ce biti realna borba za Evropu i u slucaju da u 11 kola se osvoji prvo mjesto. Ma da ok moze biti da ce i ovi klubovi praviti puno izmjena i na to treba racunati ukoliko budu rezultati pozitivni uzeti opet sa dozom opreza sve to...
To je to. Mada fino je vidjeti ova progiravanja i konacno neku ideju na sredini, to nam je falilo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jan 2014, 22:36

Oprez svakako, i što čvršće na zemlju, bez euforije, bez nekog nepotrebnog pritiska, lagano utakmicu pa utakmicu odrađivati.

Pripreme su jedno a liga nešto sasvim drugo, svjesni smo toga svi. ;)

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 25 jan 2014, 22:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:Ovo nije mjerilo , i to je cinjenica . Brotno i Ljubuski su Druga Liga (tj. treca) , ovo je samo uigravanje , sto ovaj iznad napisao, u Turskoj ce se vidjeti kako stvari stoje. Kad sa Partizanom odmjeris snage to ce biti test i tu ce se moci vidjeti da li ce uci jaci u nastavak sljedece sezone (u sto ja vjerujem) ili kao i dosad samo sa vise medjiske pratnje. Onda mozes vidjeti da li ce biti realna borba za Evropu i u slucaju da u 11 kola se osvoji prvo mjesto. Ma da ok moze biti da ce i ovi klubovi praviti puno izmjena i na to treba racunati ukoliko budu rezultati pozitivni uzeti opet sa dozom opreza sve to...
To je to. Mada fino je vidjeti ova progiravanja i konacno neku ideju na sredini, to nam je falilo.
Naravno da jeste fino ,al ja nisam gotivio Husrefa. Jeste sigurno igracka , a i donekle trenerska legenda FKS (titula 2005) itd.. Al nije mi se svidjalo nabijanje lopte vazda neka galama, Jarni kakav god da je trener sama cinjenica da je bio clan Reala dovoljno govori , imat ce bolji odnos i komunikaciju sa igracima.A i Fudbalski je realno dosta inteligentniji i sposobniji od Husrefa. Ima on slifa sigurno samo preuzimao je klubove u losim trenucima (Hajduk i Istru). Al ako se bude previse forsirala igra kroz sredinu to kad protivnici procitaju onda je problem. I kroz sredinu i sa strane treba sve uigravati i na sve biti spreman ukoliko je cilj LP ili EL.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jan 2014, 22:44

Ni pripreme u Antaliji neće biti nikakav ultimativni pokazatelj dometa ove ekipe. Jarni će i tu da eskperimentiše, proba sve zamisli koje ima...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jan 2014, 22:44

macahz je napisao/la:
mislis obrnuto ? :D
da da :D gledam film, pauziram pa uletim, popustila koncentracija :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Proximic i 15 gostiju.