FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 05 mar 2010, 20:21

Prema rijecima Rummenigea Kroos se na kraju sezone sigurno vraca u Bayern. Inace, Rummenige se u cetvrtak sastao sa Kroosom i sve je dogovoreno. Ovaj se pribojava klupe, ali mu je objasnjeno da ga Gaal pomno prati i da ima planove s njim. Tako da je za ocekivati da Toni pronadje svoje mjesto u prvom timu. :P :P

Izgleda da ni Podolski nece igrati protiv Bayerna. Zaradio je povredu u prijateljskom susretu protiv Argentine i propustio je sve treninge Kolna u ovih nekoliko dana. Izgleda da nece imati sansu da prekine post.
Za Koln jos nece igrati Christophera Schorch, Kevin Pezzoni, Taner Yalcin, Pierre Wome i Adil Chihi dok ce kod Bayerna utakmicu propustiti Demichelis iz vec poznatih razloga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 mar 2010, 20:33

Ma znamo kako Gaal radi sa ovim mladjim igracima . Primjer Muller i Holger . Neznam zasto se Kroos boji klupe jer da ne misli ga stavljati da igra ,zasto bi ga GAal zvao nazad :? Konacno jedna utakmica gdje sam optimista i mislim da ce biti sigurna pobjeda ako Bog da :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 mar 2010, 21:43

omerbavarac je napisao/la: Ribery ostaje u Bayernu
jel ti to Uli sapn'o? :?
bavarian_bk je napisao/la: Konacno jedna utakmica gdje sam optimista i mislim da ce biti sigurna pobjeda ako Bog da :)
:o - sta rece oko moje? znaci do sada si uvijek lomio prste i grickao nokte (umjesto kospa), kad Bayo igra. :mrgreen:
Bayern je zadnjih 7 susreta u Domstadtu rijesio u svoju korist. Cologne vidno oslabljen, pogotovo u odbrani. Nesretni Poldi danas prekinuo trening, njegov nastup je upitan i samim tim prekid "posta" od nekih 1400 minuta, moze pricekati bolju priliku. :D
Ocekujte bunker kao sto su igrali protiv vicekuzena. Najidealnije po Bayern bi bilo da utakmicu rijese u prvom poluvremenu, tako da bi Gaal kljucne igrace mogao ostaviti u svlacionici. Preveliki napor im zaista nije potreban pred vazan revans-mec protiv Talijana.
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 05 mar 2010, 21:55

geronimo, to bi bilo idealno, ali tesko je protiv bunkera, pa makar to bili i Laktaši. Daj Bože da rijesimo to u prvom poluvremenu, dva gola bi bila dovoljno zaliha da utakmicu mirno privedemo kraju. Ipak, imam neki ruzan osjecaj (koji me rijetko vara), da cemo sutra prvi primit gol, pa da cemo se cupat do kraja utakmice. A to fakat ne bi valjalo, potrebna su nam 3 lahka boda poslije ove zadnje utakmice protiv Luzerkusena i pred utakmicu sa Žabarima.

P.S. Luzerkusen kiksa u nedjelju, 100% 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 mar 2010, 22:14

Valjda nece biti taj scenario. Nisam gledao statistiku, ali u vecini slucajeva prespavaju prvo poluvrijeme.
Nerijetko prime prvi gol, a onda to jurisanje za rezultatom oduzme ogromnu snagu.

Kad bi Clubere nanijeli prvi poraz Bayeru, to bi bilo ekstra. Ali tesko, ko ce gol dati?
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2010, 22:20

Nista se ne brinite Vi za Leverkusen, on pada sljedece sedmice 100 %. Mi cemo Vam namjestiti da imate 5 bodova prednosti u odnosu na Bayer, odnosno RvN. Samo od Vas zauzvrat ocekujem pobjedi na areni Auf Schalke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 mar 2010, 22:26

@Gero: Tajna kluba. Ako ti kazem morao bih te ubiti. :D :D
Sve cinjenice navode na njegov moguci ostanak. Prvo mjesto u Bundeski, polufinale kupa, osmina finala LP gdje imamo povoljan rezultat i dobru sansu za prolaz. Novac u njegovom slucaju nije problem. Jedina mana bi mogla biti moguca pojacanja, jer Francuz zeli igrati sa najboljim igracima i zeli napokon uzeti tu LP.
Mislim da bi slijedeca sezona mogla biti bas ta sezona. :D
Moja zelja je da za dvije sezone dodju u finale koje se igra na Allianz Areni ako se ne varam. :P :P
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 05 mar 2010, 22:33, ukupno mijenjano 3 puta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 mar 2010, 22:28

amerosm je napisao/la:Nista se ne brinite Vi za Leverkusen, on pada sljedece sedmice 100 %. Mi cemo Vam namjestiti da imate 5 bodova prednosti u odnosu na Bayer, odnosno RvN. Samo od Vas zauzvrat ocekujem pobjedi na areni Auf Schalke.
Amere, ako bude tako od mene imas jedan poklon. A to je slika

Ovaj sto sam ti posl'o, nesto malehan. :D :D
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2010, 23:03

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Nista se ne brinite Vi za Leverkusen, on pada sljedece sedmice 100 %. Mi cemo Vam namjestiti da imate 5 bodova prednosti u odnosu na Bayer, odnosno RvN. Samo od Vas zauzvrat ocekujem pobjedi na areni Auf Schalke.
Amere, ako bude tako od mene imas jedan poklon. A to je slika

Ovaj sto sam ti posl'o, nesto malehan. :D :D
Ovaj sto si poslao ne mogu da postavim. Posalji mi link. Avatar cu promjeniti u Nedjelju poslje posljednje utakmice Bundeslige 25.kola. Do tad moram postavljati sto god ti zelis.
Ja cu tebi nesta predloziti nakon utakmice Bayera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 mar 2010, 23:44

Kakve su to ponude, ili je to opet neka sapunica :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 mar 2010, 23:48

omerbavarac je napisao/la:@Gero: Tajna kluba. Ako ti kazem morao bih te ubiti. :D :D
Dobra fora. 8-)
Sve je to tacno, ali ipak postoji crv sumnje koji donosi nemir. Ne bih volio ponovo gledati onu sapunicu od prosle sezone. Te ide, te ostaje i tako citavo ljeto. Sto se prije odluci, tim bolje. Za njega, Bayern, a bogami i za nas.

Amere - neka ba tog sicusnog srdasce-ta. Taman do nedjelje. Inace, prihvatam nove opklade. :)

Samo da nas sutra ovi slika ne nabodu na rogove. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 mar 2010, 23:51

geronimo je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la: Konacno jedna utakmica gdje sam optimista i mislim da ce biti sigurna pobjeda ako Bog da :)
:o - sta rece oko moje? znaci do sada si uvijek lomio prste i grickao nokte (umjesto kospa), kad Bayo igra. :mrgreen:
Bayern je zadnjih 7 susreta u Domstadtu rijesio u svoju korist. Cologne vidno oslabljen, pogotovo u odbrani. Nesretni Poldi danas prekinuo trening, njegov nastup je upitan i samim tim prekid "posta" od nekih 1400 minuta, moze pricekati bolju priliku. :D
Ocekujte bunker kao sto su igrali protiv vicekuzena. Najidealnije po Bayern bi bilo da utakmicu rijese u prvom poluvremenu, tako da bi Gaal kljucne igrace mogao ostaviti u svlacionici. Preveliki napor im zaista nije potreban pred vazan revans-mec protiv Talijana.
Pa iskrenmo zadnjih par utakmica jesam lomio prste i krickao nokte . OD fiora pa naovamo ,ali sada kao sto sam rekao ocekujem laganu pobjedu :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 mar 2010, 23:53

Bio sam u Kolnu mislim nekoliko puta, lijep grad nema šta, 92 ili tako nešto Kolner Haie u hokeju jaki bili, sa Dusseldorfom , Eisbarenima te Kaufbauernom se borili za vrh u hokeju tih godina. U vezi nogometa uvijek solida, i dosta puta ispadaju.....

Mislim da nemaju šanse protiv na, očekujem makar pobijedu ako Bog da od dva razlike.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2010, 00:05

Neutral je napisao/la:Bio sam u Kolnu mislim nekoliko puta, lijep grad nema šta, 92 ili tako nešto Kolner Haie u hokeju jaki bili, sa Dusseldorfom , Eisbarenima te Kaufbauernom se borili za vrh u hokeju tih godina. U vezi nogometa uvijek solida, i dosta puta ispadaju.....

Mislim da nemaju šanse protiv na, očekujem makar pobijedu ako Bog da od dva razlike.
Optimizam splasnuo. :D :D
Takodjer ocekujem pobjedu, bilo kakvu samo da se upisu ta tri boda.
Nadam se kiksu L'kusena, sto je vrlo moguce, jer ce Nurnberg igrati jednu zatvorenu varijantu, slicno kao protiv Bayerna. Tako da bi Nurnberg mogao uloviti barem jedan bod.

Danas ocekujem ovo:
-------------------Butt-------------------
Lahm-----Buyten---Badstuber---Contento
------------Bommel----Schweini-------------
Robben--------------------------------Ribery
--------------------------Muller---------------
------------Gomez-----------------------------

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 mar 2010, 00:10

omerbavarac je napisao/la: Danas ocekujem ovo:
TEsko da ce Super Mario poceti utakmicu ,prije da bi mogao Klose zaigrati mjesto njega !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2010, 00:14

bavarian_bk je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la: Danas ocekujem ovo:
TEsko da ce Super Mario poceti utakmicu ,prije da bi mogao Klose zaigrati mjesto njega !
Zasto?
Pocinjao je vecinu utakmica, pa ce vjerovatno i ovu. Ima dosta kredita kod Gaala, iako je Klose trenutno bolji. Ja bih takodjer volio da Klose pocne, ali nece sigurno.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 mar 2010, 00:16

Proslu ga je Gaal izvadio ,i ako nije nista pokazao na treningu vjerovatno da nece igrati sutra od pocetka ,a mozda ce i on i Klose igrati zajedno ,GAal voli nekad iznenaditi :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 00:47

Super Mario mora da igra....kakav Klose, neka on bude joker. Baš me zanima da li će "kum" opet odigrati dobru u Italiju, naravno mislim na Ivicu Olića 8-)

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 mar 2010, 00:48

Sutra hocu ubjedljivu pobjedu, minimalno 3 razlike

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 06 mar 2010, 00:53

The Game je napisao/la:Sutra hocu ubjedljivu pobjedu, minimalno 3 razlike
Sutra hocu brdo para ,dobre zenske i dobro zdravlje do kraja zivota minimalno 5 Milijardi i Angelinu Jolie ! :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.