Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

Federer17

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Federer17 » 27 feb 2020, 23:32

Auuu

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 27 feb 2020, 23:33

Uuu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 27 feb 2020, 23:33

Jel realno
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 feb 2020, 23:33

Ma mi smo proklet klub, gotovo

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 feb 2020, 23:35

Dobro je ovo, sad se mogu fokusirati na kup ZE-DO kantona, da se bar to pokupi.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 27 feb 2020, 23:35

**** me dan i kad poce navijat za ovaj najsugaviji klub na planeti
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 feb 2020, 23:37

Probali smo sve, nista ne ide :mrgreen:

Vidimo se ganersi nekad, Im out :salut:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 feb 2020, 23:39

Boli Džaku qrac, brašno poskupljuje.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 feb 2020, 23:39

Koji smo mi amateri, ma ajde ba svejedno nebi osvojili yebaji ga, sa Aubom se mozemo pozdravit nije covjek budala ovdje provesti zadnje godine karijere, Arteti bo sada licno yebao mater iako ga ppdrzavam yebo mu i belerin i cebalos majku majcinu, sezona je scakakp za **** valjda sljedece bude bolje xd
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 27 feb 2020, 23:41

topnik1 je napisao/la:
27 feb 2020, 23:39
Koji smo mi amateri, ma ajde ba svejedno nebi osvojili yebaji ga, sa Aubom se mozemo pozdravit nije covjek budala ovdje provesti zadnje godine karijere, Arteti bo sada licno yebao mater iako ga ppdrzavam yebo mu i belerin i cebalos majku majcinu, sezona je scakakp za **** valjda sljedece bude bolje xd
Veliki igrači ne maše ovakve stvari u nadoknadi. Trebamo još i za njim plakati, ima još jednu ozbiljnu sezonu fudbala u nogama.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 feb 2020, 23:43

Ja sam davno reko da nema LP dok je Xhaka u ovoj ekipi, frajer otkako je tu mi LP ne igramo, iz prve ne izlazi, najlošiji vezni u historiji Arsenala, igrač zbog kojeg igra trpi, sredina trpi, mi trpimo, rezultati trpe, trofeji

Koštao nas LP svojim djelima u ligi prošle godine, šta reći opet

Leno isto tako retardiran, mentalni klocevi i luzeri do zla Boga, ovo je bolno, baš bolno

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 feb 2020, 23:46

bude mi lakse ,bar moj Manco nije najgori ....joj sramota je ovo ali i ovaj promasaj na kraju ....ma treba Arsenalu reset i to kvalitetan....ali treba im ima 10 godina pa niko se ne usudi napraviti isti ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 27 feb 2020, 23:47

Zna Wenger sto govori za ovo pravilo gola u gostima, zbog nas..izjeba nas zive.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 27 feb 2020, 23:48

Ma Auba i njegov mentalitet, lik zabije makazicama i onda par minuta poslije ofula nešto što je daleko teže ofulat nego pogodit..Pokazao je to još par puta, od penala kontra Totenhema za pobjedu do onih promašaja zajedno sa Lakazetom u finalu prošle sezone ili sezonu ranije kontra Atletika na Emiratesu,.

No i takav Auba je zlata vrijedan za ovu ekipu jer malo ko osim njega ima da zabija golove u opšte, da nije njegovih golova sad bi bili u zoni ispadanja.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 27 feb 2020, 23:59

bega_afc je napisao/la:
27 feb 2020, 23:35
Dobro je ovo, sad se mogu fokusirati na kup ZE-DO kantona, da se bar to pokupi.
Krivaja to osvaja rutinski
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 28 feb 2020, 00:53

Ma nema se šta Aubi zamjerit, frajer nas drži sam ovu sezonu, svaki meč kad treba on je tu, jednostavno najbolji naš igrač ove sezone bez ikakve sumnje.

Fora je što se vidi otpad u odbrani ma kako god dobro maskirao to Arteta, kakav prokleti Luiz, yebo mater Emeriju koji ga dovede ovdje, nema bolan hljeba od tuđih igrača, syebo nas Čeh momački, syeba nas Luiz sad, jesmo li još koga osim ove dvojice dovodili? Welbeck je bio dobar za Božije čudo, ovo ostalo je sve qrac do qrca.

Vidjelo se od koga ova ekipa zavisi, Auba, Leno, a onaj retardirani Xhaka, dok god je ovdje mi ništa dobro gledati nećemo, frajer je truba i ja ne znam na osnovu čega igra, uostalom to je pitanje i za pola ekipe kod nas.

Lacazette - igra na osnovu prošle sezone, igra kao kita
Bellerin - propao fudbaler, vegan koji se bavi više manekenstvom nego fudbalom
Ozil - igra na račun stare slave, nemamo boljeg pa se uzdaš u njega koji je davno završio sa ozbiljnim fudbalom
Xhaka - najveći **** koji igra svaku tekmu u Arsenalu
Luiz - igra samo jer je u ugovoru to dobio, još jednom Emery yebem li ti mater u pakšu

Eto, pola ekipe koja igra neopravdano, na to dodaj da nam samo Martineli može pomoći sa klupe, ono **** od Willocka prodat što prije, najjače mi kad se ubaci on a hladno nas dečko koštao dvije pobjede ove sezone u ligi - samo ljeto i para se trošit, drugačije ne može

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 feb 2020, 05:15

Nisam gledo nista osim golova i sansi, ali za ovo je Arteta kriv, jer on stavlja ove igrace na teren, a osim toga ima visoko misljenje o Xhaki, pa eto neka igra onda.

Prvi pogodak trojica ne mogu dokuciti i izbaciti loptu :rol: da li da se cudim sto je Mustafi po ko zna koji put kriv (naravno samo jedan od njih par) i onda bleji k'o tele :D

Drugi pogodak Xhaka usra ofsajd zamku i frajer iza njega ostaje onsite.

Mogao se barem jos jedan zabiti, ali sami su krivi. Sad neka se fokusiraju na sta hoce, yebat ih, usrali su jos jednu sezonu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 feb 2020, 12:43

Lakazet, Ozil, Bellerin, Xhaka. Dokle god vidim da je jedan od njih u prvoj postavi ne gledam Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 28 feb 2020, 16:41

lakazet je bas grohno, momak prije 2 dana govori da ima puno povjerenje kluba da nece nidje ici, reko bi covjek iz njegove izjave da je opravdao onih 50 miliona a realno je da nije klasa kakva se mislilo da ce biti.. mozda je neka druga liga za njega bolja, trebalo bi ga prodati bez obzira na ovo sto je reko da ce ostati.

arteta u ovom periodu do sad ocjena 7/10, odbrana je bolja nego prije 3 mjeseca npr. ali sa mustafijem sokratisom i davidom luizom mi nemamo sta traziti u evropi.. jednostavno s njima u ekipi doci ce momenat u utakmici kad ce jedan pogrijesiti i to je postalo neupitno..

bellerin ispod prosjeka otkako se vratio, za nadati se da moze dici nivo igre..nova odbrambena linija od ljeta je pod moranjem, dati mu jos jednu sansu u toj novoj zadnjoj liniji, ako ne zadovolji sutnuti ga i vozdra..

bellerin/saliba/?/tierney pa sta bog da, ne moze ispast gore nego ove sezone da ga yebes..

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 feb 2020, 16:53

Tierney pod uslovom da bude zdrav, momak nije sastavio tri utakmice ove sezone bez povrede.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.