FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Petak 22:00h ljudi stavili ulaznice u prodaju, pa jbt imal to imalo mozga..
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Osmić je već sad bolji igrač od Beganovića, svaka čast Begi i Todoru, ali Osmić je bolji od njih fudbaler i kompletniji u svakom smislu. Samo da ga zdravlje posluži aBd i povrede zaobiđu.Skojevska je napisao/la: ↑28 maj 2021, 20:11Jasmin mi cak izgleda i najbolji od svih ovih do sada, da ga ne ureknemo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Samo da ne dovedu Azira i Smajića to su propali igrači već je sada jasno. Nema potrebe vraćati nekoga u fudbalski život ko ode iz kluba na takav način posebno tu mislim na Azira, a Smajić nije mogao meda u prvoj ligi federalnoj šta više reći.
Eh da ruka mu se osusila ko potpiše novi ugovor sa torabijem saletom.
Eh da ruka mu se osusila ko potpiše novi ugovor sa torabijem saletom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
ništa komentari na članak o šestorici. Smanjen dug fk povecan 1919 ili kako se vec zove. Znamo li koliko uopšte ima tih alternativnih klubova, FK Sloboda, FK Sloboda 1919 pa OFK Sloboda, jbte sve neki mali Mamici ali on je makar prodavao igrače za milione i doveo klub u ligu prvaka u više navrata a mi, šampioni igre za opstanak. Doduše jednom smo se okliznuli ali ne našom krivicom jbo. nas Zeljo
& $ ?
Velis ispali smo tudjom krivicomklma1 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 22:43ništa komentari na članak o šestorici. Smanjen dug fk povecan 1919 ili kako se vec zove. Znamo li koliko uopšte ima tih alternativnih klubova, FK Sloboda, FK Sloboda 1919 pa OFK Sloboda, jbte sve neki mali Mamici ali on je makar prodavao igrače za milione i doveo klub u ligu prvaka u više navrata a mi, šampioni igre za opstanak. Doduše jednom smo se okliznuli ali ne našom krivicom jbo. nas Zeljo

tz tz tz tz tz tz
Mislim da se ljudima treba isplatit njihovo, to je zaradjeno ko god da je bio tad predsjednik i kakav god ugovor ds je pravio ns kraju nije ljudski prema tim igracima.klma1 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 22:43ništa komentari na članak o šestorici. Smanjen dug fk povecan 1919 ili kako se vec zove. Znamo li koliko uopšte ima tih alternativnih klubova, FK Sloboda, FK Sloboda 1919 pa OFK Sloboda, jbte sve neki mali Mamici ali on je makar prodavao igrače za milione i doveo klub u ligu prvaka u više navrata a mi, šampioni igre za opstanak. Doduše jednom smo se okliznuli ali ne našom krivicom jbo. nas Zeljo
Sigurno je tu iznos kad se sve sabere nekih 75-100 hiljada KM, i da ne treba zbog tih para navlacit sebi problem u klub.
Jer ako je tako kako sam ja skonto, dupli ugovori, malverzacije, to je po meni za izbacivanja u zadnji rang (u normalno uredjenoj pravnoj drzavi)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
sarkazam ili ocigledno nuspješan pokusaj istogslusalica je napisao/la: ↑29 maj 2021, 07:34Velis ispali smo tudjom krivicomklma1 je napisao/la: ↑28 maj 2021, 22:43ništa komentari na članak o šestorici. Smanjen dug fk povecan 1919 ili kako se vec zove. Znamo li koliko uopšte ima tih alternativnih klubova, FK Sloboda, FK Sloboda 1919 pa OFK Sloboda, jbte sve neki mali Mamici ali on je makar prodavao igrače za milione i doveo klub u ligu prvaka u više navrata a mi, šampioni igre za opstanak. Doduše jednom smo se okliznuli ali ne našom krivicom jbo. nas Zeljo![]()
& $ ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Idemo ćup u rukometu, mislim da smo bolja ekipa od Vogosce. Konacno neka Sloboda koja funkcionise, jedini koji uzimaju neke trofeje.
tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:25Idemo ćup u rukometu, mislim da smo bolja ekipa od Vogosce. Konacno neka Sloboda koja funkcionise, jedini koji uzimaju neke trofeje.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
preusmjerit im dio tranše ovih mfk, fk, tk,ju, ili kako se vec sve ne zovu. Uh kad se sjetim kako se samo hampa digla bila na Denisa. Prozvase ga viber. Pljuvanje itd. Sad advokat hladno izvali petljanje sa ugovorima, sljedivost, itd...I tišina... nije ba to to...Istupite iz lige ko Čelik, podvucite crtu i krenite u borbu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:25Idemo ćup u rukometu, mislim da smo bolja ekipa od Vogosce. Konacno neka Sloboda koja funkcionise, jedini koji uzimaju neke trofeje.
Nema veze od mene opet dvije za ovu protiv Borca i to je to. Prebacujemo se na rukomet.
& $ ?
-
- Kontakt:
Pa ta kompanija iz tog doba je ovo i petljalaklma1 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:01preusmjerit im dio tranše ovih mfk, fk, tk,ju, ili kako se vec sve ne zovu. Uh kad se sjetim kako se samo hampa digla bila na Denisa. Prozvase ga viber. Pljuvanje itd. Sad advokat hladno izvali petljanje sa ugovorima, sljedivost, itd...I tišina... nije ba to to...Istupite iz lige ko Čelik, podvucite crtu i krenite u borbu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:25Idemo ćup u rukometu, mislim da smo bolja ekipa od Vogosce. Konacno neka Sloboda koja funkcionise, jedini koji uzimaju neke trofeje.
Nema veze od mene opet dvije za ovu protiv Borca i to je to. Prebacujemo se na rukomet.

Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Kakva ti je to prica? Ljudi se i bore citavo vrijeme, hvataju repove. Jel mozda mislis da treba da dignu ruke i da idemo u kantonalnu? Pricas besmislice, ali stvarno.klma1 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:01preusmjerit im dio tranše ovih mfk, fk, tk,ju, ili kako se vec sve ne zovu. Uh kad se sjetim kako se samo hampa digla bila na Denisa. Prozvase ga viber. Pljuvanje itd. Sad advokat hladno izvali petljanje sa ugovorima, sljedivost, itd...I tišina... nije ba to to...Istupite iz lige ko Čelik, podvucite crtu i krenite u borbu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:25Idemo ćup u rukometu, mislim da smo bolja ekipa od Vogosce. Konacno neka Sloboda koja funkcionise, jedini koji uzimaju neke trofeje.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Cim vibera brani valjda ti je jasno sveMakabiTuzla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:16Kakva ti je to prica? Ljudi se i bore citavo vrijeme, hvataju repove. Jel mozda mislis da treba da dignu ruke i da idemo u kantonalnu? Pricas besmislice, ali stvarno.klma1 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:01preusmjerit im dio tranše ovih mfk, fk, tk,ju, ili kako se vec sve ne zovu. Uh kad se sjetim kako se samo hampa digla bila na Denisa. Prozvase ga viber. Pljuvanje itd. Sad advokat hladno izvali petljanje sa ugovorima, sljedivost, itd...I tišina... nije ba to to...Istupite iz lige ko Čelik, podvucite crtu i krenite u borbu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:25Idemo ćup u rukometu, mislim da smo bolja ekipa od Vogosce. Konacno neka Sloboda koja funkcionise, jedini koji uzimaju neke trofeje.
Sloboda je moja nacija
Danas nema prenosa?
Kad vidim kadrica danas među prvih 11 pored nasih juniora treba im yebat onda sve redom
Kad vidim kadrica danas među prvih 11 pored nasih juniora treba im yebat onda sve redom
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Zaboravio sam da je on jos uvijek kod nas.
A prenosa opet nema. Mislim da u zadnjih 10 utakmica, cak 5 puta nas nisu prenosili.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 30 maj 2021, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Steta sto nema jbg, prije svega bi volio vidjeti ove mlade nade kakvi ce biti.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Od juniora samo su trojica pozvana Alic Mehmedovic i Saletovic valjda znaci treba ocekivat Saleta Kadrica i te uhljebe
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kod Borca od standardnih jedino Vranjes kod nas moze se reci najjaci sastav kojeg smo mogli izvesti danas
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.