Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Muhamed Bešić
Kakvi su ovo jbni naslovi na sportsport, sinoc nekoliko pa evo i danas.
Pred dvije najvaznije utakmice oni unose neki nemir u reprezentaciju. Dobio crveni pa sta, pogrijesio je ali odakle nekom pravo da nazivas amaterom covjeka koji sa 22 godine igra u najjacoj ligi svijeta i zaradjuje milione.
I niko ga ne velica, jeste napravio glupost i stalno ih pravi ali ovi pretjeruju sa naslovima.
Pred dvije najvaznije utakmice oni unose neki nemir u reprezentaciju. Dobio crveni pa sta, pogrijesio je ali odakle nekom pravo da nazivas amaterom covjeka koji sa 22 godine igra u najjacoj ligi svijeta i zaradjuje milione.
I niko ga ne velica, jeste napravio glupost i stalno ih pravi ali ovi pretjeruju sa naslovima.
Momak je malouman, ako mu se sad vaspitna ne opali neće ga se moći unormalit za vijek vijekova
Vaspitna - da. Vješanje momka - ne.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ovom novniaru koji je napisao ovaj clanak o Besicu se poserem u usta !!! MRŠ !!!!! Jel te stid hijeno jedna lesinarska , jel te stid ????
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Niko ga ni ne vjesa, od sinosnjeg njegovog poteza samo je gore ako mu iko da podršku za ono što je uradio
- NoName
- Kontakt:
Ovo je Mešina greška, zna kakav je Mume, zna kakvi su ovi Andorci provokatori a imali smo i rezultat. Trebao ga je vaditi u poluvremenu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja seljačkog portala i naslova na njemu i seljačkih navijača dobio crveni pa šta Mume iz tebe smo. Vaspitna DA i ništa više
O kojem članku govorite, Jel o ovom na ss.ba
pa i meša je pljuno sudiju i zato nije otišo na SP u italijumiki_92 je napisao/la:samo se kod nas daje podrska i velicaju pojedinci za ovakve poteze
jedina "mala" razlika je u tome da smo mi tada imali gomilu igrača i niko nije bio nezamjenjiv, sada je situacija malo drugačija
-
slobodnjak
- Kontakt:
Puno je dobrih igraca vrhunskih imalo a ima i danas tu crtu u sebi.On je mlad igrač ogroman talenat i za sezonu dvije skontace da ne ide tako.Ovakve stvari licno cemu cak dobro doci.Garantujem da danas hladne glave zna da je napravio gresku i da se jede .Uradice to jos koji put a kad pocne ispastati zbog toga u klubu i repki kazace mu se samo.Sad idu odlucujuce tekme i nece mu biti lako to gledati sigurno...
U fazi razvoja u kojoj se nalazi reprezentacija je itekako bitna zbog mnogo toga.
Momka ne treba podrzavati u ovome ,ali NIKAKO ga se odricati.Gresku ce najbolje shvatiti sam da mu niko nista ne govori.Nece morati nikom dokazivati da je u pravu a pojesce se zbog ovoga...
U fazi razvoja u kojoj se nalazi reprezentacija je itekako bitna zbog mnogo toga.
Momka ne treba podrzavati u ovome ,ali NIKAKO ga se odricati.Gresku ce najbolje shvatiti sam da mu niko nista ne govori.Nece morati nikom dokazivati da je u pravu a pojesce se zbog ovoga...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 07 sep 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Naslov na ss i sam text u njemu nema nikakve veze sa necim sto se htjelo preko naslova prikazati , hocu reci pa da skratim
pisac je obicna piz.a , zelio je samo klik vise ili nije ni sam smio da opravda naslov kroz text , inace podrzka Mumetu i nek mu ovo bude dobro iskustvo za buducnost i naravno opomena !
On je izgubljen najmanje dvije utakmice, mozda i za baraz ako ga izborimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trebao je izvaditi Pjanica oko 30 minuta kada su on i Besic zajednu trazili njegovu zamjenu. Kao sto si rekao trebao je vidjeti kako se stvari razvijaju i izvaditi igraca sklonog kartonima - Besica. Mada realno je bilo da ce zaraditi zuti i tu je donekle Mesa pravilno rezonovao a ne crveni. Trebao ja ubaciti Hadzica umjesto Besica a Vrancica umjesto Pjanica. Znaci obadvojcu. Pa ove amatera bi i B reprezentacija pobjedila bez ikakvog problema u 9 od 10 utakmica. A gdje nece sacuvat 3:0.NoName je napisao/la:Ovo je Mešina greška, zna kakav je Mume, zna kakvi su ovi Andorci provokatori a imali smo i rezultat. Trebao ga je vaditi u poluvremenu.
Zamjena vec postojiFaraonTM je napisao/la:Bolje vam je svima da mu tražite zamjenu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 sep 2015, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
SjeverniVjetar
Tekst na ss.ba je korektan i tacan. Ni u cemu nije pretjerao. Naslov jeste malo bombastican, ali ono sto je Besic uradio i zasluzuje ovakve reakcije medija.
Da igra u bilo kojoj zapadnoj zemlji, za ono sto je uradio bi ga razapeli, nazvali najgorim imenima i trazili suspenziju.
Da igra u bilo kojoj zapadnoj zemlji, za ono sto je uradio bi ga razapeli, nazvali najgorim imenima i trazili suspenziju.
Da ga neće Hadžić mijenjati slučajno?Ajax je napisao/la:Trebao je izvaditi Pjanica oko 30 minuta kada su on i Besic zajednu trazili njegovu zamjenu. Kao sto si rekao trebao je vidjeti kako se stvari razvijaju i izvaditi igraca sklonog kartonima - Besica. Mada realno je bilo da ce zaraditi zuti i tu je donekle Mesa pravilno rezonovao a ne crveni. Trebao ja ubaciti Hadzica umjesto Besica a Vrancica umjesto Pjanica. Znaci obadvojcu. Pa ove amatera bi i B reprezentacija pobjedila bez ikakvog problema u 9 od 10 utakmica. A gdje nece sacuvat 3:0.NoName je napisao/la:Ovo je Mešina greška, zna kakav je Mume, zna kakvi su ovi Andorci provokatori a imali smo i rezultat. Trebao ga je vaditi u poluvremenu.
Zamjena vec postojiFaraonTM je napisao/la:Bolje vam je svima da mu tražite zamjenu.![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pogrijesio je i to je cinjenica ali ne treba biti tako okrutan prema njemu.
Prvo se momak dizao u nebesa, mislim da je i to bilo pretjerano. Pa ga sada pljuju, sto je isto tako pretjerano.
Kad cete jednom nauciti da ljude ne hvalite tako brzo i da ih isto tako ne pljujete tako brzo?
Prvo se momak dizao u nebesa, mislim da je i to bilo pretjerano. Pa ga sada pljuju, sto je isto tako pretjerano.
Kad cete jednom nauciti da ljude ne hvalite tako brzo i da ih isto tako ne pljujete tako brzo?
Za šta podršku.??? Svojom neviđenom glupošću nas je ostavio na cjedilu u zadnjim presudnim mečevima.carli22 je napisao/la:Koja ironija kad te "amaterski" novinarcic, nazove amaterom. Podrska Besicu
Dan te yebo koliko moraš biti udaren u mozak da amatera iz Andore gađaš žvakom i to pred sudijom.
Ja bi ga momentalno odstranio iz reprezentacije, al' pošto smo mi nakaradna država i reprezentacija Bešić će dobiti podršku i preko ovog će se brzo preći.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
PODRSKA Muhamedu. A ova "tipkanja" novinarcica su sramotna.
Don't believe the hype.
Ervin tesko da ce se oporaviti dovoljno. Svakako nebi stavio po meni ni njega ni Sea na zadnjeg veznog i da su potpuno spremna obadvojica a ovako ima izgovor. Ervin tesko da ce odigrati nesto minimalno sljedecih 20 dana. Kvesic kada nije bio na klupi nema teorije da bude starter u onakvoj utakmici. Znaci Seo na beka a Hadzic na zadnjeg veznog. Mada realno Kvesic je sasvim solidan bek samo protivnik nije pravi. U svakom slucaju ce nam faliti bar jedan igrac ako Ervin ne bude spreman. Jer Bale ce najvise igrati tamo gdje je najtanje. Jedan bek, drugi, mozda cak i po sredini ako je los zadnji vezni. Nije ni selekcija Walesa amaterska. Znaju oni mane svakog od nasih igraca sigurno. I tesko da ce Bale ponoviti onako losu partiju nazalost.FaraonTM je napisao/la:Da ga neće Hadžić mijenjati slučajno?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 sep 2015, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
4 prva naslova na portalu:
- "Amater" iz Evertona prokockao Baždarevićevo povjerenje
- Lulić: Crveni Bešića? Bolje da prešutim
- Džeko: Bešić? Zar je potreban komentar?
- "S Bešićem ćemo stvari rješavati u četiri oka, unutar ekipe"
- "Amater" iz Evertona prokockao Baždarevićevo povjerenje
- Lulić: Crveni Bešića? Bolje da prešutim
- Džeko: Bešić? Zar je potreban komentar?
- "S Bešićem ćemo stvari rješavati u četiri oka, unutar ekipe"
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Google [Bot], James1987, Kaunas, legendarnadruga, nebeskasila, PeppermintSA, Proximic, SanaBosna, soccerfan i 108 gostiju.