edinjo-bih je napisao/la:bolje se upitaj da niti ti mozda malo limitiran, pogotovo u bontonu!Neutral je napisao/la:Čitao sam sve to druže. I dalje mi nije jasno kako je neko tako limitiran dobio pravo da vodi reprezentaciju kao što je Bosna i Hercegovina. Sada će navaliti na mene navijači Sarajeva, jer je ipak Safet bio majstor u fudbalu, a to što je kao trener limitiran je nebitno.
Da, BiH je prva na tabeli kraj velesile u obliku Grčke, te veoma jakih Slovaka. Nebitno je što imamo igrače kao Džeko, Vedo, Pjanić, Miske, Spahić itd. Trener je maestro, trener svih trenera koji daje izjave kao da je u nekoj kafani a ne selektorskoj poziciji.
No dobro, pobijedi li se Grčka, to nije radi igrača, nego radi taktike trenera. Daj loptu Pjaniću, a ja, Miralem je povrijeđen, daj loptuo Misketu pa šta on uradi.
Baš se pitam da li je čovjek uopće završio i srednju školu. Da, u bontonu što istinu govorim. On me podsjeća na sporo verziju Bilića (bivšeg selektora Hrvatske). Vjeruj mi, to nije uspijeh.
@ViKK
Da, ne možemo ubrzati paprologiju, no njegove izjave ne priliče ozbiljnom selektoru.