Chiellini je izjavio da se nada da ce pomoci Interu
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
de vi sad nemojte izgubit
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Prvenstveno cemo sebi pomoci pobjedeom,za inter nisam optimista
..ozb,mislim da ne mozete bit prvaci..nezz sto jbg...al siguran sam da ne mogu...
Haj mala tajna,inter mi je "drazi" od milana...
al eto...2006. je sve promjenila...nije lako nesto tako reci...u principu,ne volim ni jedne..al eto..
Haj mala tajna,inter mi je "drazi" od milana...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
vi samo nemojte izgubit,ostalo nama prepustite.
narednih 4,5 kola bi mogla dosta toga odlucit,kako za scudetto tako i za LP.
Haj nek si nam otkrio tajnu
narednih 4,5 kola bi mogla dosta toga odlucit,kako za scudetto tako i za LP.
Haj nek si nam otkrio tajnu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@Sarajlija pa gdje ceti biti drazi klub Barca, tj. klub vrtic boja
Neznaju kako bi prodali dres pa svake godine bojice spremne
Neznaju kako bi prodali dres pa svake godine bojice spremne
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- sarajlija89
- Kontakt:
@dzenane
Ma ne volim ni jedne...al eto...ne mogu rec drazi, kad ne volim ni inter,al drugu rijec ne pronalazim u tom kontextu....pa sam morao tako reci...paradox jbg

@blancos
kada sam pocinjao gledati fudbal..istovremeno sam za barcu navijao pored Juventusa..ronaldo kad je igrao..al eto,ubrzo sam se za Juve samo odlucio...mislim da je polufinale juve-ajax presudilo..kad je zizou bacio van der saara..i od tada je samo Juve i niko vise.
A barcu simpatisem...vise od kluba je to,sama ideologija,stil i sve ostalo sto krasi taj sportski kolektiv...ne mozes da ne volis..osim ako si madridista
Eto,jos jedna tajna
Ma ne volim ni jedne...al eto...ne mogu rec drazi, kad ne volim ni inter,al drugu rijec ne pronalazim u tom kontextu....pa sam morao tako reci...paradox jbg
@blancos
kada sam pocinjao gledati fudbal..istovremeno sam za barcu navijao pored Juventusa..ronaldo kad je igrao..al eto,ubrzo sam se za Juve samo odlucio...mislim da je polufinale juve-ajax presudilo..kad je zizou bacio van der saara..i od tada je samo Juve i niko vise.
A barcu simpatisem...vise od kluba je to,sama ideologija,stil i sve ostalo sto krasi taj sportski kolektiv...ne mozes da ne volis..osim ako si madridista
Eto,jos jedna tajna
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
nemoj se sad izvlacit,reko si i gotovo
i ja sam se davno lomio izmedju Intera i Barce,al onda Ronaldo predje u Inter,a i ja s njim.
Al Barca mi je ostala draga...
no to nema veze s ovom temom,tako da Forza Juve u subotu

P.S. Fali nam milanista MaGiCa
i ja sam se davno lomio izmedju Intera i Barce,al onda Ronaldo predje u Inter,a i ja s njim.
no to nema veze s ovom temom,tako da Forza Juve u subotu
P.S. Fali nam milanista MaGiCa
- sarajlija89
- Kontakt:

Eto i historija duela sa Barcom..kada vec spominjemo...4-2 za nas
Istina,fali magica rossonero
Jbga, oni su vladali uvek Evropom, a i cale me je vodio da gledam Zvezda-Milan. Od tad ih mrzi za sve pare.sarajlija89 je napisao/la:
Eto i historija duela sa Barcom..kada vec spominjemo...4-2 za nas![]()
![]()
Istina,fali magica rossonero![]()
voli covjek milan,nema sta
Stari mi je bio na Juventus-Ajax 1973. u Beogradu i od tada simpatise Juventus. Inace je sluzio vojsku u Sarajevu (Kiseljak ili nesto slicno
Realno, samo njih varim od velikana iz Serie A. Gotivim jos Firenzu, ali ona nije velikan.
Navijam samo za jedan klub. Ako taj klub ne uzme titulu, nadam se da ce je uzeti ACM.
Moellera je Moggi poslao u Nemacku, jer je uradio revoluciju te sezone.
- sarajlija89
- Kontakt:
Gledo sam neku reportazu o tom finalu 1973,navodno su navijaci partizana isli na tekmu i navijali za Juve..jer kao imaju iste boje hehe
i da..Kiseljak pored Sarajeva...odakle i potice Sarajevski kiseljak,mineralna voda

i da..Kiseljak pored Sarajeva...odakle i potice Sarajevski kiseljak,mineralna voda
sarajlija89 je napisao/la:Gledo sam neku reportazu o tom finalu 1973,navodno su navijaci partizana isli na tekmu i navijali za Juve..jer kao imaju iste boje hehe![]()
![]()
i da..Kiseljak pored Sarajeva...odakle i potice Sarajevski kiseljak![]()
Inace, prvi dres nekog stranog kluba koji sam dobio, bio je R.Baggiov "lotto" crveno-crni od tetke iz Italije. I nosio ga u skolu nekoliko puta, i mnogi i dan danas ladno misle da navijam za Milan.
Ali salu na stranu, Inter mi je ogavan zbog silnih neitalijana, Juve zbog Moggija i ostale ekipe (vec objasnjeno), Roma je uvek bila overachiever, Lazio=Nazio. Jedino je Milan, po mom misljenju, gospodski tim iz Italije. Mislim, nameste i oni ponekad i ciganisu se na mercatu, ali izgleda da jesu stvarno najozbiljniji klub u Italiji. Bez potresa unutar kluba, od kako ih je Berlusconi preuzeo.
A mozda je to samo subjektivni osecaj.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ti to gledas od berlusconija,pa zato tako govoris,subjektivno ili ne
..a ja od 1897...od 1.11.
....
SEI TU LA SIGNORA CHE HA SCRITTO LA STORIA,NON CE N’E’ UN’ALTRA PIU’ GRANDE DI TE....
Silvio je od milana napravio veliki klub...istina,bili su i prije al mislim u sjeni Juventusa i Intera....od Berlusconija pocinje jedna velika prica o Milanu..i neka je...pa takva tri kluba nema niko a i svi ostali klubovi Calciu daju nesto posebno,da ne govorim o navijackoj strasti i ambijentu...zato i volimo to
Vise od igre...
Nemam ja nista protiv talijanskih klubova,nisam mrzio ni inter ni milan,nikoga..drago mi je bilo kad naprave nesto...al tesko je prihvatit 2006.
SEI TU LA SIGNORA CHE HA SCRITTO LA STORIA,NON CE N’E’ UN’ALTRA PIU’ GRANDE DI TE....
Silvio je od milana napravio veliki klub...istina,bili su i prije al mislim u sjeni Juventusa i Intera....od Berlusconija pocinje jedna velika prica o Milanu..i neka je...pa takva tri kluba nema niko a i svi ostali klubovi Calciu daju nesto posebno,da ne govorim o navijackoj strasti i ambijentu...zato i volimo to
Vise od igre...
Nemam ja nista protiv talijanskih klubova,nisam mrzio ni inter ni milan,nikoga..drago mi je bilo kad naprave nesto...al tesko je prihvatit 2006.
Ma imaju oni neko tajno "oružje" koje tebe privlačiMaGiCa je napisao/la:Inace, prvi dres nekog stranog kluba koji sam dobio, bio je R.Baggiov "lotto" crveno-crni od tetke iz Italije. I nosio ga u skolu nekoliko puta, i mnogi i dan danas ladno misle da navijam za Milan.![]()
Ali salu na stranu, Inter mi je ogavan zbog silnih neitalijana, Juve zbog Moggija i ostale ekipe (vec objasnjeno), Roma je uvek bila overachiever, Lazio=Nazio. Jedino je Milan, po mom misljenju, gospodski tim iz Italije. Mislim, nameste i oni ponekad i ciganisu se na mercatu, ali izgleda da jesu stvarno najozbiljniji klub u Italiji. Bez potresa unutar kluba, od kako ih je Berlusconi preuzeo.![]()
A mozda je to samo subjektivni osecaj.
@Sarajlija
Hm, diskutabilno je to sto ti pricas.
Agnellijevi su od lokalnog kluba napravili najjaci klub Italije.
Inter i Milan su bili 2. i 3. klub Italije (Inter je bio #2, a Milan#3), ali od Berlusconija je Milan 1. klub Italije i 1. klub Evrope. Samo Barcelona moze da se poredi sa Milanom od 1986, na ovamo.
@juventus 0244
Tajno oruzje je ovo:

Hm, diskutabilno je to sto ti pricas.
Agnellijevi su od lokalnog kluba napravili najjaci klub Italije.
Inter i Milan su bili 2. i 3. klub Italije (Inter je bio #2, a Milan#3), ali od Berlusconija je Milan 1. klub Italije i 1. klub Evrope. Samo Barcelona moze da se poredi sa Milanom od 1986, na ovamo.
@juventus 0244
Tajno oruzje je ovo:

Brazilac priznao ko mu je uzor na terenu.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 38325.html
Duel Juventusa i Milana biće itekako poseban, naročito napadaču Milana, Alešandreu Patu, koji će igrati protiv svog idola, kapitena Juventusa, Alesandra Del Pjera.
''Juventus je odigrao sjajnu partiju u Milanu i ne mogu da objasnim zašto su sada u ovoj situaciji. Ipak, ne pratim mnogo šta se dešava u drugim ekipama. Juve ima velike igrače poput Bufona, Kjelinija i Mela, a posebno Del Pjera, koji je sjajna osoba i neverovatan igrač'', smatra Pato, kome je upravo Aleks idol.
''Del Pjero je moj omiljeni igrač i uvek sam ga stavljao u ekipu kada sam igramo Plejstejšn kao klinac. On je primer koji treba da bude uzor i uradio je mnogo toga za Juventus, Italiju i fudbalski svet. On je kao Ronaldo ili Paolo Maldini'', izjavio je Brazilac.
''Definitivno ću promeniti dres sa njim na kraju utakmice. Još uvek se sećam magičnih momenata protiv Real Madrida i njegovih slobodnjaka. Del Pjero takođe ima sjajnu kontrolu i dodir na prvu. On je jednostavno neverovatan'', zaključio je sjajni fudbaler Milana.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 38325.html
Duel Juventusa i Milana biće itekako poseban, naročito napadaču Milana, Alešandreu Patu, koji će igrati protiv svog idola, kapitena Juventusa, Alesandra Del Pjera.
''Juventus je odigrao sjajnu partiju u Milanu i ne mogu da objasnim zašto su sada u ovoj situaciji. Ipak, ne pratim mnogo šta se dešava u drugim ekipama. Juve ima velike igrače poput Bufona, Kjelinija i Mela, a posebno Del Pjera, koji je sjajna osoba i neverovatan igrač'', smatra Pato, kome je upravo Aleks idol.
''Del Pjero je moj omiljeni igrač i uvek sam ga stavljao u ekipu kada sam igramo Plejstejšn kao klinac. On je primer koji treba da bude uzor i uradio je mnogo toga za Juventus, Italiju i fudbalski svet. On je kao Ronaldo ili Paolo Maldini'', izjavio je Brazilac.
''Definitivno ću promeniti dres sa njim na kraju utakmice. Još uvek se sećam magičnih momenata protiv Real Madrida i njegovih slobodnjaka. Del Pjero takođe ima sjajnu kontrolu i dodir na prvu. On je jednostavno neverovatan'', zaključio je sjajni fudbaler Milana.
First Antonio Cassano, Now Philippe Mexes – Milan Are Humiliating Juventus In The Transfer Market & On The Pitch
----Milan-------------------------------------------------Juventus
Ibrahimovic (€24m)*-------------------------------Aquilani (€16 m)*
Robinho (€18m)------------------------------------Quagliarella (€16m) *
Sokratis (€7m)-------------------------------------Bonucci (€15.5m)
Boateng (€1.5m)**---------------------------------Krasic (€15m)
Yepes (Free)---------------------------------------Martinez (€12m)
Didac Vila (€5m)-----------------------------------Pepe (€7.5m)*
Cassano (€2.5m)----------------------------------Motta (€5m)*
Emanuelson (€1.7m)------------------------------Matri (€18 m)*
Van Bommel (Free)--------------------------------Barzagli (€0.3)
Legrottaglie (Free)--------------------------------Toni: free
Mexes (Free)
Total: €59.7m------------------------------------------Total: €105.3m
*loan with option to buy
** co-ownership deal
Mexes (Free)
*loan with option to buy
** co-ownership deal
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
plus Milan je prodao huntellara i borieela za nekih 28 mil i jos je kaladze i dida otisli a imali su ogromnu platu tao kad se sagleda nije ni utroseno 60 vec nekih 30 maksimalno ,sjajan posao gallainia i jos ako se obistini da uzimamo i taiwa free onda nama samo treba ganso i jos jedan vezni .robovi88 je napisao/la:First Antonio Cassano, Now Philippe Mexes – Milan Are Humiliating Juventus In The Transfer Market & On The Pitch
Mexes (Free)
*loan with option to buy
** co-ownership deal
Sve je to uredu, samo mislim da si pogriješio temuSilvio B je napisao/la: plus Milan je prodao huntellara i borieela za nekih 28 mil i jos je kaladze i dida otisli a imali su ogromnu platu tao kad se sagleda nije ni utroseno 60 vec nekih 30 maksimalno ,sjajan posao gallainia i jos ako se obistini da uzimamo i taiwa free onda nama samo treba ganso i jos jedan vezni .
Ovo oko Bastosa se nakako opasno potencira, moglo bi biti nešto od toga. Mislim da bi to bila prava opcija, ukoliko bi došlo do realizacije. Toni danas izjavio da bi volio da osvoji nešto sa Juventusom i psolije toga će okačiti kopačke o klin.
Sta je sa jb ? Moze li mi neko odgovoriti na PM ? U cemu je problem ? Unaprijed hvala . . .
- JuveSissoko
- Kontakt:
Moggi davno bio dogovorio da dovede Cassana jos dok je bio tinejdzer u Juve, al Cassanova mama rekla ne, daleko Torino od Baria i lose vrijeme, ono zima i tako to
heheh hajd sta ces, samo jos jedan dokaz da od Moggia nema boljeg, lik je znao posao i danas ga zna 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Vecerasnjoj utakmici ce licno prisustvovati Don Luciano Moggi...bice zanimljivo vidjeti reakciju navijaca,bice dosta emocija,pa mozda i motiv vise za pobjedu...
Aquillani spreman,idemo po pobjedu...
FORZA MAGICA JUVE
Aquillani spreman,idemo po pobjedu...
FORZA MAGICA JUVE