Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Armageddon2012
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 09:54

obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac 8-)

a na toj drugoj,iako je dosta vremena prošlo,skoro sam 99 posto siguran da sarajčić niti bilo ko drugi iz travnika nije isključen,a dva miliona posto sam siguran da je penal bio čist kao suza.

ako već pokušavate borac staviti u istu ravan sa vašim kriminalnim klubovima,onda se bar potrudite da nađete stvarno "šarene" utakmice...a bilo ih je 3,4 za sve ove godine...kod vas je svaka druga šarena.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 09:59

Armageddon2012 je napisao/la:obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac 8-)

a na toj drugoj,iako je dosta vremena prošlo,skoro sam 99 posto siguran da sarajčić niti bilo ko drugi iz travnika nije isključen,a dva miliona posto sam siguran da je penal bio čist kao suza.

ako već pokušavate borac staviti u istu ravan sa vašim kriminalnim klubovima,onda se bar potrudite da nađete stvarno "šarene" utakmice...a bilo ih je 3,4 za sve ove godine...kod vas je svaka druga šarena.
:lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 10:20

Armageddon2012 je napisao/la:obje te utakmice su čiste ko suza,uvijek nađete pogrešne primjere za borac 8-)

Nije kod mene, nego kod tebe, ti si najglasniji o namještanju. Nravno da je pošten penal, pa za Borac je sviran :lol: . Nego ko pokrade Banjalučkog velikana? Na to mi nisi odgovorio. Sve poštenjačine u Banja Luci na čelu sa D. Jovićem.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:24

ja se nadam da će u zatvor i oni koji su pokrali novac iz fk borac.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 10:26

Armageddon2012 je napisao/la:ja se nadam da će u zatvor i oni koji su pokrali novac iz fk borac.
Ma to mi se kosi sa činjenicama. Pošten klub, na čelu sa nepoštenim "osobljem".

Lištica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:28

kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.

kod nas je još gore...kod nas su samo gledali kako da se okoriste o klub u interesu vlastitog dzepa...nisu plaćali ni naše igrače,a kamoli sudije i protivnike.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 10:31

Armageddon2012 je napisao/la:kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.

kod nas je još gore...kod nas su samo gledali kako da se okoriste o klub u interesu vlastitog dzepa...nisu plaćali ni naše igrače,a kamoli sudije i protivnike.
Ma živio ti meni još 100 godina. Dao Bog pa Borac ove godine bude prvak, a Široki drugi da i mi igramo LP dogodine.

Lištica

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 okt 2013, 10:40

maxmore je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:kriminalaca ima različitih...kod vas i kod željezničara postoji (ustvari kod njih više ne postoji,nemaju za kiflu),fondovi iz kojih se kupuju sudije i protivnici.

Ma živio ti meni još 100 godina. Dao Bog pa Borac ove godine bude prvak, a Široki drugi da i mi igramo LP dogodine.
A mi kao treci da obojimo u crveno bilo koji evropski grad
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:49

ma ne moraš biti treći.....ove godine je 8 mjesto vodilo u evropu,a sledeće će i deveto,s obzirom kakve su šanse da neki klubovi iz vrha ispune finansijski kriterijum uefa za licencu,koji je iz godine u godinu sve rigorozniji :(

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 okt 2013, 10:51

Armageddon2012 je napisao/la:ma ne moraš biti treći.....ove godine je 8 mjesto vodilo u evropu,a sledeće će i deveto,s obzirom kakve su šanse da neki klubovi iz vrha ispune finansijski kriterijum uefa za licencu :(
To si u pravu. Prosle godine se nekim progledalo kroz prste a nekim ne
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 10:55

to je uvijek bilo tako,ali ima tu dosta i do snalažljivosti uprava da nagovore igrače da kažu da su se dogovorili...eto juče čujem da je zrinjski ovom našem žuržinovu još uvijek dužan 25 000 maraka,a igrao je evropu bez problema,dok smo mi bez evrope ostali zbog mnogo manjeg duga stajiću jer nas je tužio uefa :( :(

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 okt 2013, 10:57

A sto bi to se bilo kome gledalo kroz prste? Daj mi jedan jedini dobar razlog? Zato sto su ''na posten nacin na terenu zauzeli to i to mjesto'' mozda? Jesu malo sutra. Pitao bi te ja koje bi ovi ''neposteni'' zauzeli mjesto da nisu ''optereceni'' placanjem ''nebitnih gluposti'' poput poreza, placa igraca i prinosa, dugova, ispunjavanja ugovornih obveza i infrastrukturalnih uvjeta za razliku od ovih koji se prave pametni pa to sve zanemaruju pa kasnije kukaju kako su se ''svi'' urotili protiv njih osim vlastite nesposobne Uprave koja im godinama laze.
Vec u ovom momentu moze 90 posto klubova reci hoce li ili nece ispuniti uvjete za euro licencu, vec sada oni to znaju, ali naravno to nece napraviti, niti ce to priznati svojoj javnosti i svojim navijacima, nego ce kasnije kukati po medijima i komitetima kako im se nesto krade za zelenim stolom.
...Život za Široki...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 11:00

pošto bi ti vjerovatno imao odgovor i na pitanja iz nuklearne fizike ili molekularne biologije,ajd me prosvijetli je li u redu da izrinjski igra evropu kao osmi (a borac ne igra kao treći!) a zrinjski duguje žuržinovu 25 000 maraka i ko zna kome još,ali su se "dogovorili"?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 okt 2013, 11:02

ŠB_Fidelis je napisao/la:A sto bi to se bilo kome gledalo kroz prste? Daj mi jedan jedini dobar razlog? Zato sto su ''na posten nacin na terenu zauzeli to i to mjesto'' mozda? Jesu malo sutra. Pitao bi te ja koje bi ovi ''neposteni'' zauzeli mjesto da nisu ''optereceni'' placanjem ''nebitnih gluposti'' poput poreza, placa igraca i prinosa, dugova, ispunjavanja ugovornih obveza i infrastrukturalnih uvjeta za razliku od ovih koji se prave pametni pa to sve zanemaruju pa kasnije kukaju kako su se ''svi'' urotili protiv njih osim vlastite nesposobne Uprave koja im godinama laze.
Vec u ovom momentu moze 90 posto klubova reci hoce li ili nece ispuniti uvjete za euro licencu, vec sada oni to znaju, ali naravno to nece napraviti, niti ce to priznati svojoj javnosti i svojim navijacima, nego ce kasnije kukati po medijima i komitetima kako im se nesto krade za zelenim stolom.
Vidim nisi ni skontao na koje klubove sam mislio ali nisam ni mislio da ces skontat
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 11:08

.
Ne nalazim ja te utakmice. nalaze je neki tamo koji su službeno zaduženi za nalaženje takvih utakmica, kao što si ti na forumu zadužen. Nego slučajno ti moje prozvao kad ono tvoji upleteni sa mojim.

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... &Itemid=21" onclick="window.open(this.href);return false;

Lištica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 11:14

ortodoksna glupost je što sumnjaju na tu utakmicu borac-široki brijeg 3-2...glup je i članak,jer utakmica nije bila prošle godine,već prije 4 godine!!!

igrala se pred praznim tribinama zbog naše kazne kad smo po terenu ganjali ermina pilava,ali ja sam je ipak gledao i mogu reći da,ne samo da nije sumnjiva,već je i jedna od najboljih utakmica odigranih u premijer ligi bih ikad!!

ako na toj utakmici dokažu bilo kakav ciganluk,onda ja veze nemam ni o životu ni o fudbalu.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 11:18

Armageddon2012 je napisao/la:ortodoksna glupost je što sumnjaju na tu utakmicu borac-široki brijeg 3-2...glup je i članak,jer utakmica nije bila prošle godine,već prije 4 godine!!!

igrala se pred praznim tribinama zbog naše kazne kad smo po terenu ganjali ermina pilava,ali ja sam je ipak gledao i mogu reći da,ne samo da nije sumnjiva,već je i jedna od najboljih utakmica odigranih u premijer ligi bih ikad!!
Vidiš tako ja mislim na tvoje postove o namještanju, ortodoksna glupost proizišla iz lokalne krčme negdje oko 3 ujutro. Ovo ima čak i temelje jer je pod istragom jedne organizacije. Ne kažem da nema mešetarenja, nego nema dokaza. I sve je to rekla, kazala od 1 do zadnjeg na tablici. I svi isto reagiraju, nije moj klub..mi smo pošteni, najbolji, treba nama dati sve titule nazad 30 godina...mi nismo...

Lištica

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 03 okt 2013, 11:23

nisi iskren,i zato je bolje da prestanemo mlatiti praznu slamu...ako tebi treba neki dokaz za ove proljećne utakmice gošk-široki,travnik-široki,rudar-široki,zvijezda-široki,i ako misliš da je široki brijeg sve to pošteno izgubio,nemamo mi šta ovdje pričati...

problem je što si i ti u dubini duše svjestan da je u pitanju kriminal,ali "nećeš da nagađaš"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 okt 2013, 11:27

Armageddon2012 je napisao/la:nisi iskren,i zato je bolje da prestanemo mlatiti praznu slamu...ako tebi treba neki dokaz za ove proljećne utakmice gošk-široki,travnik-široki,rudar-široki,zvijezda-široki,i ako misliš da je široki brijeg sve to pošteno izgubio,nemamo mi šta ovdje pričati...

problem je što si i ti u dubini duše svjestan da je u pitanju kriminal,ali "nećeš da nagađaš"
pa jesu li i ove godine izgubili od zvijezde, x sa mladosti, x sa radnikom, izgubili od viteza..

**** i to ti je to..čim odu vani negdje igrau ko pizde protiv ovih "manjih" klubova
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 03 okt 2013, 11:30

Armageddon2012 je napisao/la:nisi iskren,i zato je bolje da prestanemo mlatiti praznu slamu...ako tebi treba neki dokaz za ove proljećne utakmice gošk-široki,travnik-široki,rudar-široki,zvijezda-široki,i ako misliš da je široki brijeg sve to pošteno izgubio,nemamo mi šta ovdje pričati...
Po čemu nisam pošten. Zato što sam rekao od prvog do zadnjeg na tabeli da su nepošteni. Biti će da moj klub nije na toj tabeli. Ni jednom nisam rekao da nema mešetarenja. Svaka titula je nepoštena, svaka j... titula je nepoštena. Ili sam nepošten što nisam kao ti, pa da govorim da je moj klub najbolji i pošten. Nema kluba u BiH koji nije mešetario, znači nema. Neki su manje nepošteni , neki više, ali su svi nepošteni. I ne mogu govoriti, TAKO KAO TI, da je moj ili tvoj klub pošteniji/nepošteniji, jer nisam upoznat. Ali da prozivam neke klubove, a svoj dizem u nebesa, neću , niti ću tvoj jer je u najmanju ruku pošten kao i moj, nikako manje.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 03 okt 2013, 12:23, ukupno mijenjano 4 puta.

Lištica

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, senad82 i 8 gostiju.