NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 28 dec 2012, 04:52

amerosm je napisao/la:Gledam sada cijene dresova u oficijelnim Fan-shop-ovima klubova...Hebote te zivot u Bearsa i u nas isto kao da su pravljeni od zlata, a cijena se krece od 250 $ do 300 $. Naravno opasna konkurencija su takodjer Chargersi i Steelersi. Dok su npr. dresovi Giantsa i Packersa po 100 $...
Tako ti je buraz kad je u pitanju NFL oprema. Skupo ko suho zlato. Zato ono kad sam ja bio naletio na dresove po 10$ odmah 3 ja sebi uzeo. Nek stoji. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2012, 05:01

ma pazi ono sto ti uzm,es po 10$ nisu brate oni orginalni bas ..kad odes u SportMart tamo imas orginalne dresove i cijene su ti bas ovako kako kaze covje nasi su jendi od najskupljih..ja sma konto eto da je to samo kod nas jer iz naseg grada i to znaju da mogu zaraditi, ali eto nije ebiga ...pa stace brate Chicago 16 miliona ljudi u Illinoisu sve su to Bearsi narod uzima znaju stace
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 28 dec 2012, 16:57

SaltCityAttack je napisao/la:ma pazi ono sto ti uzm,es po 10$ nisu brate oni orginalni bas ..kad odes u SportMart tamo imas orginalne dresove i cijene su ti bas ovako kako kaze covje nasi su jendi od najskupljih..ja sma konto eto da je to samo kod nas jer iz naseg grada i to znaju da mogu zaraditi, ali eto nije ebiga ...pa stace brate Chicago 16 miliona ljudi u Illinoisu sve su to Bearsi narod uzima znaju stace
Od kad to originalni proizvodjaci tih dresova ne prodaju originalne dresove? ... ne kontam.

Pa oni muzu trsiste koliko mogu. **** raja luda za NFL klubovima, pa i ne gleda na cijene. Osim nas pametnih. :mrgreen:
Postovanje treba zaraditi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 dec 2012, 17:47

Oko 200-300 $ su orginalni dresovi, jaka replike se mogu naci u Acedemy za 100$ ( sve isto samo nije orginal), ostalo su sve fuseri, poenkad mos naletit u Rossu ali ili je dres star ili ne lici ni nasta. Za sve ostalo postoji ebay

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 dec 2012, 00:32

alemsa je napisao/la:Oko 200-300 $ su orginalni dresovi, jaka replike se mogu naci u Acedemy za 100$ ( sve isto samo nije orginal), ostalo su sve fuseri, poenkad mos naletit u Rossu ali ili je dres star ili ne lici ni nasta. Za sve ostalo postoji ebay
JEL TI PRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: AA :lol: AAAA :lol: AAA :lol: AAAA :lol: AAAA :lol: AAA :lol: AA :lol: AAAAAA
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2012, 01:52

Uh jedva cekam Nedjelju, jer ce ovdje od 19 h biti pravi show...Prvo utakmica kojoj ce biti posveceno najvise paznje izmedju Coltsa i Texansa, zatim gledati za sta ce se BB odluciti ukoliko Coltsi ne pobjede i ukoliko Denver bude imao prednost u Kansasu i onda SNF koji odlucuje ko ce u PO izmedju Redskinsa i Cowboysa.

Takodjer bice zanimljivo i izmedju Vikingsa i Packersa....

Nego sta Vi mislite ko ce zaplatiti od trenera u Ponedjeljak na tzv. Black Monday-u. Za mene je vec Reid siguran, a takodjer i Smith ukoliko Bearsi ne izbore PO.

PS: Kako sada javljaju na NFL-u
COACH PAYTON, SAINTS REACH FIVE-YEAR CONTRACT EXTENSION
Samo je pitanje hoce li mu Goodell dopustiti da obavlja svoju funkciju naredne sezone...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 dec 2012, 05:34

amerosm je napisao/la:Uh jedva cekam Nedjelju, jer ce ovdje od 19 h biti pravi show...Prvo utakmica kojoj ce biti posveceno najvise paznje izmedju Coltsa i Texansa, zatim gledati za sta ce se BB odluciti ukoliko Coltsi ne pobjede i ukoliko Denver bude imao prednost u Kansasu i onda SNF koji odlucuje ko ce u PO izmedju Redskinsa i Cowboysa.

Takodjer bice zanimljivo i izmedju Vikingsa i Packersa....

Nego sta Vi mislite ko ce zaplatiti od trenera u Ponedjeljak na tzv. Black Monday-u. Za mene je vec Reid siguran, a takodjer i Smith ukoliko Bearsi ne izbore PO.

PS: Kako sada javljaju na NFL-u
COACH PAYTON, SAINTS REACH FIVE-YEAR CONTRACT EXTENSION
Samo je pitanje hoce li mu Goodell dopustiti da obavlja svoju funkciju naredne sezone...

zanimljivo u Detroitu :)...bice mrtvih u NFC NORTH u nedelju hoce ocami :)..pa bolan 3 ekipe haman pa daje NFC NORTH U playoff :)..malo pa fali ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 dec 2012, 11:39

Skinsi i Kauboji su derbi večeri i to se očekuje s nestrpljenjemslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 dec 2012, 02:12

Edin TM87 je napisao/la: JEL TI PRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: AA :lol: AAAA :lol: AAA :lol: AAAA :lol: AAAA :lol: AAA :lol: AA :lol: AAAAAA
Zasto bi mi bila prpa burazeru? Kad ginete, nego nadji razlog da lakse podneses poraz, kao npr. nece patsi biti medju prva 2 seeda :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 dec 2012, 02:37

Ja imam osjecaj da ce danas biti dosta iznenadjenja u AFC-u, jer se u NFC-u ne zna ni ko pije ni ko placa. :D :D
Reid se spominje kao mogucni novi trener Chargersa...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 30 dec 2012, 12:46

Vozdra raja, samo da se pribilježim. Danas lagano prvo ispratit Coltse, a onda i Broncose. Bit će interesantno pogledati i Minesotu sa Packersima. Da je početak sezone, hladno bi prognozirao pobjedu Minesote, sad sam nekako
neodlučan. Mišljenja?

vidio sam da se raspravlja i o MVP-u. Moj izbor Von Miller. Naravno, subjektivno.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 dec 2012, 13:25

New England Patriots TE Rob Gronkowski will play vs. the Miami Dolphins today, Albert Breer reports.
Super...Jedva cekam veceras. Mozda grijesim, ali kako sam shvatio Coltsi najvise mogu nahebati. Ukoliko pobjede to bi znacilo da u eventualnoj Divisional Round idu na Broncose, a ukoliko izgube postoji mogucnost da igraju protiv Patriotsa koji ce moci kalkulisati...Ili sam ja negdje pogrijesio u ovim prognozama. :? :?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 dec 2012, 13:46

amerosm je napisao/la:
New England Patriots TE Rob Gronkowski will play vs. the Miami Dolphins today, Albert Breer reports.
Super...Jedva cekam veceras. Mozda grijesim, ali kako sam shvatio Coltsi najvise mogu nahebati. Ukoliko pobjede to bi znacilo da u eventualnoj Divisional Round idu na Broncose, a ukoliko izgube postoji mogucnost da igraju protiv Patriotsa koji ce moci kalkulisati...Ili sam ja negdje pogrijesio u ovim prognozama. :? :?
Sto bi Coltsi nehebali molim te? Pa cilj je bio da se napravi nekoliko pobjeda, napravili smo PO, sad nam otvara mogucnost da igramo protiv Ravensa koji nisu toliko jaki, sta trebamo proci i divisional rundu :mrgreen:

Nek' nas Denver dobije 60-0 ako hoce k'o da je bitno, Denver ili Houston, a protiv Patsa su male sanse da igramo, jer Ravensi sigurno nece dobiti Cinnci, jer ne zele da i u PO igraju protiv ekipe iz divizije koje ih standarno namuce, dakle ako Cinnci dobije sve je jasno.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 30 dec 2012, 16:30

Jeste spremni momci? Zadnja regular season utakmica sezone. Lets go out in style 8-)

Gillette je zakopan ispod dubokog snijega, ali nema veze, mi to ipak volimo :twisted:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 dec 2012, 17:29

Evo Amere, nista od te price, Baltimore igra sa drugim timom tako da je sve jasno :D

Igramo protiv njih u wc-u, a Patsi igraju protiv Bengalsa (osim ako Denver ili Hjuston ne kiksaju).

Sad moze BB tankirat do sutra ako hoce, Harbough ga je pretek'o :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 dec 2012, 17:36

Edin TM87 je napisao/la:Evo Amere, nista od te price, Baltimore igra sa drugim timom tako da je sve jasno :D

Igramo protiv njih u wc-u, a Patsi igraju protiv Bengalsa (osim ako Denver ili Hjuston ne kiksaju).

Ma iskreno i dalje sam ubjedjen u iznenadjenja...ali eto nekad oko pola 2 veceras cemo biti pametniji.
Sto se tice Coltsa ne dijelujes mi previse gladan i zadovoljavas se PO-om. :D :D Ja sam mislio da ste kao vukovi koji zele sto dalje dogurati u PO. :D :D

Hebiga NFL je specifican i zato je sve moguce, jer ako u PO imas samo jedan los dan ode sve u neku stvar.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 dec 2012, 17:44

amerosm je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Evo Amere, nista od te price, Baltimore igra sa drugim timom tako da je sve jasno :D

Ma iskreno i dalje sam ubjedjen u iznenadjenja...ali eto nekad oko pola 2 veceras cemo biti pametniji.
Sto se tice Coltsa ne dijelujes mi previse gladan i zadovoljavas se PO-om. :D :D Ja sam mislio da ste kao vukovi koji zele sto dalje dogurati u PO. :D :D

Hebiga NFL je specifican i zato je sve moguce, jer ako u PO imas samo jedan los dan ode sve u neku stvar.
Pa zelimo dogurati, al' objektivno, samo mozemo proci Baltimore i to je to, tesko i njih, al' od pobjednika divizija oni su najslabiji, tako da imamo srece sto bas s njima igramo...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 dec 2012, 18:51

Hajmo Coltsi...da mi je neko rekao da ce doci dan kada cu navijati za Coltse ne bih mu povjerovao. :D :D
Igratje za Pagano-a i za nas. :D :D

PS: Ukoliko Colsti zakazu uzdam se u naseg bivseg DC-a i njegovu ekipu. ;) ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 dec 2012, 18:56

Mislis da ce Kansas dobiti Denver? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rio, sto ne odmarate igrace, ipak vama nije bitan bye week nego da ne bude povreda, a vidim Gronk igra :roll:

Jel' moguce da Arena nista ne prenosi u 19:00 zadnju sedmicu :roll:

EDIT: Ipak prenose, pih Chicago... Dobit ce Detroit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 dec 2012, 19:01

Edin TM87 je napisao/la:Mislis da ce Kansas dobiti Denver? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rio, sto ne odmarate igrace, ipak vama nije bitan bye week nego da ne bude povreda, a vidim Gronk igra :roll:

Jel' moguce da Arena nista ne prenosi u 19:00 zadnju sedmicu :roll:

EDIT: Ipak prenose, pih Chicago... Dobit ce Detroit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja u cuda vjerujem do zadnjeg trenutka...i ako se ista rijetko kada desavaju. :D :D
Gronk mora igrati kako bi stekao neku rutinu, jer ce biti potreban za 7(14) dana vise nego ikad.

PS: I na ESPN America prenose Bearse i Lionse. :( :(

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []