FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Kratak i jasan odgovor - ni sa kim.radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
-
- Kontakt:
Bili su sa nama lesinarima prije rataMegaloman je napisao/la:Kratak i jasan odgovor - ni sa kim.radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
S obzirom da nece da ti odgovore bili su sa vama Lesinarima prije rata!radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
To stoji. Ali bili smo prijateljska grupa. Postoji razlika.vlado lesinar je napisao/la:Bili su sa nama lesinarima prije rata

Procitaj sta sam napisao iznad.pile87 je napisao/la:S obzirom da nece da ti odgovore bili su sa vama Lesinarima prije rata!
Upravo tako. Najblize sto se u ovom trenutku moze nazvati nekom "bratskom" vezom, ali nije ozvanicena.fanatique 1899 je napisao/la:Kolko se meni cini paze se sa navijacima Dynama iz Dresdena, ko god kaze da je to internet veza, nije u pravu. Pitajte momke koji idu na gostovanja koliko navijaca Dynama bude s njima
p.s. Mislim na gostovanje po Europi
fanatique 1899 je napisao/la:Kolko se meni cini paze se sa navijacima Dynama iz Dresdena, ko god kaze da je to internet veza, nije u pravu. Pitajte momke koji idu na gostovanja koliko navijaca Dynama bude s njimaMegaloman je napisao/la:Kratak i jasan odgovor - ni sa kim.radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
I ne samo na gostovanja po Evropi,al' nebitno. To skim je ko dobar ,to je licna stvar izmedju nase grupe i druge grupe,i sta se tu ima kome pricati i dokazivati,ko nista ne primjeti pored rodjenih ociju,sta mu se treba objasnjavati.
Samo toliko,i ne vidim potrebu da se nastavi prica o tome uopste.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 19 jan 2010, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
SAD TRENUTNO NI SA KIM nismo "bratska grupa" !radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
A ovi sto govore da momci iz K-BLOCKA idu sa nama samo na Euro tekme ...

Bili sa Lesevima prije rata al znaci BILI !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
-
- Kontakt:
Da nebi rata sad bi bili braćaFare_Sa je napisao/la:SAD TRENUTNO NI SA KIM nismo "bratska grupa" !radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
A ovi sto govore da momci iz K-BLOCKA idu sa nama samo na Euro tekme ...![]()
![]()
![]()
![]()
vjerovatno !vlado lesinar je napisao/la:Da nebi rata sad bi bili braćaFare_Sa je napisao/la:SAD TRENUTNO NI SA KIM nismo "bratska grupa" !radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
A ovi sto govore da momci iz K-BLOCKA idu sa nama samo na Euro tekme ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sta vjerovatno 1000%...

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Koliko sam pratio mislim da su od Dynamo Drezdena navijaci dosli navijati za Sarajevo protiv Spartaka iz Trnavefanatique 1899 je napisao/la:Kolko se meni cini paze se sa navijacima Dynama iz Dresdena, ko god kaze da je to internet veza, nije u pravu. Pitajte momke koji idu na gostovanja koliko navijaca Dynama bude s njimaMegaloman je napisao/la:Kratak i jasan odgovor - ni sa kim.radebl je napisao/la:evo jedno malo pitanje... s' kim su horde braca?!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Kratak i jasan odgovor - ni sa kim.[/quote]
Kolko se meni cini paze se sa navijacima Dynama iz Dresdena, ko god kaze da je to internet veza, nije u pravu. Pitajte momke koji idu na gostovanja koliko navijaca Dynama bude s njima
p.s. Mislim na gostovanje po Europi[/quote]
Koliko sam pratio mislim da su od Dynamo Drezdena navijaci dosli navijati za Sarajevo protiv Spartaka iz Trnave[/quote]
Ko je na nasoj tribini zna sve za momke iz Dresdena, momci su do sada SVAKU tekmu bili sa nama od Trnave !
I ne kontam od kuda se sada aktuelizirala ta prica za nas i Ultras Dresdnen!?
Kolko se meni cini paze se sa navijacima Dynama iz Dresdena, ko god kaze da je to internet veza, nije u pravu. Pitajte momke koji idu na gostovanja koliko navijaca Dynama bude s njima
p.s. Mislim na gostovanje po Europi[/quote]
Koliko sam pratio mislim da su od Dynamo Drezdena navijaci dosli navijati za Sarajevo protiv Spartaka iz Trnave[/quote]
Ko je na nasoj tribini zna sve za momke iz Dresdena, momci su do sada SVAKU tekmu bili sa nama od Trnave !
I ne kontam od kuda se sada aktuelizirala ta prica za nas i Ultras Dresdnen!?
mi smo smo ako se moze tako nazvat braca sa navijacima D.D jer su nam oni poklanjali salove zastave itd kad nismo imali a i idu sa nama na evropske tekme na svakoj njihovoj utakmici moze se vidjeti zastava horde zla al nije jos to bratstvo ozvaniceno a neznam da smo bili braca sa lesinarima jer su pni vezani za firmu
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!
Bili su na par utakmica sto nase lige,sto u Evropi ali nebitno necemo o tome
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Janjos potpisao za te Norvezane,drugi Janjos nece u Sarajevo upravo zbog prica zbog kojih je Emir otisao otac i ti fazoni..Vule do kraja sedmice odlucuje itd
http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Janjos potpisao za te Norvezane,drugi Janjos nece u Sarajevo upravo zbog prica zbog kojih je Emir otisao otac i ti fazoni..Vule do kraja sedmice odlucuje itd
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hz_1987 je napisao/la:mi smo smo ako se moze tako nazvat braca sa navijacima D.D jer su nam oni poklanjali salove zastave itd kad nismo imali

Znas li ti sta pricas ?hz_1987 je napisao/la:mi smo smo ako se moze tako nazvat braca sa navijacima D.D jer su nam oni poklanjali salove zastave itd kad nismo imali a i idu sa nama na evropske tekme na svakoj njihovoj utakmici moze se vidjeti zastava horde zla al nije jos to bratstvo ozvaniceno a neznam da smo bili braca sa lesinarima jer su pni vezani za firmu
Mi nismo bratska grupa sa Ultras Dresden, niti to sto ti kazes se nikada nije desilo za zastavve i to !

Ja da se pitam na ovom forumu bih zabranio sve moguce rasprave oko navijackih grupa. Ovo je sportski forum, i samim time teme su vezane za sport. Onda se ne bi desavalo da neko ko zeli da ispadne pametan i upucen izvali ovakvu glupost.Fare_Sa je napisao/la:Znas li ti sta pricas ?
Mi nismo bratska grupa sa Ultras Dresden, niti to sto ti kazes se nikada nije desilo za zastavve i to !![]()
![]()
Kakve ba zastave i salove sta je s tobom??hz_1987 je napisao/la:mi smo smo ako se moze tako nazvat braca sa navijacima D.D jer su nam oni poklanjali salove zastave itd kad nismo imali a i idu sa nama na evropske tekme na svakoj njihovoj utakmici moze se vidjeti zastava horde zla al nije jos to bratstvo ozvaniceno a neznam da smo bili braca sa lesinarima jer su pni vezani za firmu

SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Joj kakve gluposti pojedinci valjaju, Boze sacuvaj...
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, benko21, bordobijeli, Hajdeee, HordasFks, johntravolta123, Noke995, Pena, riki46, senad82, Varijantas8 i 102 gosta.