Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Et koliko su oni profesionalni nisu se ni raspitali nista....uglavnom se vidi da ga ne mogu ocima i rodili bi se kad bi ga uspjeli otjerati al nece moci Juka voli Bosnu vise nego ta klapa 

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kako da nemaju preca posla,valja pisat statuse po fejsu i tuzekat se po sudu.
Da li se veceras vraca??
guillermo je napisao/la:Da li se veceras vraca??
Updating a previous report, Jusuf Nurkic (ankle) will not play on Wednesday vs. the Hawks.
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
- Motokultivator
- Kontakt:
HarisHelic je napisao/la:Kara li kara Enes, Haruna u bulju.....
Harune nagni se i skini gaćice do koljena sinko.

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
auuuuuuuuHarisHelic je napisao/la:Kara li kara Enes, Haruna u bulju.....
Harune nagni se i skini gaćice do koljena sinko.

- storm_raider
- Kontakt:
Nevjerovatno je meni koliko je Harun naivan ili je jednostavno glup. Enesu odgovara ova prepiska preko novina, a Harunu (koji vec radi za interes drzave) ne odgovara nikako. Je li toliki ego u pitanju, da ce se sada pisati zalopojke i ilijade i odiseje na fejsu ili nekom drugom portalu, ili se budala jednostavno ne moze izignorisati? Nikako covjek da shvati da Enesu odgovara piskaranje preko novina, njega za njegov javni imidz nije briga, ali Harun koji je kao sekretar na krovu kosarkaskog saveza (sto je apsurd, ali hajde...), ne samo da rusi ovim svoj imidz i imidz svega dobroga sto je uradio u proteklim godinama, vec rusi generalno imidz kosarkaskog saveza, za koji je i sam zasluzan. Enes doslovno koristi njegovu energiju da ga porazi. Izignorisi budalu, a kada si vec jeo **** i doveo sebe u situaciju da ga tuzis, onda pricajte samo na sudu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Harun je po meni odavno pokazao da mu jos milion stvari nedostaje za ovaj posao koji radi..alo bolan on je sekretar a postaje lice nase kosarke mislim nema logike. Sto se tice Enesa sumnjam da je lik cist maksimalno ALI ima dosta toga sto je istina ako ne i sve u ovom zadnjem pismu...storm_raider je napisao/la:Nevjerovatno je meni koliko je Harun naivan ili je jednostavno glup. Enesu odgovara ova prepiska preko novina, a Harunu (koji vec radi za interes drzave) ne odgovara nikako. Je li toliki ego u pitanju, da ce se sada pisati zalopojke i ilijade i odiseje na fejsu ili nekom drugom portalu, ili se budala jednostavno ne moze izignorisati? Nikako covjek da shvati da Enesu odgovara piskaranje preko novina, njega za njegov javni imidz nije briga, ali Harun koji je kao sekretar na krovu kosarkaskog saveza (sto je apsurd, ali hajde...), ne samo da rusi ovim svoj imidz i imidz svega dobroga sto je uradio u proteklim godinama, vec rusi generalno imidz kosarkaskog saveza, za koji je i sam zasluzan. Enes doslovno koristi njegovu energiju da ga porazi. Izignorisi budalu, a kada si vec jeo **** i doveo sebe u situaciju da ga tuzis, onda pricajte samo na sudu.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam sve parametre, niti iko ovdje moze ih znati, mozemo samo sumnjati jedno ili drugo, ali taj gore post je cisto moje misljenje sta Harun treba da radi. Ne upustaj se u javnu prepisku, dopustas budali da koristi tvoju energiju da sve dobro sto si uradio posipas pepelom i javno izvrsavas "samoubistvo".
E sad, sto se tice odgovornosti, najvjerovatnije je da obojica imaju oraha u dzepovima i to bi se trebalo izbristriti za dobrobit ove kosarke u ovoj zemlji, a i zbog samog Nurkica (kojem bi bilo pametno da ako vec hoce da "uvodi" red, radi to preko Teletovica - ipak je Mirza kapiten i on je glas ispred svih igraca).
E sad, sto se tice odgovornosti, najvjerovatnije je da obojica imaju oraha u dzepovima i to bi se trebalo izbristriti za dobrobit ove kosarke u ovoj zemlji, a i zbog samog Nurkica (kojem bi bilo pametno da ako vec hoce da "uvodi" red, radi to preko Teletovica - ipak je Mirza kapiten i on je glas ispred svih igraca).
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma ja mislim da je Mirza rekao sam sebi boli me ku*** sta ovi rade ja cu da igram i necu se mjesati jer neces ti promjeniti ljude koje je stranka stavila na tu poziciju a i ne treba mu to sranje u ovim godinama.Nadam se da ce vremenom i Juka dostici to stanje uma i da nece ni pozdraviti ove vec doci odigrati i dovidjenja.Jbg jednostavno MI NE ZNAMO ko je cist ko nije i najvjerovatnije niko od njih nije cistog obraza.storm_raider je napisao/la:Ne znam sve parametre, niti iko ovdje moze ih znati, mozemo samo sumnjati jedno ili drugo, ali taj gore post je cisto moje misljenje sta Harun treba da radi. Ne upustaj se u javnu prepisku, dopustas budali da koristi tvoju energiju da sve dobro sto si uradio posipas pepelom i javno izvrsavas "samoubistvo".
-
- Kontakt:
Svako ko misli da je Harun cistog obraza u ovome, vara se debelo.
Enes kakav god da je, frajer igra otvorenih karata, dok se ovaj poziva samo na ono sto on kaze i pri tome vrijedja.
Ovog puta Enes je Harunu izvadio kurcinu i naredio mu da je sisa, u protivnom ce da plati sve ono za sto ovaj misli da je kriv. Samo treba dokazat.
Tesko da moze.....
I dobro je rekao Enes, ovaj je pokvaren ko babin zub, zna vrlo dobro koliko sudovima kod nas treba da obrade, presude i sta sve ne u ovom slucaju. Za banalne slucajeve treba godinu dvije, a ovaj slucaj bi imao materijala po nasim sudovima za najmanje 5. A do tad, ko ziv ko mrtav.
Zato mu ga je Enes i izvadio i rekao, ajde sinko pusi ga....
Enes kakav god da je, frajer igra otvorenih karata, dok se ovaj poziva samo na ono sto on kaze i pri tome vrijedja.
Ovog puta Enes je Harunu izvadio kurcinu i naredio mu da je sisa, u protivnom ce da plati sve ono za sto ovaj misli da je kriv. Samo treba dokazat.
Tesko da moze.....
I dobro je rekao Enes, ovaj je pokvaren ko babin zub, zna vrlo dobro koliko sudovima kod nas treba da obrade, presude i sta sve ne u ovom slucaju. Za banalne slucajeve treba godinu dvije, a ovaj slucaj bi imao materijala po nasim sudovima za najmanje 5. A do tad, ko ziv ko mrtav.
nadam se da ćeš dobit ban zbog ovakvi riječi...koja metaforaHarisHelic je napisao/la:Svako ko misli da je Harun cistog obraza u ovome, vara se debelo.
Tesko da moze.....

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
[/quote]
nadam se da ćeš dobit ban zbog ovakvi riječi...koja metafora
[/quote]
Zasto da dobije ban? Juka se ovde naziva glupim,seljacinom itd itd tako da ne vidim zasto bi on trebao da dobije ban.Nije vredjao clana foruma....
nadam se da ćeš dobit ban zbog ovakvi riječi...koja metafora

Zasto da dobije ban? Juka se ovde naziva glupim,seljacinom itd itd tako da ne vidim zasto bi on trebao da dobije ban.Nije vredjao clana foruma....
baš je to lijepo opisao...lijepo za oko a i veoma inteligentno
pa ono sta znam......jbg.Treba biti kriterij prema svima isti i kad se Juka vrijedja i kad se Harun vrijedja tako da ako moze se po Juki moze se i po ovom drugom.adisice je napisao/la:baš je to lijepo opisao...lijepo za oko a i veoma inteligentno
nisam ni za jednog već mi je upalo u oko njegov "kulturni" riječnik...to je sveMirza1990 je napisao/la:pa ono sta znam......jbg.Treba biti kriterij prema svima isti i kad se Juka vrijedja i kad se Harun vrijedja tako da ako moze se po Juki moze se i po ovom drugom.adisice je napisao/la:baš je to lijepo opisao...lijepo za oko a i veoma inteligentno
Ja niti vrijeđam Juku a niti Haruna samo se nadam da se ova ološ od čovjeka to jest Enes,koji stvara ružnu atmosferu oko repke odstrani zauvijek a i Juka ne igra za Haruna nego za svoju državu BiH.Previše se on miješa oko ovog a vidi se koga nagovara na to sve
Slazem se sto se tice vrijedjana ne bi smjelo da bude ni za jednog ni za drugog.Jos kad bi Harun deaktivirao svoj fejsbuk i postao ozbiljni radnik a prestao ko neka tinejdzerka da proziva ljude na fejsu bilo bi jos bolje.I da se ne svete Juki preko njegovo trenera i djece koja igraju u njegovom klubu.I da prestanu da vode medijski rat protiv najperspektivnijeg kosarkasa sa nasih prostora ja bi bio sretan.Uglavnom manje fejsa i novina a vise kvalitetnog rada iza scene jer jbg Harun nije estradna licnost a mnogo ga vidjam po medijama. Uglavnom opasni su to igraci i Harun i Dino i Trnovcevic svi su oni tu negdje nema tu dobrice siguran sam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.