Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Neeee, oni ce igrati protiv Americe, ili bolje receno bit ce na toj utakmici a ne znam hoce li igrati. Znaci njihov dolazak se ocekuje za dva dana ili ti ga 2. augusta
nemoj molim te. ti si ozbiljan navijac. nemoj me ljutiti ovakvim ispadima...presutimo..zaboravimoBrnjoo je napisao/la:Juznjak, kazes da Ronaldo nikad nece biti velik kao Raul? Kako to definiras? Mozda nece biti velik kao Raul po trofejima ili mozda po tome sto je Raul rekorder skoro po svemu u Realu? Pa vjerovatno nece, ali Raul ni blizu nije dobar kao Ronaldo

Higuain poceo trenirati. Kaka se ocekuje na narednom treningu. Danas stizu Canales, Vaart, Khedira, Arbeloa i Albiol, a sutra Casillas, Alonso i Sergio Ramos.
AS objavio Mourinhove formacije - igrat ce sa 4-3-3 ili 4-4-2..Stim da bi se ova 4-3-3 lako mogla definisati kao 4-2-3-1 jer u njoj ocito ima dva defanzivna veznjaka i jednog ofanzivnog veznjaka.
AS objavio Mourinhove formacije - igrat ce sa 4-3-3 ili 4-4-2..Stim da bi se ova 4-3-3 lako mogla definisati kao 4-2-3-1 jer u njoj ocito ima dva defanzivna veznjaka i jednog ofanzivnog veznjaka.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Khedira došao, ko vam je sad višak? Lass? 

Ne bi ti niko od nas znao reci. Cekamo Mourinha i Valdana. Sta znamo ko ce oticiOTNYS_YNWA je napisao/la:Khedira došao, ko vam je sad višak? Lass?

Nije Lass ali je sigurno Diarra.Brnjoo je napisao/la:Ne bi ti niko od nas znao reci. Cekamo Mourinha i Valdana. Sta znamo ko ce oticiOTNYS_YNWA je napisao/la:Khedira došao, ko vam je sad višak? Lass?Onaj za koga stigne najbolja ponuda spasava se

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Diarra je otpisan već davno. Xabi i Khedira bi bili nazad što znači da je Lass višak. Ne znam dal' mu se sjedi na klupi 

Ma oba Diarre su razogovarali sa Mourinhom. Nije poznato da li ce neki od njih otici. Zapamtite, mi na toj poziciji imamo i Fernanda Gaga. To su tri defanzivna veznjaka koja su visak. Razumijem da je jedan ili maksimalno dva na klupi, pa pretpostavljam da ce Real uz Raula, Metzeldera i Gutija napustiti jos i Momo Diarra, Royston Drenthe a mozda cak i Lass Diarra
Nego, zasto Real ne bi kupio ovakvog igraca... Jutros mi je stigao mail, doslo mi je da placem
Nidje veze sa mnom xD
amer
*
cid:0
amer
[email protected]
*
* Pošalji e-poštu
* Pronađi poruku e-pošte
Dodaj u kontakte
Prima: [email protected]
Šalje: amer ([email protected])
Poslano: 1. kolovoz 2010 9:42:31
ja sam armin gegic fudbaler sam igra za drinu iz gorazda igra veznog igraca u kantonalnoj sezoni postigao sam 5 golova najveca zelja mi je da predjem u neki bolji klub od drine.

amer
*
cid:0
amer
[email protected]
*
* Pošalji e-poštu
* Pronađi poruku e-pošte
Dodaj u kontakte
Šalje: amer ([email protected])
Poslano: 1. kolovoz 2010 9:42:31
ja sam armin gegic fudbaler sam igra za drinu iz gorazda igra veznog igraca u kantonalnoj sezoni postigao sam 5 golova najveca zelja mi je da predjem u neki bolji klub od drine.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad će ga trener Drine prebaciti u rezervnu momčad i kazniti ga smanjenjem plate od 30%. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
hahahaha 

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube][/quote]
ovaj golman ni sam nezna kud je krenuo
raul majstor
ovaj golman ni sam nezna kud je krenuo

.
Shalke 04 po meni ide na titulu u Bundesligi ove sezoneBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
oni svake sezone idu na titulu, baš ko real*p!p!t@* je napisao/la:Shalke 04 po meni ide na titulu u Bundesligi ove sezoneBrnjoo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

no hard feelings

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A koji to respektabilan klub ne ide na titulu 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Juventus.OTNYS_YNWA je napisao/la:A koji to respektabilan klub ne ide na titulu

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jadni Lass, razapece ga ovi novinari. Danas je tri puta u tri razlicita medija povezan sa odlasokm iz Reala. Prvo su javili da je Manchester bio spreman dati 25 miliona eura, zatim je i Milan tu nekako upao pa na kraju Tuttosport tvrdi da je i Juventus u igri. Tuttosport pise da on odlazi jer je dosao Khedira!
@Monolog - Nasmija me posteno
@Monolog - Nasmija me posteno

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Brnjo
Samo napisah onako kako jeste.
E sad, kada je Lass u pitanju, nekako bih mu poželio odlazak na otok. Tamo mu je najbolje, a tu je stekao i svoje ime. U Madridu dolaskom Khedire sasvim sigurno gubi mjesto(tu su Gago i Mamadou), tako da...Mada, da se ja pitam, ostavio bih Lassanu, ali Mamadoua bi prodao prvom klubu koji pokaže interes.
Samo napisah onako kako jeste.
E sad, kada je Lass u pitanju, nekako bih mu poželio odlazak na otok. Tamo mu je najbolje, a tu je stekao i svoje ime. U Madridu dolaskom Khedire sasvim sigurno gubi mjesto(tu su Gago i Mamadou), tako da...Mada, da se ja pitam, ostavio bih Lassanu, ali Mamadoua bi prodao prvom klubu koji pokaže interes.
Problem lezi u cinjenici da prodajom Lassa mogu zaraditi vise nego prodajom Moma, a Lass nema namjeru sjediti na klupi kao jedan dobar dio prosle sezone. Za Mahamadoua Diarru niko nece odvojiti vise od 8 miliona eura, a mi smo ga platili oko 25 miliona eura.
Gago se moze prodati za 13-14 miliona eura, toliko su Everton i City davali (mada je City davao i dosta vise ali su zajebali kod roka) pa zasto ne i njega. Dobar je, odlican u zadnje vrijeme, igra nevjerovatno ali je on taj koji je kao i Guti stalno govorio da zeli iz REal Madrida
Gago se moze prodati za 13-14 miliona eura, toliko su Everton i City davali (mada je City davao i dosta vise ali su zajebali kod roka) pa zasto ne i njega. Dobar je, odlican u zadnje vrijeme, igra nevjerovatno ali je on taj koji je kao i Guti stalno govorio da zeli iz REal Madrida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.