ultrasstyle_tz je napisao/la:kud ne zabi i treci da i njeg dobijemo nazad onako pravo
Kvadrado inace odlicna tekma, nisu imali odgovor za njega...Asamoa opet uskocio odlicno..ponavljam , ako nam se Asa oporavi i vrati u staru formu to je najveci moguci dobitak za ovu ekipu jer ce dobiti i koliko-toliko sirine u veznom redu..Asa je prvoklasni veznjak
+1
Ne smijemo zaboraviti ni Pereyru, koji u svakoj utakmici pruži maksimum. Lemina je nepoznanica, ali vjerujem da ima potencijala.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
Evo zapalio cigaru i gledam opet tekmu na SK2. Rahat
Pogbin doprinos se u zadnje vrijeme ne vidi toliko ocito dok ne pocnes obracati paznju. Nadam se da je sazrio pa ne budalase vise jer veceras je stavio u dzep Kondogniju i Jovetica koji sa druge strane njemu nisu mogli nista.
Morata da je ubo onaj zicer bia bi ovo savrsena noc za njega. Nedam se kao i svi vi da je ovo prekretnica za njega. Posebno me se dojmilo Dybalino trcanje sa klupe da mu cestita prvi jer govori dosta o atmosferi u klubu koja je ocito zdrava
Ovako, hrabro cu reci da je Marchisio odigra dvije najbolje utakmice ikad, bez greske u bilo kojem segmentu fudbalske igre Nadam se da je Alvaro ostavio sve lose iza sebe, evo i povreda Mandze, pravo vrijeme da iskoristi priliku. Sve ostalo je receno, dodao bih savrsenog Evru! i cestitao najvecem ikad rodjendan ! Gigii
Pregazeni interovci.
Dybala je predodređen za uspjeh. Sto bi Moggi reko un campione.
Jos samo da Lemina se oporavi i da dobije priliku u ovako dobroj atmosferi da igra...cisto da pokaze da je vrijedan otkupa jer je u katastrofi na pocetku sezone znao odlicno odigrat.
On i Asamoah nam trebaju.
Uglavnom..et blizu je finale.
ma treba nam zdrav i Pereira, ali da ga koristi u veznom redu na mjestu Kedire po potrebi naravno...tj treba nam tu jedan mobilan, ofanzivno orjentisan igrac, ali koji puno radi (kao Pereira), samo malo mekseg i kreativnijeg zadnjeg pasa nego on..mada i Pereira moze popraviti taj aspekt igre
Mandžo i Asa najvjerovatnije propuštaju Chievo, stvarno šteta za Asu, stalno neke povrede
Evra nakupio žute, Pereyra se vraća
dugo je do nedjelje ali evo mogućih sastava
„Ja, kao racionalna osoba, ne znam razloge zašto se nešto dešava ali vjerujem da se ništa ne dešava slučajno. Ovo što ću vam ispričati, a što se graniči s nestvarnim, je nešto što ću pamtiti cijelog svog života. Još me i na samu pomisao o onome što se desilo uhvati jeza po cijelom tijelu.. i dalje ne vjerujem da se desilo..
Juče nakon utakmice, koju smo dobili sa 3:0, dok sam išao kući sretan radi pobjede i gola mog idola Morate, pomislio sam da bi bilo dobro nešto pojesti, pa sam se odlučio da u dresu svoga idola (koji nosim na svakoj utakmici) odem u svoj omiljeni pub. I sve je išlo normalnim tokom.
Sjedam, naručujem hranu i u trenutku vidim komešanje među konobarima…Pitam jednog od njih šta se dešava a on mi kaže: „Stiže Morata!“. Mogli ste da zamislite moju sreću, konačno ću imati prilike da se slikam s njim.. Ušao je u lokal, sretan radi dva gola koja je postigao i.. laganim korakom dolazi do mene i pita me kako se zovem. Kažem mu ime a on kaže konobaru:“Danas ja častim Gianmarca“. U trenutku moje nevjerice radi onoga što se dešava nisam ni primijetio da je u međuvremenu jednom od svojih prijatelja rekao da donese njegov novi dres. Uzeo je marker i na španjolskom napisao: “Mom prijatelju Gianmarcu s puno ljubavi“. San koji se ostvario, ruke su mi drhtale.. mislio sam da sanjam..
U međuvremenu, pizza mi je stigla a Alvaro se smjestio sa svojim prijateljima za drugi sto. U jednom trenutku čujem da netko doziva moje ime, pogledam tko je i vidim da je to Morata, doziva me da se pridružim njemu i društvu. Činilo mi se da ću pasti u nesvijest od uzbuđenja i glasom drhtavim od emocija prihvatam njegov poziv. Odmah su učinili da se osjećam prijatno, kao jedan od njih, pitali su me čime se bavim, šta studiram, otkud sam, dolazim li često na stadion itd…Posle više napravljenih fotografija i priče, Alvaro mi je dao broj telefona i pitao za moj..Pustio mi je odmah poziv i od tada u mom imeniku stoji kontakt Alvara Morate.. Rekao mi je da mu se slobodno obratim ako budem trebao pomoć. Veče provedeno u smijehu, slikama i bezuspješnom pokušaju Morate da me nauči španjolskom. Bio sam previše uzbuđen da bih mogao nešto da zapamtim u tom trenutku.
Na kraju večeri, pošto je džentlmenski platio račun, zagrlio me i rekao: „Bila mi je čast da te upoznam Gianmarco, nadam se da ću te opet čuti, sei un grande!“. Hladna struja me prošla kičmom i pogodila pravo u srce.
Ne znam šta sam učinio da zaslužim takav odnos mog idola, možda se samo radi o jednoj lijepoj šali sudbine. Ali ostaje činjenica da ću jednog dana svojoj djeci moći da pričam, ponosan i sretan, da sam jedne noći večerao s Alvarom Moratom, na njegov poziv i s njegovim dresom na sebi. (sve začinjeno prelijepom pobjedom od 3:0)
Alvaro, hvala ti od srca, učinio si me istinski sretnim!“
I kako se onda čuditi tome što mu niko od navijača nikada nije zviždao zbog loših nastupa. Uvijek je dobijao aplauze i poruke podrške, bez obzira kako igrao. Ovo što je uradio Gianmarcu je plod svega toga, jer je svjestan gdje igra.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
73% - Juventus have won 73% of their games (2015/16, all competitions) with Mario Mandzukic on the pitch, 56% without him. Useful.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
akisarajevo92 je napisao/la:ma sve je super dok ne dodje pauza za reprezentacije, ocekujem na prvom sljedecem treningu Italije ili Njemacke da se povrijede Marcha, Khedira..
pu, pu, pu gluho bilo
Šteta zbog Mandžine povrede, posebno zbog tekmi sa Napolitancima i Bayernom, s druge strane ovo će biti prilika da vidimo da li je Morata konačno izašao iz krize te da li Zaza može odigrati prije svega pametno kao Mandžo, dakle samo malo da svoju agresivnost kontroliše u nekim situacijama i sve ok.
„Ja, kao racionalna osoba, ne znam razloge zašto se nešto dešava ali vjerujem da se ništa ne dešava slučajno. Ovo što ću vam ispričati, a što se graniči s nestvarnim, je nešto što ću pamtiti cijelog svog života. Još me i na samu pomisao o onome što se desilo uhvati jeza po cijelom tijelu.. i dalje ne vjerujem da se desilo..
Juče nakon utakmice, koju smo dobili sa 3:0, dok sam išao kući sretan radi pobjede i gola mog idola Morate, pomislio sam da bi bilo dobro nešto pojesti, pa sam se odlučio da u dresu svoga idola (koji nosim na svakoj utakmici) odem u svoj omiljeni pub. I sve je išlo normalnim tokom.
Sjedam, naručujem hranu i u trenutku vidim komešanje među konobarima…Pitam jednog od njih šta se dešava a on mi kaže: „Stiže Morata!“. Mogli ste da zamislite moju sreću, konačno ću imati prilike da se slikam s njim.. Ušao je u lokal, sretan radi dva gola koja je postigao i.. laganim korakom dolazi do mene i pita me kako se zovem. Kažem mu ime a on kaže konobaru:“Danas ja častim Gianmarca“. U trenutku moje nevjerice radi onoga što se dešava nisam ni primijetio da je u međuvremenu jednom od svojih prijatelja rekao da donese njegov novi dres. Uzeo je marker i na španjolskom napisao: “Mom prijatelju Gianmarcu s puno ljubavi“. San koji se ostvario, ruke su mi drhtale.. mislio sam da sanjam..
U međuvremenu, pizza mi je stigla a Alvaro se smjestio sa svojim prijateljima za drugi sto. U jednom trenutku čujem da netko doziva moje ime, pogledam tko je i vidim da je to Morata, doziva me da se pridružim njemu i društvu. Činilo mi se da ću pasti u nesvijest od uzbuđenja i glasom drhtavim od emocija prihvatam njegov poziv. Odmah su učinili da se osjećam prijatno, kao jedan od njih, pitali su me čime se bavim, šta studiram, otkud sam, dolazim li često na stadion itd…Posle više napravljenih fotografija i priče, Alvaro mi je dao broj telefona i pitao za moj..Pustio mi je odmah poziv i od tada u mom imeniku stoji kontakt Alvara Morate.. Rekao mi je da mu se slobodno obratim ako budem trebao pomoć. Veče provedeno u smijehu, slikama i bezuspješnom pokušaju Morate da me nauči španjolskom. Bio sam previše uzbuđen da bih mogao nešto da zapamtim u tom trenutku.
Na kraju večeri, pošto je džentlmenski platio račun, zagrlio me i rekao: „Bila mi je čast da te upoznam Gianmarco, nadam se da ću te opet čuti, sei un grande!“. Hladna struja me prošla kičmom i pogodila pravo u srce.
Ne znam šta sam učinio da zaslužim takav odnos mog idola, možda se samo radi o jednoj lijepoj šali sudbine. Ali ostaje činjenica da ću jednog dana svojoj djeci moći da pričam, ponosan i sretan, da sam jedne noći večerao s Alvarom Moratom, na njegov poziv i s njegovim dresom na sebi. (sve začinjeno prelijepom pobjedom od 3:0)
Alvaro, hvala ti od srca, učinio si me istinski sretnim!“
pas mater, poslije ovoga više ne mogu šprdat' Moratu od €20 mln
dobro, lažem, naravno da hoću, ali poštovat' ću ga radi ovoga što je uradio