http://sportsport.ba/bh_fudbal/grahovac ... evo/123233www je napisao/la:grokok 6 dana na forumu 60 komentara.. vrijedan lik![]()
sutra prestavljanje golmana.. a sta je sa momkom iz borca
Ako Tan odriješi kesu ,naš je ...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://sportsport.ba/bh_fudbal/grahovac ... evo/123233www je napisao/la:grokok 6 dana na forumu 60 komentara.. vrijedan lik![]()
sutra prestavljanje golmana.. a sta je sa momkom iz borca
Ja sam ga pratio ove sezone kao i prosle naravno, po meni nego sta nego pojacanjepisac je napisao/la:Realno, je li iko Ledeta pratio ovu zadnju polusezonu ili se tvrdi da bi on bio pojacanje na osnovu igara od prije par sezona?
Nisam niti jednom gledao Olimpik ove sezone, ako je neko upucen neka kaze zaista kakav je Lede.danas.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ma kod mene je prošao odma samo kad se sjetim golčine iz slobodnjaka protiv ŽeljeSabinho je napisao/la:Ja sam ga pratio ove sezone kao i prosle naravno, po meni nego sta nego pojacanjepisac je napisao/la:Realno, je li iko Ledeta pratio ovu zadnju polusezonu ili se tvrdi da bi on bio pojacanje na osnovu igara od prije par sezona?
Nisam niti jednom gledao Olimpik ove sezone, ako je neko upucen neka kaze zaista kakav je Lede.danas.
Sent from my GT-I9100 using TapatalkOcvrsnuo je pravo, spreman je i za nasu ligu vrhunsko pojacanje.
mi ne dugujemo pare igracima, tako da raskida moze doci samo ako klub to zeliGrokok je napisao/la:Kratka je polusezona, vjerovatno niti jedan od tih igrača neće htjeti na posudbe, tako da će većina tražiti da im se raskinu ugovori.
nista, pojacat cemo se malo vise na ljeto i pokusat sljedece sezone,Elegant je napisao/la:Ovih 11. kola je "slamka spasa" za Sarajevo, ne mogu zamislit sta ce se desiti ako ne uspiju osvojit titulu !Grokok je napisao/la:Kratka je polusezona, vjerovatno niti jedan od tih igrača neće htjeti na posudbe, tako da će većina tražiti da im se raskinu ugovori.
prije bi se reklo za zelju, ovo je zadnja sezona gdje cete imat i teoretske sanseElegant je napisao/la:Ovih 11. kola je "slamka spasa" za Sarajevo, ne mogu zamislit sta ce se desiti ako ne uspiju osvojit titulu !Grokok je napisao/la:Kratka je polusezona, vjerovatno niti jedan od tih igrača neće htjeti na posudbe, tako da će većina tražiti da im se raskinu ugovori.
u pola cetiri ujutro pises na temi SARAJEVA betmeneGrokok je napisao/la:Ibraković hoće Elvira Čolića da dovede, pošto sigurno ide iz Želje?!
Pa kad jeste zezancija i provokacija jeste, a kad kazem da nije onda i ne bude.Bosniacum Lilium je napisao/la: a svaki drugi ti post pocinje sa: "nije provokacija, ali ..." kakva si ti samo guja
Istinu zbori mene nikad nije zezao niti uvrijedio istina je a da ima svega i tu se slažem.SarajlijaTM je napisao/la:Pa kad jeste zezancija i provokacija jeste, a kad kazem da nije onda i ne bude.Bosniacum Lilium je napisao/la: a svaki drugi ti post pocinje sa: "nije provokacija, ali ..." kakva si ti samo guja
Al hajde, budi posten pa reci, sta drugo jadnik zaslužuje nego da ga se prcne koji put?
Neces sigurno vidjeti da zezam hilmu sekaca sarajlijicu i jos par regularnih![]()
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
mogao si to sinoc i na zvanicnoj saznati, bez jaranaado-hz je napisao/la:Kako mi rece jedan pitar matej danas slijece u pola4. Valjda me nije slagao. Lede kako kaze zavrsen, dolazi.
lede je bio motor ekipe Olimpica i jedan od dva najbolja, ako ne i najbolji igrac te ekipeFRANK RIBERY je napisao/la:Jb ih Lede, istrošen, igrač koji ni u Olimpicu nista nije pokazivao. Nadam se da nije istina, jer je suhi prosjek, a sa takvim titule nećemo osvajati.
Dođi sebi, kakav bolan Lede. Da je valjao ne bi se vraćao u ovu banana ligu. Prosjek sa veliko P, a Sarajevu trebaju prava pojačanja, a on je daleko od toga. Možete ga voljeti, drkati na njega, ali on za Sarajevo nije pojačanje.rammstein je napisao/la:lede je bio motor ekipe Olimpica i jedan od dva najbolja, ako ne i najbolji igrac te ekipeFRANK RIBERY je napisao/la:Jb ih Lede, istrošen, igrač koji ni u Olimpicu nista nije pokazivao. Nadam se da nije istina, jer je suhi prosjek, a sa takvim titule nećemo osvajati.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 41 gost.