FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Coach22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Coach22 » 26 jan 2014, 02:18

www je napisao/la:grokok 6 dana na forumu 60 komentara.. vrijedan lik :lol:

sutra prestavljanje golmana.. a sta je sa momkom iz borca :D
http://sportsport.ba/bh_fudbal/grahovac ... evo/123233
Ako Tan odriješi kesu ,naš je ... ;)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jan 2014, 02:22

pisac je napisao/la:Realno, je li iko Ledeta pratio ovu zadnju polusezonu ili se tvrdi da bi on bio pojacanje na osnovu igara od prije par sezona?
Nisam niti jednom gledao Olimpik ove sezone, ako je neko upucen neka kaze zaista kakav je Lede.danas.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ja sam ga pratio ove sezone kao i prosle naravno, po meni nego sta nego pojacanje 8-) Ocvrsnuo je pravo, spreman je i za nasu ligu vrhunsko pojacanje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 jan 2014, 02:32

Sabinho je napisao/la:
pisac je napisao/la:Realno, je li iko Ledeta pratio ovu zadnju polusezonu ili se tvrdi da bi on bio pojacanje na osnovu igara od prije par sezona?
Nisam niti jednom gledao Olimpik ove sezone, ako je neko upucen neka kaze zaista kakav je Lede.danas.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ja sam ga pratio ove sezone kao i prosle naravno, po meni nego sta nego pojacanje 8-) Ocvrsnuo je pravo, spreman je i za nasu ligu vrhunsko pojacanje.
Ma kod mene je prošao odma samo kad se sjetim golčine iz slobodnjaka protiv Želje :D Baš sam tu utakmicu Olimpica gledao i u dobroj je formi :)

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 26 jan 2014, 02:35

Ibraković hoće Elvira Čolića da dovede, pošto sigurno ide iz Želje?!
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 09:39

Grokok je napisao/la:Kratka je polusezona, vjerovatno niti jedan od tih igrača neće htjeti na posudbe, tako da će većina tražiti da im se raskinu ugovori.
mi ne dugujemo pare igracima, tako da raskida moze doci samo ako klub to zeli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 09:42

Elegant je napisao/la:
Grokok je napisao/la:Kratka je polusezona, vjerovatno niti jedan od tih igrača neće htjeti na posudbe, tako da će većina tražiti da im se raskinu ugovori.
Ovih 11. kola je "slamka spasa" za Sarajevo, ne mogu zamislit sta ce se desiti ako ne uspiju osvojit titulu !
nista, pojacat cemo se malo vise na ljeto i pokusat sljedece sezone,
kao sto ce bit kad je osvojimo, nista ne mjenja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 09:44

Elegant je napisao/la:
Ovih 11. kola je "slamka spasa" za Sarajevo, ne mogu zamislit sta ce se desiti ako ne uspiju osvojit titulu !
prije bi se reklo za zelju, ovo je zadnja sezona gdje cete imat i teoretske sanse

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 09:49

Grokok je napisao/la:Ibraković hoće Elvira Čolića da dovede, pošto sigurno ide iz Želje?!
u pola cetiri ujutro pises na temi SARAJEVA betmene :lol: :lol: :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2014, 09:55

Opaaa evo jos dobrih vijesti oko 320 000 KM se ulaze u rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatovic Hase
http://www.klix.ba/sport/u-martu-pocinj ... /140126011" onclick="window.open(this.href);return false;

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jan 2014, 11:13

Bosniacum Lilium je napisao/la: a svaki drugi ti post pocinje sa: "nije provokacija, ali ..." kakva si ti samo guja :D
Pa kad jeste zezancija i provokacija jeste, a kad kazem da nije onda i ne bude.
Al hajde, budi posten pa reci, sta drugo jadnik zaslužuje nego da ga se prcne koji put?
Neces sigurno vidjeti da zezam hilmu sekaca sarajlijicu i jos par regularnih ;-)

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

sekac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 26 jan 2014, 12:03

SarajlijaTM je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: a svaki drugi ti post pocinje sa: "nije provokacija, ali ..." kakva si ti samo guja :D
Pa kad jeste zezancija i provokacija jeste, a kad kazem da nije onda i ne bude.
Al hajde, budi posten pa reci, sta drugo jadnik zaslužuje nego da ga se prcne koji put?
Neces sigurno vidjeti da zezam hilmu sekaca sarajlijicu i jos par regularnih ;-)

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Istinu zbori mene nikad nije zezao niti uvrijedio istina je a da ima svega i tu se slažem.
Sarajevo ljubavi moja!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 jan 2014, 13:40

Kako mi rece jedan pitar matej danas slijece u pola4. Valjda me nije slagao. Lede kako kaze zavrsen, dolazi.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 jan 2014, 13:45

ado-hz je napisao/la:Kako mi rece jedan pitar matej danas slijece u pola4. Valjda me nije slagao. Lede kako kaze zavrsen, dolazi.
mogao si to sinoc i na zvanicnoj saznati, bez jarana :D
A za Ledeta... hmm

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jan 2014, 14:04

Jb ih Lede, istrošen, igrač koji ni u Olimpicu nista nije pokazivao. Nadam se da nije istina, jer je suhi prosjek, a sa takvim titule nećemo osvajati. :shock:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jan 2014, 14:06

Tacno bi neke postove prijavljivao iako nemaju osnove za isto(razlog glupost),ko maksum po diviziji lupetaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 26 jan 2014, 14:11

FRANK RIBERY je napisao/la:Jb ih Lede, istrošen, igrač koji ni u Olimpicu nista nije pokazivao. Nadam se da nije istina, jer je suhi prosjek, a sa takvim titule nećemo osvajati. :shock:
lede je bio motor ekipe Olimpica i jedan od dva najbolja, ako ne i najbolji igrac te ekipe

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 26 jan 2014, 14:17

ma kakav lede. .....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jan 2014, 14:18

Sve neki insajderi, a 90% ih nema blage veze :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jan 2014, 14:20

rammstein je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Jb ih Lede, istrošen, igrač koji ni u Olimpicu nista nije pokazivao. Nadam se da nije istina, jer je suhi prosjek, a sa takvim titule nećemo osvajati. :shock:
lede je bio motor ekipe Olimpica i jedan od dva najbolja, ako ne i najbolji igrac te ekipe
Dođi sebi, kakav bolan Lede. Da je valjao ne bi se vraćao u ovu banana ligu. Prosjek sa veliko P, a Sarajevu trebaju prava pojačanja, a on je daleko od toga. Možete ga voljeti, drkati na njega, ali on za Sarajevo nije pojačanje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jan 2014, 14:21

nece lede doc u FKS iz tog razloga sto mu je menadzer onaj krimos mesar mujanovic kkako vec i evo 2 sezone kad treba u FKS prec on pravi smetnje oko transfera hoce da izvuce vise para nego sto mi dajemo....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 41 gost.