Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ove danasnje lige su smijurija koju prate samo oni koji nemaju drugog posla. Prijeratna publika uopste ne prati ove lige jer nema se sta vidjeti. Otkad je umrla Juga, umro je i fudbal na ovim prostorima. To priznaju svi od Slovenije pa do Makedonije.[/quote]
Vardar igrao uspjesno europu i punili stadione,Maribor igra svako malo protiv velikana u LP,Dinamo i Rijeka solidne nastupe u europi,Zvezda i Partizan imali ove godine ogroman uspjeh u europi ,Hajduk zadnji derbi gledalo 30 000 ljudi,ako je vrijeme u Velezu stalo u ostalim klubovima nije samo sto su ostali klubovi pravljeni kroz povijest na zdravim temeljima i nikome nisu nametnuti ,ostali na smetljistu jednog propalog rezima koji je sam sebe urusio jer je sve u njemu bilo lazno.
Vardar igrao uspjesno europu i punili stadione,Maribor igra svako malo protiv velikana u LP,Dinamo i Rijeka solidne nastupe u europi,Zvezda i Partizan imali ove godine ogroman uspjeh u europi ,Hajduk zadnji derbi gledalo 30 000 ljudi,ako je vrijeme u Velezu stalo u ostalim klubovima nije samo sto su ostali klubovi pravljeni kroz povijest na zdravim temeljima i nikome nisu nametnuti ,ostali na smetljistu jednog propalog rezima koji je sam sebe urusio jer je sve u njemu bilo lazno.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Da ti opet dokazem posto vidim da si izbjegao pljusku sts znaci velicinahskzmostar je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:Danasnja liga je smijurija do mozebitnog trenutka u kojem Velez postaje mozebitni sampion, tada liga postaje ozbiljna, i svi ce imat Ibrin ugriz u gipsu u komodi iznad televizije
Upravo sam to cekao da napisu,znaci toliko suprotnosti kad da je netko mozak isprao odlaskom druga Tita,znaci liga je smijurija a Velez nije jer igra smijuriju cvajtu,titule su nebitne drzave BiH za koju su borci i sehidi dali zivote da odbrane od velikosrpske agresije sa petokrakom na celu jer gle cuda HSK Zrinjski osvaja titule te drzave,svako selo moze osvojiti prvenstvo sa malo para ali eto oni sa milijunasem nemogu niti uci u ligu smijurija br.1,legende Sliskovic i Kulje im nisu legende vec su ih dekretom izbrisali ,znaci samo je valjalo ono vrijeme jugoslavije u kojoj su srbi masovno naseljavani po hercegovini i drug tito ulagao u industriju i vojarne da se sve urusi kao kula od karata radi necijih ciljeva,drzava BiH i titule u njoj su njima nebitne a navijamo za Zmajeve,toliko suprotnosti i paradoksa samo njima znano zasto su velikan koji to ustvari nije.
Izostavio sam osvajanje balkanskog kupa ili utakmice sa reprezentacijama SSSR ili broncanom Poljskom sa SP u Njemackoj sa Latom Gadohom i drugim ili pozitivan skor sa juznoamerickim ekipama 3-2-0,karanje urugvajskog Penarola sampiona te godine Juzne Amerike ili tekme sa Palmeirasom. Imao bi ti mnogo toga pisati o velicini ali dzabe tebi komsija sve to kad te ubi kompleks. Realnost i istorija je drugacijaVelicinu kluba cini mnogo toga od igraca koji su igrali za njega do rezultata pa isto tako i koliko je narodnih heroja dao. Popisaj titule ove smijesne lige koju moze svaka selendra osvojit ako ima malo para ili ako je politicki produkt. Da nije Vaha otkaz dobio u Japanu na SP kao selektori bi bila dva bivsa Velezova igraca. Dusko neki dan kao osvojio titulu kao igrac trener i direktor AEK-a. I ti mi pricas o nekim velicinama jer vam pajdo Bandic nategao penal protiv Radnika . Bjezi bola idi spavaj i nemoj da kompleks izbija iz tebe
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Ne dipr, da nije bilo sudija igrali bi ligu za opstanak.bhsport je napisao/la:Ko je u ligi za prvaka suspendovan zbog Želje.staragarda je napisao/la:Sva sreća pa ljože do sad nije poguran ni jedan put.... Ne s e r i sviju ti....jos malo pa nam nece imati ko sudi zbog kazni sudija u utakmicama zeljebhsport je napisao/la: Samo strane sudije. Jer inače ovi kvazi prvaci ponovo u Evropi spustaju gaće. Naš najneuspjesniji tim u evropi - Zrinjski.
Blaz bi krepo da je Zeljo rukom napravio šansu. Lako je igrati protiv juniora Krupe i sa sudijom protiv Radnika, valja izaći na megdan Širokom i Sarajevu pošteno a to odlika mostaraca odavno nije.
Realno ako Zelju guraju nosi ih u pm, to je kratkoročna dobit, dugoročno smo na gubitku svi.
Ovakva smirivanja rukama, intenziteti na penalima, ona sranja protiv Goska, zatim kradja protiv Radnika se ne smije presutjeti. Od prvog kola stimaju i opet će ispasti u evropi bez ispaljenog metka.
Sloboda ode pa remi sa izraelcima a ovi levati nas brukaju godinama.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Hajde barem da se slozimo nekada.Rigoletto je napisao/la:ova tema je odavno prestala biti ozbiljna i to sto si rekao stoji ali ne ovdjeAlemC85 je napisao/la:Nema fudbala vise na ovim prostorima. Nema para, nema publike, narod odlazi masovno, nikom nije do igre, i pitanje je trena kada ce sve krahirati?Rigoletto je napisao/la:Danasnja liga je smijurija do mozebitnog trenutka u kojem Velez postaje mozebitni sampion, tada liga postaje ozbiljna, i svi ce imat Ibrin ugriz u gipsu u komodi iznad televizije
Ljudi jedva kraj s krajem krpe. Kao da je nesto u Hrvatskoj bolje? Jest al' u qurcu. Privreda je unistena. Ko ce davati silne pare kada ih nema?
Ti se drzis Veleza? Svi su klubovi u teskoj situaciji jer su drzavi vezane ruke za bilo kakav boljitak. A boljitka odavno nema. Djeca ce nam se svakako radjati vani i tamo igrati lopte za njihove klubove.
Ovdje ce ostati samo penzioneri i stranacki ljudi. To se uveliko i desava.
Nazalost, ovo je nista sta nas ceka, vjeruj mi. Zafrkavati se moramo ali je situacija vrlo yebena. Nikom nije do igre. Rado bi da pricamo o lopti, ali sam vidis da bezveze p.o.d.j.e.b.a.v.a.m.o jedni druge, kad smo svi u istim g.o.v.n.i.m.a.
Pozdrav.
ceka one koji ce ostat, one koji imalo razmisljaju ceka puno bolje negdje drugo, živioAlemC85 je napisao/la:Hajde barem da se slozimo nekada.Rigoletto je napisao/la:[
ova tema je odavno prestala biti ozbiljna i to sto si rekao stoji ali ne ovdje
![]()
Nazalost, ovo je nista sta nas ceka, vjeruj mi. Zafrkavati se moramo ali je situacija vrlo yebena. Nikom nije do igre. Rado bi da pricamo o lopti, ali sam vidis da bezveze p.o.d.j.e.b.a.v.a.m.o jedni druge, kad smo svi u istim g.o.v.n.i.m.a.
Pozdrav.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bas tako. Zivio.Rigoletto je napisao/la:ceka one koji ce ostat, one koji imalo razmisljaju ceka puno bolje negdje drugo, živioAlemC85 je napisao/la:Hajde barem da se slozimo nekada.Rigoletto je napisao/la:[
![]()
Pozdrav.
Jesi to picka hos to nabratRigoletto je napisao/la:ceka one koji ce ostat, one koji imalo razmisljaju ceka puno bolje negdje drugo, živioAlemC85 je napisao/la:Hajde barem da se slozimo nekada.Rigoletto je napisao/la:[
![]()
Pozdrav.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Dojadilo mu kukuruz prodavat 
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Pa na valjak u ErfurtAlban je napisao/la:Dojadilo mu kukuruz prodavat
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
kad osvojite trofej bos cu hodocastit do mostaraMexico je napisao/la:Pa na valjak u ErfurtAlban je napisao/la:Dojadilo mu kukuruz prodavat![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja cu te tebe bez "hodo" i imat cu nesto na nogama. Samo obuci nesto crvenoRigoletto je napisao/la:kad osvojite trofej bos cu hodocastit do mostaraMexico je napisao/la:Pa na valjak u ErfurtAlban je napisao/la:Dojadilo mu kukuruz prodavat![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Ja cu te tebe bez "hodo" i imat cu nesto na nogama. Samo obuci nesto crvenoMexico je napisao/la: kad osvojite trofej bos cu hodocastit do mostara
Ima ti on jos Velezov dres na tavanu u sehari
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Ne znam čemu rasprava ovog tipa?
Velikani su oni koje mi smatramo da jesu. Ako se sporimo oko imena koja su rivali nema kompromisa.
Velikani su neki ali meni je moja Mladost najdraža i najljepša.
Bez titula, ništa ne mijenja.
Volite ba svog i ne serite na drugog jer vaš neće biti veći ma koliko se vi posrali na onog tuđeg.
Velikani su oni koje mi smatramo da jesu. Ako se sporimo oko imena koja su rivali nema kompromisa.
Velikani su neki ali meni je moja Mladost najdraža i najljepša.
Bez titula, ništa ne mijenja.
Volite ba svog i ne serite na drugog jer vaš neće biti veći ma koliko se vi posrali na onog tuđeg.
Veliki pozdrav za mog druga Alema 
-
belosevic28
- Kontakt:
Pastrmka se toliko stidi Veleza da se pravdao danima na forumu da nije pastrmka, da je neko drugi 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina, Velez je bio konstantniji od Zeljeznicara koji je igrao nize lige 10 godina sa jednim trofejom manje. Bili su najbolji sa bh. prostora poslije Sarajeva. To se doduse uveliko promijenilo u modernoj BiH. Velez na nuli a Zeljeznicar najvise.Mexico je napisao/la:Pa konstantniji je Velez od Zelje bio u Jugi. Velez nije nikad u Jugi ispao nakon drugog ulaska. Zeljo ima jednu titulu a Velez dva kupa. O navijacima ne mozes jer nije isto boriti se 20 godina za opstanak i 20 godina za titulu. Idi bola cuj nije velikan klub kojem je go falio za polufinale kupa UEFAhskzmostar je napisao/la:Priznam samo Sarajevo i Zelju kao velikane bh nogometa jer su bili konstantni svih godina postojanja manje vise ,osvajali su nacionalna prvenstva drzava i imaju armiju navijaca.![]()
stvarno vas ubi patetika
![]()
Kamenjarko prizna![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ne bih da zvucim arogantno i bahato,niti da se neko osjeti uvrijedjenim,ali cisto moje licno misljenje je da mi se ne svidja raspored u vasioni,po kojem ce sledece sezone od 12 klubova pet biti iz krupe,doboj kaknja,gabele,siminog hana i stanisica...a velez,rudar prijedor,jedinstvo i celik u drugoj ligi... 
iako su iz male sredine,siroki je vec postao i konstanta,i za borac je mancester otkad je ovo lige...bez njih bi mi liga bila skoro i osakacena..tako da mi oni i nisu ovoj kategoriji...ali eto,od 12 klubova ,sa sirokim,tacno pola je iz mikrosredina,i nesto opasno ne stima u ovoj drzavi...da ima jedan klub,kao siroki...ili dva...gdje dobar rad,domacinski odnos ili jak investitor uspjeva odrzat klub na premijerligaskom nivou,to bi mi cak bilo i simpaticno i afirmativno...ali bas da bukvalno pola lige da bude takvih,nesto mi malo pretjerano to za moj ukus
iako su iz male sredine,siroki je vec postao i konstanta,i za borac je mancester otkad je ovo lige...bez njih bi mi liga bila skoro i osakacena..tako da mi oni i nisu ovoj kategoriji...ali eto,od 12 klubova ,sa sirokim,tacno pola je iz mikrosredina,i nesto opasno ne stima u ovoj drzavi...da ima jedan klub,kao siroki...ili dva...gdje dobar rad,domacinski odnos ili jak investitor uspjeva odrzat klub na premijerligaskom nivou,to bi mi cak bilo i simpaticno i afirmativno...ali bas da bukvalno pola lige da bude takvih,nesto mi malo pretjerano to za moj ukus
Ti sam sebe pobijaš, sviđa ti se Široki, a ne bi nove "Široke" u ligi.
Eto Velež konstanta neka u PL BiH, Rudar i Jedinstvo pogotovo. Jedino je za Čelikom žal, al navikne se čovjek na sve.
S njima svima smo kao bili sila, zadnja liga Evrope zadnjih 20 godina.
Neka igra ko ima para i ko investira.
Eto Velež konstanta neka u PL BiH, Rudar i Jedinstvo pogotovo. Jedino je za Čelikom žal, al navikne se čovjek na sve.
S njima svima smo kao bili sila, zadnja liga Evrope zadnjih 20 godina.
Neka igra ko ima para i ko investira.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ne citas
naoisao sam da su mi jedan,dva takva simpaticni...
i u njemackoj je hoffenheim simpa,ali da je pola lige hoffenheim,ne bi to bilo to...jest da je malo degutantno poredit bundesligu i ovo nase,ali ne znam kako da ti drugacije docaram misao
naoisao sam da su mi jedan,dva takva simpaticni...
i u njemackoj je hoffenheim simpa,ali da je pola lige hoffenheim,ne bi to bilo to...jest da je malo degutantno poredit bundesligu i ovo nase,ali ne znam kako da ti drugacije docaram misao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Općina Široki Brijeg ima 30.000 ljudi, to je pristojno za razliku od Mladosti, Krupe, Zvijezde, Sloge. I ja se slazem sa banjalucaninom oko ovoga. Velik broj takvih klubova (bukvalno pola lige od sljedece sezone) dodatno ubija ionako slab fudbal i posjete. 1. liga FBiH ce biti najjaca od osnivanja sljedece sezone, i to nesto govori.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.