FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 26 jan 2014, 14:23

FRANK RIBERY je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Jb ih Lede, istrošen, igrač koji ni u Olimpicu nista nije pokazivao. Nadam se da nije istina, jer je suhi prosjek, a sa takvim titule nećemo osvajati. :shock:
lede je bio motor ekipe Olimpica i jedan od dva najbolja, ako ne i najbolji igrac te ekipe
Dođi sebi, kakav bolan Lede. Da je valjao ne bi se vraćao u ovu banana ligu. Prosjek sa veliko P, a Sarajevu trebaju prava pojačanja, a on je daleko od toga. Možete ga voljeti, drkati na njega, ali on za Sarajevo nije pojačanje.

jarane moj lede je bio najbolji igrac FKS kad smo titulu digli i sam je genk potopio i otisao je u belgiju gdje je imao tesku povredu glave( potres mozga) nosio jedno vrijeme kacigu i zato se vratio a da je prosjek to nije istina u prosloj sezoni i sad na polusezoni najbolji igrac olimpica.. tako da bezveze pricas i bio bih i te kakvo pojacanje za nas...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 jan 2014, 14:33

Rule_hz je napisao/la: jarane moj lede je bio najbolji igrac FKS kad smo titulu digli i sam je genk potopio i otisao je u belgiju gdje je imao tesku povredu glave( potres mozga) nosio jedno vrijeme kacigu i zato se vratio a da je prosjek to nije istina u prosloj sezoni i sad na polusezoni najbolji igrac olimpica.. tako da bezveze pricas i bio bih i te kakvo pojacanje za nas...
Jedan forumas na temi Olimpika koji je upucen u desavanja u klubu je rekao da bi Lade sutra trebao potpisati novi trogodisnji ugovor sa Olimpikom.Isto tako na drugoj temi imamo drugih forumasa koji su takodje znali ubosti sa pojacanjima kad je Sarajevo u pitanju i kazu da je Lade skoro pa zavrsena prica.Prava zavrzlama.U svakom slucaju nek mu je sa srecom sta god da odluci,ali bi njegov odlazak svakako oslabio Olimpik.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jan 2014, 14:35

Rule_hz je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
rammstein je napisao/la: lede je bio motor ekipe Olimpica i jedan od dva najbolja, ako ne i najbolji igrac te ekipe
Dođi sebi, kakav bolan Lede. Da je valjao ne bi se vraćao u ovu banana ligu. Prosjek sa veliko P, a Sarajevu trebaju prava pojačanja, a on je daleko od toga. Možete ga voljeti, drkati na njega, ali on za Sarajevo nije pojačanje.

jarane moj lede je bio najbolji igrac FKS kad smo titulu digli i sam je genk potopio i otisao je u belgiju gdje je imao tesku povredu glave( potres mozga) nosio jedno vrijeme kacigu i zato se vratio a da je prosjek to nije istina u prosloj sezoni i sad na polusezoni najbolji igrac olimpica.. tako da bezveze pricas i bio bih i te kakvo pojacanje za nas...

Davna prošlost brate. Davna, daleka prošlost , sa svoji skoro 30 godina. Ničim nije pokazao da je pojačanje za ovaj klub. Manite mi se mahalskih priča, poznastava, kafica sa istim, realnost je da on ne bi bio pojačanja za Sarajevo koje ima puno veće ambicija od proći jedno kolo u Evropi. To što je odigrao par dobrih utakmica ove sezone nije mjerilo uopšte. Vratio se u ligu zbog potresa mozga, ja bih prije rekao jer je u dvije godine odigrao ukupno 30tak utakmica.

U sezoni 2008/2009 digrao ukupno 19 utakmica i to 724 minute . U sezoni 2009/2010 15 utakmica 614 minuta. Koliko me matematika služi brojke jasno kažu da je bio rezervni igrač. respektujem vaša mišljenja, ali on pojačanje nije.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 26 jan 2014, 14:52

Rule_hz je napisao/la:nece lede doc u FKS iz tog razloga sto mu je menadzer onaj krimos mesar mujanovic kkako vec i evo 2 sezone kad treba u FKS prec on pravi smetnje oko transfera hoce da izvuce vise para nego sto mi dajemo....
Kažeš dvije sezone kako treba preći kod vas ali menadžer hoće da izvuće pare. Šta je mogao izvući prije godinu niste imali za sijalice u frižideru ? Znaći laž. A Lede ima ugovor s Olimpic, a siguran sam da Sarajevo neće plačati za njega obeštečenje.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jan 2014, 15:00

Grokok je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:nece lede doc u FKS iz tog razloga sto mu je menadzer onaj krimos mesar mujanovic kkako vec i evo 2 sezone kad treba u FKS prec on pravi smetnje oko transfera hoce da izvuce vise para nego sto mi dajemo....
Kažeš dvije sezone kako treba preći kod vas ali menadžer hoće da izvuće pare. Šta je mogao izvući prije godinu niste imali za sijalice u frižideru ? Znaći laž. A Lede ima ugovor s Olimpic, a siguran sam da Sarajevo neće plačati za njega obeštečenje.

joj jesi dosadan lik brata mi milog ba...lede je trebao u FKS doci prije nego ce u OLIMPIC i menadjer kocio stvar i nije dosao zato sto je trazio vise para neg sto smo ledetu dali na ruke kako god, a sto se tice tog drugog o uvbogoru sa olimpicom, nek ga ima ako nam je potreban igrac moze raskinut ugovor ili po dog preci sa slobodnim papirima jer u olimpicu nije tako cisto kao sto se vidi oni su kao vi igracima duzni boga oca... i LEDE NECE DOC KOD NAS jer je ovo medijsko mahalska politika... i njegov menadjer koci stvar jer vidio da je kod nas u klubu izgubio svaku privalegiju i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 15:16

Lede neće doći iz nekoliko razloga:

1. Ima važeći ugovor s Olimpikom koji mu takođe ništa ne duguje, ima mjesto u prvih 11 i ako se ne varam vicekapiten je dole, sasvim mu je dobro
2. po stavci iznad to znači plaćanje obeštećenja za igrača koji je pred kraj karijere, to se neće desiti i nema nikakvog smisla, niti prati trenutnu transfer politiku FK SARAJEVA
3. Kvalitet igrača je upitan, pogotovo na duži period, vuče ozljede(spomenute), jedan od razloga što ne može igrati vani , ne može proći ljekarski, njegova forma je svjetlosnim godinama daleko od te njegove najblistavije sezone
4. ako se uzme u obzir da su na tržištu trenutno dostupni drugi , mlađi igrači bez ugovora (Sesar, itd.) a znatno boljih kvaliteta, onda svakako nema razloga
5. način na koji je otišao iz Sarajeva u 2 navrata , tj. kad je bio najpotrebniji (bukvalno pobjegao), ne ostavlja prostor nama kao klubu da ga dovedemo po 3.-ći put

stavka 5. važi i za Ivana Sesara, i vjerovatno je razlog zašto ni on nije u kombinacijama osim možda kao zadnja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 26 jan 2014, 15:21

Meni je Lede kao igrač OK, ali mislim da je ovo opet dizanje cijene. Sada će Gracić naletiti i dati crno ispod nokta samo da Sarajevo ne uzme Ledeta.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 26 jan 2014, 15:25

Niti ce Gracic dati vise niti ga zanimate.Lede je jos u cetvrtak izrazio zelju da produzi ugovor sa Olimpicom i to ce sutra biti ucinjeno.

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 26 jan 2014, 15:26

Stari mi je taksista i evo upravo me zove odvuko je ekipu Face TV na aerodrom sad bi Delac nekad trebao sletiti

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 26 jan 2014, 15:27

svejedno je napisao/la:Niti ce Gracic dati vise niti ga zanimate.Lede je jos u cetvrtak izrazio zelju da produzi ugovor sa Olimpicom i to ce sutra biti ucinjeno.
Rak rana :lol:

Ledetu puno sreće. Pametan frajer.

Tanbabuka
Kontakt:

Post Postao/la Tanbabuka » 26 jan 2014, 15:28

DenchiNL je napisao/la:Lede neće doći iz nekoliko razloga:

1. Ima važeći ugovor s Olimpikom koji mu takođe ništa ne duguje, ima mjesto u prvih 11 i ako se ne varam vicekapiten je dole, sasvim mu je dobro
2. po stavci iznad to znači plaćanje obeštećenja za igrača koji je pred kraj karijere, to se neće desiti i nema nikakvog smisla, niti prati trenutnu transfer politiku FK SARAJEVA
3. Kvalitet igrača je upitan, pogotovo na duži period, vuče ozljede(spomenute), jedan od razloga što ne može igrati vani , ne može proći ljekarski, njegova forma je svjetlosnim godinama daleko od te njegove najblistavije sezone
4. ako se uzme u obzir da su na tržištu trenutno dostupni drugi , mlađi igrači bez ugovora (Sesar, itd.) a znatno boljih kvaliteta, onda svakako nema razloga
5. način na koji je otišao iz Sarajeva u 2 navrata , tj. kad je bio najpotrebniji (bukvalno pobjegao), ne ostavlja prostor nama kao klubu da ga dovedemo po 3.-ći put

stavka 5. važi i za Ivana Sesara, i vjerovatno je razlog zašto ni on nije u kombinacijama osim možda kao zadnja...
Lede je sa Sarajevom sve dog,a u ugovoru koji ima jos do ljeta stoji klauzulaza koju moze ici a koja je mnogo manje nego je Sarajevo ponudilo Borcu za Grahovca ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 15:30

Tanbabuka je napisao/la: Lede je sa Sarajevom sve dog,a u ugovoru koji ima jos do ljeta stoji klauzulaza koju moze ici a koja je mnogo manje nego je Sarajevo ponudilo Borcu za Grahovca ;)
nek je 5 eura
nema smisla plaćati pored slobodnog recimo Sesara, reprezentativac BH, 24 god.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 jan 2014, 15:32

Jedina mana kod Ledeta su po meni godine. Sve ostalo ima sto je potrebno ovoj ekipi. Cak ni godine su problem u smislu da su nedostatak da pruzi dobre igre, problem je placanje odstete starijem igracu. Ali nema veze, nace se neko rjesenje na sredini, mozda i Borac promijeni odluku.

Danas predstavljanje Delaca. Kurcimo se na aerodromu. 8-)

slika
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 26 jan 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 15:50

slika

tv kuće su tu :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 16:09

slika

a malen ha :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jan 2014, 16:09

Stigao je!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jan 2014, 16:11

sindrom šala preso i na presidenta
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 jan 2014, 16:12

Vidi malog. :mrgreen:
#divovi

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 16:12

slika

Dobrodošao Matej!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jan 2014, 16:15

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], antisisoja1919, benko21, bosnas_, casual033, jasmin10, Konzerva, mma_hz, MokraKifla, OzmoodPinglewood, Tarapi, TETRAPAK i 69 gostiju.