FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ribery sa 35 najagilniji i najbolji na terenu. Miler ocajan. Lewandowski profulo bi picku od Lise Ann. Rafinje me kosta 5 godina zivota
Nerealno šta mi gubimo majke mi moje. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- bavaracmujo
- Kontakt:
Sad ce prica izlizanih navijaca, slaba liga uprava napolje nevalja ovaj onaj niko itd, eto juventus se grci za titulu a rastavio ih real, toliko o kvalitetu liga.
Cestitke realu, odigrali su realovski bas kako oni znaju jaku odbranu i iskoristi sanse sto ti se nude.
Cestitke realu, odigrali su realovski bas kako oni znaju jaku odbranu i iskoristi sanse sto ti se nude.
- Nerminovic
- Kontakt:
ovo je za plakati ali nam i treba okvako kad ne znamo iskoristiti sanse fuj muka mi je znaci hocu da povratim
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nemoguće da se ono fulalo. Nemoguće.
Al Leva i muler se sudaraju
Al Leva i muler se sudaraju

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Preglupa transfer politika ponovo kosta Bayern. Jupp krpi kako moze, da si bar jos petorica imala nocas zelju kao Ribery i James glat bi se dobilo. Steta, dosta toga ce zavisiti od povreda za revans.
-
- Kontakt:
Nema bez kvalitetnih bekova nista ako vec igraju takav fudbal
Nevjerovatno da smo ovo izgubili..Ribery i James jedino da su nesto odigrali, ostalo tanko.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Vidjeli ste Ramosa, onako se igra u polufinalu LP, nabiješ loptu u tri pizde materine, boli te q hoće li ti se neko smijati i dobacivati. Vidjeli ste Ronalda, dva puta imao par metara i odmah bomba ka golu. Tako se igra. To smo mi izgubili. To nemamo i to je odlika šampiona.
-
- Kontakt:
Gotovo je ovo. Huane sve ti je oprošteno. Rafinhu **** motkom treba tjerati iz Minhena. Kaže nije hendikep izostanak Alabe
Zbog onog žuje je Ribery igrao za dvojicu i ovako star je bio naš najbolji igrač na terenu. Lewandowski
Thiaga treba tjerati iz Minhena podhitno
On nikada neće imati muda niti će šta dobroga uraditi u jednoj velikoj utakmici. Jamesu svaka čast, on i Ribery ubjedljivo najbolji. Desna strana bez Robbena ne postoji, govorio sam ja da smo ofanzivno limitirani jer će nam barem 2 krila uvijek biti povrijeđena i eto to se i desilo. Real zasluženo, uzeli su što im se pružilo i to je to.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Apsolutno preslikana utakmica od prosli puta...umjesto da se ode na 2:0 i rijesi utakmica...sami sebi zakomplikuju...sad prozivati nekog igraca nema svrhe...jednostavno izgubili su onu hladnokrvnost koju je Bayern krasila...tolike sanse a zabiti samo jedan gol....prosto kretnja igraca tj cijele ekipe nije bila na nivou...transformacija iz odbrane u napad nije nikako funkcionisala...nista jos nije gotovo..ali da bi prosli morat ce se poklopiti dosta stvari...a najprije drasticno popraviti realizacija...
Juppu svaka cast, ovo nije do njega, sve je dobro odradio pa i stavljanjem Mullera i Jamesa, ali kad nemas srece nemas, povrijedi se jedno krilo (Coman) pa onda i drugo pa onda i stoper uz Alabu i Vidala. Bude li Robben spreman za revans sve je moguce.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Prošli put smo ih dobili u madridu 2:1
Možemo opet.
Igrački nisu jači.
Drugo, mnogi su se usrali ko da igraju protiv ekipe meleća jbt
Revanš će bit bolji
Možemo opet.
Igrački nisu jači.
Drugo, mnogi su se usrali ko da igraju protiv ekipe meleća jbt
Revanš će bit bolji
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako Roben bude spreman, muler mora na klupu.
Hamo na desetki.
Toliso i martin u sredini.
Real igra na kvalitet pojedinca i jaku odbranu, ko ekipa su kita.
Možemo ih uzet
Hamo na desetki.
Toliso i martin u sredini.
Real igra na kvalitet pojedinca i jaku odbranu, ko ekipa su kita.
Možemo ih uzet
-
- Kontakt:
Sule odigrao odlicno, bolji od Boatenga tako da nije hendikep njegov izostanak, nadam se da ce Alaba moci da igra i Roben, Miler klupa i tako da imamo sansu ovako tanko mozemo i da debakl dozivimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
**** ti sreću i sve
Nevjerojatno da nismo barem 2:2 izvukli
Rafko idi u tri lijepe
Nevjerojatno da nismo barem 2:2 izvukli
Rafko idi u tri lijepe
- muhamedhulk
- Kontakt:
Najgora stvar kad ekstra postavis taktiku i onda samo individualne greske i potezi odluce utakmicu; slucajni golovi bekova i greska beka za gol halasa. Jos kad dodamo povrede igraca, ne zbog njih samih nego zbog nemogucnosti osvjezenja kasnije...pa onda i ovo (ne)igranje Thiaga i Lewata. Eto, rezultat sam govori.
Ako se Coman vrati mozda i imamo sansu, moracemo napasti, jbg.
Definitivno Lewata i Thiaga prodati, Rafinhu i Robberyja ne produziti, dovesti obicnog napadaca koji ce zabijati iz 5 metara i krilo ljevaka ala Thauvin i to je to.
Ako se Coman vrati mozda i imamo sansu, moracemo napasti, jbg.
Definitivno Lewata i Thiaga prodati, Rafinhu i Robberyja ne produziti, dovesti obicnog napadaca koji ce zabijati iz 5 metara i krilo ljevaka ala Thauvin i to je to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako bude igro Sandro, imate sanse.
Onog spijuna Perinog na tribine poslati.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prvo, bez Neuera ne možemo proći.sekerbay je napisao/la:Možemo ih uzet
Šta znači velik golman ne može se reći dovoljno, vidio si Asensiov gol, kroz uši ga zabi Urlichu a da je izletio na Neuera fulio bi čitav gol jer bi morao pokušati nešto nenormalno. Također i prvi gol je u domenu Neuerove odbrane.
Drugo, bez Robbena pogotovo. Ne postoji desna strana i ljudi samo brane drugu stranu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.