FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Samo da spomenem rafinji citavu familiju ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Takticka postavka odlicna. Trenerski dio posla izvanredan. Juppu cestitke i steta sto zbog 2 igraca nece uzeti tripletu. Fale krila koja ce praviti razliku. Ribery je bio dobar veceras, drugo krilo nije ni postojalo, iako je Bilal morao zabiti ono u prvom poluvremenu.
Izvedbeno lose. I u napada i u odbrani su bile greske. Takticku postavku su pojedinci zeznuli. Cestitke Francuzu i Kolumbijcu. Rafko, Thiago, Hummels, Muller, Lewa losi. Ovo je gotovo, nema se sanse. Nisu se zabile sanse koje su se morale. Fali tu kvaliteta, posebice po bokovima.
Izvedbeno lose. I u napada i u odbrani su bile greske. Takticku postavku su pojedinci zeznuli. Cestitke Francuzu i Kolumbijcu. Rafko, Thiago, Hummels, Muller, Lewa losi. Ovo je gotovo, nema se sanse. Nisu se zabile sanse koje su se morale. Fali tu kvaliteta, posebice po bokovima.
Spamm
Bukvalno se treneru nema šta prigovorit, onom početnom postavom, za koju ste svi kukali bi ih bukvalno pojeli sa Robbenom i Mullerom desno imali bi prostora naprijed ne bi morao Kimmich dolazit sa beka, isto tako i na lijevoj strani James i Ribery bez Rafinhe, ali ne da se usranom do potoka. Desna strana nam ej bila mrtva baš zbog činjenice da Kimmich nije smio naprijed, što se odrazilo fenomenalnom partijom njegovom u defanzivi.
Stvarno Jupp zamislio bogovski, ali znaju i navijači Reala da to nije gotovo i vidim po komentarima na internetu da ne dočekuju baš revanš tako lagodno.
Stvarno Jupp zamislio bogovski, ali znaju i navijači Reala da to nije gotovo i vidim po komentarima na internetu da ne dočekuju baš revanš tako lagodno.
-
- Kontakt:
Povreda Boatenga je možda i najgora stvar koja se desila u ovoj utakmici. Igrati sa Suleom na Bernabeu kada moraš ganjati rezultat je samoubistvo. Jedva je izašao sa terena tako da na njega sigurno nećemo moći računati. Robben isto neće igrati. Nadam se da će Alaba biti spreman jer sa njim bi Ribery mogao napraviti mnogo više. Comana isto ne treba očekivati, čovjek nije igrao 2 mjeseca i sada odjednom da zaigra u ovakvoj tekmi. A i ovom Monologu treba zabraniti da komentariše ovdje iako je moderator 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Real iskoristio šanse i pobijedio. I nije to nezasluženo jer sam ja takvog Bayerna navikao gledati, da od malo napravi puno. Večeras od puno šansi smo napravili jako malo. Čak nevjerovatno kakva je to neefikasnost.
Ribery zaslužuje statuu u Munchenu, James doživotni ugovor, a Thiago i Lewa ne znaju odigrati veliku utakmicu na visokom nivou. Ovaj prvi s onim visokim nabijanjem lopti na vlastitoj polovici pokazuje nedoststak imalo pameti, inteligencije. Pa ono napušena osoba ne bi onako radila. Zbog Kimmicha se moraju mnogi dobro pokriti kakvom krpom po glavi.
Martinez se lavovski borio, a povrede su nas pokosile. Ekipa se jeste borila, ali o nekim stvarims/igračima trebaju se dobra pitanja postaviti.
I Süle je za pohvalu, pravi tenk, gigant.
Šanse su svedene na minimum, ali svakako postoje. Prošli put se ostvarila ta pobjeda u regularnom toku, pokušat će se to opet naravno. Ali mnogo je toga večeras prokockano a zapravo je utakmica u jednom dijelu prvog poluvremena tako tekla po našem ukusu i bila je prava Bayernovska, Juppovska...Ali onda su došle čudne situacije...
Ribery zaslužuje statuu u Munchenu, James doživotni ugovor, a Thiago i Lewa ne znaju odigrati veliku utakmicu na visokom nivou. Ovaj prvi s onim visokim nabijanjem lopti na vlastitoj polovici pokazuje nedoststak imalo pameti, inteligencije. Pa ono napušena osoba ne bi onako radila. Zbog Kimmicha se moraju mnogi dobro pokriti kakvom krpom po glavi.
Martinez se lavovski borio, a povrede su nas pokosile. Ekipa se jeste borila, ali o nekim stvarims/igračima trebaju se dobra pitanja postaviti.
I Süle je za pohvalu, pravi tenk, gigant.
Šanse su svedene na minimum, ali svakako postoje. Prošli put se ostvarila ta pobjeda u regularnom toku, pokušat će se to opet naravno. Ali mnogo je toga večeras prokockano a zapravo je utakmica u jednom dijelu prvog poluvremena tako tekla po našem ukusu i bila je prava Bayernovska, Juppovska...Ali onda su došle čudne situacije...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Onakav hendikep u 20 minuta izgubis 2 jako bitna igraca niko ne bi bez posljedica prosao.Uopste nisam nezadovoljan,utakmica u Madridu ce da odluci prolaznika u finale.Bayern ima.moci i nece sigurno Real bez dobre muke proci dalje ako prodje.ima jos 120 minuta :p, prolazimo dalje 

VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Ko će osposobiti Riberya da ponovo igra za 6 dana 

Kad je Sule ulazio samo sam molio Boga da ne napravi penal, odigrao je sasvim pristojnu utakmicu, treba i to pohvaliti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez jake lige nema Bayerna pa da igra 11 Messija, ona Super liga je spas za Bayern. Može doći ko hoće, LP će se potrefiti jednom u 10 godina i to je to.
Real, nasuprot, u Španiji, ima sve uslove da postane ovo što jeste i postao je.
Real, nasuprot, u Španiji, ima sve uslove da postane ovo što jeste i postao je.
Apsolutno ja njemu vjerujem. Dobar u duelu, jak a i solidno brz, a kada je neko brži od njega on to nadoknađuje sjajnim postavljanjem. Jbg mora malo igrač i mislit glavom a to Süle za razliku od nekih radi. Može on sjajno odigrati i u Madridu. A mlad je i sigurno će biti i grešaka ali nema se njemu šta zamjeriti. Uglavnom prilično ulijeva pivjerenje.harden je napisao/la:Kad je Sule ulazio samo sam molio Boga da ne napravi penal, odigrao je sasvim pristojnu utakmicu, treba i to pohvaliti.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Joshua Kimmich frustriert: „So viele Riesenchancen hatten wir nicht mal gegen Hannover letzte Woche.
Toliko velikih šansi nismo imali ni protiv hanovera.
Toni Kroos gibt zu: „Bayern war vielleicht die bessere Mannschaft
Bayern je bio bolji
Al smijem garantovat da će momci izginut u madridu i odigrat ko 2013. godine.
Bitno je da robenova povreda ne bude ozbiljna.
Šteta za komana. On i riberi bi ih pojeli.
Al riberi...
Veliki igrači su najbolji u velikim utakmicama.
Čovjek je igrač utakmice.
Šteta što ne zabi onu veliku šansu.
Toliko velikih šansi nismo imali ni protiv hanovera.
Toni Kroos gibt zu: „Bayern war vielleicht die bessere Mannschaft
Bayern je bio bolji
To svi znamo.sljivo je napisao/la:Bez jake lige nema Bayerna
Al smijem garantovat da će momci izginut u madridu i odigrat ko 2013. godine.
Bitno je da robenova povreda ne bude ozbiljna.
Šteta za komana. On i riberi bi ih pojeli.
Al riberi...
Veliki igrači su najbolji u velikim utakmicama.
Čovjek je igrač utakmice.
Šteta što ne zabi onu veliku šansu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
Müller nista..ocekujem neki njegov glup gol u uzvratu.. Lewandowski isto nista, Javi je mogao bolje, kod gola je djelimicno kriv, od Rafinhe se uvijek mozes nadati onako necemu..steta sto Ribery ne primi bolje onu loptu i ne za i za 2-0. James ubjedljivo najbolji i najsigurniji igrac na lopti. Hummels mi je danas bio posebno trom i spor, prvise gresaka smo napravili, ne znam kako se kod nas nekkao prepadnu igraci kad imaju loptu u svojim nogama. Igrali smo bez desne strane bukvalno, moglo je ovo i moralo bolje.. Nije mi jasno kako se kod nas svi igraci al svaki put povrijede kad su najpotrebniji, bit ce tesko u uzvratu, mozda Neuer stane na gol? Dvije neprinudjene izmjene su nas izbacile iz takta..steta, Wagner je mogao ovdje dosta napraviti u skoku..
Postoji li sansa da ce Koman bit spreman za uzvrat ?
I da, navijam da im se povrijedi ramos. To bi bilo dovoljno.
Gledam golove na skaju, pa bayern je imo 6 velikih šansi u prvom pv. U drugom još 5 u drugom kuknjava
Gledam golove na skaju, pa bayern je imo 6 velikih šansi u prvom pv. U drugom još 5 u drugom kuknjava
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
Ko nam je kriv, da smo imali Gomeza a ne Lewandowskog možda bi i dali barem još jedansekerbay je napisao/la:I da, navijam da im se povrijedi ramos. To bi bilo dovoljno.

Ne. Upravo sam provjerio. Kažu tek u majuhifans je napisao/la:Postoji li sansa da ce Koman bit spreman za uzvrat ?

Napisao sam bio poduzi post ali....ipak kratko cu
Komentator na AS rece, "postali su crna macka za Bayern" i reklo bi se da ima tu istine.(malo su se stvari okrenule
)
Pehovi prosle godine, pa pehovi ove godine, sto sa povredama, sto sa nekim drugim stvarima. Eto Ribery tokom utakmice terorise odbranu Reala ali kada se nadje u jednoj stopostotnoj sansi izgleda kao amater..
Tako je to...znam da je mnogima najmrze kada se na ovakav nacin gube utakmice ali sta mozes... ima i ta bestia negra i zato je i u revansu sve moguce
Ako nemas srece dzaba ti sve...
Komentator na AS rece, "postali su crna macka za Bayern" i reklo bi se da ima tu istine.(malo su se stvari okrenule

Pehovi prosle godine, pa pehovi ove godine, sto sa povredama, sto sa nekim drugim stvarima. Eto Ribery tokom utakmice terorise odbranu Reala ali kada se nadje u jednoj stopostotnoj sansi izgleda kao amater..
Tako je to...znam da je mnogima najmrze kada se na ovakav nacin gube utakmice ali sta mozes... ima i ta bestia negra i zato je i u revansu sve moguce

Ako nemas srece dzaba ti sve...
-
- Kontakt:
Mi nismo imali sreće samo sa povredama, ovo ostalo ne treba pripisivati nesreći. Kao što si rekao Ribery je fantastičan igrač ali promašuje zicere jer su mu asistencije uvijek bolje išle. U drugom poluvremenu je imao 3 odlične prilike i svaki put je očajno šutirao. Imao je praznu lijevu stranu a on šutira u bliži ugao i naravno da će golman odbraniti. Također Lewandowski je promašio 2 zicera. Onaj ubačaj Jamesa u prvom poluvremenu je bio savršen a on je šutao direktno u Navasa. Situacija u drugom poluvremenu, izlazi sam na Navasa i šutira 3 metra od lijeve stative. Prvo sam mislio da je korner, a kada sam shvatio da je uspio onoliko promašiti sa kratke udaljenosti nisam mogao vjerovati. Mogao je jednostavno obići golmana i pospremiti loptu. Muller je isto promašio zicer u prvom poluvremenu. I šta očekivati nakon svega toga? Normlano da ćemo izgubiti.Bilall je napisao/la:Ako nemas srece dzaba ti sve...
Otkad ja pričam za Sulea, naš najbolji stoper.
Sve što je odigrao, a igrao je jednako kao i ova dvojica je najbolje odigrao, bilo tu nekih sitnijih propusta, ali najpouzdnaiji stoper, čovjek nije nekakav moderan stoper i ostale gluposti nego je ono što jeste STOPER, i to vrhunski. Malo je ovakvih danas, klasičnih vrhunskih stopera.
Real zasluženo!
Čitavo vrijeme sam imao osjećaj da igramo potrošeno, samo gledam ko će sljedeći van, ko će sljedeći tražiti predah.
Borili smo se, ali nisu svi među nama jednaki.
Odlične i fantastične partije su odigrali oni koji mogu da dugo trče.
Rodrigez najbolji na terenu, čitavo vrijeme svjež, trči, pokriva u napadu otklriva.
Kimih također čitavu utakmicu svjež, pokrio terena kilometara.
Sule, već sam rekao
Martinez, također pokrio terena, ali on je već načet povredama i nije nov, to znam tokom čitave sezone,
on teško da može pokrivati 90 minuta kako je nekad radio, možda sa nekim kao što je Švajni bio, primjer Toliso
,
Tijago nije taj, on je večeras prije svega umoran bio, nije mogao tempo da prati.
Od ostalih mogu još dobro trčati Miler i Humels, ali odigrali bezveze, posebno ovaj prvi.
Pored Rodrigeza Riberi najbolji, ne može kao nekad na velikom prostoru, nema snage za sprint, ali na malom prostoru što ih obrće, k'o djecu,
večeras mu je i Rodrigez dosta pomogao sa osvajanjem prostora i kvalitetnim loptama, pa je loptu primao većinom blizu 16, tu je svoj na svom.
Ovi ostali, prvo ne mogu meda, potrčati ne znaju.
Levat, najgori na terenu, i ne samo to, najgori igrač u ovoj ekipi, najgori karakter itd.
Hajde što je krampa, pa fula sve živo, ali što ne trči???
U njega si nekad ne možeš pouzdati, imaš osjećaj da igraš bez napadača, ničem se ne nadaš kada lopta ide u 16,
jer on nije npadač, on nema veze sa osjećajem za gol.
Tijago je igrač za male utakmice, veliki majstor, ali u ovakvim utakmicama ne pokazuje nešto,
interesuje se City, možda vrijeme da ide, ovo više nije slučajnost.
Boateng polovan igrač, čitavu sezonu šepa, a ne radi ništa, samo šalje duge lopte, koliko puta je ove sezone bio agresivan u duelu???
Večeras prvi put potrčao, ode loža, šta reći o njegovoj spremi, najnespremniji igrač zadnjih 2 godine.
Rafinha do greške dobar, siguran, kasnije ga dobro stigao umor, izgleda da i njemu godine znače.
Možemo ih dobiti u Madridu, samo bez straha, Real je otkrio da nisu kao nekad, zaista su prošle godine bolje odigrali kod nas, daleko bolje,
tu su nas nadigrali, ovo večeras na sreću, i našu nesreću, povrede, mijenjanje taktike.
Vraća nam se Alaba, taj ako ništa drugo može da trči 2 utakmice, Boa sigurno neće igrati, ali nema brige Sule je tu, i Toliso će biti full spreman.
Upitnik je nad Robenom i Carvajalom. Tu po toj lijhevoj strani će biti ključ Alaba, on treba da trči i pomogne Riberiju, još ako kod njih ovaj ne bude bio spreman eto veselja.
A šta i da bude, okretao je i njega Bilal večeras.
Vidjelo se da je bez snage, ali koliku želju ima, odakle je rezervu izvlačio, on je igrao na rezervi, ali kako se borio,
pusti me sa Levatom i ostalim koještarijama, da su upola k'o Bilal.

Sve što je odigrao, a igrao je jednako kao i ova dvojica je najbolje odigrao, bilo tu nekih sitnijih propusta, ali najpouzdnaiji stoper, čovjek nije nekakav moderan stoper i ostale gluposti nego je ono što jeste STOPER, i to vrhunski. Malo je ovakvih danas, klasičnih vrhunskih stopera.
Real zasluženo!

Čitavo vrijeme sam imao osjećaj da igramo potrošeno, samo gledam ko će sljedeći van, ko će sljedeći tražiti predah.
Borili smo se, ali nisu svi među nama jednaki.
Odlične i fantastične partije su odigrali oni koji mogu da dugo trče.
Rodrigez najbolji na terenu, čitavo vrijeme svjež, trči, pokriva u napadu otklriva.
Kimih također čitavu utakmicu svjež, pokrio terena kilometara.
Sule, već sam rekao
Martinez, također pokrio terena, ali on je već načet povredama i nije nov, to znam tokom čitave sezone,
on teško da može pokrivati 90 minuta kako je nekad radio, možda sa nekim kao što je Švajni bio, primjer Toliso

Tijago nije taj, on je večeras prije svega umoran bio, nije mogao tempo da prati.
Od ostalih mogu još dobro trčati Miler i Humels, ali odigrali bezveze, posebno ovaj prvi.
Pored Rodrigeza Riberi najbolji, ne može kao nekad na velikom prostoru, nema snage za sprint, ali na malom prostoru što ih obrće, k'o djecu,
večeras mu je i Rodrigez dosta pomogao sa osvajanjem prostora i kvalitetnim loptama, pa je loptu primao većinom blizu 16, tu je svoj na svom.
Ovi ostali, prvo ne mogu meda, potrčati ne znaju.
Levat, najgori na terenu, i ne samo to, najgori igrač u ovoj ekipi, najgori karakter itd.
Hajde što je krampa, pa fula sve živo, ali što ne trči???

U njega si nekad ne možeš pouzdati, imaš osjećaj da igraš bez napadača, ničem se ne nadaš kada lopta ide u 16,
jer on nije npadač, on nema veze sa osjećajem za gol.
Tijago je igrač za male utakmice, veliki majstor, ali u ovakvim utakmicama ne pokazuje nešto,
interesuje se City, možda vrijeme da ide, ovo više nije slučajnost.
Boateng polovan igrač, čitavu sezonu šepa, a ne radi ništa, samo šalje duge lopte, koliko puta je ove sezone bio agresivan u duelu???

Večeras prvi put potrčao, ode loža, šta reći o njegovoj spremi, najnespremniji igrač zadnjih 2 godine.
Rafinha do greške dobar, siguran, kasnije ga dobro stigao umor, izgleda da i njemu godine znače.
Možemo ih dobiti u Madridu, samo bez straha, Real je otkrio da nisu kao nekad, zaista su prošle godine bolje odigrali kod nas, daleko bolje,
tu su nas nadigrali, ovo večeras na sreću, i našu nesreću, povrede, mijenjanje taktike.
Vraća nam se Alaba, taj ako ništa drugo može da trči 2 utakmice, Boa sigurno neće igrati, ali nema brige Sule je tu, i Toliso će biti full spreman.
Upitnik je nad Robenom i Carvajalom. Tu po toj lijhevoj strani će biti ključ Alaba, on treba da trči i pomogne Riberiju, još ako kod njih ovaj ne bude bio spreman eto veselja.
A šta i da bude, okretao je i njega Bilal večeras.
Vidjelo se da je bez snage, ali koliku želju ima, odakle je rezervu izvlačio, on je igrao na rezervi, ali kako se borio,
pusti me sa Levatom i ostalim koještarijama, da su upola k'o Bilal.

Zadnja izmjena: Klare, dana/u 25 apr 2018, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: FRANK RIBERY i 3 gosta.