FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 25 apr 2018, 23:51

Od 'vakih završetaka sve ti se sve ogadi i onda uđeš u onaj mućkin začarani krug "biće bolje slijedećeg proljeća" a ono i tog bude isto. Zadnja četiri puta igrali svaki put dobro i sve popušili. I to sva četiri puta nas ubile neke povrede, kako, kako!?

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 apr 2018, 23:54

Ali prijatelji moji, mi nismo još uvijek ispali. Imajte to na umu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 apr 2018, 23:57

Za Robbena i njegove povrede se ne treba čuditi, puhne vjetar on se povrijedi. Boateng je isto sklon povredama, mada do izlaska je odigrao odlično.Hummels je kritičan, trebali ste njega spominjati a ne Boatenga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 apr 2018, 23:58

sljivo je napisao/la:Od 'vakih završetaka sve ti se sve ogadi i onda uđeš u onaj mućkin začarani krug "biće bolje slijedećeg proljeća" a ono i tog bude isto. Zadnja četiri puta igrali svaki put dobro i sve popušili. I to sva četiri puta nas ubile neke povrede, kako, kako!?
Guardiola otjerao Wohlfahrta > Guardiola kriv

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 apr 2018, 23:59

Bundesliga je napisao/la:
Bilall je napisao/la:Ako nemas srece dzaba ti sve...
Mi nismo imali sreće samo sa povredama, ovo ostali ne treba pripisivati nesreći. Kao što si rekao Ribery je fantastičan igrač ali promašuje zicere jer su mu asistencije uvijek bolje išle. U drugom poluvremenu je imao 3 odlične prilike i svaki put je očajno šutirao. Imao je praznu lijevu stranu a on šutira u bliži ugao i naravno da će golman odbraniti. Također Lewandowski je promašio 2 zicera. Onaj ubačaj Jamesa u prvom poluvremenu je bio savršen a on je šutao direktno u Navasa. Situacija u drugom poluvremenu, izlazi sam na Navasa i šutira 3 metra od lijeve stative. Prvo sam mislio da je korner, a kada sam shvatio da je uspio onoliko promašiti sa kratke udaljenosti nisam mogao vjerovati. Mogao je jednostavno obići golmana i pospremiti loptu. Muller je isto promašio zicer u prvom poluvremenu. I šta očekivati nakon svega toga? Normlano da ćemo izgubiti.
Ja koliko se sjecam posle godine smo imali peh i sa sudjenjem. Koliko god to sada ovim "realovcima" smetalo to je istina. Realovci nisu realni u mnogim raspravama. :D ali ajde to je sada neka druga tema. Sto se svih tih promasaja tice, problem je sto to nije tako uobicajeno za njih. ;)
Veceras se bas neuobicajeno puno prilika propustilo, i to od igraca koji u praksi iz dosta teskih pozicija zabijaju golove.
Ima ba, znas po sebi kada ti dodje taj dan pa nista ne ide od ruke, ili noge, kako god..

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 apr 2018, 00:03

Sto reci ozljede nas uniste svake godine.
Rafinhi se nema što prigovoriti ,zrtvuje se za ekipu i odigrao je solidno ,greska se dogodila jer igra na kontra strani i stalno je u krivom položaju.
Igramo konstantno ključne utakmice bez 4-5igraca i to je vise krajnje frustrirajuće.
Thiago nas sa svojom nonsalancijom u svakoj velikoj utakmici osteti,danas opet ne pokriva prostor na 16metara i Marcelo ostaje sam .

Riberiu skidam kapu . Muller nije igra na svojoj poziciji ,na krilu je bezopasan.
Nemamo neke izglede ali ne valja se predavati,opet bez alabe i robbena nam ne treba niti ici u Madrid

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2018, 00:05

Sad na ljeto moramo riješiti krila, i doktore, i odatle kretati. Sad poslije SP-a još će veća havarija da bude ako ne budemo pazili na to.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2018, 00:06

Bilall je napisao/la: Ja koliko se sjecam posle godine smo imali peh i sa sudjenjem. Koliko god to sada ovim "realovcima" smetalo to je istina. Realovci nisu realni u mnogim raspravama. :D ali ajde to je sada neka druga tema. Sto se svih tih promasaja tice, problem je sto to nije tako uobicajeno za njih. ;)
Veceras se bas neuobicajeno puno prilika propustilo, i to od igraca koji u praksi iz dosta teskih pozicija zabijaju golove.
Ima ba, znas po sebi kada ti dodje taj dan pa nista ne ide od ruke, ili noge, kako god..
Prošle godine je definitivno bilo katastrofalno suđenje na našu štetu ali večeras je bilo dosta dobro, imam zamjerke jer neki njihovi igrači nisu dobili žute kartone ali to su opet sitnice. Meni iskreno nije previše krivo kada ovako izgubimo, mnogo mi je teže kad izgubimo na onu krađu prošle sezone. Heynckes je odlično postavio ekipu, čak i kada smo morali izvršiti dvije prinudne izmjene. Bili smo bolji ali smo izgubili potpuno zasluženo kada se sve sagleda.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 apr 2018, 00:09

Ulreich, Kimmich - Sule - Boa - Alaba, Javi - James, Coman- Muller - Ribery, Lewa jedina šansa za pobjedu u Madridu, ali daj bože Alabu i Comana da pogledamo

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2018, 00:11

Ja koliko sam pratio u zadnje vrijeme, nema nikakve sanse da Coman bude spreman za Madrid.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 apr 2018, 00:14

Upravu si @harden zadnji put kad sam gledao na TM prvi trening Comana se očekivao 25.04. međutim evo sad mu prolongirali za 13.05., onda idemo Javi - Tolisso, Ribery - James - Muller i Lewa, nemamo više opcija.

A Alaba, on je mogao čak i danas nastupiti, ali eto prevencije radi sačuvan je, a možda je i bolje to, jer bi završio kao Robben i Boateng vjerovatno.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 26 apr 2018, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2018, 00:15

I Robben i Boa po prvim izvještajima imaju ozljede mišića, ako je tako, ništa ni od njih. Yebemu mater, pa nama se jedino Jupp nije povrijedio ove sezone od svih u klubu.
Jupp on Boateng's injury: "He felt pain in muscles, but we don't know yet but I think he will miss the second leg."
Niklas Sule: "I think if we had won 5-2 today, Real couldn't have had many complaints."
Zanimljiva izjava Sulea
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2018, 00:19

Javi - Tolisso, Ribery - James - Muller i Lewa
Pa zamisli 70min i krepani svi a na klupi jedino Braco i Jupp, ostali iz bolnice gledaju. Ne znam da li da se smijem ili placem
Zadnja izmjena: harden, dana/u 26 apr 2018, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 apr 2018, 00:19

Bundesliga je napisao/la:
Bilall je napisao/la: Ja koliko se sjecam posle godine smo imali peh i sa sudjenjem. Koliko god to sada ovim "realovcima" smetalo to je istina. Realovci nisu realni u mnogim raspravama. :D ali ajde to je sada neka druga tema. Sto se svih tih promasaja tice, problem je sto to nije tako uobicajeno za njih. ;)
Većinu si dobro rekao a ono što se ne smije desiti: krivo dodavanje Rafinhe koje je završilo primljenim golom, smiješna, čudna napucavanja lopte u vis na svojoj polovici os strane Thiaga - navodno dodavanja...Sve ostalo se i može razumjeti...desi se takav dan da ti nedostaje preciznosti i prisebnosti ali ovo prije nabrojano ne smije se dešavati. Jest da je Rafinha do tog momenta bio solidan, ali amaterski je pogriješio. Ali svakako da je danas glavni razlog poraza bio taj što se izostavilo mnogo šansi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 apr 2018, 00:25

harden je napisao/la:
Javi - Tolisso, Ribery - James - Muller i Lewa
Pa zamisli 70min i krepani svi a na klupi jedino Braco i Jupp, ostali iz bolnice gledaju. Ne znam da li da se smijem ili placem
Taman, ubacuj Hasana, da vidiš kako se "šparta" bekovski :mrgreen:
Niklas Sule: "I think if we had won 5-2 today, Real couldn't have had many complaints."
Ovo je 100% tako, sviđa mi se kako razmišlja. Isto tako mi se sviđa kako većina kaže da je zasluženo iako smo evidentno bili bolji. Može se ovo popraviti još uvijek, ne bi bio prvi put da dobijemo u Madridu. Povrede su sastavni dio igre, jeste da ih imamo previše kad najviše treba, ali do tog dođe kad imaš 26 veznjaka i 3 krila + jedno na posudbi.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 apr 2018, 00:27

Tiago katastrofa totalna,kakva kukavica ,kako je propo veceras uzas,za njega toni kros je igracina,al Lewa i Muller isto ispod nivoa,Muller je makar 10+ km pretrcao poprilico u prazno.
Ali nis nije gotovo,znam da je nekima drago zbog svega sto se desilo,jer je i pep dosegao samo do polufinala,zato i prizeljkuju da je ovo plafon.
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2018, 00:42

Šteta nismo zaslužili poraz al' kad promašiš one silne šanse onda te protivnik obično i kazni ipak dvije rane povrede prvo Robbena pa kasnije i Boatenga su nas izbacile iz takta.Mislim da još nije gotovo i da možemo u revanšu okrenuti stvari na svoj mlin Alaba će biti spreman a vjerovatno i Robben mislim da je Boa otpisan za drugi meč.

Thiago može odmah pakovati kofere katastrofalna utakmica svaki pas greška ako ga želi City odmah ga prodati.
Hummels dosta nesiguran ne znam šta se dešava s njim.
Sule dobra partija biće on naš stub odbrane u budućnosti
Kimmich,James čista desetka.
Ribery lomio koliko je mogao da je imao Alabu iza sebe onda bi i u napadu bio učinkovitiji ovako se previše trošio jer sa Rafkom iza leđa nije mogao puno napraviti.Da je primio onu loptu kako treba iu prvom pol vjerovatno bi poveli sa 2:0 a onda bi nakantali Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 26 apr 2018, 01:08

Bayern bolji, ali real uzeo zasluzeno. Fudbal mi se ponovo gadi. ****, postoji li ekipa koja je sjebala ovoliko utakmica u kojim je bila bolja? Falilo je 5 igraca i to je ozbiljan handikep, ali do kad ce se gubiti finala, titule, polufinala zbog nestvarnih promasaja igraca u koje se polazu nejvece nade? :crazy: :crazy: :crazy:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 apr 2018, 01:16

Sjedim negdje vani na klupi ima vec dva sata i jos mi nije jasno zasto je Rafinha nije vratio Ulreichu...covjek je uradio ono sto je nemoguce jednostavno nemogu da vjerujem koliko moras biti smotan da onako nesto uradis...ako ista samog smo sebe izbacili ovaj Madrid nije nista bolji od nas
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2018, 01:18

Nerminovic je napisao/la:Sjedim negdje vani na klupi ima vec dva sata i jos mi nije jasno zasto je Rafinha nije vratio Ulreichu...covjek je uradio ono sto je nemoguce jednostavno nemogu da vjerujem koliko moras biti smotan da onako nesto uradis...ako ista samog smo sebe izbacili ovaj Madrid nije nista bolji od nas
Bog ti dao pa ima se jos najmanje 90min igrati :crazy:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.