E jobo ga ti sad. Red Bull je vlasnik 5 timova sirom svijeta pored ova dva sto pricamo o njima imas jos RB New York,RB Brazil i RB Ghana, e sad prijatelju jel ti vjerujes i Bakiru kad kaze da ima samo jedan stan od imovine i to je to. Pa UEFa je napravila u svima zakonima rupe u zakonu da se malverzacije rade,citav svijet zna da je to isti vlasnik, e sad sto su oni kroz papire to odradili drugacije to je drugi par opanaka. Salzburg je Leipzigova filijala jer RBL je u jacoj ligi i veca je zarada nego u austriji samim tim guraju najvise RBL,od toga je i 19 transfera vec izmedju ta dva klubameepo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:08Nije isti vlasnik.A i Szozboslai se pita gdje ce ici.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:05Isti ti je vlasnik ta dva kluba,to je vec 19-ti transfer izmedju njih,zasto bi dobili za njega samo 25 mil,kad ce za god,dvije vrijediti barem duplo viseOldFashioned je napisao/la: ↑11 dec 2020, 14:17Yebem ti kruh kad je Leipzig za Milan postao Milan..
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bez Ibre u nedjelju ipak kako stvari stoje. Bennacer bi mogao biti spreman jer je odradio trening sa ekipom.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hajde postavi mi dokaz da vidim ako je tacno sto pises, da je dokazano, kao sto sam ti argumentovao da nemaju iste vlasnike. Mislis da bi neko bio toliko glup i da bi radio takve stvari u EU uprkos zakonima i riskirao drakonske kazne ne samo od UEFE vec sudova u Njemackoj i Austriji ?BuffonGigi je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:50Ajd hvala lijepo, ja sam ogranicen a ljudi zavrsavaju transfere izmedju 2 kluba kroz administraciju samo. Ja ti objasnjavam da je jedno teorija a drugo praksa, i da je ovo drugo dokazano, a ti opet svoje pa svoje.
To što ljudi rade transfere između sebe je slicno onom sto rade Lokomotiva i Dinamo ili Genoa i Milan.
Calciomercato: Milan have an agreement with French defender Mohamed Simakan. They now need to find an agreement with Strasbourg.
Nisam upućen koliko je pouzdan ovaj Calciomercato , samo prenosim vama što naletim na twitteru.
Ali nema razloga zašto ne bi Simakan pristao , pitanje je još eto mogu li naći dogovor sa Strasbourgom.
Nisam upućen koliko je pouzdan ovaj Calciomercato , samo prenosim vama što naletim na twitteru.
Ali nema razloga zašto ne bi Simakan pristao , pitanje je još eto mogu li naći dogovor sa Strasbourgom.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I ljetos su ga htjeli, možda i bolja opcija od Kabaka, samo ne znam koliko bi Strasbourg tražio za njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Milan management have been working concretely for a month to try and agree a deal ahead on next summer, and they have actually been given the green light from the player and have reached a total agreement.
However, the Red Bull group want him to move to Germany and for that reason he could sign for Leipzig next week.
However, the Red Bull group want him to move to Germany and for that reason he could sign for Leipzig next week.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Simakana sam gledo prije 4-5 kola. Igro desnog beka. Po meni nije nista bolji od Kalulua, ali eto. Danas ji dudbal je takav, ako ga ne platis 20 mil. ne cijenis ga, ne das mu da igra. Jedina razlika izmedju Simakana i Kalulua je da da su prvom davali da igra, a drugom nisu.
Simakan bi trebao biti stoper, dok bi Kalulu trebao biti bek, ne znam jbg vidjet ćemo.Ruicosta je napisao/la: ↑12 dec 2020, 12:46Simakana sam gledo prije 4-5 kola. Igro desnog beka. Po meni nije nista bolji od Kalulua, ali eto. Danas ji dudbal je takav, ako ga ne platis 20 mil. ne cijenis ga, ne das mu da igra. Jedina razlika izmedju Simakana i Kalulua je da da su prvom davali da igra, a drugom nisu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa i vi sad donosite sudove na osnovu jedne utakmice. 
Elem nejse, ovaj calciomercato je svejedno nepouzdan portal, bar po pitanju Milana, ne znam da su ikad išta pogodili.
I baš su otkrili toplu vodu sa tim što Simakan ima dogovor sa Milanov, pa nije tajna da je imao dogovor i ljetos, ali fazon je u klubu koji ga nije želio pustiti.
Kad god gledam Lester, zažalim što se nije doveo Fofana.
Elem nejse, ovaj calciomercato je svejedno nepouzdan portal, bar po pitanju Milana, ne znam da su ikad išta pogodili.
I baš su otkrili toplu vodu sa tim što Simakan ima dogovor sa Milanov, pa nije tajna da je imao dogovor i ljetos, ali fazon je u klubu koji ga nije želio pustiti.
Kad god gledam Lester, zažalim što se nije doveo Fofana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fofana je zvijer i kad čujem da viole hoće 40 mil za Milenkovica odmah mi on padne na pamet pa mi ne bude dobro 
Il Club più titolato al mondo!
Ma hajde treba Musaki dati 65 šansu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je navodno ubjedio Mađara da dođe tokom ljeta u Milan. Ali Salzburg ga "tjera" u Lajpcig. Doduše opet je sve do njega i njegovih agenata ili agenta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da je Maldini već obezbjedio Thuviana za zimu. Igrač koji bi oplemenio igru Milana za dodatnih 20% sigurno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
Thauvin gol, asistencija i skrivljen penal uz žuti karton. Plus je stalna opasnost za protivnike.
Rom ako bi Thuviane dosao na zimu ja bi se onda usudio reci da smo kandidati za titulu. Decko je opet u top formi nakon oporavka od povrede.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vrhunsko krilo. Igrač koji je potpuno sazrio, vratio je formu nakon povrede i bio bi od velike pomoći Milanu. Castilleja OUT a on da dođe i vrhunski posao.
Riješiti stopera te zamjenu za Kessiea i ekipa je potpuna.
Riješiti stopera te zamjenu za Kessiea i ekipa je potpuna.
Valjda ga Maldini sredi pa da dodje sad u januaru. Bio bi veliko pojacanje u napadu.
2 dan karantine
2 dan karantine
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Tamam onda Krunica prodati dok nije u losoj formi i ima mijutazu, jer realno njje za ove formacije izuzev zamjena Hakanu, ali bih radije Diaza gledao za klupe, veca je napast po pritivnike samo ako ohladi glavu i trener ga prizemlji.
Rade je zahvalan igrac, ali bih radije nekog drugog veznjaka gledao kao zamjena Kessiu u formaciji 4231 (4213). On mi je najbolji za 433 kao lijevi vezni.
Rade je zahvalan igrac, ali bih radije nekog drugog veznjaka gledao kao zamjena Kessiu u formaciji 4231 (4213). On mi je najbolji za 433 kao lijevi vezni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po meni je taj rezervni defanzivni vezni i najprioritetnija pozicija koja se mora pojačati u januaru.
Rekao bih Thauvin isto, iako Salamander ne igra loše, ali je i njemu i Samuu očajna završnica u napadu. I golove i asistencije na kapaljku daju, a koja je onda poenta krila ako rijetko ili nikako ne učestvuješ u golovima?
Čak mi ni stoper nije neki veliki prioritet dokle god Gabbia igra dobro, al' eto, neka što boljih opcija na klupi.
Rekao bih Thauvin isto, iako Salamander ne igra loše, ali je i njemu i Samuu očajna završnica u napadu. I golove i asistencije na kapaljku daju, a koja je onda poenta krila ako rijetko ili nikako ne učestvuješ u golovima?
Čak mi ni stoper nije neki veliki prioritet dokle god Gabbia igra dobro, al' eto, neka što boljih opcija na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sa pobjedom sutra Laziu bjezimo na +12 moglo bi se reci konkurent manje za top4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.