FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

socrates
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 27 jan 2014, 00:43

aS_Roma je napisao/la:Ne znate se radovati dobrim i lijepim vijestima svaki dan, ponašte se kao seljacine zadnje !!!
Do neki dan pricali nam o gašenju kluba, a sad posudjujemo igrace iz Celzija, razgovaramo sa najvecim klubovima na svijetu !!! Dalje , nudimo pare nasim konkuretima, kupujemo igrace iz nase lige , sto ni jedan klub nije uradio 20 godina , kupujemo kapitene iz drugih liga, dovode se sjajna imena za nasu ligu !!
Predstavljamo igrace na aerodromu sto nece u nasoj ligi ni jedan klub uraditi ni za 10 godina, marketing nam daleko najjaci u drzavi, pocinje akademija, rekonstrukcija stadiona !!!
Znaci sve nam je krenulo a vi se raspravljate trebali lede ili onaj iz sirije, zinula vam guzica za nepotrebene stvari, ne znate da uzivate u ovim trenucima , moramo li sami sebi najveci dušmani biti ??
Spustite malo tu bespotrebnu pricu i gluposti i uzivajte u ovim danima ..
svakog navijaca fks ovdje razumijem,pri tom mislim i na sebe naravno,ipak smo dugo tavorili skoro po svakom pitanju,grcali i pitali se,kako na zelenu granu,iscekivali i uz Boziju pomoc docekali bolje dane i svakim danom sve smo ozbiljnije sarajevo za evropske standarde,a za ove nase domace mi vec uveliko putujemo galaksijom.. :D
znaci i ovo pozitivno "raspravljanje" gledam kao dio radosti,zadovoljstva,jer jos nismo zakljucili s pojacanjima,a s prvim kolom (20) nastavka sezone bit cemo samo u tome,pa do samog kraja..
al' da je post jak,jeste.. ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jan 2014, 01:02

Head-u propade opklada :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 27 jan 2014, 01:25

Sabinho je napisao/la:Head-u propade opklada :lol:
Head je na isti nacin uzeo opkladu i s onim timeline,kad se kladio za delaca da ce doci,i hop..malo zatim aco ovom drugom urucio bananu...tako da timeline nije imao priliku sam sebe da banuje,sto bi sigurno i uradio.. :D

eh,isti je scenario i s ovim..opklada,malo zatim aco egzekutor, i ko moze reci da to opet nije bio onaj prvobitni timeline..bas mu se neda... :D
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jan 2014, 11:54

Sta je ovo od jucer niko nije potpisao.!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2014, 11:56

slika
#divovi

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jan 2014, 12:02

sekac je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ovo sad malo aktuelno oko golmana pa me interesuje, ko onog Ibru postavi da bude trener golamana? Zar nije bio ni jedan malo iskusniji trener da uleti tu, a nek mu Ibro bude pomoćnik dok malo ne stekne iskustva. :?
Nemoj tako Ibro je naš neka čovjek zaradi koju paru nemoj tako a pravi su golmani ne treba tu nešto extra sad.
Neke stvari treba cjeniti,ibrica mali zivi za vas klub,da mu date zoger,sav bi sretan cistio,samo da moze nesto doprinjeti. Moje je misljenje,da je prema njemu bilo gomila nepravde sa vase strane zadnjih godina,a jos je tu.
Trebate to cjeniti.
I ako nije dobar,nadoci ce,eno nama karic trener golmana,nidje veze
Sjetite se prve sezone amara u zelji,jel imao iskustva,jesu li ga svi osporavali,pa sta postade danas,najtrofejniji trener plbih svih vremena...

Boza
Kontakt:

Post Postao/la Boza » 27 jan 2014, 12:35

Konacno da se i ja slozim sa nekim iz protivnickog tabora,iako nisam bio za ibru upravu je @sarajlija

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jan 2014, 12:52

:D ibro jako dobro radi, momak se edukuje i trudi se mnogo ;) napreduje i treba mu pruziti priliku da radi

za grahovca otisla nova ponuda :D

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jan 2014, 13:23

Zna li se koliko je iznosila prva ponuda za Grahovca od strane Sarajeva?

Jos jedan ga je klub iz PL pokusao dovesti i poslao ponudu za njega koja je bila petocifrena i koja je odbijena.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jan 2014, 13:26

arhimed89 je napisao/la:Zna li se koliko je iznosila prva ponuda za Grahovca od strane Sarajeva?

Jos jedan ga je klub iz PL pokusao dovesti i poslao ponudu za njega koja je bila petocifrena i koja je odbijena.
Olimpic vjerovatno, ostali mogu sanjati o takvim ponudama.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 27 jan 2014, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jan 2014, 13:34

FRANK RIBERY je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Zna li se koliko je iznosila prva ponuda za Grahovca od strane Sarajeva?

Olimpic vjerovatno. ostali mogu sanjati o takvim ponudama.
Da,Olimpik je u pitanju ali nije bila neka basnoslovna ponuda koja se ne odbija.Mislim da je i Nijaz igrao na tu kartu teskog stanja u Borcu ali je ponuda odbijena.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jan 2014, 13:40

ponuda sarajeva je bila sa šest cifri ...
sad valjda ide nova sa procentom idućeg transfera
ko će ga znati,.. al do 31. on će biti igrač sarajeva jer se Borcu ne isplati čekati više

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 27 jan 2014, 14:11

Fol i oni poslali ponudu. Kažem ja da im je Sarajevo rak rana. Pa ne pomenuše u Borcu tu ponudu. Kažu da im je Sarajevo poslalo ponudu. Daj ba više. Ne možete se trkati.

Ovo da Sarajevo pokuša ispasti iz lige, ovaj tamo bi poletio da odmah ispadne dva ranga :lol:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 27 jan 2014, 14:24

Na stranu sve,šale i šprdnja,Nijaz Gracić je uradio puno za Olimpik,i pokazao se kao najsposobniji čovjek u premijer ligi... Tan mu je malo zeznuo planove,a da nije,Olimpik bi se sigurno borio za sami vrh do kraja sezone...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jan 2014, 14:26

SarajlijaTM je napisao/la: Neke stvari treba cjeniti,ibrica mali zivi za vas klub,da mu date zoger,sav bi sretan cistio,samo da moze nesto doprinjeti. Moje je misljenje,da je prema njemu bilo gomila nepravde sa vase strane zadnjih godina,a jos je tu.
Trebate to cjeniti.
I ako nije dobar,nadoci ce,eno nama karic trener golmana,nidje veze
Sjetite se prve sezone amara u zelji,jel imao iskustva,jesu li ga svi osporavali,pa sta postade danas,najtrofejniji trener plbih svih vremena...
Ma daleko od toga da Ibri sad treba dati nogu, nego mislim da je nama za neke vece uspjehe potreban malo iskusniji trener golama a neka Ibrice sa njim nek se usavrsava jer onda i on, uz svu ljubav prema svom poslu i prema Sarajevu moze mnogo postici, mnogo vise nauciti.
Evo recimo Emir je jako talentovan golman koji mnogo radi na sebi, mozda bi uz nekog, necu reci boljeg nego iskusnijeg trenera mogao mnogo da napreduje. To je moje misljenje, sto ne znaci da sam najpametniji ovdje. ;) ;)

E cuj saljemo ponude za igraca, sestocifrene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 jan 2014, 14:29

Jos malo pa cemo prodavati za sedmocifrene slika
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 jan 2014, 14:37

irh je napisao/la:Fol i oni poslali ponudu. Kažem ja da im je Sarajevo rak rana. Pa ne pomenuše u Borcu tu ponudu. Kažu da im je Sarajevo poslalo ponudu. Daj ba više. Ne možete se trkati.

Ovo da Sarajevo pokuša ispasti iz lige, ovaj tamo bi poletio da odmah ispadne dva ranga :lol:
Fol ili ne ponuda je poslana prije 20 dana i manja je od ove sto je Sarajevo poslalo ako je tacno da je 100 000 maraka u pitanju.Sto se tice trkanja sa Sarajevom i ovo ispadanje dva ranga,samo govori koliko nemas pojma.Prva stvar je da se svi timovi koji su u premijer ligi takmice jedan protiv drugog,druga stvar je da je Grahovac dobar igrac i da ce svako ko je u mogucnosti nastojati da vidi tog igraca u svom timu.I to je jedno pozitivno takmicenje.Svi koji prate desvanja u premijer ligi zna da Olimpik vec sada ima dosta igraca ciji je renome mozda i veci od Grahovca.I da ponuda za Grahovca uopste nije nemoguca.Druga stvar je ta da je i ta prva ponuda Sarajeva veca od onoga sto je Olimpik ponudio a ako vec razmatraju da posalju i drugu ponudu jasno je da se Olimpik ne moze sa Sarajevom trkati.Grahovcu zelim da nastavi karijeru u premijer ligi ponajvise zbog toga da se zauzstavi odljev svakog iole kvalitetnijeg nogometasa iz nase lige jer ce samim time i liga biti kvalitetnija.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 27 jan 2014, 14:49

arhimed89 je napisao/la:
irh je napisao/la:Fol i oni poslali ponudu. Kažem ja da im je Sarajevo rak rana. Pa ne pomenuše u Borcu tu ponudu. Kažu da im je Sarajevo poslalo ponudu. Daj ba više. Ne možete se trkati.

Fol ili ne ponuda je poslana prije 20 dana i manja je od ove sto je Sarajevo poslalo ako je tacno da je 100 000 maraka u pitanju.Sto se tice trkanja sa Sarajevom i ovo ispadanje dva ranga,samo govori koliko nemas pojma.Prva stvar je da se svi timovi koji su u premijer ligi takmice jedan protiv drugog,druga stvar je da je Grahovac dobar igrac i da ce svako ko je u mogucnosti nastojati da vidi tog igraca u svom timu.I to je jedno pozitivno takmicenje.Svi koji prate desvanja u premijer ligi zna da Olimpik vec sada ima dosta igraca ciji je renome mozda i veci od Grahovca.I da ponuda za Grahovca uopste nije nemoguca.Druga stvar je ta da je i ta prva ponuda Sarajeva veca od onoga sto je Olimpik ponudio a ako vec razmatraju da posalju i drugu ponudu jasno je da se Olimpik ne moze sa Sarajevom trkati.Grahovcu zelim da nastavi karijeru u premijer ligi ponajvise zbog toga da se zauzstavi odljev svakog iole kvalitetnijeg nogometasa iz nase lige jer ce samim time i liga biti kvalitetnija.

mojne se uvrijediti... ali dok Sarajevo ima limitiran budzet(tan je dao lovu ima se recimo 3 miliona) olimpic nema jer Gracic moze uvijek upumpati jos novca, tako da smatram da ako Gracic bude htio da ga ima imat ce ga prije Sarajeva vjeruj mi...
borac ce ga prodati za sto vise jer im od toga zavisi sezona cijela....

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 jan 2014, 14:53

Molim da se ime tog izdajnika ne spominje na ovoj temi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 27 jan 2014, 14:56

Mojne se ti naljutiti ;) , ali to su bivša vremena kada je taj mogao bilo šta upumpati. Ne želim ja sada o njemu i o tom klubu. Govorio sam o tome da svaki potez Sarajeva za njih znači alarm, a realno su nejaki za bilo šta ozbiljno. To je suština, a što ovaj filozof gore pokušava biti pametan to mene nekako ne zanima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”