FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj kad bi Serbecic sarnuo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- feniksptica
- Kontakt:
Da pitamo Besimovog brudu hoce l doc ?
I dje Vrancic yebo vi obitelj.
Da bi vratit Sabru i dat joj samo ovlast da ukloni ove sarajevske mahalase oko kluba. Prodisali bi.
Da bi vratit Sabru i dat joj samo ovlast da ukloni ove sarajevske mahalase oko kluba. Prodisali bi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ne treba nam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2023, 18:02Davnih dana došao u Sarajevo, i 100% se čekala ulazna viza. A znam da je i @Madafaka napisao da je došao u Sarajevo..napoleon72 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 17:58Ja jos cekam tog Kyeremeha, GiS prije 15 dana napisa da se malo strpimo i da je sve gotovo...
Nije bilo dobro bez mahale, sada još gore sa mahalom. Šta sada uraditi, možda treba pomiješati pola i pola.feniksptica je napisao/la: ↑27 jan 2023, 18:27Da pitamo Besimovog brudu hoce l doc ?

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Da vidimo ko ce Internazionale preuzeti
uljagaci su im omogucili 0 (nula) €

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Bgm Ayla prati Besim Serbecic, Mateo Pavlovic, Francis Kyeremah, Dzenis Burnic, Mario Vrancic, Stefan Kovac, Elvis Saric, Aleksandar Vukotic.
Pa vi vidite ko će biti od njih kod nas
Pa vi vidite ko će biti od njih kod nas

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Serbecic iskreno nikakav upgrade.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
E, nek' si mu rek'o!!! Popeo mi se na vrh ... svojim konstantnim pljuvanjem,tako da sam mišljenja i da nije naš navijač. Izgleda da bi se radovao, kao i svi naši dušmani, da nas Mirvić napusti i da mi u tom slučaju doživimo sudbinu "Čelika".nokee je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:25Ti nekome da napises da je botAntikloc je napisao/la: ↑27 jan 2023, 09:14![]()
![]()
![]()
Jbg,ja nisam bot ni sendvicar,pa shodno tome imam svoje misljenje i stav. Misljenje i stav se formiraju prema informacijama o trenutnom stanju. Kako su sva stanja u zivotu fluidna i prelazna,takva su i misljenja i stavovi ,slobodnih ljudi ( botovi se posebno racunaju ).
Kao porodicni fanatik Sarajeva,nekad nisam u stanju sasvim realno sagledati situaciju,jer sam de facto subjektivan. Tako da sam ,mada mi se ne svidja privatizacija,Tan,Mirvic,Dudic zelio biti pozitivan i hrabar. No,slijed dogadjaja je sprzio sve iluzije. Ne samo meni,nego svakom realnom covjeku.koliki god bio navijac.
Svakom je jasno da s Mirvicem ,necemo daleko stici. Zato ,cvrsto stojim uz odluke HZ za bojkot i borbu. Prvo da se pokusa urazumiti i normalizirati suludi hrasnicki kloshar a ako ne bude islo treba nastaviti dalje s borbom. Ne damo nikome nase Sarajevo !!
A ti botuj,koliko zelis. Ja ti uopste ne branim. Naprotiv ,podupirem tvoje pisanje,da se imam cemu smijati![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci prije 5 mjeseci nam je Gazda bio najbolji, nikad veca ulaganja, nikad bolje pripreme, nikad vise para, nikad bolja organizacija kluba i par losih rezultata ide prica da je klosar uhljup egomanijak, dziber itd. I ti ocekujes da te neko ozbiljno ovdje shvata.? Sibicar nema para iskesiro za jednog igraca obestecenje vise nego premier liga zajedno od kad postoji. Kakav si ti karakter, lik jadna li je tvoja zena i okolina..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
lahko cemo za stalak sto fali za teren
posudicemo im bivseg kapitena
posudicemo im bivseg kapitena
Imamo Traku Maldinija
FC United Of Manchester !
- ElCartel11
- Kontakt:
Govorimo o Serbecicu ne o Traki.
Koliko me sjecanje služi kad je Serbecic bio kod nas, 90% navijača je jedva cekalo, da ode nazad u Rosenborg jer je nakon početnih prvih par dobrih utakmica, postao taraba.
Tako, da ne znam zasto bi ga opet dovodili, radije vidim onda da uzmemo ovog malca sa kojim je Velež raskinuo ugovor.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ništa vraćati igrače, nemamo dobra iskustva sa bivšim.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2023, 19:44Govorimo o Serbecicu ne o Traki.
Koliko me sjecanje služi kad je Serbecic bio kod nas, 90% navijača je jedva cekalo, da ode nazad u Rosenborg jer je nakon početnih prvih par dobrih utakmica, postao taraba.
Tako, da ne znam zasto bi ga opet dovodili, radije vidim onda da uzmemo ovog malca sa kojim je Velež raskinuo ugovor.
Sve je ovo uzalud ako se ne dovedu bar jos 2 dobra defanzivca. Nas su sloga, celik i leotar trpali, tako da mozemo mi qurcu svirat u napadu ako ce nam opet trako igrati nazad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma 1 stoper još je sasvim dosta. Ne treba se trpati bezveze. Imat ćeš Martinovića i još jednog stopera novog, Čelika( koji mi izgleda kao strašan potencijal ), Traku, plus Aničić će biti u punom pogonu za nekih 20-25 dana, odnosno kad se momci vrate iz Antalije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan domaći stoper, nema tu puno pametovanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da Kvakic dolazi.
Ili on ili Suljic onaj Sved s nasim papirima 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Od kad se registrovao smrdi na plavo,tesko da i komsije nas znaju pljuvat gore od njega.eccehomo je napisao/la: ↑27 jan 2023, 19:23E, nek' si mu rek'o!!! Popeo mi se na vrh ... svojim konstantnim pljuvanjem,tako da sam mišljenja i da nije naš navijač. Izgleda da bi se radovao, kao i svi naši dušmani, da nas Mirvić napusti i da mi u tom slučaju doživimo sudbinu "Čelika".nokee je napisao/la: ↑27 jan 2023, 10:25Ti nekome da napises da je botAntikloc je napisao/la: ↑27 jan 2023, 09:14
![]()
![]()
![]()
Jbg,ja nisam bot ni sendvicar,pa shodno tome imam svoje misljenje i stav. Misljenje i stav se formiraju prema informacijama o trenutnom stanju. Kako su sva stanja u zivotu fluidna i prelazna,takva su i misljenja i stavovi ,slobodnih ljudi ( botovi se posebno racunaju ).
Kao porodicni fanatik Sarajeva,nekad nisam u stanju sasvim realno sagledati situaciju,jer sam de facto subjektivan. Tako da sam ,mada mi se ne svidja privatizacija,Tan,Mirvic,Dudic zelio biti pozitivan i hrabar. No,slijed dogadjaja je sprzio sve iluzije. Ne samo meni,nego svakom realnom covjeku.koliki god bio navijac.
Svakom je jasno da s Mirvicem ,necemo daleko stici. Zato ,cvrsto stojim uz odluke HZ za bojkot i borbu. Prvo da se pokusa urazumiti i normalizirati suludi hrasnicki kloshar a ako ne bude islo treba nastaviti dalje s borbom. Ne damo nikome nase Sarajevo !!
A ti botuj,koliko zelis. Ja ti uopste ne branim. Naprotiv ,podupirem tvoje pisanje,da se imam cemu smijati![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci prije 5 mjeseci nam je Gazda bio najbolji, nikad veca ulaganja, nikad bolje pripreme, nikad vise para, nikad bolja organizacija kluba i par losih rezultata ide prica da je klosar uhljup egomanijak, dziber itd. I ti ocekujes da te neko ozbiljno ovdje shvata.? Sibicar nema para iskesiro za jednog igraca obestecenje vise nego premier liga zajedno od kad postoji. Kakav si ti karakter, lik jadna li je tvoja zena i okolina..
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, Fouzi1, iliyaa8, Jadnimi, JavierBosnia, Konzerva, Napapijri, Pena, Rule_hz, SamoDaKazeem, Tatamata1946, Varijantas8 i 117 gostiju.