Hebo te kladionica, znači da ti je važnije da ti dobiješ 34 KM na kladionici nego da tvoj tim pobjedilucif3R666 je napisao/la:mladost obarska kostala zivota , haj sto su otkinuli 2 boda , nego sto me taj dan na kladionici oborise na dva listica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Za glasanje znam da je bilo nacionalno podjeljeno. A tu komisiju za tumačenje pravila jel se zna ko je sačinjava i koliko je ljudi u toj komisiji ?rammstein je napisao/la:mislim da prvo ide na komisiju za tumačenje pravila jer je glasanje bilo "nacionalno podjeljenjeno" i bez osvranja na pravila saveza i UEFA-e
a mozda su odmah poslali i UEFA-a
SRETAN BROJ - 1725
cisto malo svratio i uvidio ko je spreman ko nije, ko se trudi ko ne, hmmm, zanimljivo opažanje, priznajem...GriFFoNi je napisao/la:Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
sonik24 je napisao/la:cisto malo svratio i uvidio ko je spreman ko nije, ko se trudi ko ne, hmmm, zanimljivo opažanje, priznajem...GriFFoNi je napisao/la:Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
kakav Bilbija , vidi se iz aviona da je Velkoski spremniji duplo, tj. da je igrao polusezonu redovnosonik24 je napisao/la:cisto malo svratio i uvidio ko je spreman ko nije, ko se trudi ko ne, hmmm, zanimljivo opažanje, priznajem...GriFFoNi je napisao/la:Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sutra utorak,valjda ce biti kakve nafake.!
Nadamo se svi, inšallah.amypitar je napisao/la:Sutra utorak,valjda ce biti kakve nafake.!
SRETAN BROJ - 1725
- crozzer
- Kontakt:
Obradujte nas sa Grahovcem , hajmo upravo ! 
Slijede novi pregovori s Borcem ... aBd Grahovac je naš , samo da Krunić malo popusti 
Koliko godina ima Grahovac ?
Ima 21 godinu.Krokodil je napisao/la:Koliko godina ima Grahovac ?
Mislim da je 92 godišteKrokodil je napisao/la:Koliko godina ima Grahovac ?
Zadnja izmjena: HZSA1991, dana/u 27 jan 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Onda ga treba dovesti, potpisati na 2 - 2,5 god. i zdravo! 
do kada Velikonja treba da se izjasni?
Ja mislim da se sve treba znati oko transfera ,do AntalijeDesole je napisao/la:do kada Velikonja treba da se izjasni?
A vala mi je više tog natezanja sa Velikonjom pun ....., pa brate mili šta se imaš omišljati ili hoćeš ili nećeš. Ja bih njega prekrižio, fokusirati se na dovođenje Grahovca ako je moguće a ako ni to ne može, mislim da nam je ovo do sad dosta....
@sonik24
Još da je stadion naš ja mislim da ni Edis i Dino odmah pristali.
@sonik24
velikonja trazi angazman, tj posudbu u nekoj od liga 5 ili u portugaluhilmo je napisao/la:A vala mi je više tog natezanja sa Velikonjom pun ....., pa brate mili šta se imaš omišljati ili hoćeš ili nećeš. Ja bih njega prekrižio, fokusirati se na dovođenje Grahovca ako je moguće a ako ni to ne može, mislim da nam je ovo do sad dosta....
@sonik24![]()
![]()
međutim, problem je u tome sto nije dugo igrao a i ima visoku plaću za uslove klubova koji bi pristali d a ga posude pa su mu sanse da ce u naredna 3-4 dana naci klub JAKO MALE...
to znaci , da ima dvije opcije, ili klubpa i tribine u cardiffu (sto mu mislim ne odg) ili posudba kod nas... s tim, da su klubovi nasi dog da ce cardiff plaćati za njega
Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.rammstein je napisao/la:velikonja trazi angazman, tj posudbu u nekoj od liga 5 ili u portugaluhilmo je napisao/la:A vala mi je više tog natezanja sa Velikonjom pun ....., pa brate mili šta se imaš omišljati ili hoćeš ili nećeš. Ja bih njega prekrižio, fokusirati se na dovođenje Grahovca ako je moguće a ako ni to ne može, mislim da nam je ovo do sad dosta....
@sonik24![]()
![]()
međutim, problem je u tome sto nije dugo igrao a i ima visoku plaću za uslove klubova koji bi pristali d a ga posude pa su mu sanse da ce u naredna 3-4 dana naci klub JAKO MALE...
to znaci , da ima dvije opcije, ili klubpa i tribine u cardiffu (sto mu mislim ne odg) ili posudba kod nas... s tim, da su klubovi nasi dog da ce cardiff plaćati za njega
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
ja lika **** te zivot lomi nas ko staklo svojim citiranjem i optrecenjem, F K S sta je ovo braco mila 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.