alo_bola je napisao/la:admin je napisao/la:pa jel dosta više o zastavama?
interesuje li Zrinjski ikog ili samo zastave i mitingaši?
zaista je tužno šta su navijači i simpatizeri Zrinjskog dopustili da se od ove teme napravi. izuzev 2-3 kvalitetna forumaša, ovdje pišu samo neki politolozi, aktivisti, ljudi koje fudbal niti interesuje niti znaju dvije o njemu sastaviti. sramota, stvarno, da jedan uspješan premijerligaš nema 5 osoba koje će diskutovati o igri, igračima, dešavanjima u klubu...
pa kako to možeš napisati..pa pogledaj samo ko započinje stalno neke provokacije to nismo mi i skloni ih sa naše teme sa tim provokacijama pa ćemo moći u miru pisati o našem voljenom klubu...živio ti meni
provokatora, budala, trolova, plaćenika, djece, kontraša i ostalih razarača ima na svim temama. ali ovo što ste vi dopustili da se desi, to je stvarno žalosno. dopuštate da se uništi tema o klubu zato što se slažete s politikom koja se na temi promiče ili ste kontra one koju trolovi podmeću. to da li se slažete ili ne, nije moja stvar i zaista mi ne smeta, svako ima pravo na svoje mišljenje. ali za sve ima mjesto i vrijeme, a tema o HŠK Zrinjski nije mjesto promociju političkih ideja, već za diskusije o sportu.
Iskreno govoreći, za mene jedna aktivna tema manje ili više na forumu ne predstavlja mnogo. ali žalosna je slika koja se ovdje daje, a za koju znam 100% da nije tačna. ispada da za Zrinjski ne navijaju ljudi koje interesuje fudbal, već samo neke zastave, neke političke ideologije, grbovi, političke vođe... da to uopše nije klub koji okuplja ljude oko fudbalske ili nogometne priče, već oko nečeg sasvim drugog. ponavljam da znam da to nije tačno i da je zato i čitava stvar još gora.
realno gledajući IP adrese, 3-4 lika ovdje diriguju temom i svjesno daju sliku o Zrinjskom kao političkom pokretu, a ne nogometnom klubu. takvih ima i na temi o Sarajevu, Čeliku, Želji, Borcu, Rudaru (tu je ludak koji se time bavio kroz 100 nickova, nije to usamljen slučaj, daleko od toga)... ali se uglavnom, manje-više utope u masi onih koje interesuje klub, igra, sport, a ne zastava, grb, ideologija.