Zenicajesampion je napisao/la:sta ces ti ba navijati sve seljaci i dijapora na ovim utakmicama...Kad krene od kuce napuca se graha i kiselog kupusa, onda zalije pivom ili rakijom i fol on ce navijati. ...Smrde na kilometar..Ne moze ba zapamtiti dvije rijeci a kamo li da nauci neku pjesmu da se navija....Dodje u grad (a to se desava jednom godisnje) i obleti cijeli grad, umori se do tekme, pada sa nogu i udje na stadion i zavali se i prdi i smrdi...
Kakvi ba navijaci...Navijanja je bilo dok je bilo Robijasa na utamkici..
Potpis..bio sam na svakoj tekmi BiH u Ze i na 10-ak u Sa i fkt se atmosfere nisu mogle ni porediti prije...Samo kad pomislim na navijanje na tekmi BiH Norveska najezim se..Definitivno je na BP do Turske atmosfera bila neuporediva sa bilo kojim stadionom u BiH, medjutim nas voljeni savez se potrudio da i to s.ebe
Prvo sto su brat bratu duplo manje karti pustili u Ze u prodaji, a povecali taj broj u manjim sredinama, ajd preko toga se i nekako moglo preci, al kad sam pokusao s istokom kupljenim u Ze uc' na ulaz do juga preusmjeren sam na dio do sjevera jer kao karta je za taj sektor
UVIJEK je na tekmama repke 80% juga i barem 1/3, vecinom i 1/2 istoka(dio do juga) bilo iz Zenice i navijalo se horski, jednoglasno...Sada se i to sjebalo, jos kad vidim koliko nasih seljaka i onih gorih, seljaka iz dijaspore(nisu svi al' Bgm ih je velika vecina ) dodje mi da placem...Kosevo je vec odavno postalo skup seljaka kada repka igra, a izgleda i da je BP na dobrom putu...