Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Wolverine
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Wolverine » 19 nov 2009, 15:01

Denizmare je napisao/la:Sada je konacno razbijena fama o nasoj nepobjedivosti na B. Polju,zijanili smo vaznih utakmica isto kao i na Kosevu,tako da mislim da se trebamo malo vratiti na Kosevo bar kada igramo sa jacim ekipama,jer je cinjenica da u Zenici nismo dobili ni jednu jacu ekipu. To je moje misljenje,ne morate se sloziti. Mislim da su ovako skupe karte odgovarale samo ljudima u savezu da zarade na crno,jer na vecem stadionu ne bi bilo toliko potrebe za svercom.
zbog toga ne volim ove zagovornike koseva.

zasto bi kosevo moralo dobit vazne tekme ??? evo vam estonija, armenija pa bi vas onda vidili.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 nov 2009, 15:03

NIšta drugačije nije ni kad Hr igra na Maksimiru. Pa bude vatreno. Jednostavno se trebalo znati da će na ovu utakmicu uglavnom doći raja koja veze sa fudbalom nema, i malo pravih navijača. Na Koševu bi bar od 30000 bilo 10 000 onih koji znaju ponešto o stadionu i atmosferi. Na Bilinom smo ih imali 2000 (lupam) hiljade. Dobar primjer je Danska, i tu je većina raja pala s Marsa na stadion, ali kapacitet je dozvolio da bude i nezanemariv broj i onih drugih. Ni tad nije bilo sjajno ekstra, ali ipak daleko bolje nego sinoć.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 15:05

sarajlija89 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:teren fuj, navijaci sute, ponekad ono Bosna, nije do Zenicana. Vidite kakva je atmosfera bila kad je Sarajevo igralo sa Kluzem, pa sve je gorilo, i zato treba da se igra na Kosevu
ma nije do stadiona sto se tice atmosfrere !!! to je do organizacije navijaca na tribinama. mi nismo imali ni jednu navijacku grupu na stadionu, sve izmjesano normalno da nema navijanja. atmosfera je bila bolja 1000 puta dok su robijasi dolazili organizovano na jug, a fanatikosi na sjever. to jest kad su tribine bile poluprazne.

@sarajlija89- mogu zamislit koliko jese taj kone naputovao europom, pa da to moze reci.
e pa o tom ti ja govorim..oraganizacija kume...nista drugo

a za ovo drugo..pitaj njega sto je to izjavio....samo da posjetim da je taj isti cluj dobio romu u rimu,igro sa chelseaom u londonu itd.
a znas li ti koga je portugal sve pobjedzivo a mi se nadali da pobjedimo pa covjece jedan ronaldo kosta ko svi nasi igraci u reprezentaciji nogometni savez trener i citava nasa premijer liga ehehhehehehheh a mi hocemo pobjedu i hoces da pobjedimo spaniju u zenici jesil ti prisebi covjece pa spaniju nemoze ni brazil pobjedit kamoli mi a sto se tice koseva pa mi smo na kosevu od litvanije gubili a tek protiv moldavije sramota kad igra moldavija na kosevu isto ko kad igra spanija u zenici

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 nov 2009, 15:05

zasto bi kosevo moralo dobit vazne tekme ??? evo vam estonija, armenija pa bi vas onda vidili.
Zbog kapaciteta i terena.

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 19 nov 2009, 15:06

ma pljujte vi po HASETU kolko hocete al je najbolji stadion u drzavi i dzaba vam nemora igrat repka na njemu **** me se njihov problem
HZSA87

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 19 nov 2009, 15:06

Zasto bi se moralo igrati na Kosevu??? Iskreno BP srediti teren, po mogucnosti tribinu malo prosiriti, podici ili tako nesto i nastaviti igrati dole!!! jbg
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 15:08

Wolverine je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Sada je konacno razbijena fama o nasoj nepobjedivosti na B. Polju,zijanili smo vaznih utakmica isto kao i na Kosevu,tako da mislim da se trebamo malo vratiti na Kosevo bar kada igramo sa jacim ekipama,jer je cinjenica da u Zenici nismo dobili ni jednu jacu ekipu. To je moje misljenje,ne morate se sloziti. Mislim da su ovako skupe karte odgovarale samo ljudima u savezu da zarade na crno,jer na vecem stadionu ne bi bilo toliko potrebe za svercom.

pa vjerovatno jer je stadion kosevo najveci stadion :roll: a te manje tekme nek se igraju u zenici ili bilo gdje drugo i svako sretan....................a svasta....pa kako ne shvatate da je jos 20 000 ljudi moglo uci na kosevo,kako ne shvatate da je tih 20 000 sto je bilo u fan zoni i gledalo tekmu na projektoru moglo i vjerovatno zeljelo bit na stadionu a nisu mogli doci do karte...i jos pitaju sto kosevo.

Kosevo je drzavni stadion nesto kao marakana u Bg i tu repka mora igrat...e sad sto je nenormalana drzava i poremecen svaki sistem...nema tu pomoci.

i dosta od mene :lol: sta se ja imam raspravljat eto vam i repka i sve....

samo SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA i niko vise
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 19 nov 2009, 15:11

sarajlija89 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:

pa vjerovatno jer je stadion kosevo najveci stadion :roll: a te manje tekme nek se igraju u zenici ili bilo gdje drugo i svako sretan....................a svasta....pa kako ne shvatate da je jos 20 000 ljudi moglo uci na kosevo,kako ne shvatate da je tih 20 000 sto je bilo u fan zoni i gledalo tekmu na projektoru moglo i vjerovatno zeljelo bit na stadionu a nisu mogli doci do karte...i jos pitaju sto kosevo.

Kosevo je drzavni stadion nesto kao marakana u Bg i tu repka mora igrat...e sad sto je nenormalana drzava i poremecen svaki sistem...nema tu pomoci.

i dosta od mene :lol: sta se ja imam raspravljat eto vam i repka i sve....

samo SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA i niko vise
ma kume cemu se raspravljat sa njima
da smo igrali na kosevi i zijanili ko sinoc u zenici rekli bi svi kriv stadion
bolje je ovako
HZSA87

jassa_ba
Kontakt:

Post Postao/la jassa_ba » 19 nov 2009, 15:12

Ma dajte ba ljudi. Od 6 kvalifikacionih tekmi mogu se barem dvije odigrat na Kosevu a ostele u Zenici, ali sve unaprijed dogovorit da ne bude kasnije ova je tekma vazna igra se u Zenici, ha ja.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 15:14

jassa_ba je napisao/la:Ma dajte ba ljudi. Od 6 kvalifikacionih tekmi mogu se barem dvije odigrat na Kosevu a ostele u Zenici, ali sve unaprijed dogovorit da ne bude kasnije ova je tekma vazna igra se u Zenici, ha ja.
i ja sam za dogovor neka se prijateljske igraju na kosevu a ove ostale na bilinom posteno :D :D al dzaba kad nece reprezentacija ni te prijateljske da igra na kosevu nego idu u hrasnicu ;)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 nov 2009, 15:16

Wolverine je napisao/la:

Vjerovatno si navijac od juce,ja malo duze pratim od tebe ,tacnije od prve na kosevu sa Italijom. Zasto? Zato sto je to najveci stadion 38 000 i 15 nije isto,ako mislis da je najbolja atmosfera u Zenici onda sigurno nisi bio kad smo igrali 2 puta sa Danskom ,Spanijom,pa cak i Slovenijom na pocetku. Zasto je prije godinu,2,bila slabija posjeta pitaj lopove u savezu. Za spas nogometa u bih bilo je 20000. Uostalom svaka repka igra na najvecem stadionu. Bez ljutnje,ali mislim da bi vecina vas volila da igramo svugdje osim na kosevu,vozdra

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:16

Bila bi sinoc petarda protiv Portugala da se igralo na Kosevu...

Ma daj ba ljudi, budite realni....Gdje ces pobjedit Spaniju i Portugal...I vi ste smijesni....

Na BP smo izgubili samo 2 utakmice, Madzarska i Grcka, no tad se desavalo svasta..Spaniju ne mozemo pobjediti kad bi se na mjesecu igralo...A sto smo protiv Portugla izgubili pitajte Vedada Ibisevica....
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 19 nov 2009, 15:18

glupo je se raspravljati o stadionima, kad se zna da se treba igrati na najvecem staonu u drzavi, jos kad bi na utakmice isli samo BHF to bilo slicno kao i Sarajevo sa Clujem

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 19 nov 2009, 15:20

Zenicajesampion je napisao/la:sta ces ti ba navijati sve seljaci i dijapora na ovim utakmicama...Kad krene od kuce napuca se graha i kiselog kupusa, onda zalije pivom ili rakijom i fol on ce navijati. ...Smrde na kilometar..Ne moze ba zapamtiti dvije rijeci a kamo li da nauci neku pjesmu da se navija....Dodje u grad (a to se desava jednom godisnje) i obleti cijeli grad, umori se do tekme, pada sa nogu i udje na stadion i zavali se i prdi i smrdi...

Kakvi ba navijaci...Navijanja je bilo dok je bilo Robijasa na utamkici..
Potpis..bio sam na svakoj tekmi BiH u Ze i na 10-ak u Sa i fkt se atmosfere nisu mogle ni porediti prije...Samo kad pomislim na navijanje na tekmi BiH Norveska najezim se..Definitivno je na BP do Turske atmosfera bila neuporediva sa bilo kojim stadionom u BiH, medjutim nas voljeni savez se potrudio da i to s.ebe :roll:
Prvo sto su brat bratu duplo manje karti pustili u Ze u prodaji, a povecali taj broj u manjim sredinama, ajd preko toga se i nekako moglo preci, al kad sam pokusao s istokom kupljenim u Ze uc' na ulaz do juga preusmjeren sam na dio do sjevera jer kao karta je za taj sektor :shock: :shock:
UVIJEK je na tekmama repke 80% juga i barem 1/3, vecinom i 1/2 istoka(dio do juga) bilo iz Zenice i navijalo se horski, jednoglasno...Sada se i to sjebalo, jos kad vidim koliko nasih seljaka i onih gorih, seljaka iz dijaspore(nisu svi al' Bgm ih je velika vecina ) dodje mi da placem...Kosevo je vec odavno postalo skup seljaka kada repka igra, a izgleda i da je BP na dobrom putu...

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 19 nov 2009, 15:21

Ljudi utakmicu smo izgubili zbog Ćire ni zbog koga drugog. On je upropastio sve sa svojom debilnom formacijom.
Sjetite se samo početka kvalifikacija i utakmice u Murci sa Španijom, pa onda Turskom u Istanbulu, imali smo neku igru. Od kad je poceo eskprement Belgija i prosao od tada se nasa repka samo nateze sve jedva. Oman, Iran, Turska, Armenija jedva, Španija, Portugal itd...Ćiro kriv 100% nisu igrači nabijali lopte sto su tako htjeli vec im tako rečeno

Daj boze samo da ode nakon ovog ciklusa **** mu sve i 3-5-2. I maltertiranjem igrača gdje nikad nisu ni igrali tipa Jahića na štoperu, Ibričića i Salihovića da igraju kao Dani Alves preko cijelog terena, Ćiro idi molim te, hvala za sve bilo dosta
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 19 nov 2009, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

jassa_ba
Kontakt:

Post Postao/la jassa_ba » 19 nov 2009, 15:22

Zenicajesampion je napisao/la:Bila bi sinoc petarda protiv Portugala da se igralo na Kosevu...

Ma daj ba ljudi, budite realni....Gdje ces pobjedit Spaniju i Portugal...I vi ste smijesni....

Na BP smo izgubili samo 2 utakmice, Madzarska i Grcka, no tad se desavalo svasta..Spaniju ne mozemo pobjediti kad bi se na mjesecu igralo...A sto smo protiv Portugla izgubili pitajte Vedada Ibisevica....
Druze pusti Vedu na miru, malo si u pravu sto se tice velikih repki, ali kad pogledas te tekme ili nismo imali sportske srece ili su nas sudije pokrale.. I nemojte nikog krivit pa ni Dzekson nije imao srece kao ni Zlatan.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 nov 2009, 15:24

Vedo je more bit kriv i za svinjsku gripu. :roll:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 19 nov 2009, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 nov 2009, 15:25

Ove kvalifikacije smo izgubili jer smo se kroz cijele kvalifikacije oslanjali na 11 igraca,dok su oni igrali i nije bilo tako lose.Cim su pojedinci pali u formi i sustigli nas kartoni cijeli sistem se raspao.
Mi moramo imati bar 16 igraca koji ce ravnopravno konkurisati za prvi tim.Sjetimo se Medunjanina u zadnjoj tekmi.
Do slijedecih kvalifikacija ima dosta vremena da se neke stvari posloze.Posebno mislim na odbranu,treba nekim igracima davati malo vecu minutazu.Da steknu rutinu,sinoc nam je pola ekipe igralo na pozicijama koje inace ne igraju u svojim ekipama.Treba vrbovati ove mlade igrace koje imaju korijene iz Bosne.Posebno mislim na onu trojicu svajcaraca i onog mladog Harisa iz Newcastle-a

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 19 nov 2009, 15:26

EnZo_85 je napisao/la:Ljudi utakmicu smo izgubili zbog Ćire ni zbog koga drugog. On je upropastio sve sa svojom debilnom formacijom.
Sjetite se samo početka kvalifikacija i utakmice u Murci sa Španijom, pa onda Turskom u Istanbulu, imali smo neku igru. Od kad je poceo eskprement Belgija i prosao od tada se nasa repka samo nateze sve jedva. Oman, Iran, Turska, Armenija jedva, Španija, Portugal itd...Ćiro kriv 100% nisu igrači nabijali lopte sto su tako htjeli vec im tako rečeno
sta je to ciro mogao uraditi kad su mu nedostajala 4 vazna igraca, i u Belgiji nismo imali najvaznije, ja bi uradio isto kao i Ciro, a ni ti sigurno ne bi bolje

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 nov 2009, 15:26

....ovo sto su momci postigli i stigli do baraza je i preveli uspjeh za nas...vidim neki govore o nekoj teoriji zavjere....meni to uopste ne stoji jer dok ne rijesimo stanje u savezu uvijek ce ovako biti....kod nas u savezu sjede toalni anonimusi i zasto se onda cudimo kad nas sudija odere ili slicno nesto tome..ko ce to da lobira za nas u FIFI kad nam fudbalske velicine
nisu ni blizu saveza........ali zato u njemu ima mjesta za jednog usanovica,colakovica...da e nabrajam....npr za usanovca iz pouzdanih izvora znam da je bruku tekmi poslije poraza opijo se kao da je postao svjetski prvak....njih boli qrac za reprezentaciju a zasto bi onda i FIFU.....sami smo sebi krivi sto nas takvi ljudi predstavljaju u svijetu koji nemaju ama bas nikakav autoritet i onda se nesto cudimo kao niko nas ne voli...ma ne volimo mi sami sebe a zasto bi onda neko drugi...
Nema vise :P

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.