Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 05 dec 2009, 19:01

MElloo je napisao/la:citao sam negdje Florentino salje 40 mil za Gerrada na zimu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ako ode onda vam je u championship :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jos jedna odbijenica :mrgreen: :mrgreen: koja ce biti po redu :mrgreen: :mrgreen:
znal ko koliko je real dao golova liverpoolu dosad :?:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 05 dec 2009, 19:03

reds je napisao/la:ma dajte molim vas arsenal :mrgreen: topnici hahahha

ma covjek mi prica o odanosti igraca i navijaca,sjecas se samo sta je adebayor napravio kad im je dao gol,
pa kad ih je CKSA london razvalio na emiratesu na stadionu ostalo 100 navijaca,hahah pola ih napustilo stadion u 60 min.jahahahaha
i on meni prica o odanosti...hahahah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 dec 2009, 19:04

Admir_Sa je napisao/la:Za ovaj remi sa Blackburnom krivi su vlasnici, uprava, parry, sreca, losh teren, prevelika vlaga na terenu i smrdile linije sesnesterca

Nishta jos nije izgubljeno......
upravu si :mrgreen: :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 dec 2009, 19:05

rafa je napisao/la:A vama Adebayor dade kite,haa???
Sad ce vam otic i Fabregas,haaaa??
Daj molim te nema ti kluba.....
Liverpool i Manchester su klubovi za postovanje,iako mrzim scum imaju Giggsa i Scholesa sto je za svaku pohvalu,,
hahahahha kad se samo sjetim kako vas ADEBAYOR ZAJEBA..hahaha
de mi reci kako ih je zayebo adebayor bogati, cini mi se da je sam Wenger rekao Adebayoru, da mu je bolje da ide u City, i zato, poklopi glavu s necim da ti ne pada napamet

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 05 dec 2009, 19:06

Sjecas se kad im je dao gol,kako ga je samo proslavio.....omg--------ODANOST.hahahahah
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 05 dec 2009, 19:10

bil ti bio odan nekom klubu, ako ti trener kaze da ides, ti bi igrao zauvijek u liverpoolu, a rafa ti kaze, da predjes u drugi klub, to se odma zna da nisi pozeljan vise u tom klubu, zamisli kako se momak osjecao, kad mu je za to wenger, da sam bio na njegovom mjestu, trcao bi oko terena koliko me noge nose, i slavio pred navijace Arsenala.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 dec 2009, 19:12

Money,money,money....nema lojalnosti. Boli njega qrac za Arsenalom. A koliko znam i Terry je gotovo bio pred potpisom za city samo zbog love. A sto se tice Liverpoola,kakvi ste bili,jel bilo prilika danas??? i jel igro Kalinic?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2009, 19:12

rafa je napisao/la:A vama Adebayor dade kite,haa???
Sad ce vam otic i Fabregas,haaaa??
Daj molim te nema ti kluba.....
Liverpool i Manchester su klubovi za postovanje,iako mrzim scum imaju Giggsa i Scholesa sto je za svaku pohvalu,,
hahahahha kad se samo sjetim kako vas ADEBAYOR ZAJEBA..hahaha
Adebayor, pa pogledaj njegove izjave, čitaj malo klocu... Adebayor je otišao jer ga je Wenger otjerao, jer su navijači tako htjeli.....
A Fabregas, neće on sigurno još jedno 2-3 godine nigdje iz Arsenala, to ti garantujem... Nije Wenger lud, kao Rafa... mislim Benitez ne ti...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 05 dec 2009, 19:12

QUARESMA 18<<< je napisao/la:bil ti bio odan nekom klubu, ako ti trener kaze da ides, ti bi igrao zauvijek u liverpoolu, a rafa ti kaze, da predjes u drugi klub, to se odma zna da nisi pozeljan vise u tom klubu, zamisli kako se momak osjecao, kad mu je za to wenger, da sam bio na njegovom mjestu, trcao bi oko terena koliko me noge nose, i slavio pred navijace Arsenala.

To ti i govorim covjece kad bi Rafa rekao Gerrardu odlazi mislis da bi navijaci bili uz rafu bi qurac..

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 19:33

:( :( gdje ide ova sezona :?: lose
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 dec 2009, 20:06

ode Liverpoolu ova sezona u pi*ku materinu. jos ako siti pobjedi danas, u problemima su.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 dec 2009, 20:11

vama je ova sezona sjebana :roll: :o ne može više rafa voditi ekipu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 dec 2009, 21:17

city dobio hahahah lampard promasio penal :mrgreen:
Benitez: U ovakvim utakmicama bi trebali pobjeđivati

Menadžer Liverpoola Rafael Benitez bio je razočaran sa samo jednim bodom koji je njegov Liverpool osvojio na gostovanju kod Blackburna u 15. kolu Premiershipa...

Liverpool je pao na šesto mjesto na ljestvici, a za vodećim Chelseajem zaostaje 12 bodova. Ostali su ''redsi'' na samo sedam pobjeda (i pet poraza) u petnaestom nastupu ove sezone u Premiershipu, a kapetan Steven Gerrard nije uspio zasladati 500. nastup u klupskom dresu s pobjedom. Debitirao je baš protiv Blackburna u studenome 1998. godine...

- Ovo je tip utakmica u kojima bismo trebali osvajati tri boda. Imali smo nekoliko šansi, mogli smo pobijediti. No, imao je i Blakcburn svoje prilike, pa smo mogli čak i izgubiti. Igrački napredujemo, odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu, kada smo uveli još jednog napadača u igru (Ngog, op.a.). Blackburn je odigrao fizički vrlo čvrstu utakmicu, bili su jaki u zraku, te opasni iz kontranapada u drugom dijelu. Ipak, razočaran sam što nismo pobijedili – izjavio je Benitez.

Njegov kolega Sam Allardyce, koji se vratio na klupu Roversa nakon operacije srca, zažalio je za propuštenim prilikama svoje momčadi. U strijelce se mogao upisati i hrvatski napadač Nikola Kalinić, iako je u igru ušao tek u 77. minuti dvoboja...

- Bila je ovo velika predstava moje momčadi. Liverpool nije samo jedna od najboljih engleskih momčadi, već i europskih, a suprotstavili smo im se na pravi način u svim segmentima. Istina je da su oni pogodili gredu (Ngog), ali, ukupno gledajući, imali smo više čistih prilika od Liverpoola. Ovoga tjedna eliminirali smo Chelsea na našem terenu u četvrtfinalu Carling Cupa, a dans smo još jednom potvrdili da smo jako dobri na domaćem terenu – zaključio je Allardyce.

ma nemoj mi reci.... :D

Španska 'Marca'
Real za Fabregasa daje 50 miliona eura?
Španski sportski dnevnik Marca doznaje da su vodeći ljudi Reala voljni ponuditi 50 miliona eura za Arsenalovog veznog igrača i španskog nogometnog reprezentativca Cesca Fabregasa.
Marca piše da Realovi stručnjaci u 22-godišnjem playmakeru vide idealnog partnera Xabiju Alonsu u veznom redu ''kraljevskog kluba''. Možda oni tako to i vide, ali Fabregas je još ranije odbacio mogućnost za odlazak iz Arsenala.

Dobro je poznato da je ovaj sjajni nogometaš odrastao u Barceloni, ali je već sa 16 godina prešao u Arsenal. Barcelona se u niz navrata spominjala u kontekstu Fabregasovog povratka na Camp Nou. Tako su iz Barcelone tvrdili da su već stupili u kontakt sa Fabregasom i njegovim savjetnicima. Međutim, sam Fabregas je za Daily Mail izjavio:

- Definitivno želim ostati u Arsenalu. Da nije tako, već bih napustio ''topnike'' kada sam imao priliku, prije tri godine, prije dvije godinje, pa i prošle sezone. Vjerujem u Arsenalovu ekipu, vjerujem da s njom mogu ostvariti velike stvari. Naš trener vjeruje u nas više nego bilo ko drugi, osjećam se kao dio momčadi u koju on polaže velike nade.

haha evo vam sad topnici :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 dec 2009, 22:03

reds je napisao/la:city dobio hahahah lampard promasio penal :mrgreen:
Benitez: U ovakvim utakmicama bi trebali pobjeđivati

Menadžer Liverpoola Rafael Benitez bio je razočaran sa samo jednim bodom koji je njegov Liverpool osvojio na gostovanju kod Blackburna u 15. kolu Premiershipa...

Liverpool je pao na šesto mjesto na ljestvici, a za vodećim Chelseajem zaostaje 12 bodova. Ostali su ''redsi'' na samo sedam pobjeda (i pet poraza) u petnaestom nastupu ove sezone u Premiershipu, a kapetan Steven Gerrard nije uspio zasladati 500. nastup u klupskom dresu s pobjedom. Debitirao je baš protiv Blackburna u studenome 1998. godine...
joj rijeci :roll: mislim da benitez nema sta biti razocaran, kad se ne usudjuje dati sve sto ima na raspolaganju za pobjedu,onda je i ne zasluzuje :roll:
cini mi se da se malo n'gog "ufurao" otkako slovi za talenta i za mozda velikog igraca u buducnosti.....
Kada pogledamo ekipu reklo bi se da se igraci dobro poznaju,nije puno drugacije stanje u timu od prosle sezone,ali meni na terenu izgledaju kao stranci...toliko nesporazuma...ne znam gdje je onaj liverpoolski duh da se nikad ne odustaje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 dec 2009, 22:23

Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 dec 2009, 22:29

the scouser je napisao/la:Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.

Ew scenarij koji vam slijedi...rafa ce prodati babela,voronina i lucasa i dobiti ce dodati 15 mill funti za pojacanje. od ti ce para kupiti davida villu,i poceti cete trpati u drugom dijelu sezone,al necete stici do prvog mjesta. Ostat cete 6 bodova iza uniteda i 2 iza chelsea-ja...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 05 dec 2009, 22:31

majestic24 je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.

Ew scenarij koji vam slijedi...rafa ce prodati babela,voronina i lucasa i dobiti ce dodati 15 mill funti za pojacanje. od ti ce para kupiti davida villu,i poceti cete trpati u drugom dijelu sezone,al necete stici do prvog mjesta. Ostat cete 6 bodova iza uniteda i 2 iza chelsea-ja...
On Lucasa nikad nece prodat',a tih 15M ne daju Ameri jbg.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 dec 2009, 22:46

Ne dirajte Lucasa :D ,,danas je uz Gerrarda i Glena najbolji bio,,moze on kad hoce,,protiv Chelsea,Burnleya,Utd.,Evertona i Fulhama je dobar bio :roll:

Uglavnom za Babela je Dalglish ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 dec 2009, 22:46

Moj rodjo zivi u liverpoolu i kaze da nema sanse da odu vlasnici a ni rafa. Navijaci gotovo svi podrzavaju beniteza, dok su vlasnici-VLASNICI. Klub je njihov dok ga ne prodaju ili dok ne bankrotiraju... ipak se nadajte da ce kriza onu dvojcu malo zaobici i da vam da para za pojacanja. Svagdje je zagustilo (jedino ne u City-ju)..treba se strpiti...ja koliko znam da su ta dvojica dok su imali para da su ih i davali

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 05 dec 2009, 22:53

majestic24 je napisao/la:Moj rodjo zivi u liverpoolu i kaze da nema sanse da odu vlasnici a ni rafa. Navijaci gotovo svi podrzavaju beniteza, dok su vlasnici-VLASNICI. Klub je njihov dok ga ne prodaju ili dok ne bankrotiraju... ipak se nadajte da ce kriza onu dvojcu malo zaobici i da vam da para za pojacanja. Svagdje je zagustilo (jedino ne u City-ju)..treba se strpiti...ja koliko znam da su ta dvojica dok su imali para da su ih i davali
Hvala Bogu da ga podrzavaju kad znaju ljudi kakva je situacija,i ne samo oni nego i Rush,Dalglish i ostale legende al eto svako ima svoje misljenje,,samo je preglupo sto mu neko prigovara za Voronina,Kyrgiakosa,Lucasa i jos neke,,normala da ima kesa da bi bolje igrace od nabrojanih doveo,,opet ponavljam da je htio dovest Villu,Alvesa,Vidica izmedju ostalih za sicu dok nisu formirani igraci bili al se **** Rick Perry uvijek u transfere mjeso,,hvala Bogu da je otiso
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.