jos jedna odbijenicaMElloo je napisao/la:citao sam negdje Florentino salje 40 mil za Gerrada na zimu![]()
![]()
ako ode onda vam je u championship
![]()
![]()

znal ko koliko je real dao golova liverpoolu dosad

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
jos jedna odbijenicaMElloo je napisao/la:citao sam negdje Florentino salje 40 mil za Gerrada na zimu![]()
![]()
ako ode onda vam je u championship
![]()
![]()
reds je napisao/la:ma dajte molim vas arsenaltopnici hahahha
upravu siAdmir_Sa je napisao/la:Za ovaj remi sa Blackburnom krivi su vlasnici, uprava, parry, sreca, losh teren, prevelika vlaga na terenu i smrdile linije sesnesterca
Nishta jos nije izgubljeno......
de mi reci kako ih je zayebo adebayor bogati, cini mi se da je sam Wenger rekao Adebayoru, da mu je bolje da ide u City, i zato, poklopi glavu s necim da ti ne pada napametrafa je napisao/la:A vama Adebayor dade kite,haa???
Sad ce vam otic i Fabregas,haaaa??
Daj molim te nema ti kluba.....
Liverpool i Manchester su klubovi za postovanje,iako mrzim scum imaju Giggsa i Scholesa sto je za svaku pohvalu,,
hahahahha kad se samo sjetim kako vas ADEBAYOR ZAJEBA..hahaha
Adebayor, pa pogledaj njegove izjave, čitaj malo klocu... Adebayor je otišao jer ga je Wenger otjerao, jer su navijači tako htjeli.....rafa je napisao/la:A vama Adebayor dade kite,haa???
Sad ce vam otic i Fabregas,haaaa??
Daj molim te nema ti kluba.....
Liverpool i Manchester su klubovi za postovanje,iako mrzim scum imaju Giggsa i Scholesa sto je za svaku pohvalu,,
hahahahha kad se samo sjetim kako vas ADEBAYOR ZAJEBA..hahaha
QUARESMA 18<<< je napisao/la:bil ti bio odan nekom klubu, ako ti trener kaze da ides, ti bi igrao zauvijek u liverpoolu, a rafa ti kaze, da predjes u drugi klub, to se odma zna da nisi pozeljan vise u tom klubu, zamisli kako se momak osjecao, kad mu je za to wenger, da sam bio na njegovom mjestu, trcao bi oko terena koliko me noge nose, i slavio pred navijace Arsenala.
joj rijecireds je napisao/la:city dobio hahahah lampard promasio penal![]()
Benitez: U ovakvim utakmicama bi trebali pobjeđivati
Menadžer Liverpoola Rafael Benitez bio je razočaran sa samo jednim bodom koji je njegov Liverpool osvojio na gostovanju kod Blackburna u 15. kolu Premiershipa...
Liverpool je pao na šesto mjesto na ljestvici, a za vodećim Chelseajem zaostaje 12 bodova. Ostali su ''redsi'' na samo sedam pobjeda (i pet poraza) u petnaestom nastupu ove sezone u Premiershipu, a kapetan Steven Gerrard nije uspio zasladati 500. nastup u klupskom dresu s pobjedom. Debitirao je baš protiv Blackburna u studenome 1998. godine...
the scouser je napisao/la:Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.
On Lucasa nikad nece prodat',a tih 15M ne daju Ameri jbg.majestic24 je napisao/la:the scouser je napisao/la:Treba nam nesto da nas razdrma trenutno,bilo to pozitivno ili negativno,samo da bude bomba.
Ew scenarij koji vam slijedi...rafa ce prodati babela,voronina i lucasa i dobiti ce dodati 15 mill funti za pojacanje. od ti ce para kupiti davida villu,i poceti cete trpati u drugom dijelu sezone,al necete stici do prvog mjesta. Ostat cete 6 bodova iza uniteda i 2 iza chelsea-ja...
Hvala Bogu da ga podrzavaju kad znaju ljudi kakva je situacija,i ne samo oni nego i Rush,Dalglish i ostale legende al eto svako ima svoje misljenje,,samo je preglupo sto mu neko prigovara za Voronina,Kyrgiakosa,Lucasa i jos neke,,normala da ima kesa da bi bolje igrace od nabrojanih doveo,,opet ponavljam da je htio dovest Villu,Alvesa,Vidica izmedju ostalih za sicu dok nisu formirani igraci bili al se **** Rick Perry uvijek u transfere mjeso,,hvala Bogu da je otisomajestic24 je napisao/la:Moj rodjo zivi u liverpoolu i kaze da nema sanse da odu vlasnici a ni rafa. Navijaci gotovo svi podrzavaju beniteza, dok su vlasnici-VLASNICI. Klub je njihov dok ga ne prodaju ili dok ne bankrotiraju... ipak se nadajte da ce kriza onu dvojcu malo zaobici i da vam da para za pojacanja. Svagdje je zagustilo (jedino ne u City-ju)..treba se strpiti...ja koliko znam da su ta dvojica dok su imali para da su ih i davali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.