Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sta mislite dal ce zahladit imalo sad zbog ove kise, bilo je stvarno pakleno ovih dana
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Pitaj Kamenka Katića.nevjernik je napisao/la:sta mislite dal ce zahladit imalo sad zbog ove kise, bilo je stvarno pakleno ovih dana

Vom Jäger zum Gejagten
- adnan_nanda
- Kontakt:
i njegovu prst prognozugeronimo je napisao/la:Pitaj Kamenka Katića.nevjernik je napisao/la:sta mislite dal ce zahladit imalo sad zbog ove kise, bilo je stvarno pakleno ovih dana

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- reds_forever
- Kontakt:
joj jesu se oni sa radija M napalili na colu....ponose se time sto ucestvuju u organizaciji koncerta
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Arsenalisation
- Kontakt:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Rođen s tobom da budem
ako ce dres biti sljedece dvije sezone (kao posljednja dva), onda nije fail.
- Barcelona_1899
- Kontakt:
mozda ce im biti ovaj dres 2 sezone, ali pitanje hoceli torres biti tu 2 godineWolverine je napisao/la:ako ce dres biti sljedece dvije sezone (kao posljednja dva), onda nije fail.

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kuchi kuchi, kuchi letim ja
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa i ako ce biti dvije sezone on je napisao sezona 2010/2012Wolverine je napisao/la:ako ce dres biti sljedece dvije sezone (kao posljednja dva), onda nije fail.

Rođen s tobom da budem
Gde ste vi kise videli,ja je nisam video mesec dana.nevjernik je napisao/la:sta mislite dal ce zahladit imalo sad zbog ove kise, bilo je stvarno pakleno ovih dana

A voleo bi da padne da nas rashladi to je strasno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

koji je qrac ovom fb-u, nikad mi chat ne radi, samo kad meni neko nesta napise, sad mi treba a ne radi

pa tako se i pise kad dres traje dvije godine.Faraon iz Visokog je napisao/la:Pa i ako ce biti dvije sezone on je napisao sezona 2010/2012Wolverine je napisao/la:ako ce dres biti sljedece dvije sezone (kao posljednja dva), onda nije fail.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
brate ovo ti nesto ne radi, a bas me zanima ovoQUARESMA 18<<< je napisao/la:[url=http://www.---%20SPAM%20---.com/zanimljivosti/clanak/100719116]Ruže koje cvjetaju dok mujezin poziva na molitvu[/url]
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
YEAH, proradio mi Chat na fb, WOLIM WAS PUNO <3
[youtube][/youtube]
Legenda
Legenda

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.