KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

storm_raider
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la storm_raider » 20 apr 2010, 19:16

Pa ako cemo iskreno, ostaje blagi utisak da su sudije malo bile naklonjenije Bosni, ali to definitivno nije odlucilo utakmicu...
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 apr 2010, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 19:17

blazz je napisao/la:
harishp je napisao/la: Sudjenje kriminalno pa naravno omjer faula 28 Bosna 25 Siroki :roll:
nije mjerilo suđenja omjer prekršaja
bitan je kriterij i kad sudija svira

Bosna nevalja pet para doduše probudili su se nakon onih tehnički za Široki što je u konačnici i odlučilo odnosno prelomilo utakmicu
Najgore od svega kad te ekipa koja nevalja ni pet par para pobijedi.Kolika je tek vrijednost ekipe koja izgubi. :mrgreen:
Znaci duplo golo ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 20 apr 2010, 19:19

harishp je napisao/la:
blazz je napisao/la:
harishp je napisao/la: Sudjenje kriminalno pa naravno omjer faula 28 Bosna 25 Siroki :roll:
nije mjerilo suđenja omjer prekršaja
bitan je kriterij i kad sudija svira

Bosna nevalja pet para doduše probudili su se nakon onih tehnički za Široki što je u konačnici i odlučilo odnosno prelomilo utakmicu
Najgore od svega kad te ekipa koja nevalja ni pet par para pobijedi.Kolika je tek vrijednost ekipe koja izgubi. :mrgreen:
Znaci duplo golo ;)
majstore ja navijam za Bosnu al ovo je amaterska ekipa
nema od njih ništa
mi ne možemo pobjediti nijednu ozbiljniju ekipu a da nas ne puste ili pomognu sudije
to što si ti pristrasan razumijem al broj gledalaca na tribinama govori dokle se doguralo

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 20 apr 2010, 19:23

blazz je napisao/la:mi ne možemo pobjediti nijednu ozbiljniju ekipu a da nas ne puste ili pomognu sudije
Evo ga, bilo je samo pitanje kada ce neko poceti srati o kupljenoj/pustenoj utakmici. I jos ima obraza i hrabrosti izvaliti glupost da smo ove sezone svakog ozbiljnijeg protivnika dobili na taj nacin, bez da se potrudi pa da barem dadne gram argumentovanih dokaza za svoju tvrdnju koja granici sa idiotizmom.

Ovu utakmicu smo imali srece jer nas je proradila trica. Niko, kome IQ prelazi granicu pastmrkinog, ne moze zakljuciti da utakmica moze biti "pustena"/kupljena kada te trojka onako krene. Mi smo zeljeli pobjedu vise nego sto je tu pobjedu zelio Siroki.. Tu se krije sva tajna ovog Bosninog "uspjeha".
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 19:25

Ma znam da si navijac petoparaca :mrgreen: Al mi to nekako kiselo izgleda od tebe.
Ne radi se o pristrastrosti vec o halabuci zvana sudjenje od strane bas ovih kako ti navede ''pristrasnih''.
To lose sudjenje se moglo obiti i Bosni od glavu u istoj mjeri.
Jer gresaka je bilo na obje stane u stvari samo sa jedne strane i to sudija.
Ako je neko totalni kloc ni stotinu tehnickih koji protivnik dobije nece ih iskoristiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 20 apr 2010, 19:34

Megaloman je napisao/la:
blazz je napisao/la:mi ne možemo pobjediti nijednu ozbiljniju ekipu a da nas ne puste ili pomognu sudije
Evo ga, bilo je samo pitanje kada ce neko poceti srati o kupljenoj/pustenoj utakmici. I jos ima obraza i hrabrosti izvaliti glupost da smo ove sezone svakog ozbiljnijeg protivnika dobili na taj nacin, bez da se potrudi pa da barem dadne gram argumentovanih dokaza za svoju tvrdnju koja granici sa idiotizmom.

Ovu utakmicu smo imali srece jer nas je proradila trica. Niko, kome IQ prelazi granicu pastmrkinog, ne moze zakljuciti da utakmica moze biti "pustena"/kupljena kada te trojka onako krene. Mi smo zeljeli pobjedu vise nego sto je tu pobjedu zelio Siroki.. Tu se krije sva tajna ovog Bosninog "uspjeha".
smiješan si
to za pušteno ne mislim na ovu utakmicu već onu sa Zvezdom kad su našim zvijezdama ispadale lopte iz ruku jer su se vjerovatno noć ili dvije prije nalili
u zadnjoj četvrtini Zvezda se trudila promašiti napad odnosno nisu ni igrali košarku a zadnji napad od dvadesetak sekundi kod minus jedan kad sve ekipe idu na dva poena Radivojević je stajao ko ukopan pimplajući loptu skoro na centru i onda opalio reda radi sa devet metara kad se i nasmijao kontajući da je zamalo nas mogao zaviti u crno iako mu nije bila namjera
znam ja dobro šta je pušteno a šta nije i gdje sudije guraju

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 apr 2010, 19:37

blazz je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:

smiješan si
to za pušteno ne mislim na ovu utakmicu već onu sa Zvezdom kad su našim zvijezdama ispadale lopte iz ruku jer su se vjerovatno noć ili dvije prije nalili
u zadnjoj četvrtini Zvezda se trudila promašiti napad odnosno nisu ni igrali košarku a zadnji napad od dvadesetak sekundi kod minus jedan kad sve ekipe idu na dva poena Radivojević je stajao ko ukopan pimplajući loptu skoro na centru i onda opalio reda radi sa devet metara kad se i nasmijao kontajući da je zamalo nas mogao zaviti u crno iako mu nije bila namjera
znam ja dobro šta je pušteno a šta nije i gdje sudije guraju
Iza blazz-a se krije jedna holivudska zvijezda.Da pomognem:glavna je uloga u filmu "Conspiracy Theory".
Igrači Bosne igraju ispod prosjeka cijelu sezonu.Obraćaju više pažnje kad će plata?Hoće li biti plate?Pa onda štrajkuju....Pa se onda uozbilje i odigraju sjajne tri tekme.Pa onda ligu 6 igraju na jadnom nivou.Sad nam sljedi loša tekma jer će vjerovatno saznati da će im plata kasniti dan. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 20:57

Dobro kad covijek uzme koliko se u KK Bosnu ne-ulaze i gledajuci ovu Igokea koja se kao biva pojacala kao da ce se prosetati ligom veceras i od Capljine fasovase.Tako da uvijek od goreg ima jos gore. :mrgreen:
Ipak nakon svega ovog ocekujem finale Bosne i Sirokog.
A ovi nek pure jos jedu. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 apr 2010, 21:03

neno#4 je napisao/la:
fera je napisao/la:opet deranje veceras... kako stvari stoje imacemo jos duela sa sirokim jer oni ce biti prvi mi 4. ako i to uspijemo kako smo krenuli... trudicu se da ne pratim vecerasnju utakmicu i da ne saznajem rezultat u skorije vrijeme jer dosta mi je vise negativnih stvari...
sta ti je????ja sam taj koji je uvijek bio pesimista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..danas cemo da ih dobijemo :D :D :D :D
ma vidis cim ja pocnem kenjati pobjedimo :D ja sam taj koji motivise ove igrace :P
You are someone else I am still right here

amercheka
Kontakt:

Post Postao/la amercheka » 20 apr 2010, 21:45

danasnja utakmica je dokaz da bosna uz maksimalno zalaganje i borbom za svaku loptu,sto nije bio slucaj u prethodnim utakmicama moze dobiti taj ''mocni'' siroki....
Vince Carter-Best Dunker of All Time!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 20 apr 2010, 21:51

Eki mocni siroki :mrgreen:

Jadovani dobili jadove....epilog nocasnje utakmice
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 20 apr 2010, 22:08

Siroki je trenutno naj mocniji i nas naj jaci klub ,i oni su vec finalisti sa prve pozicije ,htjeli mi to ili ne ...
A kk Bosna ako zavrsi na drugoj poziciji je VELIKI USPJEH ,sa ovako zalosnim mozgovima ...
Muha nemoze igrati organizatora igre ni 5 min..,,zbog iscrpljenosti a i zato sto nezna sta da cini sa loptom ...Svi su neki prosjek za nasu ligu ...

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 20 apr 2010, 22:15

Nebi rekao da su prosjek.Šehović,Kojadinović,Rakočević...su sasvim dobri igrači mada je danas meni najbolji bio Boža.Kod Bosne je najveći problem pristup pa onda i visina koju treba kompenzovati sa bržom igrom nešto kao protiv Širokog nakon onih tehničkih.Mora se priznati da su dobro odigrali taj period igre.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 20 apr 2010, 22:53

ja navijam za bosnu,al realno nesjecam se kad je situacija bila ovolko losa...i jos uz omoc sudija jedva dobijemo oslabljeni siroki....koji je trenutno duplo bolja ekipa bez mejsona,a sa njim da nepricamo...a netreba im platu ni da t,nezznam cime su je zasluzili
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 23:04

Koliko para toliko muzike,cak muzike imamo i viska. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 apr 2010, 23:43

čestitke na pobjedi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 apr 2010, 00:01

ja se divim nama, ovih 200 komada sto dodje gore da gleda ovu lakrdiju...stvarno nisam mislio da ce ovaj poraz od ove ispodprosjecne bosne navijacima sirokog(bar ovim realnim) ovako tesko da padne...da odmah nesto razjasnimo, rekao sam na obje teme fino da ce bosna da ovo dobije..siroki nije nista odigrao, vjerujte meni...dvojica ljudi koji su sa mnom gledali tekmu(prepoznat ce se), znaju sta ja mislim o ovogodisnjoj lakrdiji od ove bosne....bosna nije odigrala apsolutno nista...da pocnemo odmah od licnih i tehnickih da to razjasnimo....kada je bajic fauliran licna ok, ali puljko vice dere se, velic sa klupe utrcava u teren psuje sve zivo i onda na kraju vjerovatno sluzbeni predstavnik kluba dolazi iza klupe gdje je sjedio blizu parketa da se objasnjava sa sudijama.jedna tehnicka je bila znaci druga ne..siroki je tu ostecen samo za dva bacanja...stembergerova cista namjerna u napadu.....bozo cista nesportska, feliks isto tako covjek mu oduzeo loptu on ga povlaci sa ledja.....sto se tice utakmice..jovanovic solidan, par finih pasova...seha nista, nista, ne znam stvarno(covjek usred tekme prica sa predsjednikom) ...sarajlija premalo igrao, za neki sud, jedan od rijetkih koji se uvijek borio....feliks, standardna njegova gnjavaza, davi loptu, carini je jednostavno previse...uvijek on solidno odigra, ali nekako nonsalantno....pasalic, davno je taj covjek trebalo da ide van, davno (ali kao sto @deniso rece kad vidim ove kako se ponasaju on je taj koji treba da ide nakon svih njih)...sto je najtuznije gorjan radonjic, totalni antikosarkas je danas okrenuo utakmicu zajedno sa bozom....bozo, jednostavno meni je ovaj covjek jedini igrac koji je sve utakmice odigrao korektno.....milan milosevic, covjek kojeg bih ja prvog otjerao...koja je to bagra dragi Allahu....samo sutira nerezonski stoji na trici citavo vrijeme...centri su posebna prica...bajic jednostavno je dao par presretnih koseva, ali zato odbrana nula nula...rakocevic je dao poena, ali nije to taj dominantni centar na kojeg mozes da se oslonis....grgat, dobar kao i obicno, ali ruku na srce covjek najcudniju kosarku igra koju sam ja u zivotu gledao, pa covjek prije nego sto primi loptu toliko puta protivnika opali laktom da je to cudo jedno...spralja je doktor kosarke, kao sto je to ivan ivanovic...covjek sve ima...razlog zasto je siroki izgubio je los sut iz daljine stembe i puljka....nije ih islo jednostavno, nista nisu mogli da pogode...ramljak grijesio u pocetku, velic ga zeznuo na pocetku...naletilic postigao osam poena, rekord karijere, heheeh...covjek igra korektnu odbranu, sasvim solidno napad steka ali sta boze moj....colak takodjer bio dobar.....bez sumnje siroki je najbolji u ligi, osvojit ce to glat, tako da ne treba da pricate o sudijama toliko...bosna je dobila onda jednom na pecari kada je bilo smijesno sudjenje kada je bremeru svirano osam sekundi a covjek pokazuje da je lopta mokra.....

P.S. danas mi ivan kaze da je bas spreman i da je poceo da radi strasno.....ko zna, ako dogodine odemo u nlb, sto ja iskreno ne bih volio da se patnja jednom okonca mozda covjek i ostane kod nas....
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 21 apr 2010, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 apr 2010, 00:18

nemoj tako za naletilica on je nas talent i nije jednom je dao 20 ja mislim da sam to negdje procitao... :D :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 apr 2010, 00:19

iznenadjen kad sam vidio rezultat :) cestitke igracima bosne
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 apr 2010, 00:26

Barney Stinson je napisao/la:nemoj tako za naletilica on je nas talent i nije jednom je dao 20 ja mislim da sam to negdje procitao... :D :D
Jest mozda u ulicnom basketu protiv tebe. :P :lol:
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.