FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
haj dobro nek vi sve znate ja kazem kako sam cuo a bmk sta vi pricate ja ovo nisam izmislio i ovdje ne bi trebali pricat od navijackim skupinama nego o fks
ps jeste vidjeli sto se opstina pretrgla sa parama
ps jeste vidjeli sto se opstina pretrgla sa parama
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Do subote ce se znati hoce li Trivunovic potpisati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nismo to htjeli al` rat nas podijeli.. Lešinari Horde zla šalalalavlado lesinar je napisao/la: Da nebi rata sad bi bili braća
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
molio bi da komentare sto se tice veze između nas i navijaca dynama dresdena ostavite sa strane ..
nije forum mjesto za to, pogotovo ne ovaj, molio bi jos jednom sve ..
ko je u grupi dosta tog zna, ko nije i ne treba da ga zanima !!!
HZ 87
nije forum mjesto za to, pogotovo ne ovaj, molio bi jos jednom sve ..
ko je u grupi dosta tog zna, ko nije i ne treba da ga zanima !!!
HZ 87
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
- Kontakt:
Ako Petric ode u Standard nasa uprava ce angazovati Vuleta izjavio direktor kluba.....bice zanimljivo
@Fare_Sa
Haj sad dosta tvog poklapanja vrlo je jasno da smo mi i navijaci Dresdena bratska grupa sto mozes naci i na forumu FKS info od prije neki dan kada su nas neki Poljaci zvali da se sa njima druzimo , sto smo odbili jer nasa jedini prijateljski odnos je sa navijacima Dynama !
Haj sad dosta tvog poklapanja vrlo je jasno da smo mi i navijaci Dresdena bratska grupa sto mozes naci i na forumu FKS info od prije neki dan kada su nas neki Poljaci zvali da se sa njima druzimo , sto smo odbili jer nasa jedini prijateljski odnos je sa navijacima Dynama !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Gdje to piseDirk je napisao/la:@Fare_Sa
Na jednom nasem forumu gdje ti ne mozes pristupitivlado lesinar je napisao/la:Gdje to piseDirk je napisao/la:@Fare_Sa

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Pa aj bar postavi sta pise
Na forumima se ne pise svasta oni koji citaju nase zatvorene forume znaju o cemu pricam i koja grupa iz Poljske je bila u nasem graduvlado lesinar je napisao/la:Pa aj bar postavi sta pise

Previse si radoznao

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čuj janjoša nažalost ne mogu se vratiti u bordo timmiky_hz je napisao/la: http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... rt_vel.jpg
Janjos potpisao za te Norvezane,drugi Janjos nece u Sarajevo upravo zbog prica zbog kojih je Emir otisao otac i ti fazoni..Vule do kraja sedmice odlucuje itd

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...
Treci put castimo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Do subote ce se znati ma on je ako Bog da nas igractatamata je napisao/la:Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...
Mislim da nece na kraju biti ni vas ni nas...otice jaran negdje trece!FK Sarajevo je napisao/la:Do subote ce se znati ma on je ako Bog da nas igractatamata je napisao/la:Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...

Treci put castimo
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma jos 3 dana i bit ce necijitatamata je napisao/la:Mislim da nece na kraju biti ni vas ni nas...otice jaran negdje trece!FK Sarajevo je napisao/la:Do subote ce se znati ma on je ako Bog da nas igractatamata je napisao/la:Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...

Dirk je napisao/la:Na forumima se ne pise svasta oni koji citaju nase zatvorene forume znaju o cemu pricam i koja grupa iz Poljske je bila u nasem graduvlado lesinar je napisao/la:Pa aj bar postavi sta pise
Previse si radoznao
ovo za poljake je 1000%tacno

TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
tatamata je napisao/la:Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...
ma nije to borba borc i sarajeva, to je borba sarajeva i inostranih klubova, vule ako bud igrao u BH igrat ce u sarajevu
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
A sto ste vi toliko sigurni?Pa covjek je ponikao u Borcu,isto tako izjavio da su Borac i Sarajevo jedina dva kluba za koja moze igrati u BiH.Medjutim mislim da ce ljubav ostati po strani,a para ce odluciti.maroonboy je napisao/la:tatamata je napisao/la:Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...
ma nije to borba borc i sarajeva, to je borba sarajeva i inostranih klubova, vule ako bud igrao u BH igrat ce u sarajevu
Treci put castimo
nazalost pare samo pare ... pusti ti ljubav hehe ne zivi se od ljubavi...tatamata je napisao/la:A sto ste vi toliko sigurni?Pa covjek je ponikao u Borcu,isto tako izjavio da su Borac i Sarajevo jedina dva kluba za koja moze igrati u BiH.Medjutim mislim da ce ljubav ostati po strani,a para ce odluciti.maroonboy je napisao/la:tatamata je napisao/la:Bice opasna borba za Vuleta izmedju Sarajeva i Borca!Bas me zanima kakav ce biti epilog...
nadam se da ce on u moje sarajevo

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia, keli, Lecler, Posejdon, Rajvosa4ever, ronaldo99 i 93 gosta.